Select Page

Bike 43 sähköavusteinen lastenkuljetuspyörä – Sport-malli

3 800,00 

Temporarily out of stock

Description

Bike 43 – sähköavusteinen lastenkuljetuspyörä koko perheelle ja tavaroille

Mainio uutuuspyörä Belgiasta! Bike 43 on Euroopassa käsin tehty laadukas sähköavusteinen lasten ja tavaroiden kuljetuspyörä. Pyörä on todella hyvin suunniteltu vaativaakin käyttöä ajatellen, sen kestävä kromi-teräsrunko ja Saksalainen sähköavustus ovat todella miellyttäviä, turvallisia ja juuri lapsiperheen arkeen suunniteltuja.
Bike43 sähköpyörän pitkään takatavaratelineeseen saat mahtumaan vaikka kaksi lastenistuinta, kaikki yleiset mallit käyvät. Mainio lisävaruste on adapteri jolla saat lasten kantokopan kiinni polkupyörän tavaratelineelle.

Lasten istuinten kanssa voit käyttää myös pyöräilylaukkuja, lisäksi saatavana on erillinen tuki Ortlieb-laukuille jos haluaisit kiinnittää ne lasten istuinten taakse. Tavaratelineeseen on helppo yhdistää myös isommatkin korit.
​Ajoasento Bike43 pyörissä on erinomainen ja helposti säädettävissä eri pituisille kuljettajille (150 – 200 cm ). Pyörän hallittavuus ja käsiteltävyys kannattaa tulla kokeilemaan itse, olemme varmoja että yllätyt positiivisesti.
​Valittavanasi on kaksi eri malia -Sport ja DeLuxe. Erona malleissa on jarrut ja vaihteisto – Sport – mallissa on Shimano Alfine 8- vaihteet ja levyjarrut, Deluxe-mallissa on portaattomat NuVinci 380SE vaihteet ja hyrdauliset jarrut.

Bike43 pyörän runko on todella matalalla, joten lyhyempikin kuljettaja hallitsee pyörää hienosti – pyörän X-runko lisäksi mahdollistaa matalan astumiskorkeuden.
Bike43 on erittäin vakaa ajaa ja kuormata. Pienten 20” takarenkaitten ansiosta lapset ja tavarat ovat matalalla, akku on sijoitettu niin alas kuin on mahdollista tuoden lisää vakautta ajoon matalan painopisteen ansiosta.
​Bike43 on vain 10 cm ns. normaalia pyörää pidempi kiitos hienosti suunnitellun Footbox-systeemin – tavaratelineellä istuvan etummaisen lapsen jalat ovat tukevasti ja turvallisesti suojassa jaloille suunnitellussa laatikossa. Tämä tekee siitä erittäin miellytävän ja ketterän ajettavan kaupunkikeskustassa ja pidemmillä matkoilla, myös isollakin kuormalla.

Uusi Shimano Alfine 8 tai NuVinci 380 SE napavaihteet

Mainio ja takuuvarma Shimano Alfine 8 napavaihteisto tai täysin portaaaton NuVinci 380 SE napavaihteisto. Valittavanasi on molemmat erinomaiset ja lähes huoltovapaat vaihteistot.
Bike 43 Sport- mallissa on vakiona Alfine 8 ja DeLuxe-mallissa NuVinci.

 

 

Sähköavusteinen tavarapyörä tai sähköavusteinen lastenkuljetuspyörä- molemmissa tarvitset luotettavan moottorin
SBike 43 shköavustus on Saksalaista insinöörityötä, moottori on 250W Heinzmann, suoraveto – vääntö max. 60Nm – harjaton, vaihteeton, kulumaton, äänetön ja jopa ajon aikana ladattava.
Walk assist helpottaa liikkeelle lähtöä ja pyörän taluttamista jos tähän on tarvetta. Akku on 510Wh Li-Ion.​
Bike 43 varustelu on ensiluokaista, lisävarustelista on todella pitkä. Vakiona Sport- mallissa on pätevät levyjarrut, Tektro Aquila edessä jaTRP Spike takana, 180mm levyillä.
​Integroitu runkolukko on kätevä varuste.
Pitkät lokasuojat pitävät pyörän ja kyydissä olijat puhtaina, huippuluokan valot tuovat lisäturvaa liikenteessä – edessä Supernova E-Bike V521s, 12 V ja  Supernova E3 Tail Light 2 takavalo
 

Brand

Bike 43

Bike 43

Additional information

Weight 0.0 kg