Valitse sivu

Christiania Bikes NoBox -sähköavusteinen laatikkopyörä projekteihin

3 150,00 

Christiania Bikes NoBox on sähköavusteinen laatikkopyörä johon voi rakentaa oman tarpeen mukaan sopivan tavarapyörän. NoBox on saatavana 7-vaihteisena sekä sähköavusteisena sekä pidemmällä etuosalla (NoBox Cargo)

Saatavuus: Tilattavissa, kysy toimitusaikaa.

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Saatavuus

Stadion: Ei varastossa


Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Christiania Bikes NoBox -sähköavusteinen kuormapyörä

Tässä on laatikkopyörä, jonka pohjalle voit rakentaa unelmiesi kuormapyörän!
Christiania Bikes NoBox -sähköavusteisessa kuormapyörässä ei ole etukoppaa, vaan tilalla on vankka alumiinikehikko.
Christiania Bikes NoBox toimii usein pohjana mittatilauksena rakennetuille kahvilapyörille, ruokapyörille, grillipyörille ja erilaisiin tuotelanseerauksiin tehdyille pyörille. Mitä ikinä keksitkin haluta, rajana on vain mielikuvituksesi!
Etukehikkoon on mahdollista rakentaa juuri sinun käyttöösi sopivat tarvikkeet, voit asentaa etuosaan vaikka maahantuomamme Elcold pakastin-/kylmäkaapin tai rakentaa siihen käyttöösi täydellisesti sopivan kuormatilan.

​Tanskalainen ProMovec moottori on todella vahva ja vääntävä, 250w harjaton moottori yhdessä uusimman Panasonic Li-Ion akun 17,4 Ah 36V ja 626Wh kanssa tuovat todellista voimaa joka erottuu edukseen. ProMovec on luotettava ja varma sähkösarja sekä myös todella taloudellinen. Pyörä on myös EU-sertifioitu PAS (Pedal Assist System) (EU standard EN 15194)
Moottorin tehoa on helppo ajon aikana säätää ainutlaatuisesta kaasukahvasta, tämän ansiosta akkua ei kulu kuin silloin kuin sitä tarvitaan. Kaasukahva toimii kuten esim. mopoissa tai moottoripyörissä.
Sähköavustuksessa on myös ainutlaatuinen Walk Assist. Tämä tarkoittaa että kun käännät kaasukahvasta pyörä liikkuu 5km/h ilman polkemista. Tästä on apua liikkeelle lähtiessä, varsinkin jos kuormaa on paljon tai lähtö tapahtuu ylämäkeen.
Akku on Panasonic uusinta teknologiaa edustava Li-ION malli, irrotettava ja lukittava tavaratelineen akku. Akun voi ladata sen olessa pyörässä kiinni, se on myös helppo irrota ja otaa mukaan ladattavaksi. Akussa on integroituna tehokas takavalo.

Varmasta ja nopeasta pysäyttämisestä vastaavat edessä ja takana hydrauliset levyjarrut.
Lisävarustevalikoima on laaja, mm. pyörän kuomut ja peitteet, akkutoimiset etuvalot jne.
Olemme tuoneet Christiania bikes pyöriä maahan jo noin 11 vuotta -myös sähköavusteisia malleja – joten meiltä saat osaavaa palvelua ja luotettavaa huolenpitoa pyörällesi vuosiksi eteenpäin.

Christiania bikes pyörät toimitetaan ja myydään aina täysin ajovalmiina ja meillä testattuna.

Christiania Bikes NoBox hinta 7-vaihteisena ilman sähköavustusta 1800€ , sähköavusteisena 3150€ tanskalaisella ProMovec -moottorilla ja 5000€ Shimanon uudella EP8 Cargo -moottorilla.

Brand

Christiania Bikes

Christiania Bikes

Ominaisuudet

Tanskalainen ProMovec moottori on todella vahva ja vääntävä, 250w harjaton moottori yhdessä uusimman Panasonic Li-Ion akun 15,6Ah 36V ja 652wh kanssa tuovat todellista voimaa joka erottuu edukseen. ProMovec on luotettava ja varma sähkösarja sekä myös todella taloudellinen.
Tämä sähköavusteinen tavarapyörä on myös EU-sertifioitu PAS (Pedal Assist System) (EU standard EN 15194)
Moottorin tehoa on helppo ajon aikana säätää ainutlaatuisesta kaasukahvasta, tämän ansiosta akkua ei kulu kuin silloin kuin sitä tarvitaan. Kaasukahva toimi kuten esim. mopoissa tai moottoripyörissä.
Sähköavustuksessa on myös ainutlaatuinen Walk Assist.Tämä tarkoittaa että kun käännät kaasukahvasta pyörä liikkuu 5km/h ilman polkemista. Tästä on apua liikkeelle lähtiessä, varsinkin jos kuormaa on paljon tai lähtö tapahtuu ylämäkeen.
Akku on Panasonic uusinta teknologiaa edustava Li-ION malli, irrotettava ja lukittava tavaratelineen akku. Akun voi ladata sen olessa pyörässä kiinni, se on myös helppo irrota ja otaa mukaan ladattavaksi. Akussa on integroituna tehokas takavalo.
Malli: NoBox Cargo E
Tanskalainen ProMovec moottori on todella vahva ja vääntävä, 250w harjaton moottori yhdessä uusimman Panasonic Li-Ion akun 15,6Ah 36V ja 652wh kanssa tuovat todellista voimaa joka erottuu edukseen. ProMovec on luotettava ja varma sähkösarja sekä myös todella taloudellinen. Pyörä on myös EU-sertifioitu PAS (Pedal Assist System) (EU standard EN 15194) Moottorin tehoa on helppo ajon aikana säätää ainutlaatuisesta kaasukahvasta, tämän ansiosta akkua ei kulu kuin silloin kuin sitä tarvitaan. Kaasukahva toimi kuten esim. mopoissa tai moottoripyörissä. Sähköavustuksessa on myös ainutlaatuinen Walk Assist.Tämä tarkoittaa että kun käännät kaasukahvasta pyörä liikkuu 5km/h ilman polkemista. Tästä on apua liikkeelle lähtiessä, varsinkin jos kuormaa on paljon tai lähtö tapahtuu ylämäkeen. Akku on Panasonic uusinta teknologiaa edustava Li-ION malli, irrotettava ja lukittava tavaratelineen akku. Akun voi ladata sen olessa pyörässä kiinni, se on myös helppo irrota ja otaa mukaan ladattavaksi. Akussa on integroituna tehokas takavalo.
NoBox Cargo E
Kapasiteetti: 100kg + kuljettaja
Kokonaisleveys: 87cm
Kokonaispituus: 208cm
Runko: Eloksoitu alumiini
Rungon värit: Mattamusta – saatavana myös haluamallasi värillä + 320€
Vaihteet: SRAM X4 8-v
Jarrut: hydrauliset levyjarrut edessä ja takana parkkitoiminnolla
Renkaat: Schwalbe Big Apple Race guard / Michelin Protec pistosuojatut renkaat, 24″ 47-507, alumiinivanteet, 2,3mm teräspinnat
Satula: Selle Royal geelisatula
Lokasuojat: ruostumaton teräs
Sisältyvät varusteet: Muhkea soittokello
Valinnaisia varusteita: mm. Cargo etukoppa, lasten istuin koppaan, kuomut, tavarateline, kopan etuovi, nastarenkaat, valot

Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tällä sivustolla oleviin tuotetietoihin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, mukaan lukien varusteet, tekniset tiedot, mallit, värit, materiaalit ja hinnat.

Saatat myös pitää...