Valitse sivu

Brompton vaihdevaijeri ja kuori – Pre2017

11,00 16,00 

Vaihdevaijerit ja kuoret ennen 2017 valmistettuihin Bromptoneihin. 2, 3 ja 6-vaihteiset mallit.

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Brompton vaihdevaijeri ja kuori – Pre2017

Tästä löydät vaihdevaijerit ja kuoret vanhempaan Brompton pyörääsi. Tarkemmin sanottuna ennen vuotta 2017 valmistettuihin pyöriin.

Valikoimassa on napavaihteen ja takavaihtajan vaijerit eri tankotyypeille (S/M/H/P-tanko). 3SPD-vaijerit on tarkoitettu napavaihdetta varten 3 ja 6-vaihteisiin Bromptoneihin ja DR-vaijerit on tarkoitettu takavaihtajalle 2 ja 6-vaihteisissa Bromptoneissa. Nämäkin vaijerit ja kuoret tulevat tuttuun Brompton tyyliin valmiiksi oikeaan mittaan leikattuina, joten varmistathan sopivuuden ennen tilaamista.

Huomaathan että joukossa on myös muutama harvinainen lyhyen akselivälin (SWB) Bromptoniin tarkoitettu vaijeri. Lyhyen akselivälin Bromptonin tuotanto loppui 2004 ja esimerkiksi kaikki meiltä ostetut pyörät ovat pitkällä akselivälillä (LWB)

Lyhyt akseliväli on 1015mm ja pitkä akseliväli 1045mm

Valittavana on myös kaksi vaihdevaijeri ja kuori -settiä, jotka siis sisältävät vaijerin ja kuoren lisäksi myös vaijerin stopperin ja jousen (ns. dog leg).

Brand

Brompton taittopyörä

Brompton taittopyörä keksittiin Lontoossa 1975, ja siitä lähtien näitä erinomaisia ja edelleen Lontoossa käsin tehtyjä pyöriä on ajettu maailman joka kolkassa - Helsingissä, Barcelonassa, Hongkongissa, New Yorkissa, Tokiossa, missä vaan! Brompton on erittäin suosittu työmatkapyörä, se on nopea kaupunkiajossa, luotettava ja turvallinen käyttää, se on pyörä joka kestää käyttöä. Tämä ainutlaatuinen taittopyörä voi myös muuttaa tapasi liikkua kaupungeissa, se antaa vapauden käyttää polkupyörää yhdistettunä julkisen liikenteen kanssa. Voit ottaa sen ruuhka-aikanakin mukaan lähijuniin, metroon, bussiin, ratikkaan, ihan mihin ja milloin haluat. Ja kun et aja sillä voit säilyttää sen kotona, toimistossa, ravintolassa, kirjastossa, missä ikinä oletkin. Brompton- tehty kaupunkiin. Brompton kotisivut tässä linkissä

Brompton ostajan opas 

Brompton-polkupyöräsi valintaa määrittää kolme yksinkertaista elementtiä; ohjaustanko, vaihteiden lukumäärä sekä lokasuojat ja/tai tavarateline. Näin ollen vaikkapa "Brompton M6L" on yksinkertaisesti ilmaistuna pyörä, jossa on "M" tyypin ohjaustanko, 6 vaihdetta ja "L" tarkoittaen lokasuojia. Yksinkertaista kun sen tietää! Alla vielä kaikki Brompton-pyörän perusvaihtoehdot eriteltyinä ja selitettynä. Mikäli jokin jäi askarruttamaan mieltäsi, ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse, autamme mielellämme! Ohjaustangot • H-tyyppi: Korkein ohjaustankomalli. Sopii täydellisesti niille, jotka pitävät pystystä ja kiireettömästä ajoasennosta. Harkinnan arvoinen vaihtoehto myös pitkille kuskeille. • M-tyyppi: Klassinen Brompton-ohjaustangon malli. Tämä oli alun perin ainoa tankovaihtoehto ja parhaiten sitä voisi kuvailla allround-tangoksi. Riittävän pysty ajoasento takaa hyvän näkyvyyden, mutta ei kuitenkaan ole yhtä pysty kuin H-tyypin tanko. • S-tyyppi: Matalin ja sporttisin Brompton-ohjaustangoista, tarjoaa nopean ja aggressiivisen ajoasennon. • P-tyyppi: Tämä ohjaustanko on suunniteltu erityisesti retkipyöräilijöiden tarpeet mielessä. Kaksi erilaista otetta mahdollistavat hyvin pystysuoran tai vaihtoehtoisesti matalamman, aerodynaamisen asennon. Vaihteet • 1-vaihteinen: Nimensä mukaisesti tässä mallissa on vain yksi vaihde. Polkupyörän voimansiirto yksinkertaisimmillaan ja myös keveimmillään. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa yleensä vain niille, joilla on jo aiempaa kokemusta yksivaihteisista polkupyöristä. • 2-vaihteinen: Hieman helpotusta yksivaihteiseen verrattuna ilman suurta lisäystä pyörän painossa. 2-vaihteisessa on takavaihtaja, jolla voit vaihtaa kahden takana olevan rattaan välillä. Erittäin hauska ja sporttinen vaihteisto, mutta on suositeltavaa silti kokeilla 2-vaihteista ennen ostopäätöksen tekoa. Tämäkään vaihteisto, kuten 1-vaihteinen, ei ole aivan kaikkia varten. 3- ja 6-vaihteisten vaihdemäärät ja -välit helpottavat ajamista huomattavasti. • 3-vaihteinen: 3-vaihteinen Brompton BSR (Brompton Standard Range) -vaihteisto on päivitetty ja kevennetty versio Sturmey Archerin perinteisestä 3-vaihteisesta vaihteistosta. Täysin tiivistetty vaihdenapa luotettavuuden ja käytön helppouden takaamiseksi. Suosittu vaihtoehto kaupunkiajoon ja yleiskäyttöön. • 6-vaihteinen: Yhdistää 3-vaihteisen BWR (Brompton Wide Range) -vaihteiston ja 2-vaihteisen takaratasvaihteiston yhdeksi vaihdesysteemiksi. Kuusi tasaisesti kasvavaa vaihdetta ovat loistava valinta pyöräretkeilyyn ja mäkiseen maastoon. Erityisesti 3-vaihteista kevyempi kevein vaihde tulee todella mäkisellä maastolla tarpeeseen ja siksi myös 6-vaihteista kannattaa harkita.

Lisätiedot

Malli

Brompton vaihdevaijeri ja kuori – 3SPD/H-tanko LWB Pre 2017, Brompton vaihdevaijeri ja kuori – 3SPD/M-tanko LWB Pre 2017, Brompton vaihdevaijeri ja kuori – 3SPD/S-tanko LWB Pre 2017, Brompton vaihdevaijeri ja kuori – DR/H-tanko LWB Pre 2017, Brompton vaihdevaijeri ja kuori – DR/M-tanko LWB Pre 2017, Brompton vaihdevaijeri ja kuori – DR/M-tanko SWB Pre 2004, Brompton vaihdevaijeri ja kuori – DR/S-tanko LWB Pre 2017, Brompton vaihdevaijeri ja kuori setti (sisältää vaijerin stopperin ja jousen) DR/M-tanko LWB Pre 2017, Brompton vaihdevaijeri ja kuori setti (sisältää vaijerin stopperin ja jousen) DR/M-tanko SWB Pre 2004

Saatat myös pitää...