Valitse sivu

Electra GO! MIPS – musta

129,00 

Electran MIPS kypärässä on kaikki kohdallaan- MIPS suojaus, Boa®-järjestelmä, heijastava lippa ja kiinnityspaika kameralle tai valolle.

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Electra GO! MIPS pyöräilykypärä – Musta

Nykypäivän kaupunkiliikenne ei ole lasten leikkiä. Siksi myöskään pääkoppasi suojelemiseen ei ole syytä suhtautua kevyesti. Tätä tarvetta silmällä pitäen Electra on kehittänyt uuden Commute -kypäränsä. Se on suunniteltu turvallisuus edellä, mutta silti Electran tapaan tyylistä tinkimättä!

MIPS (Multi-directional Impact Protection System) on johtava kypärätekniikka, joka on suunniteltu suojaamaan päätä ja aivoja myös vinossa kulmassa tulevilta iskuilta.
​Electran Boa®-järjestelmän ansiosta kypärä on helppo, nopea ja tarkka säätää juuri sinulle sopivaksi. Boa-järjestelmä takaa parhaan mahdollisen istuvuuden. Ja mitä paremmin kypärä istuu päässä, sen turvallisempi sen on myös onnettomuustilanteessa. Lisäksi kypärä, joka on yhtä aikaa tyylikäs ja mukava päässä, ei varmasti jää hattuhyllylle, kun lähdet pyöräilemään!
Electran MIPS kypärässä on kiinnityspaikat kameralle tai valolle sekä heijastava lippa. Bonuksena kosteutta hylkivä ja pestävä sisus.
Commute kypärää on saatavana kahtena eri versiona, joko MIPS-teknologialla tai ilman.

Electran tuotesivut

Brand

Electra Bikes

Electra bikes suosio on ollut maailmanlaajuista, ainutlaatuinen tyyli ja erinomainen laatu kasvattavat suosiota jatkuvasti. Electran sähköpyörät ovat erinomaisia ajettavia, patentoitu pysty ajoasento tekee ajamisesta mukavaa ja saksalainen Bosch sähköavustus on varmatoiminen ja luotettava. Electra on osa Trek bikes yhtiötä, kaikki Electra sähköpyörät kootaan Saksassa. Electra bikes est.1993 Vista, San Diego, California, USA Electra / Trek valmistajan kotisivut ja koko valikoima
Electra Bikes

Lisätiedot

Malli

Electra GO! MIPS pyöräilykypärä – Musta – L, Electra GO! MIPS pyöräilykypärä – Musta – M