Valitse sivu

Back On Track Poolokauluri

36,50 

Paras aseesi taistelussa niskajumeja ja -kipuja vastaan!

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Back On Track Lämmittävä Welltex Poolokauluri

Tämä poolokauluri on henkilökuntamme kestosuosikki ja siksi tarjolla valikoimassamme myös asiakkaillemme! Yksinkertaisuudessaan se on lähes nerokas! Kyseessä on aivan normaali poolokauluri, joka korkean kauluksensa vuoksi tarjoaa lämpöä ja suojaa Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Lisäksi kauluri ulottuu sekä edessä että takana pitkälle selkään sekä rintakehän ja lapaluiden päälle, näin ehkäisten yleisiä niskan ja hartioiden seudun kipuja.

Se missä tämä Back On Track poolokauluri eroaa monista päällisin puolin samankaltaisista tuotteista, on kankaan koostumus. Back On Track tuotteissa yhdistyy vuosituhansia vanha itämainen kehonhuollon tietämys ja uusin länsimainen tekstiiliteknologia: Liittämällä polyesteri- ja polypropyleenikuituihin lämpöä heijastavia mineraalipartikkeleita on saatu aikaan urheilu- ja vapaa-ajan tekstiilituotteita, jotka heijastavat kehon omaa lämpöä takaisin jopa 5cm syvällä oleviin kudoksiin. Lyhyesti ilmaistuna tämä tarkoittaa sitä, että kohta et enää halua ottaa kauluria ollenkaan pois kylmien säiden aikana! Soveltuu käytettäväksi niin ulkoilun ja urheilun aikana, kuin niiden ennen ja jälkeen.

Back On Track:n tekstiilit on valmistettu lämpöominaisuuksiltaan loistavasta Welltex-kankaasta. Tuotteiden lämpöä heijastava ominaisuus ja siitä seuraava pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttavat verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja kykenevät parempaan suoritustehoon. Auttaa hienosti myös kylmillä säillä esiintyviin lihasten jäykkyyksiin ja kipuihin. Back On Track tuotteet sopivat käytettäväksi vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Brand

Back On Track

Back On Track on täysin omintakeinen valmistaja, jonka tuoteperheessä yhdistyvät vuosituhansia vanha itämainen kehonhuollon tietämys ja moderni länsimainen tekstiiliteknologia. Liittämällä polyesteri- ja polypropyleenikuituihin lämpöä heijastavia mineraalipartikkeleita on saatu aikaan urheilu- ja vapaa-ajan tekstiilituotteita, jotka heijastavat kehon omaa lämpöä takaisin jopa 5cm syvällä oleviin kudoksiin. Back On Trackin Welltex- ja Iontex -materiaaleista valmistetut tuotteet saattavatkin tarjota lähes taianomaista lievitystä yleisimpiin lihasten vaivoihin ja kiputiloihin. Ne sopivat loistavasti niin aktiiviurheiluun kuin vapaa-aikaan, lisäten mukavuutta ja suorituskykyä lihasten rentouttamisen ja kipujen poistamisen kautta.

Lisätiedot

Koko

L, M, S, XL