Valitse sivu

Casco Roadster kypärä – Matta musta

95,00 

Casco Roadster on korkeatasoinen ja erittäin hyvin istuva pyöräilykypärä lipalla, saatavana useita lisävarusteita myös talven varalle. Jos haluat ajomaskin voit täydentää tämän kypärän tummalla, kirkkaalla harmaalla tai muulla sopivalla maskin värillä.

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Casco Roadster pyöräilykypärä – musta väri

Casco Roadster on täysin uudenlainen pyöräilykypärä, joka lainaa niin teknisiä ominaisuuksia kuin turvallisuuttakin Cascon ammattitason maantiekypäriltä, tyylikkyyttä unohtamatta.
Roadster mallit, kuten kaikki Cascon kypärät, sopii ja istuu päähän täydellisesti hienosti toteutetun säätömekanismin ansiosta. Kypärän takana oleva säätörulla sekä kolme eri kiinnikepistettä kypärän yläosassa takaavat istuvuuden joka on omaa luokkaansa – saat myös tarvittaessa lisätilaa esim. kypärähatulle.
Käyttömukavuutta lisää erinomainen ilmanvaihto sekä Patentoitu Casco-Loc -leukahihnajärjestelmä joka on luultavasti paras tarjolla oleva ratkaisu, voit sulkea ja avata leukahihnan vain yhdellä kädellä
Roadster kypärien monikerroksinen rakenne on todella turvallinen, se suojaa myös pään takaosia ja korvan sivustoja. Lisäturvaa tuovat kypärässä olevat heijastinnauhat joiden ansiosta näyt muille liikkujille 360 astetta sekä kypärän etuosan verkko.

Lisäksi voit hankkia Roadster malliin silmiä säältä ja hyönteisiltä suojaava ajomaskin. Tuuliselle ja sateiselle säälle on saatavana erillinen läpinäkyvä suojus kypärän päälle ja talven viimaan pehmeät korvien suojat.

Cascon mainio Vario Disc säätörengas takaa erinomaisen istuvuuden, katso käyttövideo
Uniikki Casco-Lock lukitus helpottaa laukahihnan käyttöä, katso käyttövideo
Hyönteissuoja kypärän edessä tuuletusaukoissa suojaa sinut öttiäisiltä ja kiviltä
Lisävarusteena on saatavana Casco SPEED-mask etu-maski silmien ja silmälasien suojaksi eri väreillä, katso video

Kypärän lippa on irroitettava ja vaihdettavissa, samoin heijastavat nauhat kypärän päälä. Roadster malleissa on erinomainen istuvuus, myös silmälaseja käyttäville. 360 asteen näkyvys muille tiellä likkuvulle heijastavien nauhojen ansiosta (näihin on saatavana lisävarusteena useita eri värejä )
Roadster on jokaista yksityiskohtaa myöten toteutettu Cascolle tyypillisellä tinkimättömyydellä. Lopputuloksena on sulavalinjainen ja erittäin turvallinen ja kevyt pyöräilykypärä, jossa funktionaalisuus ja tyyli yhdistyvät saumattomasti erinomaiseen Saksalaiseen laatuun.
Kaikki Casco kypärät valmistetaan Euroopassa

Casco Roadster pyöräilykypärä - Musta

Brand

Casco

Casco

Lisätiedot

Malli

Casco Roadster kypärä – Matta musta – L, Casco Roadster kypärä – Matta musta – M, Casco Roadster kypärä – Matta musta – S, Casco Roadster kypärä – Matta musta – XL