Valitse sivu

HNF – Nicolai SD1 miesten kevyt sähköpyörä Gates hihnavedolla

3 750,00 

Kevyt ja tehokas HNF – Nicolai SD1 sähköpyörä on malliesimerkki korkeatasoisesta Saksalaisesta suunnittelusta ja laadusta.
SD1 on suunniteltu kevyeksi ja nopeaksi, kaikki yksityiskohdat – hiilikuituhaarukka mukaan lukien – on tehty nopeaan ajoon.
HNF-Nicolai yrityksellä on takana yli 20 vuoden kokemus äärimmäisen korkeatasoisten polkupyörien suunnittelusta maailman vaativimmille asiakkaille.
Oman Saksassa sijaitsevan tehtaan pitkä historia ja laatuvaatimukset mahdollistavat HNF-Nicolai sähköpyörien parhaan laadun ja mahdollisuuden yhdistää sähköpyörien parhaat osat itse käsityönä tehtyihin runkoihin.

Liikkeessämme olevat 2 kpl L-kokoiset SD1 mallit ovat viimeiset joita on saatavana valmiiksi tehdasasenteisella  hiilikuitukeulalla!

Väliaikaisesti loppu

Kuvaus

HNF – Nicolai SD1 – nopea, kevyt ja äänetön miesten sähköpyörä

SD1 on todella kevyt ja laadukas sähköpyörä jokapäiväiseen pyöräilyyn työmatkoille ja kaupunkiajoon, todella nopea ajettava ilman sähköavustustakin.

Kuten muutkin HNF-Nicolai sähköpyörät tämäkin peli on kevyt ja todella hienosti viimeistelty sähköavusteinen pyörä – runko on juuri sopivan jäykkä ja sen ergonomian ovat saksalaiset insinöörit suunnitelleet työmatkapyöräilyä varten. SD1 malli on nopeaan työmatka-ajoon suunniteltu, pyörä rullaa herittäin hyvin ja nopean vauhdin tavoittaa helposti ja sitä on helppo ylläpitää –  tällä pyörällä onkin mukava ajella suuremmilla nopeuksilla ilman sähköavustustakin. Kevyt alumiinirunko hiilikuituhaarukalla varustettuna on yhtä aikaa tehokas ja mukava, kokonaspaino on noin 21kg.
Uusi Bosch Gen 3 moottori auttaa polkemista lähes äänettömästi ja kevyt, urheilullinen Shimano Alfine 8 vaihteisto sekä äänetön ja huoltovapaa Gates CDX-hihnaveto sekä laadukkaat Magura MT4 hydraulijarrut tuovat luotettavuutta, turvallisuutta ja käyttömukavuutta vuosiksi eteenpäin.​

Bosch Active Line Plus moottori – hiljainen ja miellyttävä

Bosch Active Line Plus keskiasenteinen runkomoottori on 25% pienempi kuin aiemmat Bosch sähköpyörän moottorit, se on integroitu hydrostaattisella menetelmällä juuri optimaalisesti tähän Euroopassa käsin tehtyyn pyörään.
Vähäisempi sähkömoottorin paino ja sen matala painopiste yhdessä hyvän runkosuunnittelun ansiosta takaavat erinomaisen ja turvallisen pyörän hallinnan sekä ohjautuvuuden.
Uusi Bosch Active Line Plus sähköpyörän moottori on äärettömän hiljainen ja saat nauttia vain minimaalisen pienenestä vierintävastuksesta kun nopeutesi menee yli 25 km/h sähköavustuksen.
Yli 1000 mittausta sekunnissa suorittava älykäs 3-anturinen konsepti takaa aivan uskomattoman tasaisen tehonsyötön joten pääset nauttimaan sähköpyöräsi avustuksesta juuri parhaalla tavalla.

Bosch Intube Powerpack – lisää ajomatkaa uusimman Lithium-teknologian avulla.

Bosch Powerpack Lithium- Ion akut- innovatiiviset tehopakkaukset  500W maksimiteholla. Pyörän runkoon upotettu akku on helppo irrottaa ja asentaa takaisin. Lataaminen onnistuu myös akun ollessa kiinni pyörässä. HNF Nicolain käyttämät akut ovat energiamäärältään valmistajansa suurimpia. Akun ohjaussysteemi (BMS, Battery Management System) takaa parhaan mahdollisen suojan ylilatautumista, alilatausta, ylikuumenemista ja oikosulkuja vastaan samalla lisäten akun käyttöikää. Ja mikä tärkeintä – Bosch akut ovat turvallisia ja luotettavia käyttää.

Bosch Purion näyttö

Uusi kompakti ja luotettava Bosch Purion näyttö on pyörän komentokeskus. Se tarjoaa helpon ja turvallisen käyttökokemuksen sähköpyöräilyyn. Näyttö ilmoittaa nykyisestä nopeudestasi, akun lataustasosta ja avustuksen tasosta.
Tärkeimmät ajo-tiedot kuten ajettu matka, jäljellä oleva ajomatka sekä ajettu kokonaismatka haetaan kahdella plus- ja miinuspainikkeella.
Näyttöä on helppo käyttää ja sijainti vasemmalla puolella mahdollistaa vaikka älypuhelimesi kiinnityksen ohjaustangon keskelle

Saat ohjainkannattimen säädettävällä Satorin stemmillä (vakiona) tai kiinteällä mallilla, kuten haluat. Voit myös valita stemmin pituuden sinulle sopivaksi.

Magura MT4 hydrauliset jarrut “saksalaista insinöörityötä, maksimaalista turvallisuutta”.

Maguran MT4 hydraulinen jarru takaa sinulle turvallisia kilometrejä. Etäisyyden säädöllä varustetut ergonomiset kahden sormen jarrukahvat mahdollistavat napakan jarruttamisen kaikissa tilanteissa. Mikä tahansa tie tai polku muuttuu nautinnoksi ajaa, kun voit luottaa jarruihisi sata-prosenttisesti!Uusi Shimano Alfine 8
Mainio ja takuuvarma Shimano Alfine 8 napavaihteisto on taas parempi kuin ennen. Uusittu malli sisältää paremman laakeroinnin, joka lisää merkittävästi vaihteiston hyötysuhdetta.
Tupla-puristusrullakytkimen ansiosta vaihteisto on hiljaisempi ja siinä on alempi vierintävastus kuin ennen.

Gates Carbon drive hihnaveto – tulevaisuus on ketjuton, huoltovapaa ja hiljainen

Gates Carbon Drive CDX-sarjan hihnaveto voimansiirto kestää taatusti pidemmälle kuin kuskinsa puhumattakaan ketjuvetoisista pyöristä.Gates hihnveto tuo polkemiseen yllättävää tehoa, se ei veny, on lähes huoltovapaa ja ennenkaikkea se on äänetön. Hihnaveto toimi uskomattoman luotettavasti kaikissa sää-olosuhteissa ja lämpötiloissa, kuten heltesssä ja kovilla pakkasilla. Puhtaanapito on helppoa, hihnaa ei öljytä vaan kevyt puhdistus riittää.
Lisäksi Gates:in hihna on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 4 kertaa pidempään kuin hyvinkään hoidettu teräsketju.
Gates Carbon Drive CDX hihnavetomalli poistaa myös täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät mahdolliset riskit ja polyuretaanipäällyste takaa täydellisen ruostumattomuuden. Classic bike on valtuutettu Gates huoltoliike, saat meiltä tarvittaessa kaikki Gates rattaat ja hihnat sekä tarvittaessa omat työkalut

Supernova E3 – tehokkaat valot sähköpyörään

Nopea sähköpyörä vaatii myös kaikkein kirkkaimmat etuvalot. Tässä Supernova-valosysteemi pääsee näyttämään kaikki vahvuutensa. Jopa kaikkein pimeimpinä öinä se valaisee tien laajalti ja pitkälle, näin tuoden ajamiseen turvallisuutta. CNC-koneistettu alumiinikuori on täysin vedenpitävä, vedenkestävästi anodisoitu, erittäin hankala varastaa ja näin ollen paras mahdollinen valinta sähköpyörävalon vaativaan tehtävään!

Wingee lokasuojat  – aivan uudenlainen lähestymistapa lokasuojiin.
Äärimmäisen luja alumiiniprofiili tekee Wingee:stä erityisen kestävän sekä funktionaalisen lokasuojan. Minimalistiseen designiin on upotettu takalaukkujen kiinnitystanko. Tämä poistaa perinteisen tavaratelineen tarpeen pyörästäsi kokonaan. Lokasuojan sivuilta löytyvät laukunkiinnitysaisat toimivat laukkujen kantamisen osalta aivan kuten normaali tavarateline. Niiden matala painopiste verrattuna useimpiin tavaratelineisiin lisää ajamisen turvallisuutta entisestään. Kun taas et tarvitse pyörälaukkujasi, pyöräsi voi säilyttää elegantin ja minimalistisen ulkonäkönsä. Toki halutessasi saat lisävarusteena myös perinteisemmän tavaratelineen


​Geometria

Brand

HNF Nicolai

HNF Nicolai - uusi tulevaisuuden ratkaisuihin pohjautuva Saksalainen pyöränvalmistaja on vastaus vaativalle ja teknologiaan painottavalle pyöräilijälle. HNF Nicolain korkean suorituskyvyn sähköpyörät ovat täynnä innovatiivisia, uusia ratkaisuja ja alan uusinta teknologiaa, valmistaja edustaakin Saksalaista laatua parhaimmillaan. Kuuluisat sähköpyörien pioneerit Michael Hecken ja Kalle Nicolai perustivat jo vuonna 2008 Grace GmbH yhtiön ja kehittivät legendaarisen Smart e-biken Daimler-Benz AG:lle. Yhdessä Benjamin Börries  kanssa he ovat HNF HESINENBERG yhtiön perustajia, ja he kehittävät ja valmistavat todella korkealaatuisia sähköavusteisia polkupyöriä Biesenthal:ssa lähellä Berliiniä. Carl-Heinz Nicolain maastopyörät ovat maailman arvostetuimmat ja tunnettuja laadustaan, pyörät valmistetaankin rungoista alkaen käsin Nicolain omalla tehtaalla Saksassa jo vuodesta 1998. Kalle Nicolai on arvostettu todella korkeatasoisten maastopyörien valmistuksen pioneeri. 2018 HNF HEISENBERG nimi muutettiin paremmin keromaan Saksalaisesta käsityö-osaamisesta osaamista, yhtiön nimi on nyt HNF-Nicolai. Kaikki HNF Nicolai pyörät erottuvat edukseen massatuotannosta - Euroopassa käsin tehtyjen runkojen laadun lisäksi - tyylikkyytensä ja käytettävyytensä ansiosta. Runkojen suunnittelu on aivan omassa luokassaan, tässä Kalle Nicolain vuosikymmenten osaaminen on parhaimmillaan. Kaikki 25 km/h pyörien rungot on standardoitu 45 km/h nopeusluokkaan, tämä kertoo todella kovasta osaamisesta ja tinkimättömästä laadusta. HNF-Nicolai mallien huolella valikoidut komponentit kuten uusin Bosch teknologia, täysin portaaton Enviolo-vaihteisto tai uusin Shimano Alfine, Gates Carbon Drive -hihnaveto, uusimmat Bosch moottorit sekä Rock Shox -joustohaarukka tuovat pyörän ajamiseen aivan omanlaisensa mukavuuden ja helppouden tason. Kaikki edellä mainitut edustavat parasta mitä pyörääsi voit saada, tehden siitä luotettavan ja turvallisen kumppanin pitkäksi aikaa, minimaalisella huoltotarpeella. HNF-Nicolai malliston edistykselliset sähköpyörät saat 25 sekä 45 km/ h malleissa, heillä on myös maailman ensimmäinen täysjousitettu sähköavusteinen maastopyörä Gates hihnavedolla sekä täysin uniikki kolmirenkainen, 30% tilttaava kuormapyörä.  HNF-Nicolain todistetut laatustandardit ja autoteollisuudessa kehittyneet, osin aivan uniikit ja patentoidut ratkaisut tekevät heidän sähköavusteisten pyörien käsiteltävyydestä ja hallittavuudesta esimerkillisiä myös muille valmistajille.
HNF Nicolai

Ominaisuudet

Runko: HNF-Nicolai
Runko:  L
Etuhaarukka: Hiilikuituhaarukka, axle-crown: 405 mm, 15×100 mm akseli
Moottori: Bosch Active Plus Gen 3
Akku: Bosch Power Intube 500Wh, runkoon integroitu, lukittava ja helposti irroitettava
Näyttö: Bosch Purion (Vaihtoehtona Nyon)
Vaihteisto: Shimano Alfine 8 vaihdetta
Vaihtaja: Shimano Alfine
Kammet: Miranda Classic 170mm
Eturatas: Gates Carbondrive CDXF550, 50H
Hihna: Gates Carbon Drive  CDX108 H
Takaratas: Gates Carbon CDXB22, 22T
Jarrut: Magura MT4 hydraulijarru, 180mm jarrulevy
Navat: FW: KT-MF1F, RW: Shimano Alfine SG-S7000
Vanteet: Ryde Dutch 19 Disc, 622-19, 32H
Pinnat: Nirosta tuplaohennettu (2,34-2,0 mm), mustat
Renkaat: Continental Contact Speed, 37-622
Ohjainkannatin: Satori, säädettävä, 31,8 x 100 mm, vaihtoehtona 95 ja 100 7°
Ohjaustanko: Satori Crescent 31,8 x 620mm, 15°
Polkimet: VP-831P
Lokasuojat: Wingee W40 lokasuojasetti
Kädensijat: Herrmans DD36
Satulatolppa: Satori Trident 31.6 x 400 mm (optiona jousitettu satulatolppa)
Satula: Selle Royal Essenza Moderate Men
Ajovalo: Supernova E-Bike V521s, 12 V
Takavalo: Supernova E3 Tail light
Jalka: Pletscher Optima Flex
Akun paino: 2,8 kg
Pyörän paino sis. akun: noin 21 kg
Suurin sallittu paino: 110 kg (kuljettaja+varusteet+pyörälaukut)
25 km/h malli täyttää kaikki direktiivin 2006/42 / EY asiaa koskevat säännökset.
Lisäksi laite täyttää seuraavat direktiivit:
• Sähkömagneettista yhteensopivuutta koskeva direktiivi 2014/30 / EY
• Direktiivi vaarallisten aineiden rajoittamisesta sähkö- ja elektroniikkalaitteissa
laitteet 2011/65 / EU
Seuraavia muita teknisiä standardeja on sovellettu:
• DIN EN 15194: 2017, Työkierrot – Sähköiset tehonsyöttöjaksot – EPAC
• DIN EN ISO 4210: osa 1-9, Polkupyörän turvallisuusvaatimukset

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi kätevästi Classic Bike -rahoituksella 10 000 € saakka, tai ostoskori-vaiheessa Collector rahoituksella
Resurs Bank on yhteistyökumppanimme osamaksuissa ja rahoituksessa, heillä on valittavana jopa12 kk korotonta maksuaikaa ja kokonaiskorot  tämänkin jälkeen ovat maltilliset.
Hakemuksen tekeminen on helppoa, alla on ohjeet.

 • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
 • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa
 • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä

Hae luotto etukäteen puhelimellasi
Luottohakemuksen voi tehdä helposti etukäteen puhelimella ennen ostosten maksamista – paikasta ja ajasta riippumatta. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Näin mobiililuottohakemus toimii

 1. Lähetä myymäläkoodi tekstiviestinä numeroon 18311 (saat myymäläkoodin myymälästämme tai Resurs asiakaspalvelusta)
 2. Saat paluuviestinä linkin, jolla siirryt luottohakemukselle.
 3. Henkilöllisyytesi varmistetaan pankkitunnuksilla, minkä jälkeen luottotietosi tarkistetaan ja tehdään automaattinen luottoarviointi.
 4. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi.
 5. Luotto on valmis käytettäväksi.

Hae luotto etukäteen verkossa
Voit täyttää luottohakemuksen helposti sivuillamme olevan linkin kautta jo ennen ostosten tekoa (yllä, Classic bike luottohakemus). Luotto on heti käyttövalmis.  Me tarvitsemme vain henkilötunnuksesi ja saamasi luottotilin numeron.

Hae luottoa myymälässä
Voit hakea luottoa myymälässämme, me teemme luottohakemuksen kanssasi online-hakemuksella

Näin se toimii

 1. Ota yhteyttä myymälän henkilökuntaan ja vahvista henkilöllisyytesi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.
 2. Myymälän henkilökunta tekee hakemuksen puolestasi.
 3. Mikäli hyväksyt hakemuksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen joko perinteisesti allekirjoituksella tai sähköisesti pankkitunnuksillasi.
 4. Hyväksytty ja allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Resurs bank palvelee klo 8.00-18.00 Puhelin 09 622 4308 Sähköposti  [email protected]

Classic bike puhelin  +358-50-4655 989
S-posti [email protected]

Toimitusinfoa

Pääsääntöisesti kaikki nettikaupassamme olevat tuotteet ovat myös liikkeessämme Mechelininkadulla, jossa on enemmänkin valikoimaa kuin nettikaupassamme.
Pyrimme toimittamaan tilaamasi varastossa olevat tuotteet työpäivän sisällä tilauksesi vastaanottamisesta.

Jotkin tuotteet sattavat olla valmistajan varastossa, tällöin tuotteen kohdalla on ilmoitus milloin tuote on oletettu saapuvan meille tai minä aikana se olisi saatavilla ostoksestasi (esim. 1-7 vrk tai 2-3 viikkoa). Voit siis ostaa tuotteita vaikkei niitä juuri sinä hetkellä varastossamme olisikaan, ja tätä myös suosittelemme saatavuuden varmistamiseksi.
Joskus em. saapumis-ajoilla mainitut tuotteet ovat kenties jo matkalla liikkeeseemme. 
Osassa tuotteissa tuotteen ollessa loppu varastostamme voit liittää tuotteen kohdalle s-postiosoitteesi niin saat automaattisesti tiedon kun tuote on taas liikkeessäämme- voit myös lähettää meille s-postia niin autamme tilauksessasi.

Brompton pyöriä on useita eri malleja varastossa ja näitä voimme muokata jonkin verran tarpesi mukaan. Tilaustuotteet Lontoon tehtaaalta saapuvat arviolta noin 6-7 viikkoa tilauksesta. Voit siis milloin tahansa tilata/ostaa haluamasi Brompton pyörän joka ei ole varastossamme tällä toimitusajalla. 

Meillä on muutama vaihtoehto toimituksiin:

TOIMITUS SUOMESSA
* Nouto liikkeestä – 0€
* Postipaketti 7,90€ , max koko 120 x 60 x 60 cm
* Nouto pakettiautomaatista 7,90€, max. enimmäiskoko 59 cm x 60 cm x 36 cm  
   huom. Jos lähetys ei mahdu pakettiautomaattiin se käännetään lähimpään Postin toimipaikkaan
* Postin Kotipaketti 15€

Polkupyörien toimituskulut 30 € Polkupyörätilaukset toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Tämä koskee tavallisia 2-renkaisia pyöriä, ei tavara-ja lastenkuljetuspyöriä.
Lasten- ja tavarankuljetuspyörien tilauksissa sovimme toimituskulun kanssasi paikkakuntakohtaisesti, yleensä 50-240€ koko maahan. Nämä pyörät toimitetaan halutessasi tähän hintaan kotiovellesi.

MUU EUROOPPA
Osat ja tarvikkeet – 15-38€
Polkupyörät  – Otathan meihin yhteyttä ennen tilausta tarkkojen toimituskulujen selvittämiseksi.