Valitse sivu

Casco Roadster Plus kypärä ajomaskilla – Punainen

160,00 

Casco Roadster Plus on korkeatasoinen ja erittäin hyvin istuva pyöräilykypärä 100% UV suojatulla ajomaskilla, malliin on saatavana useita lisävarusteita sateen ja talven varalle.
Kaikki Casco kypärät valmistetaan Euroopassa

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Casco Roadster Plus kypärä ajomaskilla

Roadster mallit, kuten kaikki Cascon kypärät, sopii ja istuu päähän täydellisesti hienosti toteutetun säätömekanismin ansiosta. Kypärän takana oleva säätörulla sekä kolme eri kiinnikepistettä kypärän yläosassa takaavat istuvuuden joka on omaa luokkaansa – saat myös tarvittaessa lisätilaa esim. kypärähatulle.

Tässä mallissa on integroitu ja erittäin laadukas SPEEDmask AntiScratch ajovisiiri / maski, joka suojaa silmiä sateelta, tuulelta, hyönteisiltä ja heijastuksilta. Visiiri on helppo nostaa ja laskea alas, ja se on erinomainen silmälasien kanssa käytettynä, istuvuus on mainio ja käyttö helppoa. SPEEDmask AntiScratch -visiiri – naarmuuntumaton rakenne, vettä hylkivä, itsepuhdistuva vaikutus – ylös taitettava, irrotettava. Visiirin väri Sunset, UV suodatuskategoria  3 (High Protection from Sunlight), 100% UV suojaus.

Käyttömukavuutta lisää erinomainen ilmanvaihto sekä Patentoitu Casco-Loc -leukahihnajärjestelmä joka on luultavasti paras tarjolla oleva ratkaisu, voit sulkea ja avata leukahihnan vain yhdellä kädellä
Casco Roadster on täysin uudenlainen pyöräilykypärä, joka lainaa niin teknisiä ominaisuuksia kuin turvallisuuttakin Cascon ammattitason maantiekypäriltä, tyylikkyyttä unohtamatta.
Roadster kypärien monikerroksinen rakenne on todella turvallinen, se suojaa myös pään takaosia ja korvan sivustoja. Lisäturvaa tuovat kypärässä olevat heijastinnauhat joiden ansiosta näyt muille liikkujille 360 astetta sekä kypärän etuosan verkko.
Lisäksi voit hankkia Roadster malliin silmiä säältä ja hyönteisiltä suojaava ajomaskin. Tuuliselle ja sateiselle säälle on saatavana erillinen läpinäkyvä suojus kypärän päälle ja talven viimaan pehmeät korvien suojat.

Cascon mainio Vario Disc säätörengas takaa erinomaisen istuvuuden, katso käyttövideo
Uniikki Casco-Lock lukitus helpottaa laukahihnan käyttöä, katso käyttövideo
Hyönteissuoja kypärän edessä tuuletusaukoissa suojaa sinut öttiäisiltä ja kiviltä

Kypärän maski on helposti vaihdettavissa tai voit vaihtaa sen lippaan samoin heijastavat nauhat kypärän päällä ovat vaihdettavissa. Roadster malleissa on erinomainen istuvuus, myös silmälaseja käyttäville. 360 asteen näkyvys muille tiellä likkuvulle heijastavien nauhojen ansiosta (näihin on saatavana lisävarusteena useita eri värejä )

Roadster on jokaista yksityiskohtaa myöten toteutettu Cascolle tyypillisellä tinkimättömyydellä. Lopputuloksena on sulavalinjainen ja erittäin turvallinen ja kevyt pyöräilykypärä, jossa funktionaalisuus ja tyyli yhdistyvät saumattomasti erinomaiseen Saksalaiseen laatuun.
Kaikki Casco kypärät valmistetaan Euroopassa

Casco Roadster kypärä on * EN 1078 -standardin mukainen. Tämä on eurooppalainen turvallisuusstandardi kypärille pyöräilijöille sekä rullalautojen ja rullaluistimien käyttäjille

Brand

Casco

Casco

Lisätiedot

Malli

Casco Roadster Plus kypärä ajomaskilla – Punainen L, Casco Roadster Plus kypärä ajomaskilla – Punainen M

Saatat myös pitää...