Valitse sivu

Electra Vale Go! MIK- tavarateline musta

78,00 

Saatavuus: Tilattavissa, kysy toimitusaikaa.

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Electra Vale Go! MIK- tavarateline musta

Lisää tavarankantokykyä Electra Vale GO! -sähköpyörääsi! Tämä MIK-kiinnitteinen (Mounting Is Key) sopii yhteen kaikkien MIK-standardin mukaisten korien ja laukkujen kanssa. Lisäksi toimii luonnollisesti myös perinteisenä tavaratelineenä, johon saat lastattua tavaraa sivulaukuissa tai mustekalojen avulla.

Kiinnittyy Electra Vale GO! -mallin alkuperäisen sivulaukkutelineen paikalle samoihin ruuvinreikiin. Valmistettu todella tukevasta 12mm alumiiniputkesta. Kuormauskapasiteetti 25kg. Tarakan mukana ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnitysmutterit.

Brand

Electra Bikes

Brandin motto sanoo kaiken tarvittavan: “The official bike of nothing official.” Electra bikes est.1993 Vista, San Diego, California, USA, yritys perustettiin aikana jolloin beach-cruiser pyörät olivat jo lähes katoamassa sukupuuttoon. ​Saadakseen nostetta tähän katoavaan kulttuuriin - Hot rod- ja Rockabilly-kulttuurien innoittamana - Electra alkoit kehittämään stressittömiä, kruisailu-henkisiä pyöriä jotka kääntäisivät niin polkupyöräilijöiden kuin autoharrastajienkin päät- aivan erityisesti Californiassa. Tänään Electra bikes suosio on maailmanlaajuista, tyyli ja erinomainen laatu kasvattavat suosiota jatkuvasti. Muutamia kertoja vuoden myydyin polkupyörä USA:ssa onkin ollut Electra Townie. Suosittelemme että tulet tutustumaan Electra pyöriin, ne näyttävät oikeasti vielä paremmilta kuin kuvissa ja samalla voit koeajolla ihastua erinomaiseen ajoasentoon ja hämmästyä pyörien keveydestä ja nopeudesta. Electra valmistajan kotisivut ja koko valikoima
Electra Bikes