Valitse sivu
Ale!

GoCycle G3+ sähköpyörä – Mattamusta

4 150,00 

Leasing  24 kk  159,00 € /kk     36 kk 109,85,00€ /kk    48 kk  96,95,00€ /kk     60 kk  84,00€ /kk     Lue Leasing sopimuksesta lisää tästä linkistä

Rahoitus 378,90 kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla  Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  

Tämä pyörä on ollut erään tunnetun tv-sarjan kuvauksissa joten myymme sen hieman alennettuun hintaan (tai ehkä juuri siksi sen pitäisi olla kalliimpi?)

GoCycle G3+ kokoon taittuva sähköpyörä on GoCycle -pyörien kolmannen sukupolven huipentuma ja samalla tribuutti aivan ensimmäisille ikonisille GoCycle -pyörille täysin valettuine magnesium-runkoineen ja virtaviivaisine muotoineen.
G3+ -mallia on valmistettu alkuvuonna 2021 maailmanlaajuisesti vain  300kpl , josta Suomeen saatiin lopulta pari kappaletta.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena. Saatavuus: Arvio 25.7.2021.

Kuvaus

GoCycle G3+ taittuva sähköpyörä- mattamusta

GoCycle -pyörien kolmas sukupolvi edustaa monella tavalla kulminaatiopistettä valmistajan kokoon taittuvien sähköpyörien suunnittelussa ja valmistuksessa. GoCycle G3+ ilmentää täydellisesti GoCyclen kompromisseja välttävää lähestymistapaa suunnittelussa. G3+ on täynnä aiemmista malleista tutuksi tulleita huippuominaisuuksia, kuten GXi -mallista tuttu taittuva ohjaustanko, täysin uniikki integroitu Daytime Running Light (DRL) -valosysteemi, kantamaltaan optimoitu 375Wh akku, sähköiset vaihteet ja uskomattoman kevyet hiilikuituiset PitstopLock® -pikairrotettavat renkaat.

GoCycle PitStopWheel® – maailman nopein vanne? G3+ -mallissa löytyvät itsestään selvänä valintana täyshiilikuituiset versiot maailmanennätyksen rikkoneesta PitStopWheel® -vanteesta. Hiilikuituinen vanne on ensinnäkin ällistyttävän kevyt, mutta se tarjoaa myös poikkeuksellisen mukavan, tarkan ja dynaamisen ajokokemuksen. PitstopLock® -kiinnityksen avulla vanteet irtoavat pyörästä käden käänteessä säilytystä varten.

G3+ -mallin uskomattomalla paino- ja tehosuhteella varustettu 375Wh akku on täysin integroitu valettuun magnesium-runkoon. Akulla voit päästä parhaimmillaan jopa 80km matkan ja kaikki tämä vain 4 tunnin latausajalla. G3+ on täydellinen kumppani nopeaan työmatkapyöräilyyn kaupungissa!

GoCycle G3+ valettu magnesium-runko on tehty niin, että se on helppoa taittaa pienempään tilaan erillisen telakan päälle. Tällä tavoin pyörän säilytykseen ja kuljetukseen liittyvät ongelmat katoavat kuin taikaiskusta! GoCyclen taittomekanismi on myös jo pidemmällä aikavälillä moneen kertaan toimivaksi todettu ja sen taittaminen kokoon tapahtuukin minuuteissa. Tämän takaavat niin rungon yhteyteen taittuva Cleandrive® ketjun ja rattaiden kotelo, helposti irrotettavat PitStopWheel® -renkaat, design-palkittu taittuva ohjaustanko, kuin taittuvat polkimetkin. Kaikki sähköjohtojen viennit on toteutettu suoraan rungon läpi, jolloin pyörä säilyttää pelkistetyn tyylikkään ulkomuotonsa.

G3+ ohjaamo on designissa aivan omaa luokkaansa. Sen suunnittelussa lähtökohtana on toiminut ajokokemuksen parantaminen nimenomaan kuskin näkökulmasta ja tässä GoCycle on ehdottomasti onnistunut. Kaikki ajon aikana tarvittava tieto näkyy virtaviivaisesta, F1-inspiroituneesta LED-näytöstä: voit seurata esimerkiksi nopeutta, akun varaustilannetta, ajotilaa ja päällä olevaa vaihdetta. Sähköinen vaihteisto takaa sen, että vaihteet vaihtuvat silmänräpäyksessä ja erityinen ennustava vaihto siirtää vaihteen automaattisesti pienemmälle pysähtyessäsi. Näin et koskaan jää jumiin liian raskaalle vaihteelle liikennevaloissa! GoCyclen oma Daytime Running Light (DRL) valosysteemi lisää turvallisuutta liikenteessä tuntuvasti näkyvyyden lisäämisen kautta. Tämän lähemmäksi ei ihmeauto KITT:iä voi enää nykyaikana päästä!

G3+ on täysin liitettävissä myös alypuhelimeesi langattoman Bluetooth-yhteyden kautta. Tämä tarkoittaa, että GoCycle Connect® -applikaation kautta voit hallita pyörää täysin. Voit myös esimerkiksi luoda omia ajotiloja ja säädellä sitä, miten paljon moottori avustaa sinua milloinkin. Lisäksi voit seurata ajon aikana poltettuja kaloreita ja maksimi- sekä keskipolkuvoimaasi. GoCycle G3+ on hyvin tarkasti muokattavissa sellaiseksi, että se palvelee loistavasti juuri sinua!

G3+ on luonnollisesti täysin yhteensopiva GoCycle lisäosien, kuten lokasuojien, valojen, takatavaratelineen tai etulaukun kanssa!

Brand

Gocycle

Ominaisuudet

Rungon väri: valkoinen, mattamusta, asemetalliharmaa, punainen, vihreä ja keltainen

Runkomateriaali: ruiskupuristettu magnesium

PitstopWheel®: Materiaali modulaarinen hiilikuitu, patentoitu PitstopLock ™ -järjestelmä, väri kiiltävä musta

Sähköavustuksen aktivointi: polkimen vääntömomentin tunnistava sensori

Päiväajovalot: (DRL) Gocycle Proprietary Light Pipe Technology, 4 ajotilaa, käyttäjän valittavissa

Älylaitteiden liitettävyys: GocycleConnect® -sovellus langattoman Bluetooth®-yhteyden kautta

Ajotilat: City, Eco, On-demand tai itse määrittelemäsi mukautettu ajotila, jonka voit ohjelmoida interaktiivisten kojelautatoimintojen tai GocycleConnect ™ -sovelluksen avulla

Sähköavustuksen maksiminopeus: 25km/h

Kantama: Jopa 80 km käytettävästä ajotilasta, maastosta, tuulesta, kuskin sekä varusteiden painosta, renkaiden ilmanpaineesta jne. riippuen

Moottori: GoCycle etunapamoottori 250 watin jatkuvalla teholla ja luistonestolla

Akku: runkoon integroitu litiumioni 17Ah, 22V, noin 375 Wh

Latausaika: 4 tuntia

Moottorin ohjain: Gocycle

Näyttö: Integroitu ohjaustangon näyttö, jossa akun varauksen mittari, nopeus, vaihde, tehokkuus tai vaihtoehtoisesti älypuhelin ja GocycleConnect ™ -sovellus

Vaihteenvaihto: Gocycle electronic Predictive Shifting ™ -sähkövaihteisto

Vaihteisto: Patentoitu Cleandrive® Shimano Nexus 3-vaihteinen

Vaihteen välitykset: 1. = 39,1 tuumaa, 2. = 53,3 tuumaa, 3. = 72,5 tuumaa

Vaihteiden etenemä: 1. = 3,1 m, 2. = 4,3 m, 3. = 5,8 m

Jarrut: Hydraulinen levyjarru edessä ja takana

Renkaat: Gocycle All Weather -renkaat (54-406, 20 x 2,25 tuumaa)

Etuhaarukka: GoCycle yksijalkainen, 6061 T6 alumiinia, jäykkä

Takajousitus: Gocycle Lockshock ™ 25 mm joustolla

Satula: Velo D2 Comfort

Satulaputki: 34,9 mm alumiinia

Polkimet: Gocycle Standard taittuvat

Kädensijat: Gocycle Ergo Comfort

Rungon kokojärjestelmä: Fit Universal Vgonomic ™

Satulan vähimmäiskorkeus: 880 mm

Ohjaustangon varsi: Nopea taitto ja korkeuden säätö

Keulan ohjauskulma: 70 °

Istuinputken kulma: 68 °

Akseliväli: 1065 mm (42 tuumaa)

Keskiön korkeus maasta: 275 mm

Taittomenetelmä: Irrotettavat renkaat ja satulaputki, nopeasti taittuva ohjaustanko

Mitat taitettuna: (L780mm x W370mm x H580mm)

Arvioitu paino: 16,4 kg ilman jalustinta, sisältäen polkimet

Kuljettajan enimmäispaino: 100kg mukaan lukien vaatteet ja muu kuorma kuten laukut

Työsuhdepyörä

Työsuhdepyörä ja leasing työsuhdepyörälle

LEASING on käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokraamista (12 kk – 60 kk), sopimuksessa voi olla esim. polkupyöriä ja siihen kuuluvia tarvikkeita (kypärä, lukko jne.) ja vaikka huoltosopimus vuokrakaudelle – kaikki on sovittavissa yhdessä vuokranottajan ja Classic bike välillä.

TYÖSUHDEPYÖRÄ on polkupyörä, jonka hankinnasta vastaa työnantaja, toki usein työntekijä on valmiiksi valinnut sopivan pyörän jonka hankinnan hyväksyttää työnantajallaan. Työnantaja pidättää pyörän kustannukset työntekijän palkasta tai tarjoaa sen palkan päälle tulevana etuna.
Työsuhdepolkupyörä on verovapaa luontoisetu 3600€ kolmessa vuodessa, eli 1200 € saakka vuosittain ja 100€ / kk.
Esimerkiksi jos pyörän ostohinta on 3600€ on koko tämä summa mahdollista antaa verovapaana luontaisetuna työntekijälle.
Mikäli pyörän ostohinta on esim. 5000€, on 3600€ verovapaata etua ja ylimenevän osan työnantaja voi tarjota palkan lisänä luontaisetuna tai vähentää työntekijän palkasta kuten verovapaankin edun osan. Pyörän haltija voi myös maksaa itse ylimenevän osan.
Työsuhdepolkupyörä hankintaan usein leasing-sopimuksella, johon parhaimmillaan sisältyy varkausvakuutus ja usein myös varusteet ja huoltopalvelut.
Työsuhdepyörä on tarkoitettu työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön, jolla saa ajaa työmatkojen lisäksi myös vapaa-ajalla.

YRITYKSELLE:
Classic bike on sopinut usean eri leasing-toimijan kanssa yhteistyöstä, joten kauttamme saat laadukkaat premium-pyörät helposti.
Leasing yhteistyön Classic bike on sopinut seuraavien toimijoiden kanssa: Svea, Vapaus, GoByBike ja Suomen työsuhdepyörä. Mikäli yrityksellä ei ole valmiiksi sovittuna yhteistyötä leasing-yhtiön kanssa voi Classic bike auttaa valinnassa.
Käytännöt ovat lähes samat kaikilla, vuokra-aika on tärkeää esim. yli 3600€ maksavien pyörien sopimuksissa – esim. Svea leasing sopimuksen voi tehdä 500 – 30 000€ väliltä ja 12-60 kk ajalle. Näin verovapaan edun 100€ / kk voi hyödyntää myös kalliimmassa pyörässä.
Leasingsopimuksen loputtua voidaan hankkia uusi leasing-pyörä tai käytössä ollut pyörä voidaan myydä esim. pyörän käyttäjälle sovittavaan hintaan. Leasing-toimijoilla on omat hinnoittelut lunastusarvolle, yleensä 5-25% pyörän hinnasta.

Ole yhteydessä meihin, autamme mielellämme : 050-5148660 ja 050-5308964 tai [email protected]

Alla esimerkkejä Svea- leasinghinnoista. Laskemme mielellämme tarjouksen teille sopivasta pyörästä tai räätälöimme yrityksellenne sopivat vaihtoehdot huoltosopimuksineen.

Pyörä 3100 €  sis. alv 24% = 2500€ alv 0%.  24 kk leasing 109,23€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,93€ / kk

Pyörä 3100 €  sis. alv 24% = 2500€ alv 0%.  36 kk leasing 75,68€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,17€ / kk

Pyörä 3600 €  sis. alv 24% = 2903€ alv 0%.  24 kk leasing 126,84€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,84€ / kk

Pyörä 3600 €  sis. alv 36% = 2903€ alv 0%.  36 kk leasing 87,88€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,84€ / kk

Pyörä 5000€  sis. alv 24% = 4032€ alv 0%.  24 kk leasing 176,16€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,93€ / kk

Pyörä 5000€  sis. alv 24% = 4032€ alv 0%.  36 kk leasing 122,06€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,72€ / kk

Toimitusinfoa

Pääsääntöisesti kaikki nettikaupassamme olevat tuotteet ovat myös liikkeessämme Mechelininkadulla, jossa on enemmänkin valikoimaa kuin nettikaupassamme.
Pyrimme toimittamaan tilaamasi varastossa olevat tuotteet työpäivän sisällä tilauksesi vastaanottamisesta.

Jotkin tuotteet sattavat olla valmistajan varastossa, tällöin tuotteen kohdalla on ilmoitus milloin tuote on oletettu saapuvan meille tai minä aikana se olisi saatavilla ostoksestasi (esim. 1-7 vrk tai 2-3 viikkoa). Voit siis ostaa tuotteita vaikkei niitä juuri sinä hetkellä varastossamme olisikaan, ja tätä myös suosittelemme saatavuuden varmistamiseksi.
Joskus em. saapumis-ajoilla mainitut tuotteet ovat kenties jo matkalla liikkeeseemme.
Osassa tuotteissa tuotteen ollessa loppu varastostamme voit liittää tuotteen kohdalle s-postiosoitteesi niin saat automaattisesti tiedon kun tuote on taas liikkeessäämme- voit myös lähettää meille s-postia niin autamme tilauksessasi.

Brompton pyöriä on useita eri malleja varastossa ja näitä voimme muokata jonkin verran tarpesi mukaan. Tilaustuotteet Lontoon tehtaaalta saapuvat arviolta noin 6-7 viikkoa tilauksesta. Voit siis milloin tahansa tilata/ostaa haluamasi Brompton pyörän joka ei ole varastossamme tällä toimitusajalla.

Meillä on muutama vaihtoehto toimituksiin:

TOIMITUS SUOMESSA
* Nouto liikkeestä – 0€
* Postipaketti 7,90€ , max koko 120 x 60 x 60 cm
* Nouto pakettiautomaatista 7,90€, max. enimmäiskoko 59 cm x 60 cm x 36 cm
huom. Jos lähetys ei mahdu pakettiautomaattiin se käännetään lähimpään Postin toimipaikkaan
* Postin Kotipaketti 15€

Polkupyörien toimituskulut 30 € Polkupyörätilaukset toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Tämä koskee tavallisia 2-renkaisia pyöriä, ei tavara-ja lastenkuljetuspyöriä.
Lasten- ja tavarankuljetuspyörien tilauksissa sovimme toimituskulun kanssasi paikkakuntakohtaisesti, yleensä 50-240€ koko maahan. Nämä pyörät toimitetaan halutessasi tähän hintaan kotiovellesi.

MUU EUROOPPA
Osat ja tarvikkeet – 15-38€
Polkupyörät  – Otathan meihin yhteyttä ennen tilausta tarkkojen toimituskulujen selvittämiseksi.

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi kätevästi Classic Bike -rahoituksella 10 000 € saakka, tai ostoskori-vaiheessa Collector rahoituksella
Resurs Bank on yhteistyökumppanimme osamaksuissa ja rahoituksessa, heillä on valittavana jopa12 kk korotonta maksuaikaa ja kokonaiskorot  tämänkin jälkeen ovat maltilliset.
Hakemuksen tekeminen on helppoa, alla on ohjeet.

 • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
 • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa
 • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä

Hae luotto etukäteen puhelimellasi
Luottohakemuksen voi tehdä helposti etukäteen puhelimella ennen ostosten maksamista – paikasta ja ajasta riippumatta. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Näin mobiililuottohakemus toimii

 1. Lähetä myymäläkoodi tekstiviestinä numeroon 18311 (saat myymäläkoodin myymälästämme tai Resurs asiakaspalvelusta)
 2. Saat paluuviestinä linkin, jolla siirryt luottohakemukselle.
 3. Henkilöllisyytesi varmistetaan pankkitunnuksilla, minkä jälkeen luottotietosi tarkistetaan ja tehdään automaattinen luottoarviointi.
 4. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi.
 5. Luotto on valmis käytettäväksi.

Hae luotto etukäteen verkossa
Voit täyttää luottohakemuksen helposti sivuillamme olevan linkin kautta jo ennen ostosten tekoa (yllä, Classic bike luottohakemus). Luotto on heti käyttövalmis.  Me tarvitsemme vain henkilötunnuksesi ja saamasi luottotilin numeron.

Hae luottoa myymälässä
Voit hakea luottoa myymälässämme, me teemme luottohakemuksen kanssasi online-hakemuksella

Näin se toimii

 1. Ota yhteyttä myymälän henkilökuntaan ja vahvista henkilöllisyytesi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.
 2. Myymälän henkilökunta tekee hakemuksen puolestasi.
 3. Mikäli hyväksyt hakemuksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen joko perinteisesti allekirjoituksella tai sähköisesti pankkitunnuksillasi.
 4. Hyväksytty ja allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Resurs bank palvelee klo 8.00-18.00 Puhelin 09 622 4308 Sähköposti  [email protected]

Classic bike puhelin  +358-50-4655 989
S-posti [email protected]

Saatat myös pitää...