Electra Night Owl 3i naisten pyörä

799,00 

Electra Night Owl 3i naisten 3-vaihteinen kaupunkipyörä jalkajarruilla

Varasto loppu. Saatavuus: arvio 5-14 vrk.

Kuvaus

Electra Night Owl 3i naisten cruising-pyörä

Electran Fashion pyörät – täysin uniikit naisten pyörät- uskomattoman hienot yksityiskohdat tekevät Electran Fashion pyöristä yksilölliset, juuri sinulle sopivat ja varmasti muista erottuvat pyörät.

Electran Night Owl 3i naisten cruising pyörä on korkealaatuinen ja uskomattoman kevyt pyörä erinomaisilla komponenteilla. Pyörän maalaukset ovat aivan uskomattoman hyvän näköiset, tumman sinisen vivahteet ja todella hienot pöllön yksityiskohdat tekevät tästä mallista aivan uniikin.

3-vaihteisella pyörällä on helppo ja pehmeä ajella kaupungin katukivillä, mukavan leveät renkaat ovat kuin tähän tehty.
Matala ja patentoitu runkogeometria on todella miellyttävä, pyörä tuntuu erinomaisen rennolta ja ajo varmalta. Kokeile vaikka.
Ruostumattomat ja ruostesuojatut osat auttavat  pyörää säilymään vuosikausia yhtä kauniina.
Ja nyt kaupungille, tai yöhön..

 

 

Brand

Electra Bikes

Brandin motto sanoo kaiken tarvittavan: “The official bike of nothing official.” Electra bikes est.1993 Vista, San Diego, California, USA, yritys perustettiin aikana jolloin beach-cruiser pyörät olivat jo lähes katoamassa sukupuuttoon. ​Saadakseen nostetta tähän katoavaan kulttuuriin - Hot rod- ja Rockabilly-kulttuurien innoittamana - Electran yhtiökumppanit alkoivat kehittämään stressittömiä, kruisailu-henkisiä pyöriä jotka kääntäisivät niin polkupyöräilijöiden kuin autoharrastajienkin päät. Ja tuota pikaa Electra cruiser pyörien silmiinpistävät ja kaarevat linjat tulivat monille tutuiksi, niin kaupungeissa kuin aurinkoisilla rannoillakin eri puolella maata, aivan erityisesti Californiassa. Tänään Electra bikes suosio on maailmanlaajuista, tyyli ja erinomainen laatu kasvattavat suosiota jatkuvasti. Muutamia kertoja vuoden myydyin polkupyörä USA:ssa onin ollut Electra Townie. Suosittelemme että tulet tutustumaan Electra pyöriin, ne näyttävät oikeasti vielä paremmilta kuin kuvissa ja samalla voit koeajolla ihastua erinomaiseen ajoasentoon ja hämmästyä pyörien keveydestä ja nopeudesta.
Electra Bikes

Ominaisuudet

Ominaisuudet

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):

Saatat myös pitää...