Valitse sivu

Christiania Bikes Taxi sähköavusteinen riksapyörä Shimano Steps moottorilla

6 900,00 

Christiania bikes Taxi Shimano EP8 CArgo keskimoottorilla on todella laadukas ja varmatoiminen riksa. Tämä malli on suunniteltu ympäri vuoden jokapäiväiseen käyttöön mäkisessäkin maastossa. Vahva Shimano moottori 85Nm maksimiteholla yhdessä Sram X4 8- vaihteiston kanssa vievät matkustajat luotettavasti ja varmatoimisesti perille.

579 € kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla   Classic bike -asiakkaan luottohakemus    Resurs rahoitustaulukko      Leasing  36 kk 183 € / kk   Lue Leasing-sopimuksesta lisää tästä linkistä

Christiania bikes riksapyörää on valmistettu Tanskan tehtaalla jo yli 12 vuotta, sen laatu on erittäin hyväksi todettu ja erityisesti käyttöturvallisuus ja turvallisuusnäkökulmat kaikkineen on huomioitu tässä pitkässä ja jatkuvassa kehitystyössä.
Christiania bikes Taxi onkin tällä hetkellä yleisin riksapyörä liikuntarajoitteisten kuljetuksessa, seniorikodeissa, palvelutaloissa ja muissa vastaavissa palveluissa sekä ns.Taxi-pyöränä – ympäri maailman. Myös Suomessa Christiania bikes Taxi on hyvin suosittu, kokonaisuus istuu olosuhteisiimme mainiosti ja kuten muutkin Christiania bikes pyörät nämä kestävät käyttöä vuosikymmeniä.

Saatavuus: Arvio Maaliskuu 2023.

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Saatavuus

Stadion: Ei varastossa


Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Christiania Bike Taxi riksapyörä Shimano Steps E6100 moottorilla ja 630 Wh akulla

Christiania Bike Taxi on sähköavusteinen riksapyörä kahden aikuisen kuljetukseen.

2020 lanseerattu Christiania bikes Taxi 2021 lanseeratulla uudella Shimano DU-E6100 keskimoottorilla on todella laadukas ja varmatoiminen riksaksi.
Tämä malli on suunniteltu ympäri vuoden jokapäiväiseen käyttöön mäkisessäkin maastossa. Vahva Shimano uusi moottori max. 60Nm maksimiteholla yhdessä Sram X4 8- vaihteiston kanssa vievät matkustajat luotettavasti perille.
Akku on runkoon asennettu ja helposti irrotettava uusin Shimano 630WH BTE8018, ohjaustangossa on SC-E5000 näyttö ja SW-ohjain. Lisätoimintona mainio Walk Assist jolla voit taluttaa pyörää eteenpäin sähköavulla.

Tehokkaat hydrauliset levyjarrut edessä ja takana (takana 203mm levy) tuovat tarvittavaa tehoa jarrutuksiin, etujarruissa on parkkijarru-toiminto jolla saat pyöräsi pysymään paikoillaan turvallisesti.

Tässä täysin varustellussa Taxi e-mallissa on runsas valikoima ainutlaatuisen hyviä ratkaisuja kuten autoista tutut ja turvalliset rulla-turvavyöt Y-mallisena, kyytiin astumista helpottava ja jalkoja hyvin suojaava alumiininen astintaso edessä, jonka voi laskea maahan saakka helpottamaan esim. rullatuolista kyytiin nousua.
Lisäksi pyörässä on leveä istuinosa erittäin pehmeällä istuintyynyllä, laadukas kyytiläisiä suojaava peite kiinnikkeineen ja irroitettava kangaskuomu ikkunoinen, akkutoiminen etu- ja takavalo, juomapullolle teline sekä runkolukko. Erityistä lisäturvaa tuovat markkinoiden parhainta pistosuojausta tarjoavat Michelin Protek Max renkaat heijastavilla sivunauhoilla. Hydrauliset levyjarrut suurilla jarrulevyillä ovat vakiona ja ne ovatkin ainoa oikea valinta raskaan kuorman turvalliseen ja luotettavaan pysäytykseen.

Sähköavusteisessa mallissa on vakiona akkuun integroidut Led-valot edessä ja takana, valoja voit ohjata ohjaustangon näytöstä. Akku on suunniteltu yhdessä Sonyn kanssa, se kestää hyvin noin 1000 latausta ilman merkittävää tehon häviämistä. Akku latautuu nopeasti ja voit irrottaa sen helposti lataukseen tai voit ladata sen ollessa kiinni pyörän rungossa. Jos käytät akkua koko ajan toimintasäde on noin 40-60 km yhdellä latauksella. Akkuja on saatavana lisätarvikkeena lisää tarpeen mukaan.

Shimano Steps E6100 moottori sekä koko osasarja on tuttu useissa sähköpyörissä ja sitä osaavat huoltaa lähes kaikki laadukkat pyörähuoltoliikkeet  ympäri Suomen.

Taxi on erittäin vakaa ja miellyttävä sekä kuljettajalle että matkustajille, ja se täyttää kaikki vaativat EU:n direktiivit sekä CE sertifioinnit.
Taxi-mallia on tehty Tanskassa käsin jo noin 12 vuotta, ja se onkin yleisin kahden aikuisen kyyditykseen tehty riksapyörä Euroopassa.

HUOM. emme suosittele useampaa vaihdetta kuin 8 tai 9, varsinkin 2- tai 3-rattainen etuvaihteisto on raskaassa käytössä turvallisuusriski ! Autamme mielellämme kaikessa mitä tulee oikeiden ja turvallisten komponenttien käyttöön liittevissä kysymyksissä.

         

Olemme toimittaneet Taxi-pyöriä jo vuosia ympäri Suomea, niin kaupungeille, kunnille, hoivakoteihin ja yksityishenkilöille – ota yhteyttä niin autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan pyörän. Samalla voimme sopia toimituksesta ja käyttöönotto-koulutuksesta.

Christiania bikes Taxi on suosituin riksapyörä palvelutaloissa ja vastaavissa käyttötarkoituksissa, katso alla olevat linkit Cycling without age-projektista joka on käyttänyt ja edelleen käyttää eniten Christiania bikes Taxia.

https://www.instagram.com/cyclingwithoutage/?hl=fi

Annie ja Lars haastattelu video

Katso video How do they make Christiania bike

Christiania bikes Instagram

Christiania bikes pyörät kestävät vuosikymmenten käytön, materiaalit ovat laadukkaita, kestäviä ja helppohuoltoisia – Classic bike huollossa päivitetäänkin usein jopa kymmeniä vuosia vanhoja malleja uusilla osilla!
Classic biken huollossa on hyvä ja pitkäaikainen suhde ProMovec valmistajaan, joten pyöräsi huollettavuus ja mahdollisten vara-osien saatavuus on nopeaa ja luotettavaa, meiltä löytyvät myös kaikki tarvittavat diagnostikka-laitteet.
Voimme myös kouluttaa henkilökuntanne pyörän käyttöön-ottoon sekä huoltamiseen, voimme myös tarvittaessa kouluttaa sopivan pyöräliikkeen tekemään vuosihuollot pyörääsi.

 

Brand

Christiania Bikes

Christiania Bikes

Ominaisuudet

Hyväksytyt direktiivit:
Directive 2014/30/EU, Machine Directive 2006/42/EC, Standard EN 15914

Vaihteet Shimano 8 -vaihteisto / Sram x-4
Moottori – Shimano DU-E6100, 60 Nm
Akku- runkoon asennettu ja helposti irrotettava uusin Shimano 630WH BTE8018
Näyttö, ohjain – ohjaustangossa, SC-E5000 näyttö ja SW-ohjain.
Toiminta -PAS (Pedal Assist System, poljinavusteinen järjestelmä, EU-standardi EN 15194)
Laturi -Nopeatoiminen, suljettu, latausaika 5-7 tuntia
Kuormaus – 319 kg
Ajettava matka- 25-60 km riippuen käytettävästä tehosta 

Paino: 56 kg
Mitat: 235 × 99 × 110cm

Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tällä sivustolla oleviin tuotetietoihin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, mukaan lukien varusteet, tekniset tiedot, mallit, värit, materiaalit ja hinnat.

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi kätevästi Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf).
Resurs Bank on yhteistyökumppanimme osamaksuissa ja rahoituksessa, heillä on valittavana jopa 12 kk korotonta maksuaikaa ja kokonaiskorot ovat maltilliset.
Hakemuksen tekeminen on helppoa, alla on ohjeet.

Hae luotto etukäteen puhelimellasi
Luottohakemuksen voi tehdä helposti etukäteen puhelimella ennen ostosten maksamista – paikasta ja ajasta riippumatta. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Näin mobiililuottohakemus toimii

  1. Lähetä myymäläkoodi tekstiviestinä numeroon 18311 (saat myymäläkoodin myymälästämme tai Resurs asiakaspalvelusta)
  2. Saat paluuviestinä linkin, jolla siirryt luottohakemukselle.
  3. Henkilöllisyytesi varmistetaan pankkitunnuksilla, minkä jälkeen luottotietosi tarkistetaan ja tehdään automaattinen luottoarviointi.
  4. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi.
  5. Luotto on valmis käytettäväksi.

Hae luotto etukäteen verkossa
Voit täyttää luottohakemuksen helposti sivuillamme olevan linkin kautta jo ennen ostosten tekoa (yllä, Classic bike luottohakemus). Luotto on heti käyttövalmis.  Me tarvitsemme vain henkilötunnuksesi ja saamasi luottotilin numeron.

Hae luottoa myymälässä
Voit hakea luottoa myymälässämme, me teemme luottohakemuksen kanssasi online-hakemuksella

Näin se toimii

  1. Ota yhteyttä myymälän henkilökuntaan ja vahvista henkilöllisyytesi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.
  2. Myymälän henkilökunta tekee hakemuksen puolestasi.
  3. Mikäli hyväksyt hakemuksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen joko perinteisesti allekirjoituksella tai sähköisesti pankkitunnuksillasi.
  4. Hyväksytty ja allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Resurs bank palvelee klo 8.00-18.00 Puhelin 09 622 4308 Sähköposti  [email protected]

Classic bike puhelin  +358-50-4655 989
S-posti [email protected]

 

Saatat myös pitää...