Valitse sivu

HNF-Nicolai CD1 Cargo sähköavusteinen tavarapyörä

6 750,00 

568 € kk 12 kk maksuajalla korottomasti    327 € 24kk maksuajalla ( arvio )    Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  
Lue lisää rahoituksesta 

HNF Nicolai CD1 Cargo ​on Saksassa tehty kolmirenkainen, kevyt, nopea ja patentoitu tilttaavarunkoinen kuormapyörä jolla voit kuljettaa painavaakin kuormaa polkupyörällä – arvostettua ja yksilöllistä saksalaista laatua.
Saatavana myös mainiot lisävarusteet kuten lasten kuljetukseen tehty puinen koppa turvavöineen ja kuomuineen.

Saatavuus: -.

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

HNF Nicolai CD1 Cargo ​ – tilttaavarunkoinen kuormapyörä Saksasta

Ammattilaistason sähköavusteinen kolmirenkainen tavarapyörä HNF-Nicolai DC1 tarjoaa ainutlaatuista, huippuluokan ajotuntumaa, suorituskykyä ja luotettavuutta.
Ketterä ja tehokas CD1 tarjoaa mullistavan designin ja ajokokemuksen. Siinä yhdistyvät pienen auton kantokyky polkupyörän ketteryyteen ja joustavuuteen kaupunkiliikenteessä. CD1 on valmistettu korkeimpia laatustandardeja noudattaen ja komponenttipuolella ei ole tehty kompromisseja. Tai miltä kuulostaa  erittäin laadukas 25% kallistusjärjeselmä, kuormapyörä jolla on 280 kg kantokykyä, integroidut ajovalot, Enviolo Harmony automaatti-vaihteisto, Tektro Auriga E-Twin kaksoisjarrut, ​tehokas Bosch CX moottori joka on suoraan integroitu pyörän euroopassa tehtyyn alumiinirunkoon.
Lisävarustelista on kattava, pyörän ja etuosan varusteita on runsaasti.

Ennennäkemättömän vakaa ajotuntuma patentoidun kallistussysteemin ansiosta.

Patentoidun kallistustekniikan ansiosta CD1 tarjoaa ajovakautta, joka on vertaansa vailla. Sen runko muistuttaa enemmän urheiluautoa tai moottoripyörää kuin polkupyörää. Olitpa kaupungissa tai maantiellä, pysähdyksissä tai liikkeellä, kallistusteknologia tarjoaa uskomattoman tasapainoisen tuntuman ja täysin uudenlaisen ajokokemuksen. Tällä vahvalla kuormapyörällä voit ajaa todella hyvää vauhtia suurellakin kuormalla.

Erilaisiin vaatimuksiin mukautuva kuormapyörä.

CD1 pystyy kantamaan päällään 280kg painon, vaikka itse pyörä painaa vain 45kg!  CD1 on helposti hallittavissa kaikissa tilanteissa, myös kuormattuna.
CD1 on yhtä monipuolinen kuin sen mahdolliset käyttötarkoituksetkin. Parhaimmillaan voit saada jopa 500 litraa kuljetustilaa!
Kuljetusosan kiinnityskiskosysteemin ansiosta voit liittää runkoon useita erilaisia kuljetusratkaisuja. Mahdollisuuksia löytyy aina yksinkertaisesta kehikosta lastenkuljetus-koppaan kuomuineen. Perusrakenteena pyörässä on laadukkaasti kestävästä puusta taivutettu levyalusta, sekä kiinnityspaikat erilaisille kuljetusratkaisuille. Lisätuotteita näet valmistajan sivulta 

HNF HNicolai CD1 Cargo sähkökuormapyörä

Bosch Performance line XC keskimoottori- ei kompromisseja. Laatua ja ajomukavuutta markkinajohtajalta.

Pyörää liikuttaa kansainvälisen markkinajohtajan Boschin valmistama Performance Line CX keskiasenteinen moottori, jonka väkevä energialataus luo ennen näkemättömän urheilullisen ja voimakkaan ajokokemuksen. Mukautuva sähköavustus antaa polkemiseen sopivasti lisäpotkua kaikenlaisissa olosuhteissa – niin tasaisessa kuin mäkisessä maastossa, asfaltilla tai pehmeämmillä poluilla. CD1 ei sisällä kompromisseja ja tämä käy ilmi pyörän jokaisesta yksityiskohdasta. Kaikki komponentit on valittu tinkimätöntä valmistustapaa ja valmistajan legendaarista mainetta silmällä pitäen. HNF-Nicolain suunnittelutyöryhmä on kerännyt kannuksensa ja kokemuksensa työskennellessään useiden sähköavustussysteemien kanssa vuosien varrella – Bosch on näistä ehdottomasti vakuuttavin.

 

Bosch 500 W runkoakku – lisää kantamaa uusimman Lithium-teknologian avulla.

Performance-sarjan tehopakkauksia ovat Lithium-ion -akut 500W maksimiteholla. Akku on helppo irrottaa pyörästä ja asentaa takaisin. Lataaminen onnistuu myös akun ollessa kiinni pyörässä. HNF Heisenbergin käyttämät akut ovat energiamäärältään valmistajansa suurimpia. Akun ohjaussysteemi (BMS, Battery Management System) takaa parhaan mahdollisen suojan yli- tai alilatausta, ylikuumenemista ja oikosulkuja vastaan näin lisäten akun käyttöikää. Maksimikantama voi olla jopa 120 kilometriä.* (*Valmistajan antamaa informaatiota. Mahdollista ideaaliolosuhteissa, ts. tasamaalla, tuulettomissa olosuhteissa, Eco-avustustasolla) 

 

Bosch Purion.

Boschin uusi kompakti Purion-näyttö yhdistää sähkömoottorin kaukosäädön ja näytön samaan koteloon. Näyttö on asennettu ohjaustangossa vasemman kädensijan viereen. Näin se on paremmin suojassa vaurioilta kaatumistilanteissa ja lisäksi ohjaustankoon jää runsaasti tilaa esimerkiksi älypuhelimen telineen kiinnittämistä varten. Tärkeimpiä ajon aikaisia tietoja, kuten kuljettua matkaa, kantamaa ja liikkumasädettä voit seurata näytön plus- ja miinus -näppäimillä. Näyttö kertoo käyttäjälle myös nykyisen nopeuden, akun latauksen tason ja avustustason.

Tektro Auriga hydraulinen kaksoisjarrusysteemi.

Molempia jarruja operoidaan yhdellä ja samalla jarrukahvalla. Jarrunesteenä toimii mineraaliöljy. Jarrupalat on valmistettu erittäin korkeatasoisesta metallista sekä keraamisesta sekoitteesta loistavan jarrutustehon ja lämmönkestävyyden takaamiseksi. 2.5 sormen kahva tarjoaa kahvan etäisyyden säädön lisäksi lukitusmekanismin, jolla saat pyörän pysymään paikallaan turvallisesti silloin, kun et aja.

Enviolo N380SE  ja Harmony H8 automaattivaihteet 

Parhaiden pyörienvaihteet ovat juuri tällaisia, yksinkertaisia, portaattomia ja tehokkaita- ja joskus automaattisia.
Huoltovapaa ja loputtoman määrän välityksiä sisältävä Enviolo N380SE  ja Harmony H8 automaattivaihde takaa ennen näkemättömän hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen. Jopa kovaa polkiessa se säätää itsensä maastoon ja ajamistyyliin sopivaksi. Vaihdeväli on 380%, joten jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle kuskille löytyy takuulla oikea välitys!

Elegantti kaasukahvan tyyliin pyörivä vaihtaja tekee välityksen vaihtamisesta entistä intuitiivisempaa ja takuulla helpompaa kuin koskaan. Takavaihtajayksikkö ei ole ainoastaan hyvännäköinen, se on myös erittäin hyvin suojattu.

Gates Carbon Drive CDX hihnaveto- huoltovapaa ja hiljainen.

Gates Carbon Drive CDX-sarjan hihnaveto voimansiirto kestää taatusti pidemmälle kuin kuskinsa puhumattakaan ketjuvetoisista pyöristä.
Uusissa, vaativaan ammattikäyttöön suunnitelluissa kuormapyörissä onkin usein Gates hihnaveto yhdistettynä Enviolo tai Rohloff napavaihteistoon.
Gates hihnaveto tuo polkemiseen yllättävää tehoa, se ei veny, on lähes huoltovapaa ja ennen kaikkea se on äänetön. Hihnaveto toimi uskomattoman luotettavasti kaikissa sää-olosuhteissa ja lämpötiloissa, kuten heltessä ja kovilla pakkasilla. Puhtaanapito on helppoa, hihnaa ei öljytä vaan kevyt puhdistus riittää.
Lisäksi Gates:in hihna on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 4 kertaa pidempään kuin hyvinkään hoidettu teräsketju.
Gates Carbon Drive CDX hihnavetomalli poistaa myös täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät mahdolliset riskit ja polyuretaanipäällyste takaa täydellisen ruostumattomuuden. Classic bike on valtuutettu Gates huoltoliike, saat meiltä tarvittaessa kaikki Gates rattaat ja hihnat sekä tarvittaessa omat työkalut

 

Supernova E3 E-bike V521s valot

Nopea sähköpyörä vaatii tietysti kaikkein kirkkaimmat valot. Tässä Supernova E3 -valosysteemi pääsee näyttämään vahvuutensa. Jopa kaikkein pimeimpinä öinä se valaisee tien laajalti ja pitkälle, näin tuoden ajamiseen turvallisuutta. CNC-koneistettu alumiinikuori on täysin vedenpitävä, kestävästi anodisoitu, hankala varastaa ja näin ollen paras mahdollinen valinta sähköpyörääsi!

Tubus Wingee. Aivan uudenlainen lähestymistapa lokasuojiin.

Äärimmäisen luja alumiiniprofiili tekee Wingee:stä erityisen kestävän sekä funktionaalisen lokasuojan. Minimalistiseen designiin on myös upotettu takalaukkujen kantomahdollisuus. Tämä poistaa perinteisen tavaratelineen tarpeen pyörästäsi kokonaan. Lokasuojan sivuilta löytyvät laukunkiinnitysaisat toimivat laukkujen kantamisen osalta aivan kuten normaali tavarateline. Niiden matala painopiste verrattuna useimpiin tavaratelineisiin lisää ajamisen turvallisuutta entisestään. Kun taas et tarvitse pyörälaukkujasi, pyöräsi saa säilyttää elegantin ja minimalistisen ulkonäkönsä.

Brand

HNF Nicolai

HNF Nicolai - uusi tulevaisuuden ratkaisuihin pohjautuva Saksalainen pyöränvalmistaja on vastaus vaativalle ja teknologiaan painottavalle pyöräilijälle. HNF Nicolain korkean suorituskyvyn sähköpyörät ovat täynnä innovatiivisia, uusia ratkaisuja ja alan uusinta teknologiaa, valmistaja edustaakin Saksalaista laatua parhaimmillaan. Kuuluisat sähköpyörien pioneerit Michael Hecken ja Kalle Nicolai perustivat jo vuonna 2008 Grace GmbH yhtiön ja kehittivät legendaarisen Smart e-biken Daimler-Benz AG:lle. Yhdessä Benjamin Börries  kanssa he ovat HNF HESINENBERG yhtiön perustajia, ja he kehittävät ja valmistavat todella korkealaatuisia sähköavusteisia polkupyöriä Biesenthal:ssa lähellä Berliiniä. Carl-Heinz Nicolain maastopyörät ovat maailman arvostetuimmat ja tunnettuja laadustaan, pyörät valmistetaankin rungoista alkaen käsin Nicolain omalla tehtaalla Saksassa jo vuodesta 1998. Kalle Nicolai on arvostettu todella korkeatasoisten maastopyörien valmistuksen pioneeri. 2018 HNF HEISENBERG nimi muutettiin paremmin keromaan Saksalaisesta käsityö-osaamisesta osaamista, yhtiön nimi on nyt HNF-Nicolai. Kaikki HNF Nicolai pyörät erottuvat edukseen massatuotannosta - Euroopassa käsin tehtyjen runkojen laadun lisäksi - tyylikkyytensä ja käytettävyytensä ansiosta. Runkojen suunnittelu on aivan omassa luokassaan, tässä Kalle Nicolain vuosikymmenten osaaminen on parhaimmillaan. Kaikki 25 km/h pyörien rungot on standardoitu 45 km/h nopeusluokkaan, tämä kertoo todella kovasta osaamisesta ja tinkimättömästä laadusta. HNF-Nicolai mallien huolella valikoidut komponentit kuten uusin Bosch teknologia, täysin portaaton Enviolo-vaihteisto tai uusin Shimano Alfine, Gates Carbon Drive -hihnaveto, uusimmat Bosch moottorit sekä Rock Shox -joustohaarukka tuovat pyörän ajamiseen aivan omanlaisensa mukavuuden ja helppouden tason. Kaikki edellä mainitut edustavat parasta mitä pyörääsi voit saada, tehden siitä luotettavan ja turvallisen kumppanin pitkäksi aikaa, minimaalisella huoltotarpeella. HNF-Nicolai malliston edistykselliset sähköpyörät saat 25 sekä 45 km/ h malleissa, heillä on myös maailman ensimmäinen täysjousitettu sähköavusteinen maastopyörä Gates hihnavedolla sekä täysin uniikki kolmirenkainen, 30% tilttaava kuormapyörä.  HNF-Nicolain todistetut laatustandardit ja autoteollisuudessa kehittyneet, osin aivan uniikit ja patentoidut ratkaisut tekevät heidän sähköavusteisten pyörien käsiteltävyydestä ja hallittavuudesta esimerkillisiä myös muille valmistajille.
HNF Nicolai

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi kätevästi Classic Bike Rahoituksella 1800€ – 10 000 €  kaikissa liikkeissämme  sekä verkokaupassamme ostoskori-vaiheessa.
Luoton minimi on 1800€ mutta voit käyttää myönnettyä luottosummaa aina kuten haluat, vaikka pieneenkin ostokseen. Voit myös korottaa luottoasi helposti.
Resurs Bank on yhteistyökumppanimme osamaksuissa ja rahoituksessa, heillä on valittavana jopa12 kk korotonta maksuaikaa ja kokonaiskorot tämänkin jälkeen ovat erittäin maltilliset.

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai liikkeissämme paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Ja maksueriä voit muokata tarpeen mukaan sopimuksen mukaisesti. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

HAE LUOTTOA TÄSTÄ

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana liikkeissämme näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla. Voit myös käyttää luottoa verkkokaupassamme ja tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä puhelimella tai s-postilla.

Entäpä kustannukset?

MAKSUVAIHTOEHTO VUOSIKORKO KÄSITTELYMAKSU/KK
30–60 pv 0 % 0 €
12 kk 0 % 4,90 €
24 kk 12,90 % 4,90 €
48 kk 14,90 % 4,90 €

Esimerkkiostos: 5000 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 4,90 €. Todellinen vuosikorko: 1,13 %. Luoton kustannukset: 58,80 €.
Maksettava yhteensä: 5058,80 €. Osamaksuerä/kk: 421,56 €, 12 erää.
Classic Bike Rahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 800 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Onko sinulla jo tili?
Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: (linkki korotushakemukseen)
Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä.

Jäikö jokin mietityttämään?
Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Hae luotto etukäteen puhelimellasi
Luottohakemuksen voi tehdä helposti etukäteen puhelimella ennen ostosten maksamista – paikasta ja ajasta riippumatta. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Näin mobiililuottohakemus toimii

  1. Lähetä myymäläkoodi tekstiviestinä numeroon 18311 (saat myymäläkoodin myymälästämme tai Resurs asiakaspalvelusta)
  2. Saat paluuviestinä linkin, jolla siirryt luottohakemukselle.
  3. Henkilöllisyytesi varmistetaan pankkitunnuksilla, minkä jälkeen luottotietosi tarkistetaan ja tehdään automaattinen luottoarviointi.
  4. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi.
  5. Luotto on valmis käytettäväksi.

Hae luotto etukäteen verkossa
Voit täyttää luottohakemuksen helposti sivuillamme olevan linkin kautta jo ennen ostosten tekoa (yllä, Classic bike luottohakemus). Luotto on heti käyttövalmis.  Me tarvitsemme vain henkilötunnuksesi ja saamasi luottotilin numeron.

Hae luottoa myymälässä
Voit hakea luottoa myymälässämme, me teemme luottohakemuksen kanssasi online-hakemuksella

Näin se toimii
Ota yhteyttä myymälän henkilökuntaan ja vahvista henkilöllisyytesi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.
Myymälän henkilökunta tekee hakemuksen puolestasi
Mikäli hyväksyt hakemuksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen joko perinteisesti allekirjoituksella tai sähköisesti pankkitunnuksillasi.
Hyväksytty ja allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Classic bike puhelin  +358-50-4655 989
S-posti [email protected]

 

Ominaisuudet

Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tällä sivustolla oleviin tuotetietoihin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, mukaan lukien varusteet, tekniset tiedot, mallit, värit, materiaalit ja hinnat.