Valitse sivu

Electra Vale Go! MIK- tavarateline musta

78,00 

Saatavuus: Tilattavissa, kysy toimitusaikaa.

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Electra Vale Go! MIK- tavarateline musta

Lisää tavarankantokykyä Electra Vale GO! -sähköpyörääsi! Tämä MIK-kiinnitteinen (Mounting Is Key) sopii yhteen kaikkien MIK-standardin mukaisten korien ja laukkujen kanssa. Lisäksi toimii luonnollisesti myös perinteisenä tavaratelineenä, johon saat lastattua tavaraa sivulaukuissa tai mustekalojen avulla.

Kiinnittyy Electra Vale GO! -mallin alkuperäisen sivulaukkutelineen paikalle samoihin ruuvinreikiin. Valmistettu todella tukevasta 12mm alumiiniputkesta. Kuormauskapasiteetti 25kg. Tarakan mukana ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnitysmutterit.

Brand

Electra Bikes

Electra bikes suosio on ollut maailmanlaajuista, ainutlaatuinen tyyli ja erinomainen laatu kasvattavat suosiota jatkuvasti. Electran sähköpyörät ovat erinomaisia ajettavia, patentoitu pysty ajoasento tekee ajamisesta mukavaa ja saksalainen Bosch sähköavustus on varmatoiminen ja luotettava. Electra on osa Trek bikes yhtiötä, kaikki Electra sähköpyörät kootaan Saksassa. Electra bikes est.1993 Vista, San Diego, California, USA Electra / Trek valmistajan kotisivut ja koko valikoima
Electra Bikes