Valitse sivu

GoCycle G4 Mattamusta

3 699,00 

Leasing  24 kk  123,50 € /kk     36 kk 85,00€ /kk    48 kk  66,00€ /kk     60 kk  55,00€ /kk     Lue Leasing sopimuksesta lisää tästä linkistä

Rahoitus 309,65 kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla  Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  

Gocycle G4 –täysin uusi, uskomatoman nopea, todella helppokäyttöinen ja varmatoiminen taittosähköpyörä Englannista. Gocycle sopii erinomaisesti koko perheen tai yrityksen käyttöön, pyörä on aina siisti suojattujen osien ansiosta ja sen käyttö on aivan uskomattoman helppoa. Erinomaisen matalan painopisteenkin ansiosta Gocycle on paljon parempi ajaa ja hallita kuin monet muut pyörät, sen nopeus ja ajamisen helppous yllättänee myös sinut.
Seuraavat myyntiin vapaat pyörät odotamme saapuvan varastoomme Kesä-Heinäkuussa, suosittelemme ennakkovarausta

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

GoCycle G4 sähköavusteinen taittopyörä – Mattamusta väri

 • All-New G4drive – hiljainen,  tehokas, Gocycle valmistajan uusi G4drive™ tuottaa enemmän tehoa kuin aiemmat mallit, uskomattoman pienessä koossa. Alkuperäistä G4drive ™ – moottoria ja vaihdelaatikkoa on kehitetty useita vuosia, ja Gocyclen tutkimus- ja kehityslaitoksessa on tehty monia, monia testimaileja sen varmistamiseksi, että se toimii G4: n korkeiden ja parhaiden luotettavuusvaatimusten mukaisesti.
 • Hiilikuituinen keskirunko – G4 mallin keskeinen osa liittää yhteen hydroformatun alumiinirungon ja Gocycle’s patentoidun magnesiumisen Cleandrive voimansiirtoyksikön.
 • Hiilikuituinen Single-Sided haarukka – Gocycle G4 mallin täysin uusi hiilikuitukeula yhdistyy täysin integroituun G4drive sähkömoottoriin. Sen pehmeät ja virtaviivaiset muodot vähentävät rasitusta ja kokonaispainoa.
 • Uudet Gocycle renkaat – MotoGP: n innoittama kestäväpintainen rengas, johon on lisätty piidioksidiseosta joka takaa erinomaisen pidon ja luotettavat ohjattavuuden
 • Integroitu USB-portti – 1amp USB -portti puhelimen lataukseen
 • Matala-energinen Bluetooth ­– Paranneltu Gocycle pyörän ja puhelimesi yhteysGocycle G4 saa virtansa täysin uudesta G4drive ™ -moottorista.G4drive ™ tarjoaa sujuvan ja hiljaisen ajon, samalla kun se tarjoaa enemmän vääntömomenttia ja avustus on heti lähdöstä käytössä- luokkansa johtavin kompakti kokonaisuus.Täysin uusi yksipuolinen hiilikuituhaarukka sisältää täysin integroidun G4drive ™ -moottorin ja yhdistää Gocycle G4 -rungon tiehen. Sen sileät ja virtaviivaiset muodot ovat silmiä hivelevän puhtaan esteettiset ja auttavat vähentämään pyörän rasitusta ja kokonaispainoa. Haarukka on suunniteltu enemmän pystysuoraksi, tämä yhteensopivuus lisää ajomukavuutta ja varmistaa suuntajäykkyyden tiukoissakin kaarteissa ja yllättävissäkin tilanteissa.
  Gocyclen tunnettua ja arvostettua käsittelyominaisuutta ja kokonaishallintaa on parannettu entisestään tuomalla uusi kevyempi ja tarkempi hiilikuituinen keskirunko, joka muodostaa Gocycle G4 -yksirunkoisen alustan . Se tarjoaa vahvan ytimen ja sillä on tärkeä tehtävä yhdistää hydroformattu alumiininen eturunko ja Gocyclen patentoitu magnesiuminen Cleandrive. Kolme erilaista komponenttia, kolme erilaista materiaalia, kukin optimoitu kolmelle eri roolille.

 • Gocycle G4: n irrotettava, tehokas litiumioniakku on integroitu saumattomasti G4: n hydroformattuun alumiinirunkoon. Se tarjoaa jopa 65 km G4: lle ja jopa 80 km G4i: lle (poljinvoimasta riippuen) 3,5 tunnin pikalatauksella Gocyclen uudesta 4A 36V -laturista joka on nyt vakiona.
  Intuitiivinen taittomekanismi mahdollistaa Gocycle G4: n auki- ja kokoon-taittamisen pieneksi paketiksi vain 10 sekunnissa. Taitettuna pyörää voidaan rullata sen omilla vierekkäin olevilla renkailla, mikä tekee käsittelystä uskomattoman monipuolisen ja helppokäyttöisen. Suosittu nopeasti taittuva mekanismi on vieläkin parempi uudella titaanitapilla, joka pitää nopeasti taittuvan liitoksen täydellisesti linjassa.
 • Huomaamaton integroitu USB-portti ohjaustangossa mahdollistaa puhelimen tai muiden pienten laitteiden lataamisen polkupyörän akusta kun sitä ei käytetä.
  Gocycle G4 on yhteensopiva GocycleConnect -sovelluksen kanssa, joka tarjoaa loputtomasti räätälöityjä ajotiloja sekä mielenkiintoisia terveystilastoja kuten poltetut kalorit, maksimi – ja keskimääräinen poljinteho. Yhteyttä sovellukseen on parannettu uudella Low Energy Bluetooth mallilla
 • Erillinen G4 Gocycle -lisävarustepaketti tulee saataville pian, mukaan lukien uudet G4 lokasuojat, valot ja päivitetty G4 takalaukku. G4-sarja on yhteensopiva olemassa olevien Gocycle Front Pannier- ja Travel-kotelon kanssa. Lisävarusteiset integroidut ajovalot on nyt päivitetty Super Nova-maleiksi ja niitä ohjaa täysin uusi G4-ohjain, joka kytkee ne päälle ja pois päältä automaattisesti.Gocycle ajajat nauttivat entistä sujuvammasta ajotuntumasta Gocyclen mittatilaustyönä tehdyn uuden MotoGP-inspiroiman renkaiden kulutuspinnan ansiosta. Kevyeen renkaaseen on lisätty piidioksidiseosta erinomaisen pidon ja varman hallittavuuden takaamiseksi. Renkaan leveämpi muotoilu ja lisääntynyt ilmamäärä takaa mukavan pehmeän, nopean ja samalla luotettavan ajon kaupungin eri tiepinnoilla.

Brand

Gocycle