Electra Loft 7i – Harjattu alumiini

699,00 

Väliaikaisesti loppu

Runkokoko * 

Kuvaus

Electra Loft 7i Harjattu alumiini

Tosi näyttävä peli, hieno harjattu ja kiiltävä runko ja luonnollisesti samanlaiset lokasuojat ja ketjusuoja täydentävät kokonaisuuden.
Mustat osat sopivat siististi.

7i mallissa on alumiinirunko, Shimano Nexus napavaihteet ja tavarateline, sekä 2 paikkaa juomapullon pidikkeelle.
Saatavana myös fixie-tyylinen 1-vaihteinen malli, ihan kuten haluat

Erinomaisen näyttävä peli myös Wald etukorilla

Mikäli valikoimassamme ei ole juuri sitä oikeaa Electra pyörää jota kaipaat, ota yhteyttä niin autamme sen tilaamisessa, 
yleinen toimitusaika varastotuotteille on reilu viikko

Brand

Electra Bikes

Brandin motto sanoo kaiken tarvittavan: “The official bike of nothing official.” Electra bikes est.1993 Vista, San Diego, California, USA, yritys perustettiin aikana jolloin beach-cruiser pyörät olivat jo lähes katoamassa sukupuuttoon. ​Saadakseen nostetta tähän katoavaan kulttuuriin - Hot rod- ja Rockabilly-kulttuurien innoittamana - Electran yhtiökumppanit alkoivat kehittämään stressittömiä, kruisailu-henkisiä pyöriä jotka kääntäisivät niin polkupyöräilijöiden kuin autoharrastajienkin päät. Ja tuota pikaa Electra cruiser pyörien silmiinpistävät ja kaarevat linjat tulivat monille tutuiksi, niin kaupungeissa kuin aurinkoisilla rannoillakin eri puolella maata, aivan erityisesti Californiassa. Tänään Electra bikes suosio on maailmanlaajuista, tyyli ja erinomainen laatu kasvattavat suosiota jatkuvasti. Muutamia kertoja vuoden myydyin polkupyörä USA:ssa onin ollut Electra Townie. Suosittelemme että tulet tutustumaan Electra pyöriin, ne näyttävät oikeasti vielä paremmilta kuin kuvissa ja samalla voit koeajolla ihastua erinomaiseen ajoasentoon ja hämmästyä pyörien keveydestä ja nopeudesta.
Electra Bikes