Christiania Bikes Taxi sähköavusteinen riksapyörä

5 600,00 

Christiania Bike Taxi on sähköavusteinen riksapyörä aikuisten kuljetukseen. Taxi-mallia on tehty Tanskassa käsin jo noin 12 vuotta, ja se onkin yleisin kahden aikuisen kuljetukseen tehty riksapyörä Euroopassa.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena. Saatavuus: arvio 3-4 viikkoa.

Kuvaus

Christiania Bike Taxi sähköavusteinen riksapyörä aikuisten kuljetukseen

Christiania bikes Taxi on jo vuosia sitten suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin riksapyöräksi, turvalliseen kahden aikuisen kuljetukseen ja sitä on valmistettu Tanskan tehtaalla reilusti yli 10 vuotta.
Christiania bikes pyörien laatu on erittäin hyväksi todettu ja erityisesti käyttömukavuus ja turvallisuusnäkökulmat kaikkineen on huomioitu pitkässä ja jatkuvassa kehitystyössä.
Christiania bikes Taxi onkin tällä hetkellä yleisin riksapyörä liikuntarajoitteisten kuljetuksessa, seniorikodeissa, palvelutaloissa ja muissa vastaavissa palveluissa sekä Taxi-pyöränä – ympäri maailman. Suomessakin tämä kevyt ja luotettava pyörä on yleisin tähän tarkoitukseen tehty pyörä.
Taxi on erittäin vakaa ja miellyttävä sekä kuljettajalle että matkustajille, ja se täyttää kaikki vaativat EU:n direktiivit sekä CE sertifioinnit. Christiania bikes pyörät kestävät vuosikymmenten käytön, materiaalit ovat laadukkaita, kestäviä ja helppohuoltoisia – Classic bike huollossa päivitetäänkin usein jopa kymmeniä vuosia vanhoja malleja uusilla osilla!
Tässä täysin varustellussa Taxi e-mallissa on runsas valikoima ainutlaatuisen hyviä ratkaisuja kuten autoista tutut ja turvalliset rulla-turvavyöt Y-mallisena, kyytiin astumista helpottava ja jalkoja hyvin suojaava alumiininen astintaso edessä, joka on vielä helposti säädettävissä alemmas helpottamaan esim. rullatuolista kyytiin nousua.
Lisäksi pyörässä on leveä istuinosa erittäin pehmeällä istuintyynyllä, laadukas kyytiläisiä suojaava peite kiinnikkeineen ja kuomu ikkunoinen, akkutoiminen etu- ja takavalo, juomapullolle teline sekä runkolukko. Erityistä lisäturvaa tuovat markkinoiden parhainta pistosuojausta tarjoavat Michelin Protek Max renkaat heijastavilla sivunauhoilla. Hydrauliset levyjarrut ovat vakiona ja ne ovatkin ainoa oikea valinta raskaan kuorman turvalliseen ja luotettavaan pysäytykseen.
Sähköavusteisuus on Tanskalaista laatua, valmistajana ProMovec. Poljinavusteinen sähkömoottori on todella vahva ja vääntävä ja hyvänä lisänä käytössäsi on kaasukahva, jota käyttämällä pyörä kulkee 5 km/h – tämä on käytännöllinen lisä joka säästää vaihteistoa ja auttaa liikkeelle lähtöä joka onnistuu vaikka täydessä kuormassa. Kaasukahvan ansiosta sähköä kuluu vain silloin kun sitä tarvitset, tämä säästää akkua huomattavasti. Kaasukahva on EU säännösten mukainen ja kaikin puolin lain mukainen apulaite joka löytyykin nykyään parhaista sähköpyöristä.
Ohjaustangon erillisessä led-näytössä on hyödyllisiä tietoja kuten tehon alueet (8), valojen katkaisija ja akkutehon näyttö.
Classic biken huollossa on hyvä ja pitkäaikainen suhde ProMovec valmistajaan, joten pyöräsi huollettavuus ja mahdollisten vara-osien saatavuus on nopeaa ja luotettavaa.
Voimme myös kouluttaa henkilökuntanne pyörän käyttöön-ottoon sekä huoltamiseen, voimme myös tarvittaessa kouluttaa sopivan pyöräliikkeen tekemään vuosihuollot pyörääsi.

Sähkäavusteisen riksapyörän hinta kaikilla varusteilla 5600,00 € sis. alv 24%


Sähköavusteisissa malleissa on markkinoiden uusin teknologia yhdistettynä Tanskalaiseen Pro-Movec- moottoriin jonka suorituskyky on ylitse muiden. Akku kestää todella pitkään, se on Panasonicin uusin Li-Ion-malli 15,6Ah  562Wh.
Vaihteita kuormapyörissä on yleensä 7 tai 8, sähköavusteisissa pyörissä maksimissaan 8 tai 10. Christiania bikes Taxi-mallissa on Shimano / Sram 8- vaihteen joiden välityssuhde on optiomoitu raskaaseen käyttöön. ​HUOM. emme suosittele useampaa vaihdetta kuin 8 tai 9, varsinkin 2- tai 3-rattainen etuvaihteisto on raskaassa käytössä turvallisuusriski ! Autamme mielellämme kaikessa mitä tulee oikeiden ja turvallisten komponenttien käyttöön liittevissä kysymyksissä.

Olemme toimittaneet Taxi-pyöriä jo vuosia ympäri Suomea, niin kaupungeille, kunnille, hoivakoteihin ja yksityishenkilöille – ota yhteyttä niin autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan pyörän. Samalla voimme sopia toimituksesta ja käyttöönotto-koulutuksesta 

Christiania bikes Taxi on yleensä tilaustuote Tanskan tehtaalta, toimitusaika on yleensä noin 3 – 6 viikkoa riippuen tilausajasta.

Annie ja Lars haastattelu video

Katso video How do they make Christiania bike

Christiania bikes Instagram

Brand

Christiania Bikes

Christiania Bikes

Saatat myös pitää...