Christiania Bikes +30 Cargo

2 200,00 

Christiania bike Cargo laatikkopyörä on todella tilava ja laadukas Tanskalainen kuormapyörä, johon mahtuu paljon tavaraa ja vaikka 6 lasta!

Väliaikaisesti loppu

Kuvaus

Christiania bike Cargo laatikkopyörä – todellinen kuormajuhta yrityksille ja perheille.

Cargo on valintasi jos haluat vielä enemmän tilaa kuin muissa tavarapyörissä, esim. Christiania bikes Light malliin verratuna etuosa on 30 cm pidempi.
Cargo mallin mahtuu kyytiin vaikka 6 lasta ja tavarat, Cargo mallia käytetäänkin Suomessa ja muissakin maissa lastentarhoissa lasten kuljetuksiin.
Cargo suunniteltiin alun perin jo vuona 1995 ja nimen omaan kuuden lapsen kuljetukseen.
Lapsille on mahdollista asentaa pehmustetut ja Y-turvavöillä varustetut istuimet 2 kasvot menosuuntaan ja 4 sivuilla. Selkä menosuuntaan ei ole turvallinen tapa lasten kuljetukseen.
Cargo-mallin kuomu on  todella tilava ja valoisa Preeria panorama-malli

Cargo on myös erinomainen ja suosittu myynti- promootio- ja jakelupyöräksi sen suuren kapasiteetin ansiosta – etuosan tilavuus on 366 L
Mallissa on suorareunainen koppa, joka on 30 cm pidempi kuin Light mallin vastaava. Sen sisämitat ovat 118 x 62 x 50 cm
Koppaan on rakennettavissa erillinen saranoitu kansi kestävästä ja kevyestä solumuovista
Kopan teipppaus kauttamme 390,00€, kannen laitto ja koko kopan umpeen teippaus 550,00€ (alv 0%)

Jos haluat rakentaa kopan tilalle itse jotain suunnitelmiisi sopivaa, Cargo NoBox-malli soveltuu tähän mainiosti (sama kuin normaali NoBox mutta 30 cm pidenpi etukehikko)

Christiania bikes pyörät toimitetaan ja myydään aina täysin ajovalmiina.

Kaikki Christiania bikes pyörät ja niiden osat ovat erittäin laadukkaita, niillä on myös seuraavat standardit – Directive 2014/30/EU, Machine Directive 2006/42/EC, Standard EN 15914. Suosittelemme vain kuljetuspyöriä jolla on hyvät standardit.

Sähköavusteisissa malleissa on markkinoiden uusin teknologia yhdistettynä Tanskalaiseen Pro-Movec- moottoriin jonka suorituskyky on ylitse muiden. Akku kestää todella pitkään, se on uusin harjaton 250w  malli 15,6Ah Panasonic 562Wh, planetaarisella vaihteistolla. Näissä malleissa on hydrauliset levyjarrut parkkitoiminnolla.

Pyörään on saatavana kauttamme Tanskalainen akkukäyttöinen pakastin- tai jääkaappi Elcold

Hinta riippuen varusteista alkaen 2200,00 €, sähköavusteisena 3250.00€ 

Katso videoita:

Christiania bikes käyttäjien kokemuksia

Christiania bikes Instagram

Annie ja Lars haastattelu video

Katso video How do they make Christiania bike

 

Brand

Christiania Bikes

Christiania Bikes

Ominaisuudet

Malli: Cargo Kopan koko: Sisämitta 118 x 62 x 50 cm, ulkomitta 121 x 63,5 x 50 cm Kapasiteetti: 100kg + kuljettaja (yht. 245 kg) 366 litraa Kokonaisleveys: 87cm Kokonaispituus: 238cm Runko: Erikoiskevyt alumiini Rungon värit: Mattamusta Koppa: 9mm vedenkestävää vesivaneria, valmistettu EU, FSC sertifioitu, mattamusta. Vaihtoehtona lakattu Creme Vaihteet: valittavana Shimano Nexus 7- tai 8-vaihteinen ja sähköavusteinen malli, Jarrut: 7- ja 8-vaihteisissa edessä mekaaniset levyjarrut, e-malleissa hydrauliset jarrut edessä ja takana, parkkitoiminto. Ohjaus: Ohjaustanko (Tanska), korkeatasoinen iskunvaimennin (Saksa) Renkaat: Keskiöt -Teräs (Tanska) Schwalbe Big Apple Race guard 24″ 47-507, alumiinivanteet, 2,3mm teräspinnat Saatavana myös Schwalbe Marathon Plus pistosuojatut renkaat sekä Schwalben talvirenkaat nastoilla Satula: Selle Royal geelisatula Paino: 45 kg.kg Lokasuojat ruostumaton teräs Sisältyvät varusteet: Muhkea soittokello Valinnaisia varusteita: mm. lasten istuin koppaan, läpinäkyvä Preeria-kuomu, tavarateline, etuovi, hydrauliset jarrut, pistosuojatut renkaat, nastarenkaat, valot

Saatat myös pitää...