Valitse sivu

Electra mattamusta pyöräilykypärä – koko S

80,00 

Ride smart. Look sharp.

Electran Solid Color kypärässä on kaikki kohdallaan ja matta musta väri on aina muodissa.

Tulossa

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Electra mattamusta pyöräilykypärä – Solid color bike helmet matt black

Electra osaa tehdä todella hienoja ja laadukkaita pyöriä joiden hinta-laatusuhde on ollut aina erinomainen.
Ja Electran kypärät jatkavat samaa linjaa. Näissä mainioissa pyöräilykypärissä on tyyliä, laatua ja turvallisuutta.
Electran Solid Color kypärissä on kestävä kovakuorinen ABS pinta ja EPS-vaahtovuoraus maksimaalisen mukavuuden ja suojan takaamiseksi.
Istuvuuden takaa takana oleva rullakiristys jonka solki on mainiosti heijastava, turvallisuuden lisäämiseksi. Kätevässä leuan alla olevassa heijastavassa hihnassa on Fidlock-magneettisolki, joka kiinnittyy lähes itsestään. Kypärän mukana tulee helposti irrotettava lippa.
Pestävät ja irrotettavat pehmusteet ovat mainio lisä.

Saatavana koko S 48-54cm

Electran tuotesivut

Brand

Electra Bikes

Brandin motto sanoo kaiken tarvittavan: “The official bike of nothing official.” Electra bikes est.1993 Vista, San Diego, California, USA, yritys perustettiin aikana jolloin beach-cruiser pyörät olivat jo lähes katoamassa sukupuuttoon. ​Saadakseen nostetta tähän katoavaan kulttuuriin - Hot rod- ja Rockabilly-kulttuurien innoittamana - Electra alkoit kehittämään stressittömiä, kruisailu-henkisiä pyöriä jotka kääntäisivät niin polkupyöräilijöiden kuin autoharrastajienkin päät- aivan erityisesti Californiassa. Tänään Electra bikes suosio on maailmanlaajuista, tyyli ja erinomainen laatu kasvattavat suosiota jatkuvasti. Muutamia kertoja vuoden myydyin polkupyörä USA:ssa onkin ollut Electra Townie. Suosittelemme että tulet tutustumaan Electra pyöriin, ne näyttävät oikeasti vielä paremmilta kuin kuvissa ja samalla voit koeajolla ihastua erinomaiseen ajoasentoon ja hämmästyä pyörien keveydestä ja nopeudesta. Electra valmistajan kotisivut ja koko valikoima
Electra Bikes