Valitse sivu

Creme Real Steel 750mm juomapullo

21,00 

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Saatavuus

Verkkokauppa: Ei varastossa


Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Creme Real Steel teräksinen juomapullo
Tässäpä klassinen juomapullo, täysin ilman BPA, maalia, kemikaaleja, ruostetta, ongelmia. Tätä 0,75 L juomapulloa olet odottanutkin, eikö?
Ja se on oikeasti niin hyvän näköinen ja tarpeellinen että pakkohan sellainen on ostaa. Tai saada, pyydä sitä lahjaksi. Pullo on kääritty silkinpehmeään ja sopivasti rapisevaan paperiin ja vielä hienoon pahvilaatikkoon pakattuna joten kenenkään ei tarvitse edes paketoida sitä. Fiksummat  kaverit toki täyttävät sen jollain juomalla ensin. Tästä siististä teräksisestä juomapullosta ei irtoa sivumakuja juomaasi, vähemmänkin pedantti tissuttelija antaa tälle suurta arvoa. Luonnollisesti näin hienoa ja tietysti kestävää juomapulloa voi helposti käyttää vaikka salilla, työpaikalla, matkoilla ja pyöräillessä. Eipä tule ainakaan reikää eikä siis tuhri vaatteitasi vaikka sisällä olisi muutakin kuin vettä – jos ymmärrät mitä ajattelen. Vaikka smoothieta

750mm juomapullossa on kaksi eri korkkiosaa – toinen tyypillinen juomapullon muovinen korkki ja toinen siisti korkkinen korkki.

 

Brand

Creme

Creme

Saatat myös pitää...