Valitse sivu

HNF Nicolai UD3 All Terrain Unisex sähköpyörä -punainen

4 850,00 

404,17 € kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla  Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  

UD3 on erittäin tyylikäs premium- sähköpyörä naisille ja miehille, jotka arvostavat parasta laatua ja erinomaista ajomukavuutta. Erinomainen uutuus uusimmalla Bosch Gen4 moottorilla ja 625Wh akulla.
Jäykkä ja työmatkapyöräilyyn suunniteltu runko on erinomainen käsitellä joten UD3 sopii mainiosti kaupunkiin, työmatkoille ja  vaikka todella pitkille pyöräretkille, se on luotetttava ja varmatoiminen sähköpyörä kaikkeen käyttöön. UD3 sähköpyörällä voi ajaa mainiosti ilman sähköavustusta joten sähköavustuksen tarve minimaalista. Saksassa valmistettu HNF-Nicolai UD3 All Terrain Unisex sähköpyörä sopii hyvin naisille ja miehille.

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

HNF Nicolai UD3 All Terrain – kevyt, nopea unisex sähköpyörä

HNF-NICOLAI UD3 Urban on huippuvarusteltu ja tehokas premium-luokan sähköpyörä työmatkoille, kaupunkiin ja mastoon ympäri vuoden, arvostettua saksalaista käsityötä.
Uusin ja tehokkain Bosch Performance CX Gen4 moottori uusimman Bosch 625 Wh akun kanssa tuovat matkaasi pituutta ja helppoutta.
Bosch yhdessä uuden portaattoman ja huoltovapaan Enviolo TR- vaihteiston ja huoltovapaan Gates hihnavedon kanssa tuovat XD3:een erinomaisen voimakkaat tehot kaikilla välityksillä ja mahdollistavat täyden tehon jokaiseen tilanteeseen ilman takarattaista kuuluvaa rutinaa… tämän huoltovapaampaa sähköpyörää ei olekaan.
Lisäksi UD3 on täydellisesti varusteltu, pyörässä on mm. tehokkaat Supernova ajovalot edessä ja takana, tavarateline, kevyt ja laadukas joustohaarukka sekä helposti käsiteltävät Schwalben 27,5″ renkaat. Näet muut huippuvarusteet kohdassa ”Ominaisuudet”.
UD3 All Terrain  on varustettu kestävillä ja kevyillä itse kantavilla Wingee-lokasuojilla sekä tyylikkäällä Racktime tavaratelineellä. Lisäksi ohjainkannitin on säädettävä, joten voit helposti valita mieleisesi ajoasennon.

Bosch 2020 Perfomance CX Gen4 moottori – ei kompromisseja vaan laatua ja ajovarmuutta markkinajohtajalta.

Boschin vahva ja kevyt  (2,9kg) 2020 mallin Performance CX keskiasenteinen moottori luo ennen näkemättömän urheilullisen ja voimakkaan ajokokemuksen- uusi Gen4 moottori tukee polkemistasi jopa 340%. Omaan poljintehoosi mukautuva max. 75Nm sähköavustus antaa  sopivasti lisäpotkua kaikenlaisissa olosuhteissa – niin tasaisessa kuin mäkisessä maastossa, asfaltilla tai pehmeämmillä poluilla.

Bosch Powertube akku 625 Wh

Uusin Bosch 2020 akku. Akku on helppo irrottaa pyörästä ja asentaa takaisin. Lataaminen onnistuu myös akun ollessa kiinni pyörässä. HNF-Nicolain käyttämät akut ovat energiamäärältään valmistajansa suurimpia. Akun ohjaussysteemi (BMS, Battery Management System) takaa parhaan mahdollisen suojan ylilatautumista, alilatausta, ylikuumenemista ja oikosulkuja vastaan samalla lisäten akun käyttöikää. 17,4Ah , 3,5kg, mukana 6A pikalaturi joka lataa akkusi huippunopeasti.

Huoltovapaa, äänetön ja tehokas Gates Garbon drive CDX hinhaveto

Gates Carbon Drive CDX-sarjan hihnaveto voimansiirto kestää todella pitkään verattuna ketjuvetoisiin pyöriin.
Gates hihnveto tuo polkemiseen yllättävää tehoa, se ei veny, on lähes huoltovapaa ja ennenkaikkea se on äänetön.
Hihnaveto toimii uskomattoman luotettavasti kaikissa sää-olosuhteissa ja lämpötiloissa, kuten heltesssä ja kovilla pakkasilla. Puhtaanapito on helppoa, hihnaa ei öljytä vaan kevyt puhdistus riittää.
Lisäksi Gates:in hihna on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 4 kertaa pidempään kuin hyvinkään hoidettu teräsketju, eikä takarattaiden kulumisesta tarvitse huolehtia kovassakaan käytössä.Tämä patentoitu, taattua Gates-laatua oleva systeemi poistaa myös täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät riskit ja polyuretaanipäällyste takaa täydellisen ruostumattomuuden.
Classic bike on valtuutettu Gates huoltoliike, saat meiltä tarvittaessa kaikki Gates rattaat ja hihnat sekä tarvittaessa omat työkalut kuten hihnan kireysmittarit

Tulevaisuuden vaihteet ovat jo täällä – huoltovapaat, portaattomat ja tehokkaat Enviolo TR napavaihteet

Huoltovapaa ja loputtoman määrän välityksiä sisältävä vaihteisto takaa ennen näkemättömän hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen. Vaihdeväli on 380%, joten jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle kuskille löytyy aina oikea välitys. Voit vaihtaa vaihteet kun sinulle sopii, paikallaan ollessasi tai kovassa väännössä – näin lähdöt ja ylämäet sujuvat helposti ja todella kovaa vauhtia on helppo ylläpitää.
Elegantti kaasukahvan tyyliin pyörivä portaaton vaihtaja tekee välityksen vaihtamisesta entistä intuitiivisempaa ja takuulla helpompaa kuin koskaan. Takavaihtajayksikkö ei ole ainoastaan hyvännäköinen, se on myös erittäin hyvin suojattu ja huoltovapaa. XD3 malliin on saatavana vaihtoehtoisesti Enviolo automaattivaihteet sekä Rohloff 500 E14 vaihteet..

Bosch Intuvia näyttö

Intuvia Active näyttö on pyörän komentokeskus. Se tarjoaa helpon, intuitiivisen ja turvallisen käyttökokemuksen. Viiden eri avustustason välillä vaihtaminen ja vaihteiden käytön avustus sekä näiden lisäksi lataustaso, kantama ja monta muuta toimintoa ovat helposti nähtävillä näytöllä. Intuvia on hyödyllinen myös silloin kun et aja, sillä se pitää kaiken ajoosi liittyvän datan saatavilla myös tällöin. Näytöllä näkyvä nuoli osoittaa sinulle, milloin on optimaalinen hetki kääntää isommalle tai pienemmälle vaihteelle. Näin voit kätevästi säästää sekä itseäsi että akun lataustarvetta. Saatavana tehdastilauksena myös Nyon, Kiox ja Bosch Smartphone näytöt.

Suntour Mobie 25-joustohaarukat 

MOBIE on jo pitkään ollut parhaiden polkupyörän joustolaitteiden synonyymi. Olipa kyseessä maasto-, retki- tai kaupunkipyöräily, on Suntour Mobie todella laaduas valinta.
Mobie on viimeistä piirtoa myöten täydelliseksi hiottua teknologiaa. Riittävä joustomatka, helposti lukittava mekanismi sekä kevyt paino ovat ominaisuuksia, jotka tekevät ajamisesta miellyttävämpää niin hyväkuntoisilla kaupunkiteillä kuin huonokuntoisemmilla poluillakin.

Magura MT4 jarrut ”saksalaista insinöörityötä, maksimaalista turvallisuutta”.

Maguran uusi MT4 hyrdaulinen jarru takaa sinulle turvallisia kilometrejä. Etäisyyden säädöllä varustetut ergonomiset kahden sormen jarrukahvat mahdollistavat napakan jarruttamisen kaikissa tilanteissa. Mikä tahansa tie tai polku muuttuu nautinnoksi ajaa, kun voit luottaa jarruihisi sata-prosenttisesti!.

 

 

Supernova Mini 2 valo

Nopea sähköpyörä vaatii myös kaikkein kirkkaimmat etuvalot. Tässä Supernova-valosysteemi pääsee näyttämään kaikki vahvuutensa. Jopa kaikkein pimeimpinä öinä se valaisee tien laajalti ja pitkälle, näin tuoden ajamiseen turvallisuutta. Mini 2 valotehoa on nostettu 15% joka nyt on 235 Lumensia. Kun valot syttyvät ei mini 2 heti vaaise kaikella tehollansa, vaan nostaa valotehoa hitaasti, joka takaa pitkän käyttöiän ja näin ollen paras mahdollinen valinta sähköpyörävalon vaativaan tehtävään!

Takavalona on Supernova E3 mini 2 valot, joka on hienosti integroitu takalokasuojaan, ja tuo erinomaisesti valoa myös sivuille.

Wingee. Aivan uudenlainen lähestymistapa lokasuojiin.

Äärimmäisen luja alumiiniprofiili tekee Wingee:stä erityisen kestävän sekä funktionaalisen lokasuojan. Minimalistiseen designiin on myös upotettu takalaukkujen kiinnitysmahdollisuus. Tämä poistaa perinteisen tavaratelineen tarpeen pyörästäsi kokonaan. Lokasuojan sivuilta löytyvät laukunkiinnitysaisat toimivat laukkujen kantamisen osalta aivan kuten normaali tavarateline. Niiden matala painopiste verrattuna useimpiin tavaratelineisiin lisää ajamisen turvallisuutta entisestään. Kun taas et tarvitse pyörälaukkujasi, pyöräsi voi säilyttää elegantin ja minimalistisen ulkonäkönsä.

Kuvahaun tulos haulle wingee mudguard

Brand

HNF Nicolai

HNF Nicolai - uusi tulevaisuuden ratkaisuihin pohjautuva Saksalainen pyöränvalmistaja on vastaus vaativalle ja teknologiaan painottavalle pyöräilijälle. HNF Nicolain korkean suorituskyvyn sähköpyörät ovat täynnä innovatiivisia, uusia ratkaisuja ja alan uusinta teknologiaa, valmistaja edustaakin Saksalaista laatua parhaimmillaan. Kuuluisat sähköpyörien pioneerit Michael Hecken ja Kalle Nicolai perustivat jo vuonna 2008 Grace GmbH yhtiön ja kehittivät legendaarisen Smart e-biken Daimler-Benz AG:lle. Yhdessä Benjamin Börries  kanssa he ovat HNF HESINENBERG yhtiön perustajia, ja he kehittävät ja valmistavat todella korkealaatuisia sähköavusteisia polkupyöriä Biesenthal:ssa lähellä Berliiniä. Carl-Heinz Nicolain maastopyörät ovat maailman arvostetuimmat ja tunnettuja laadustaan, pyörät valmistetaankin rungoista alkaen käsin Nicolain omalla tehtaalla Saksassa jo vuodesta 1998. Kalle Nicolai on arvostettu todella korkeatasoisten maastopyörien valmistuksen pioneeri. 2018 HNF HEISENBERG nimi muutettiin paremmin keromaan Saksalaisesta käsityö-osaamisesta osaamista, yhtiön nimi on nyt HNF-Nicolai. Kaikki HNF Nicolai pyörät erottuvat edukseen massatuotannosta - Euroopassa käsin tehtyjen runkojen laadun lisäksi - tyylikkyytensä ja käytettävyytensä ansiosta. Runkojen suunnittelu on aivan omassa luokassaan, tässä Kalle Nicolain vuosikymmenten osaaminen on parhaimmillaan. Kaikki 25 km/h pyörien rungot on standardoitu 45 km/h nopeusluokkaan, tämä kertoo todella kovasta osaamisesta ja tinkimättömästä laadusta. HNF-Nicolai mallien huolella valikoidut komponentit kuten uusin Bosch teknologia, täysin portaaton Enviolo-vaihteisto tai uusin Shimano Alfine, Gates Carbon Drive -hihnaveto, uusimmat Bosch moottorit sekä Rock Shox -joustohaarukka tuovat pyörän ajamiseen aivan omanlaisensa mukavuuden ja helppouden tason. Kaikki edellä mainitut edustavat parasta mitä pyörääsi voit saada, tehden siitä luotettavan ja turvallisen kumppanin pitkäksi aikaa, minimaalisella huoltotarpeella. HNF-Nicolai malliston edistykselliset sähköpyörät saat 25 sekä 45 km/ h malleissa, heillä on myös maailman ensimmäinen täysjousitettu sähköavusteinen maastopyörä Gates hihnavedolla sekä täysin uniikki kolmirenkainen, 30% tilttaava kuormapyörä.  HNF-Nicolain todistetut laatustandardit ja autoteollisuudessa kehittyneet, osin aivan uniikit ja patentoidut ratkaisut tekevät heidän sähköavusteisten pyörien käsiteltävyydestä ja hallittavuudesta esimerkillisiä myös muille valmistajille.
HNF Nicolai

Lisätiedot

Runkokoko

L, M

Ominaisuudet

Runko: HNF-Nicolai Unisex
Kaksi eri runkokokoa, S ja M
Haarukka: : Suntour Mobie25 Coil, 75 mm, 15×100 mm
Moottori: Bosch Gen 4 CX 25 km/h
Akku: Bosch PowerTube 625 Wh, runkoon kiinnittyvä
Näyttö: Bosch Intuvia (Vaihtoehtona Nyon, Kiox ja Bosch SmartphoneHub)
Vaihteisto: Enviolo 380 TR ( vaihtoehtoisesti: Enviolo Automatic tai Rohloff 500e14)
Vaihtaja: Enviolo Trekking
Kammet: ISIS Miranda Delta 170mm , 55Q:16
Eturatas: Gates CDX 55T for Bosch
Ketju: Gates Carbon Drive hihna 125h
Takaratas: Gates CDX for Enviolo 28h
Jarrut: Magura MT4 VR 180 mm, HR 180 mm
Etunapa: Shimano FH-M6010
Takanapa: Enviolo Trekking
Vanteet: Schürmann YAK Disc 25, 584-25, 32H
Pinnat: Nirosta,  tuplaohennettu (2,34-2,0 mm), musta
Renkaat: Schwalbe Super Moto-X 584-62
Ohjainkannatin: Satori Compact
Ohjaustanko: Humpert Moon 31,8 mm, 625 mm
Polkimet: Marwi SP-823
Lokasuojat: Tubus Wingee
Kädensijat: Herrmans DD36
Satulatolppa: Humpert Atar  31 (optiona jousitettu satulatolppa)
Satula: Selle Royal Shadow
Ajovalo: Supernova Mini 2 (2 (optiona M99 Mini Pro-25)
Takavalo: Supernova E3 Mini 2
Jalka: ESGE Optima black
Akun paino: 2,5 kg
Pyörän paino: 25 kg
Suurin sallittu paino: 150 kg (kuljettaja+varusteet+pyörälaukut)

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi kätevästi Classic Bike -rahoituksella 10 000 € saakka, tai ostoskori-vaiheessa Collector rahoituksella
Resurs Bank on yhteistyökumppanimme osamaksuissa ja rahoituksessa, heillä on valittavana jopa12 kk korotonta maksuaikaa ja kokonaiskorot  tämänkin jälkeen ovat maltilliset.
Hakemuksen tekeminen on helppoa, alla on ohjeet.

 • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
 • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa
 • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä

Hae luotto etukäteen puhelimellasi
Luottohakemuksen voi tehdä helposti etukäteen puhelimella ennen ostosten maksamista – paikasta ja ajasta riippumatta. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Näin mobiililuottohakemus toimii

 1. Lähetä myymäläkoodi tekstiviestinä numeroon 18311 (saat myymäläkoodin myymälästämme tai Resurs asiakaspalvelusta)
 2. Saat paluuviestinä linkin, jolla siirryt luottohakemukselle.
 3. Henkilöllisyytesi varmistetaan pankkitunnuksilla, minkä jälkeen luottotietosi tarkistetaan ja tehdään automaattinen luottoarviointi.
 4. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi.
 5. Luotto on valmis käytettäväksi.

Hae luotto etukäteen verkossa
Voit täyttää luottohakemuksen helposti sivuillamme olevan linkin kautta jo ennen ostosten tekoa (yllä, Classic bike luottohakemus). Luotto on heti käyttövalmis.  Me tarvitsemme vain henkilötunnuksesi ja saamasi luottotilin numeron.

Hae luottoa myymälässä
Voit hakea luottoa myymälässämme, me teemme luottohakemuksen kanssasi online-hakemuksella

Näin se toimii

 1. Ota yhteyttä myymälän henkilökuntaan ja vahvista henkilöllisyytesi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.
 2. Myymälän henkilökunta tekee hakemuksen puolestasi.
 3. Mikäli hyväksyt hakemuksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen joko perinteisesti allekirjoituksella tai sähköisesti pankkitunnuksillasi.
 4. Hyväksytty ja allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Resurs bank palvelee klo 8.00-18.00 Puhelin 09 622 4308 Sähköposti  [email protected]

Classic bike puhelin  +358-50-4655 989
S-posti [email protected]

Toimitusinfoa

Pääsääntöisesti kaikki nettikaupassamme olevat tuotteet ovat myös liikkeessämme Mechelininkadulla, jossa on enemmänkin valikoimaa kuin nettikaupassamme.
Pyrimme toimittamaan tilaamasi varastossa olevat tuotteet työpäivän sisällä tilauksesi vastaanottamisesta.

Jotkin tuotteet sattavat olla valmistajan varastossa, tällöin tuotteen kohdalla on ilmoitus milloin tuote on oletettu saapuvan meille tai minä aikana se olisi saatavilla ostoksestasi (esim. 1-7 vrk tai 2-3 viikkoa). Voit siis ostaa tuotteita vaikkei niitä juuri sinä hetkellä varastossamme olisikaan, ja tätä myös suosittelemme saatavuuden varmistamiseksi.
Joskus em. saapumis-ajoilla mainitut tuotteet ovat kenties jo matkalla liikkeeseemme.
Osassa tuotteissa tuotteen ollessa loppu varastostamme voit liittää tuotteen kohdalle s-postiosoitteesi niin saat automaattisesti tiedon kun tuote on taas liikkeessäämme- voit myös lähettää meille s-postia niin autamme tilauksessasi.

Brompton pyöriä on useita eri malleja varastossa ja näitä voimme muokata jonkin verran tarpesi mukaan. Tilaustuotteet Lontoon tehtaaalta saapuvat arviolta noin 6-7 viikkoa tilauksesta. Voit siis milloin tahansa tilata/ostaa haluamasi Brompton pyörän joka ei ole varastossamme tällä toimitusajalla.

Meillä on muutama vaihtoehto toimituksiin:

TOIMITUS SUOMESSA
* Nouto liikkeestä – 0€
* Postipaketti 7,90€ , max koko 120 x 60 x 60 cm
* Nouto pakettiautomaatista 7,90€, max. enimmäiskoko 59 cm x 60 cm x 36 cm
huom. Jos lähetys ei mahdu pakettiautomaattiin se käännetään lähimpään Postin toimipaikkaan
* Postin Kotipaketti 15€

Polkupyörien toimituskulut 30 € Polkupyörätilaukset toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Tämä koskee tavallisia 2-renkaisia pyöriä, ei tavara-ja lastenkuljetuspyöriä.
Lasten- ja tavarankuljetuspyörien tilauksissa sovimme toimituskulun kanssasi paikkakuntakohtaisesti, yleensä 50-240€ koko maahan. Nämä pyörät toimitetaan halutessasi tähän hintaan kotiovellesi.

MUU EUROOPPA
Osat ja tarvikkeet – 15-38€
Polkupyörät  – Otathan meihin yhteyttä ennen tilausta tarkkojen toimituskulujen selvittämiseksi.