HNF Nicolai MD1 miesten sähköpyörä

3 950,00 

Varastossa

Kuvaus

HNF Nicolai MD1 miesten sähköpyörä – Herrasmies sähköpyörien joukossa.

HUOM! Liikkeessämme saatavilla yksi pyörä kokoa M tähän hintaan.

Saksalaisvalmisteinen, ketterä ja tehokas HNF Nicolai MD1 liikkuu äärimmäisen dynaamisesti työmatkat pidemmät pyöräretket.
Pyörän runko on juuri sopivan jäykkä ja sen ergonomian ovat saksalaiset insinöörit suunnitelleet juuri työmatkapyöräilyä varten. Malli on nopeaan ajoon suunniteltu, joten se rullaa hyvin ja sillä saa nopean vauhtin helposti –  tällä on mukava ajella ilman sähköavustustakin. MD1 on kevyt ja hienosti viimeistelty sähköavusteinen pyörä ympärivuotiseen ajoon.
MD1 sähköpyörät on varustettu todella kestävillä ja tyylikkäillä Wingee-lokasuojilla, takalokasuojaan on integroitu tavarateline ja tyylikäs & laadukas takavalo, etuvalokin on aivan huikea Supernova E3.
Säädettävä ja laadukas ohjainkannatin on kätevä varuste jolla saat ajoasenon täydelliseksi.
Pyörien rungot on alun perinkin suunniteltu ja valmistettu 45 km/h ajoon, joten myös heidän 25 km/h mallitkin täyttävät tiukat ja vaadittavat sertifikaatit ja todistukset joita 45/km/h nopeusluokkaa vaatii. Rungot ovat siis aivan samat.
Tämä on ainutlaatuinen ja ehdoton turvallisuustekijä joka selkeimmin erottaa HNF mallit muista sähköpyöristä – ja toki sekin että nämä ovat todellista europpalaista käsityötä. Uskomme että huomaat runkojen erinomaisuuden koeajolla, niin ovat jo monet tehneet!

Bosch Performance Line moottori – ei kompromisseja vaan laatua ja ajomukavuutta markkinajohtajalta.

MD1 sähköpyörää liikuttaa kansainvälisen markkinajohtajan Boschin valmistama Performance -sarjan keskiasenteinen moottori, jonka väkevä energialataus luo ennen näkemättömän urheilullisen ja voimakkaan ajokokemuksen. Mukautuva sähköavustus antaa polkemiseen sopivasti lisäpotkua kaikenlaisissa olosuhteissa – niin tasaisessa kuin mäkisessä maastossa, asfaltilla tai pehmeämmillä poluilla. MD1 -malli ei sisällä kompromisseja ja tämä käy ilmi pyörän jokaisesta yksityiskohdasta. Kaikki komponentit on valittu tinkimätöntä valmistustapaa ja valmistajan legendaarista mainetta silmällä pitäen. HNF Nicolain suunnittelutyöryhmä on kerännyt kannuksensa ja kokemuksensa työskennellessään useiden sähköavustussysteemien kanssa vuosien varrella – Bosch on näistä ehdottomasti vakuuttavin. Boschin valmistama moottori on integroitu suoraan hydrostaattisella menetelmällä taidokkaasti muotoiltuun runkoon.

 

Lisää ajomatkaa uusimman Lithium-teknologian avulla.

Bosch Performance-sarjan innovatiiviset tehopakkaukset – Lithium-ion -akut 500W maksimiteholla. Akku on helppo irrottaa pyörästä ja asentaa takaisin. Lataaminen onnistuu myös akun ollessa kiinni pyörässä. HNF Heisenbergin käyttämät akut ovat energiamäärältään valmistajansa suurimpia. Akun ohjaussysteemi (BMS, Battery Management System) takaa parhaan mahdollisen suojan ylilatautumista, alilatausta, ylikuumenemista ja oikosulkuja vastaan samalla lisäten akun käyttöikää. Maksimikantama voi olla jopa 130 kilometriä (*Valmistajan antamaa informaatiota. Mahdollista ideaaliolosuhteissa, ts. tasamaalla, tuulettomissa olosuhteissa, Eco-avustustasolla).

Bosch Intuvia.

Intuvia Active näyttö on pyörän komentokeskus. Se tarjoaa helpon, intuitiivisen ja turvallisen käyttökokemuksen. Viiden eri avustustason välillä vaihtaminen ja vaihteiden käytön avustus sekä näiden lisäksi lataustaso, kantama ja monta muuta toimintoa ovat helposti nähtävillä näytöllä. Intuvia on hyödyllinen myös silloin kun et aja, sillä se pitää kaiken ajoosi liittyvän datan saatavilla myös tällöin. Näytöllä näkyvä nuoli osoittaa sinulle, milloin on optimaalinen hetki kääntää isommalle tai pienemmälle vaihteelle. Näin voit kätevästi säästää sekä itseäsi että akun lataustarvetta.

MTB-joustohaarukat takaavat parhaan ajomukavuuden

Nimi RockShox on jo pitkään ollut parhaiden polkupyörän joustolaitteiden synonyymi. Olipa kyseessä maasto-, retki- tai kaupunkipyöräily, on RockShox jo pitkään asettanut riman kilpaileville tuotteille. Vuonna 1991 perustettu firma on polkupyörien iskunvaimennuksen yksi johtavista tekijöistä millä tahansa asteikolla mitattuna. Erityisesti tämä pitää tietysti paikkansa maastopyöräpuolella.
RockShox Paragon on viimeistä piirtoa myöten täydelliseksi hiottua teknologiaa. Riittävä joustomatka, helposti lukittava mekanismi sekä kevyt paino ovat ominaisuuksia, jotka tekevät ajamisesta miellyttävämpää niin hyväkuntoisilla teillä kuin huonokuntoisemmilla poluillakin.

Magura MT4. “saksalaista insinöörityötä, maksimaalista turvallisuutta”.

Maguran uusi MT4 hydraulinen jarru takaa sinulle turvallisia kilometrejä. Etäisyyden säädöllä varustetut ergonomiset kahden sormen jarrukahvat mahdollistavat napakan jarruttamisen kaikissa tilanteissa. Mikä tahansa tie tai polku muuttuu nautinnoksi ajaa, kun voit luottaa jarruihisi sata-prosenttisesti!

NuVinci N380SE- tulevaisuuden vaihteet ovat jo täällä,  yksinkertaiset, portaattomat ja tehokkaat.

Huoltovapaa ja loputtoman määrän välityksiä sisältävä vaihdesysteemi takaa ennen näkemättömän hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen. Jopa kovaa polkiessa se säätää itsensä maastoon ja ajamistyyliin sopivaksi. Vaihdeväli on 380%, joten jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle kuskille löytyy takuulla oikea välitys – välityssuhde on 39

Elegantti kaasukahvan tyyliin pyörivä vaihtaja tekee välityksen vaihtamisesta entistä intuitiivisempaa ja takuulla helpompaa kuin koskaan. Takavaihtajayksikkö ei ole ainoastaan hyvännäköinen, se on myös erittäin hyvin suojattu. Bosch käyttää NuVinci-vaihteille erityisesti suunniteltua vaihtajaohjelmistoa. Tämä tarkoittaa sitä että Bosch moottorista parhaimman tehon saa irti NuVincin vaihteistolla!

Gates hihnaveto – tulevaisuus on ketjuton, huoltovapaa ja äänetön

Hiljainen ja pidempään kestävä. Suunniteltu kestämään sähköpyörien voimansiirrolle asettamat haasteet. Gates:in suunnittelijat ovat kehittäneet uuden hyvin kestävän ja käytännöllisesti katsoen huoltovapaan hihnavetosysteemin. Se on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 4 kertaa pidempään kuin hyvinkään hoidettu teräsketju.

Hihnan 11 mm leveys on suunniteltu ja optimoitu nimenomaan ihmisen polkeman kulkuneuvon käyttöön. Polyuretaanipäällyste takaa täydellisen ruostumattomuuden. Tämä patentoitu, taattua Gates-laatua oleva systeemi poistaa myös täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät riskit

Supernova E3

Nopea sähköpyörä vaatii myös kaikkein kirkkaimmat etuvalot. Tässä Supernova-valosysteemi pääsee näyttämään kaikki vahvuutensa. Jopa kaikkein pimeimpinä öinä se valaisee tien laajalti ja pitkälle, näin tuoden ajamiseen turvallisuutta. CNC-koneistettu alumiinikuori on täysin vedenpitävä, vedenkestävästi anodisoitu, hankala varastaa ja näin ollen paras mahdollinen valinta sähköpyörävalon vaativaan tehtävään!

Wingee. Aivan uudenlainen lähestymistapa lokasuojiin.

Äärimmäisen luja alumiiniprofiili tekee Wingee:stä erityisen kestävän sekä funktionaalisen lokasuojan. Minimalistiseen designiin on myös upotettu takalaukkujen kiinnitysmahdollisuus. Tämä poistaa perinteisen tavaratelineen tarpeen pyörästäsi kokonaan. Lokasuojan sivuilta löytyvät laukunkiinnitysaisat toimivat laukkujen kantamisen osalta aivan kuten normaali tavarateline. Niiden matala painopiste verrattuna useimpiin tavaratelineisiin lisää ajamisen turvallisuutta entisestään. Kun taas et tarvitse pyörälaukkujasi, pyöräsi voi säilyttää elegantin ja minimalistisen ulkonäkönsä.

Geometry

Brand

HNF Nicolai

HNF Nicolai - uusi tulevaisuuden ratkaisuihin pohjautuva Saksalainen pyöränvalmistaja on vastaus vaativalle ja teknologiaan painottavalle pyöräilijälle. HNF Nicolain korkean suorituskyvyn sähköpyörät ovat täynnä innovatiivisia, uusia ratkaisuja ja alan uusinta teknologiaa, valmistaja edustaakin Saksalaista laatua parhaimmillaan. Kuuluisat sähköpyörien pioneerit Michael Hecken ja Kalle Nicolai perustivat jo vuonna 2008 Grace GmbH yhtiön ja kehittivät legendaarisen Smart e-biken Daimler-Benz AG:lle. Yhdessä Benjamin Börries  kanssa he ovat HNF HESINENBERG yhtiön perustajia, ja he kehittävät ja valmistavat todella korkealaatuisia sähköavusteisia polkupyöriä Biesenthal:ssa lähellä Berliiniä. Carl-Heinz Nicolain maastopyörät ovat maailman arvostetuimmat ja tunnettuja laadustaan, pyörät valmistetaankin rungoista alkaen käsin Nicolain omalla tehtaalla Saksassa jo vuodesta 1998. Kalle Nicolai on arvostettu todella korkeatasoisten maastopyörien valmistuksen pioneeri. 2018 HNF HEISENBERG nimi muutettiin paremmin keromaan Saksalaisesta käsityö-osaamisesta osaamista, yhtiön nimi on nyt HNF-Nicolai. Kaikki HNF Nicolai pyörät erottuvat edukseen massatuotannosta - Euroopassa käsin tehtyjen runkojen laadun lisäksi - tyylikkyytensä ja käytettävyytensä ansiosta. Runkojen suunnittelu on aivan omassa luokassaan, tässä Kalle Nicolain vuosikymmenten osaaminen on parhaimmillaan. Kaikki 25 km/h pyörien rungot on standardoitu 45 km/h nopeusluokkaan, tämä kertoo todella kovasta osaamisesta ja tinkimättömästä laadusta. HNF-Nicolai mallien huolella valikoidut komponentit kuten uusin Bosch teknologia, täysin portaaton Enviolo-vaihteisto tai uusin Shimano Alfine, Gates Carbon Drive -hihnaveto, uusimmat Bosch moottorit sekä Rock Shox -joustohaarukka tuovat pyörän ajamiseen aivan omanlaisensa mukavuuden ja helppouden tason. Kaikki edellä mainitut edustavat parasta mitä pyörääsi voit saada, tehden siitä luotettavan ja turvallisen kumppanin pitkäksi aikaa, minimaalisella huoltotarpeella. HNF-Nicolai malliston edistykselliset sähköpyörät saat 25 sekä 45 km/ h malleissa, heillä on myös maailman ensimmäinen täysjousitettu sähköavusteinen maastopyörä Gates hihnavedolla sekä täysin uniikki kolmirenkainen, 30% tilttaava kuormapyörä.  HNF-Nicolain todistetut laatustandardit ja autoteollisuudessa kehittyneet, osin aivan uniikit ja patentoidut ratkaisut tekevät heidän sähköavusteisten pyörien käsiteltävyydestä ja hallittavuudesta esimerkillisiä myös muille valmistajille.
HNF Nicolai

Ominaisuudet

Runko: HNF Nicolai
Haarukka: Rock Shox Paragon Silver TK
Moottori: Bosch Performance Line Cruise 25
Akku: Bosch 500Wh, runkoon kiinnittyvä, lukittava ja mukaan otettava Näyttö: Bosch Intuvia (Vaihtoehtona Nyon)
Vaihteisto: NuVinci N380
Vaihtaja: NuVinci C3 (vaihtoehtona C8 automaatti)
Kammet: ISIS Miranda Delta 170mm
Eturatas: Gates CDX for Bosch 24t
Ketju: Gates Carbon Drive hihna 111t
Takaratas: Gates CDX for NuVinci 24t
Jarrut: Magura MT4 hydraulijarru, 180mm jarrulevy
Takanapa: NuVinci N380
Vanteet: SDR-Light Disc 36h SE 622-19
Pinnat: Nirosta ohennettu (2,34-2,0 mm), musta
Renkaat: Continental Contact 47-622
Ohjainkannatin: Satori Limes XL, 31.8 x 60 mm, 7°
Ohjaustanko: Satori musta, 31.8 x 630 mm 15° taaksetuonti
Polkimet: VP 836 Sandpaper
Lokasuojat: Tubus Wingee
Kädensijat: Herrmans DD14
Satulatolppa: Satori Camber 31.6 x 400 mm (optiona jousitettu satulatolppa) Satula: Selle Royal Shadow
Ajovalo: Supernova E3 E-Bike V6s
Takavalo: Supernova E3 Tail Light 2
Jalka: ESGE Optima black
Akun paino: 2,5 kg
Pyörän paino: 22 kg
Suurin sallittu paino: 125 kg (kuljettaja+varusteet+pyörälaukut)

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):

Saatat myös pitää...