Valitse sivu

BikeTrax sähköpyörän GPS- seurantalaite

199,90 

BikeTrax GPS-jäljitin on päälle päin näkymätön ja näin jokaisen pyörävarkaan pahin painajainen! Saatavana Bosch, Shimano ja Brose moottoreilla varustettuohon sähköpyöriin, valitse malli alta.
Tässä linkissä PDF käyttöohje

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

BikeTrax sähköpyörän GPS- seurantalaite Bosch, Shimano ja Brose -moottoreille

BikeTrax sähköpyörän GPS-seurantalaitteen ja ilmaisen älypuhelimeen ladattavan PowUnity applikaation avulla löydät varastetun tai kadonneen sähköpyöräsi todella helposti tai vaihtoehtoisesti seuraat kartalla ajamiasi reittejä.
BikeTrax GPS-jäljitin on helppo asentaa suoraan sähköpyöräsi moottorin koteloon, missä se on suojassa ensinnäkin varkaiden katseilta, mutta myös vedeltä, lialta ja pölyltä. BikeTrax -mallistosta löytyvät GPS-paikantimet kaikkiin yleisimpiin sähköpyöriin niin Boschin, Brosen kuin Shimanonkin moottoreilla.

BikeTrax GPS-jäljitinlaitteen asennus on hyvin yksinkertaista: oikeastaan sinun tarvitsee vain kytkeä + ja – johdot ja laite on valmis käytettäväksi.
BikeTrax -jäljittimen kanssa toimiva PowUnity on Anroid ja IOS-puhelimille ilmaiseksi ladattava sovellus.
PowUnity sovelluksen ja BikeTrax-seurantalaitteen avulla seuraat pyöräsi liikkeitä todella vaivattomasti. Jos pyörä liikutetaan, tulee sinulle tulee välittömästi ilmoitus sovelluksen kautta, ilman että mahdollinen varas huomaa tätä millään tavoin.
BikeTrax toimii koko Euroopan alueella ja GPS-yhteys on käytännössä kaikista luotettavin ja kattavin tapa seurata pyöräsi liikkeitä reaaliajassa! BikeTrax GPS-jäljitinlaite toimii omalla 1000mAh -akullaan, joten se jatkaa toimintaansa vaikka irrottaisitkin sähköpyöräsi varsinaisen akun. Sähköpyöräsi kaikki tiedot tallentuvat PowUnity -sovelluksen Bike Pass -toiminnon kautta, joten voit vaivattomasti näyttää ja todistaa muillekin että pyöräsi kuuluu sinulle ja tarvittaessa vaikka lähettää varastetun pyöräsi tiedot eteenpäin poliisille.

Biketrax GPS-seurantalaitteen paketti sisältää GPS-seurantalaitteen integroidulla SIM-kortilla, asennuskaapelin valitsemallesi moottorivalmistajallle (Shimano, Bosch, Brose jne.), seurantalaitteen oman akun 1000mAh kapasiteetilla, kiinnitystarvikkeet laitteen turvalliseen asentamiseen sekä sopivat johdinsiteet laitteen johtojen kiinnittämistä varten.

BikeTraxin kanssa saumattomasti yhteen toimii ilmaiseksi ladattava PowUnity -älypuhelinsovellus.Tuotteen hintaan sisältyy veloitukseton 12 kuukauden jakso, jonka jälkeen GPS-seurantalaitteen käytöstä veloitetaan liittymän datamaksu, joka on 3,95€/kk.

Huom: Bosch Gen4-moottorille oma mallinsa, kaikki muut Bosch-moottorit: valitse malli Bosch Universal.

Asennus on helppoa, mutta se on myös mahdollista tehdä liikkeessämme ja huollossamme Runeberginkatu 8.

Tässä linkissä PDF käyttöohje

Brand

BikeTrax

Lisätiedot

Malli

Biketrax GPS- Bosch Universal, Biketrax GPS- Brose, Biketrax GPS- Shimano, Biketrax GPS-Bosch Gen4, Biketrax sähköpyörän GPS- jäljitin- Bosch Gen4 Smart System