Valitse sivu

HNF Nicolai UD1 Unisex sähköpyörä hihnavedolla ja Enviolo vaihteilla – Punainen

4 260,00 

 Käsiraha 750€ ja  295,67€ kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla (varastossa oleva malli)   Resurs esite    Resurs rahoitustaulukko   Classic bike -asiakkaan luottohakemus 

HNF-Nicolai UD1 on erittäin laadukas Saksassa tehty Unisex-mallin sähköavusteinen pyörä Gates hihnavedolla. Nopea, kevyt ja kaunis sähköpyörä erinomaisilla varusteilla.

Väliaikaisesti loppu

Kuvaus

HNF-Nicolai UD1 – nopea naisten sähköavusteinen pyörä Gates hihnavedolla

Maailman elegantein unisex sähköpyörä?
HNF Nicolai UD1 on erittäin laadukas, Saksalainen sähköavusteinen polkupyörä jokapäiväiseen ja ympärivuotiseen käyttöön. Tätä kannattaa kokeilla, yllätyt kuinka nopea pyörä on ilman sähköavustustakin.
UD1 on Unisex-malli, erittäin tyylikäs sähköpyörä naisille ja miehille, jotka arvostavat parasta laatua ja erinomaista ajomukavuutta. Jäykkä ja työmatkapyöräilyyn suunniteltu runko on keskeltä mahdollisimman matala helpottaen kyytiin nousemista.
Pyörän huolella valikoidut komponentit, kuten huikea ja erinomaisen ajoergonomian mukainen runko, täysin portaaton NuVinci-vaihteisto, Gates Carbon Drive -hihnaveto sekä kevyt ja huomaamaton Rock Shox -joustohaarukka tuovat pyörän ajamiseen aivan uudenlaisen mukavuuden ja helppouden tason.
UD1 sopii mainiosti kaupunkiin, työmatkoille ja  vaikka todella pitkille pyöräretkille, se on luotetttava ja varmatoiminen sähköpyörä kaikkeen käyttöön. 500 Wh Bosch runkoakku on todella pitkäikäinen – UD1 sähköpyörällä voi ajaa mainiosti ilman sähköavustusta joten sähköavustuksen tarve minimaalista.

UD1 on varustettu kestävillä ja kevyillä itse kantavilla Wingee-lokasuojilla ja tyylikkäällä Racktime tavaratelineellä. Lisäksi ohjainkannitin on säädettävä, joten voit helposti valita mieleisesi ajoasennon.
Lisäksi HNF Nicolai pyörien rungot on alun perinkin suunniteltu 45 km/h ajoon, joten myös heidän 25 km/h mallit täyttävät tiukat ja vaadittavat sertifikaatit ja todistukset joita 45/km/h nopeusluokkaa vaatii.
​Tämä on ainutlaatuinen ja ehdoton turvallisuustekijä joka selkeimmin erottaa HNF mallit muista sähköpyöristä. Toki myös se että pyörät rungoista lähtien valmistetaan Euroopassa.

Boschin tehokkain Perfomance CX moottori – ei kompromisseja. Laatua ja ajomukavuutta markkinajohtajalta.

Tätä tyylikästä ja jäykkärunkoista pyörää liikuttaa kansainvälisen markkinajohtajan Boschin vahvin ja uusin sähköpyörää liikuttaa kansainvälisen markkinajohtajan Boschin valmistama Performance CX-sarjan keskiasenteinen moottori, jonka väkevä energialataus luo ennen näkemättömän urheilullisen ja voimakkaan ajokokemuksen.
Mukautuva sähköavustus antaa polkemiseen sopivasti lisäpotkua kaikenlaisissa olosuhteissa – niin tasaisessa kuin mäkisessä maastossa, asfaltilla tai pehmeämmillä poluilla. UD1 -malli ei sisällä kompromisseja ja tämä käy ilmi pyörän jokaisesta yksityiskohdasta. Kaikki komponentit on valittu tinkimätöntä valmistustapaa ja valmistajan legendaarista mainetta silmällä pitäen. HNF Nicolain suunnittelutyöryhmä on kerännyt kannuksensa ja kokemuksensa työskennellessään useiden sähköavustussysteemien kanssa vuosien varrella – Bosch on näistä ehdottomasti vakuuttavin. Boschin valmistama moottori on integroitu suoraan hydrostaattisella menetelmällä taidokkaasti muotoiltuun runkoon.

Lisää ajomatkaa uusimman Bosch Lithium-teknologian avulla.

Bosch Performance-sarjan innovatiiviset tehopakkaukset – Lithium-ion -akut 500W maksimikapasiteetilla. Akku on helppo irrottaa pyörästä ja asentaa takaisin. Lataaminen onnistuu myös akun ollessa kiinni pyörässä. HNF Nicolain käyttämät akut ovat energiamäärältään valmistajansa suurimpia. Akun ohjaussysteemi (BMS, Battery Management System) takaa parhaan mahdollisen suojan ylilatautumista, alilatausta, ylikuumenemista ja oikosulkuja vastaan samalla lisäten akun käyttöikää. Maksimikantama voi olla jopa 120 kilometriä (*Valmistajan antamaa informaatiota. Mahdollista ideaaliolosuhteissa, ts. tasamaalla, tuulettomissa olosuhteissa, Eco-avustustasolla).

 

Bosch Intuvia.

Intuvia Active näyttö on pyörän komentokeskus. Se tarjoaa helpon, intuitiivisen ja turvallisen käyttökokemuksen. Viiden eri avustustason välillä vaihtaminen ja vaihteiden käytön avustus sekä näiden lisäksi lataustaso, kantama ja monta muuta toimintoa ovat helposti nähtävillä näytöllä. Intuvia on hyödyllinen myös silloin kun et aja, sillä se pitää kaiken ajoosi liittyvän datan saatavilla myös tällöin. Näytöllä näkyvä nuoli osoittaa sinulle, milloin on optimaalinen hetki kääntää isommalle tai pienemmälle vaihteelle. Näin voit kätevästi säästää sekä itseäsi että akun lataustarvetta. Myös Purion näyttö on saatavana tehdastilauksena.

RockShox Paragon joustohaarukat parhaasen ajomukavuuteen

Nimi RockShox on jo pitkään ollut parhaiden polkupyörän joustolaitteiden synonyymi. Olipa kyseessä maasto-, retki- tai kaupunkipyöräily, on RockShox jo pitkään asettanut riman kilpaileville tuotteille. Vuonna 1991 perustettu firma on polkupyörien iskunvaimennuksen yksi johtavista tekijöistä millä tahansa asteikolla mitattuna. Erityisesti tämä pitää tietysti paikkansa maastopyöräpuolella.
RockShox Paragon on viimeistä piirtoa myöten täydelliseksi hiottua teknologiaa. Riittävä joustomatka, helposti lukittava mekanismi sekä kevyt paino ovat ominaisuuksia, jotka tekevät ajamisesta miellyttävämpää niin hyväkuntoisilla teillä kuin huonokuntoisemmilla poluillakin.

 

Magura MT4 hydraulijarrut “saksalaista insinöörityötä, maksimaalista turvallisuutta”.

Maguran uusi MT4 hyrdaulinen jarru takaa sinulle turvallisia kilometrejä. Etäisyyden säädöllä varustetut ergonomiset kahden sormen jarrukahvat mahdollistavat napakan jarruttamisen kaikissa tilanteissa. Mikä tahansa tie tai polku muuttuu nautinnoksi ajaa, kun voit luottaa jarruihisi sata-prosenttisesti!.

 

Tulevaisuuden vaihteet ovat jo täällä – huoltovapaat, portaattomat ja tehokkaat Enviolo N3800SE

Huoltovapaa ja loputtoman määrän välityksiä sisältävä vaihdesysteemi takaa ennen näkemättömän hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen. Vaihdeväli on 380%, joten jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle kuskille löytyy takuulla oikea välitys!
Elegantti kaasukahvan tyyliin pyörivä vaihtaja tekee välityksen vaihtamisesta entistä intuitiivisempaa ja takuulla helpompaa kuin koskaan. Takavaihtajayksikkö ei ole ainoastaan hyvännäköinen, se on myös erittäin hyvin suojattu. Bosch käyttää Enviolo-vaihteille erityisesti suunniteltua vaihtajaohjelmistoa. Tämä tarkoittaa sitä että Bosch moottorista parhaimman tehon saa irti Enviolon vaihteistolla!

 

Äänetön ja tehokas Gates Garbon drive CDX hihnaveto

Gates Carbon Drive CDX-sarjan hihnaveto voimansiirto kestää todella pitkään verattuna ketjuvetoisiin pyöriin.
Gates hihnveto tuo polkemiseen yllättävää tehoa, se ei veny, on lähes huoltovapaa ja ennenkaikkea se on äänetön.
Hihnaveto toimii uskomattoman luotettavasti kaikissa sää-olosuhteissa ja lämpötiloissa, kuten heltesssä ja kovilla pakkasilla. Puhtaanapito on helppoa, hihnaa ei öljytä vaan kevyt puhdistus riittää.
Lisäksi Gates:in hihna on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 4 kertaa pidempään kuin hyvinkään hoidettu teräsketju, eikä takarattaiden kulumisesta tarvitse huolehtia kovassakaan käytössä.Tämä patentoitu, taattua Gates-laatua oleva systeemi poistaa myös täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät riskit ja polyuretaanipäällyste takaa täydellisen ruostumattomuuden.
Classic bike on valtuutettu Gates huoltoliike, saat meiltä tarvittaessa kaikki Gates rattaat ja hihnat sekä tarvittaessa omat työkalut kuten hihnan kireysmittarit

Supernova E3 valot

Nopea sähköpyörä vaatii myös kaikkein kirkkaimmat etuvalot. Tässä Supernova-valosysteemi pääsee näyttämään kaikki vahvuutensa. Jopa kaikkein pimeimpinä öinä se valaisee tien laajalti ja pitkälle, näin tuoden ajamiseen turvallisuutta. CNC-koneistettu alumiinikuori on täysin vedenpitävä, vedenkestävästi anodisoitu, hankala varastaa ja näin ollen paras mahdollinen valinta sähköpyörävalon vaativaan tehtävään!

Takavalona on Supernova E3 Tail Light 2, joka on hienosti integroitu takalokasuojaan, ja tuo erinomaisesti valoa myös sivuille.

Wingee. Aivan uudenlainen lähestymistapa lokasuojiin.

Äärimmäisen luja alumiiniprofiili tekee Wingee:stä erityisen kestävän sekä funktionaalisen lokasuojan. Minimalistiseen designiin on myös upotettu takalaukkujen kiinnitysmahdollisuus. Tämä poistaa perinteisen tavaratelineen tarpeen pyörästäsi kokonaan. Lokasuojan sivuilta löytyvät laukunkiinnitysaisat toimivat laukkujen kantamisen osalta aivan kuten normaali tavarateline. Niiden matala painopiste verrattuna useimpiin tavaratelineisiin lisää ajamisen turvallisuutta entisestään. Kun taas et tarvitse pyörälaukkujasi, pyöräsi voi säilyttää elegantin ja minimalistisen ulkonäkönsä.

Brand

HNF Nicolai

HNF Nicolai - uusi tulevaisuuden ratkaisuihin pohjautuva Saksalainen pyöränvalmistaja on vastaus vaativalle ja teknologiaan painottavalle pyöräilijälle. HNF Nicolain korkean suorituskyvyn sähköpyörät ovat täynnä innovatiivisia, uusia ratkaisuja ja alan uusinta teknologiaa, valmistaja edustaakin Saksalaista laatua parhaimmillaan. Kuuluisat sähköpyörien pioneerit Michael Hecken ja Kalle Nicolai perustivat jo vuonna 2008 Grace GmbH yhtiön ja kehittivät legendaarisen Smart e-biken Daimler-Benz AG:lle. Yhdessä Benjamin Börries  kanssa he ovat HNF HESINENBERG yhtiön perustajia, ja he kehittävät ja valmistavat todella korkealaatuisia sähköavusteisia polkupyöriä Biesenthal:ssa lähellä Berliiniä. Carl-Heinz Nicolain maastopyörät ovat maailman arvostetuimmat ja tunnettuja laadustaan, pyörät valmistetaankin rungoista alkaen käsin Nicolain omalla tehtaalla Saksassa jo vuodesta 1998. Kalle Nicolai on arvostettu todella korkeatasoisten maastopyörien valmistuksen pioneeri. 2018 HNF HEISENBERG nimi muutettiin paremmin keromaan Saksalaisesta käsityö-osaamisesta osaamista, yhtiön nimi on nyt HNF-Nicolai. Kaikki HNF Nicolai pyörät erottuvat edukseen massatuotannosta - Euroopassa käsin tehtyjen runkojen laadun lisäksi - tyylikkyytensä ja käytettävyytensä ansiosta. Runkojen suunnittelu on aivan omassa luokassaan, tässä Kalle Nicolain vuosikymmenten osaaminen on parhaimmillaan. Kaikki 25 km/h pyörien rungot on standardoitu 45 km/h nopeusluokkaan, tämä kertoo todella kovasta osaamisesta ja tinkimättömästä laadusta. HNF-Nicolai mallien huolella valikoidut komponentit kuten uusin Bosch teknologia, täysin portaaton Enviolo-vaihteisto tai uusin Shimano Alfine, Gates Carbon Drive -hihnaveto, uusimmat Bosch moottorit sekä Rock Shox -joustohaarukka tuovat pyörän ajamiseen aivan omanlaisensa mukavuuden ja helppouden tason. Kaikki edellä mainitut edustavat parasta mitä pyörääsi voit saada, tehden siitä luotettavan ja turvallisen kumppanin pitkäksi aikaa, minimaalisella huoltotarpeella. HNF-Nicolai malliston edistykselliset sähköpyörät saat 25 sekä 45 km/ h malleissa, heillä on myös maailman ensimmäinen täysjousitettu sähköavusteinen maastopyörä Gates hihnavedolla sekä täysin uniikki kolmirenkainen, 30% tilttaava kuormapyörä.  HNF-Nicolain todistetut laatustandardit ja autoteollisuudessa kehittyneet, osin aivan uniikit ja patentoidut ratkaisut tekevät heidän sähköavusteisten pyörien käsiteltävyydestä ja hallittavuudesta esimerkillisiä myös muille valmistajille.
HNF Nicolai

Lisätiedot

Runkokoko

L, M

Ominaisuudet

Runko: HNF-Nicolai Unisex
Kaksi eri runkokokoa, S ja M
Haarukka: Rock Shox Paragon Silver TK
Moottori: Bosch Performance Line SPEED
Akku: Bosch 500Wh, runkoon kiinnittyvä ja helposti avaimella irrotettava
Näyttö: Bosch Intuvia (Vaihtoehtona Nyon)
Vaihteisto: Enviolo N380
Vaihtaja: Enviolo C3 (vaihtoehtona C8 automaatti)
Kammet: ISIS Miranda Delta 170mm
Eturatas: Gates CDX for Bosch 24t
Ketju: Gates Carbon Drive hihna 111t
Takaratas: Gates CDX for NuVinci 24t
Jarrut: Magura MT4, 180mm jarrulevy
Takanapa: Enviolo N380
Vanteet: SDR-Light Disc 36h SE 622-19
Pinnat: Nirosta, ohennettu (2,34-2,0 mm), musta
Renkaat: Continental Contact 622-47
Ohjainkannatin: Satori Limes XL, 31.8 x 60 mm, 7°
Ohjaustanko: Satori musta, 31.8 x 630 mm 15° taaksetuonti
Polkimet: VP 836 Sandpaper
Lokasuojat: Tubus Wingee
Kädensijat: Herrmans DD14
Satulatolppa: Satori Camber 31.6 x 400 mm (optiona jousitettu satulatolppa)
Satula: Selle Royal Shadow
Ajovalo: Supernova E3 E-Bike V6s
Takavalo: Supernova E3 Tail Light 2
Jalka: ESGE Optima black
Akun paino: 2,5 kg
Pyörän paino: 22 kg
Suurin sallittu paino: 125 kg (kuljettaja+varusteet+pyörälaukut)

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi kätevästi Classic Bike -rahoituksella 10 000 € saakka, tai ostoskori-vaiheessa Collector rahoituksella
Resurs Bank on yhteistyökumppanimme osamaksuissa ja rahoituksessa, heillä on valittavana jopa12 kk korotonta maksuaikaa ja kokonaiskorot  tämänkin jälkeen ovat maltilliset.
Hakemuksen tekeminen on helppoa, alla on ohjeet.

 • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
 • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa
 • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä

Hae luotto etukäteen puhelimellasi
Luottohakemuksen voi tehdä helposti etukäteen puhelimella ennen ostosten maksamista – paikasta ja ajasta riippumatta. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Näin mobiililuottohakemus toimii

 1. Lähetä myymäläkoodi tekstiviestinä numeroon 18311 (saat myymäläkoodin myymälästämme tai Resurs asiakaspalvelusta)
 2. Saat paluuviestinä linkin, jolla siirryt luottohakemukselle.
 3. Henkilöllisyytesi varmistetaan pankkitunnuksilla, minkä jälkeen luottotietosi tarkistetaan ja tehdään automaattinen luottoarviointi.
 4. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi.
 5. Luotto on valmis käytettäväksi.

Hae luotto etukäteen verkossa
Voit täyttää luottohakemuksen helposti sivuillamme olevan linkin kautta jo ennen ostosten tekoa (yllä, Classic bike luottohakemus). Luotto on heti käyttövalmis.  Me tarvitsemme vain henkilötunnuksesi ja saamasi luottotilin numeron.

Hae luottoa myymälässä
Voit hakea luottoa myymälässämme, me teemme luottohakemuksen kanssasi online-hakemuksella

Näin se toimii

 1. Ota yhteyttä myymälän henkilökuntaan ja vahvista henkilöllisyytesi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.
 2. Myymälän henkilökunta tekee hakemuksen puolestasi.
 3. Mikäli hyväksyt hakemuksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen joko perinteisesti allekirjoituksella tai sähköisesti pankkitunnuksillasi.
 4. Hyväksytty ja allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Resurs bank palvelee klo 8.00-18.00 Puhelin 09 622 4308 Sähköposti  [email protected]

Classic bike puhelin  +358-50-4655 989
S-posti [email protected]

Toimitusinfoa

Pääsääntöisesti kaikki nettikaupassamme olevat tuotteet ovat myös liikkeessämme Mechelininkadulla, jossa on enemmänkin valikoimaa kuin nettikaupassamme.
Pyrimme toimittamaan tilaamasi varastossa olevat tuotteet työpäivän sisällä tilauksesi vastaanottamisesta.

Jotkin tuotteet sattavat olla valmistajan varastossa, tällöin tuotteen kohdalla on ilmoitus milloin tuote on oletettu saapuvan meille tai minä aikana se olisi saatavilla ostoksestasi (esim. 1-7 vrk tai 2-3 viikkoa). Voit siis ostaa tuotteita vaikkei niitä juuri sinä hetkellä varastossamme olisikaan, ja tätä myös suosittelemme saatavuuden varmistamiseksi.
Joskus em. saapumis-ajoilla mainitut tuotteet ovat kenties jo matkalla liikkeeseemme. 
Osassa tuotteissa tuotteen ollessa loppu varastostamme voit liittää tuotteen kohdalle s-postiosoitteesi niin saat automaattisesti tiedon kun tuote on taas liikkeessäämme- voit myös lähettää meille s-postia niin autamme tilauksessasi.

Brompton pyöriä on useita eri malleja varastossa ja näitä voimme muokata jonkin verran tarpesi mukaan. Tilaustuotteet Lontoon tehtaaalta saapuvat arviolta noin 6-7 viikkoa tilauksesta. Voit siis milloin tahansa tilata/ostaa haluamasi Brompton pyörän joka ei ole varastossamme tällä toimitusajalla. 

Meillä on muutama vaihtoehto toimituksiin:

TOIMITUS SUOMESSA
* Nouto liikkeestä – 0€
* Postipaketti 7,90€ , max koko 120 x 60 x 60 cm
* Nouto pakettiautomaatista 7,90€, max. enimmäiskoko 59 cm x 60 cm x 36 cm  
   huom. Jos lähetys ei mahdu pakettiautomaattiin se käännetään lähimpään Postin toimipaikkaan
* Postin Kotipaketti 15€

Polkupyörien toimituskulut 30 € Polkupyörätilaukset toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Tämä koskee tavallisia 2-renkaisia pyöriä, ei tavara-ja lastenkuljetuspyöriä.
Lasten- ja tavarankuljetuspyörien tilauksissa sovimme toimituskulun kanssasi paikkakuntakohtaisesti, yleensä 50-240€ koko maahan. Nämä pyörät toimitetaan halutessasi tähän hintaan kotiovellesi.

MUU EUROOPPA
Osat ja tarvikkeet – 15-38€
Polkupyörät  – Otathan meihin yhteyttä ennen tilausta tarkkojen toimituskulujen selvittämiseksi.