Valitse sivu

Christiania Bikes NoBox Cargo – suuri sähköavusteinen laatikkopyörä

3 250,00 

Christiania Bikes NoBox Cargo on todella suuri monikäytöinen sähköavusteinen kuormapyörä jonka etuosaan voit rakentaa vaikka mitä!

Saatavuus: Arvio Helmikuu 2023.

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Saatavuus

Stadion: Ei varastossa


Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Christiania Bikes NoBox Cargo – tilava sähköavusteinen kuormapyörä

Christiania Bikes NoBox Cargo on suurin laatikkopyörä ilman laatikkoa tavarafillarin custom-projekteihin ja omiin tarpeisiin raennettavaksi
Mallissa ei ole etukoppaa, vaan tilalla on vankka ja iso alumiinikehikko joka lisäksi on 30cm normaalia NoBox-kehikkoa pidempi. Kehikon mitta on 63,5 x 121 cm.
Tähän etukehikkoon on mahdollista rakentaa juuri sinun käyttöösi sopiva kokonaisuus, oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Voit asentaa pyörään pakastinkaapin, kylmäkaapin tai rakentaa siihen omaan käyttöösi täydellisesti sopivan myyntialustan tai kuormatilan. Meiltä saat myös Elcold pakastin-kylmäkaappiyhdistelmän tähän kuormapyörään.
NoBox on yleisin pohjamalli myynti- ja jakelupyörien kustomointiin kuten kahvilapyörät, ruokapyörät, grillipyörät ja erilaisiin tuotelanseerauksiin tehdyt pyörät. Cargo -malli tarjoaa vielä hiukan lisää tilaa rakentaa unelmiesi tavarapyörä!

Sähköavusteinen kuljetuspyörä
Uusin Cargo-mallin Tanskalainen ProMovec moottori on todella vahva ja vääntävä, 250w harjaton moottori yhdessä 17,4Ah 36V ja 562wh kanssa tuovat todellista voimaa. Luotettava ja varma sähkösarja on taloudellinen, tehokas ja se auttaa erinomaisesti isommissa nousuissa ja pidemmillä matkoilla
Moottorin tehoa on helppo ajon aikana säätää ainutlaatuisesta kaasukahvasta, tämän ansiosta sähköä ei kulu kuin silloin kuin sitä tarvitaan. Kaasukahva toimi kuten esim. mopoissa tai moottoripyörissä. Kaasukahvassa on myös ainutlaatuinen Walk Assist. Tämä tarkoittaa että kun käännät kaasukahvasta pyörä liikkuu 5km/h ilman polkemista.Tästä on apua liikkeelle lähtiessä, varsinkin jos kuormaa on paljon tai lähtö tapahtuu ylämäkeen.
Akku on Panasonic:n uusinta teknologiaa edustava Li-ION malli, irrotettava ja lukittava.

Christiania bikes pyörät toimitetaan ja myydään aina täysin ajovalmiina ja testattuina.

Kuten kaikkiin niin myös tähän Christiania bikes malliin on saatavana runsaasti lisävarusteita.

Brand

Christiania Bikes

Christiania Bikes

Ominaisuudet

Tekniset tiedot:

Vaihteet Shimano Alivio 8 -vaihteisto / Sram x-4
Moottori – 250 w harjaton DC-keskiömoottori ja kiertopyörästö
Ohjain – PWM / mikroprosessori ja itsediagnostiikkajärjestelmä
Ylikuormasuojaus- 20 A
Alijännitesuojaus -31,5 V
Toiminta -PAS (Pedal Assist System, poljinavusteinen järjestelmä, EU-standardi EN 15194)
Akku -17,4 Ah 36V Panasonic Li-ION, 562 wattituntia, irrotettava, paino 3kg, noin 1000 latausta
Laturi -Nopeatoiminen, suljettu, latausaika 5-7 tuntia
Kuormaus – Korkeintaan 100 kg
Ajettava matka- 25-50 km riippuen käytettävästä tehosta (akku ei kulu ajon aikana lainkaan, vain kun kaasukahvaa käytetään!)

Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tällä sivustolla oleviin tuotetietoihin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, mukaan lukien varusteet, tekniset tiedot, mallit, värit, materiaalit ja hinnat.

Saatat myös pitää...