Valitse sivu

HNF Nicolai UD4 Enviolo – Punainen

5 990,00 

Saksassa valmistettu HNF Nicolai UD4 Enviolo on premium-luokan unisex-sähköpyörä vaativalle käyttäjälle, joka arvostaa suorituskykyä, laatua ja huoltovapautta.

Osamaksu / rahoitus  504 € / kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla    291 € / kk 24kk maksuajalla  Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  Lue lisää rahoituksesta 

Leasing / Työsuhdepyörä   36 kk alk. 150€ / kk    48 kk  alk. 118€ / kk    60 kk  alk. 99€ / kk   Lue Leasing-sopimuksesta lisää tästä linkistä

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

HNF Nicolai UD4 Enviolo sähköpyörä

HNF UD4 Enviolo on premium-luokan läpiastuttava unisex-sähköavusteinen pyörä
HNF Nicolai UD4 Enviolo -mallissa kaiken keskiössä on tinkimättömästi suunniteltu, ennen näkemättömän kiertojäykkä läpiastuttava runko. Pyörää liikuttaa Boschin uusin Smart System -ajosysteemi, joka sisältää useita sähköpyöräilijän näkökulmasta maukkaita ominaisuuksia: kapasiteetiltaan huikean suuri 750Wh akku, toimintavarma ja vääntävä Smart System Performance Line CX -moottori jopa 85Nm maksimiväännöllä ja uusi Kiox 300 -näyttö! Voimansiirto on HNF Nicolaille tuttuun tapaan superluotettava ja pitkäikäinen Gates Carbon Drive -hihnaveto. Vaihteistona portaaton Enviolo CVP TR on todella joustava ja sen portaattomasti toimivasta 380% vaihdevälistä löytyy taatusti oikea vaihde jokaiseen tilanteeseen!

HNG Nicolai UD4 Enviolo on sähköpyörä, joka vie sinut määränpäähäsi riippumatta siitä, kulkeeko matka maaseudun, kaupungin vai metsän läpi. Tämä onkin ollut HNF Nicolai -pyörien vahvuus ja suosion salaisuus Suomessa – pyörä joka ei varustelunsa puolesta säikähdä, vaikka sillä ajettaisiin karummissakin olosuhteissa ja joka oikeasti soveltuu käyttöön kaikkina neljänä vuodenaikana!

Bosch Smart System Perfomance Line CX moottori – tinkimätöntä laatua ja ajovarmuutta markkinajohtajalta
Boschin vahva ja kevyt 4.sukupolven Performance Line CX keskimoottori ryyditettynä 2022 julkaistulla Bosch Smart Systemillä tarjoaa huikean älykkään ja saumattoman ajokokemuksen. Bosch Performance CX Gen4 moottori avustaa menoa 340% ja kaikki tehot ovat käytössäsi heti startista alkaen. Nopeasti ja tarkasti poljintehoosi mukautuva, max. 85Nm sähköavustus antaa juuri sopivasti lisäpotkua kaikenlaisissa olosuhteissa – niin tasaisessa kuin mäkisessä maastossa, asfaltilla tai pehmeämmillä poluilla. Luotettava ja loistovalinta Suomen neljän vuodenajan mukana vaihteleviin olosuhteisiin!

2022 lanseerattu uusi Bosch Smart system
Boschin uusinta uutta edustava Smart System tarjoaa sähköpyöräilijän ulottuville aimo annoksen todella herkullisia uusia ominaisuuksia: eBike Flow sovellus – jolla voit muokata pyöräsi juuri omaan käyttöösi sopivaksi. Todellista premium-laatua huokuva LED Remote ohjain, Kiox 300 näyttö.

Bosch PowerTube 750
Todellinen voimanpesä, Boschin kapasiteetiltaan suurin Powertube 750 akku ja ohjainyksikkö – todella suuri 750Wh kapasiteetti ja kokoon nähden ripeä 6h latausaika 0-100%! Tämä valmistajan järein ja kestävin akku on kuin luotu seikkailuihin, jotka ulottuvat vähän pidemmälle kuin aiemmin. Valmistajan sanoin: PowerTube 750 akun kanssa mikään mäki ei ole liian jyrkkä, eikä mikään polku liian pitkä!

Boschin akkujen turvallisuudesta vastaavat akun ohjaussysteemin tehokas suojaus ylikuumenemista, oikosulkuja ja ylilatautumista vastaan. Tämä lisää akun käyttöikää tuntuvasti ja samalla voit nukkua yösi rauhassa myös silloin, kun pyöräsi seisoo tallissa.

Huoltovapaat, portaattomat ja tehokkaat vaihteet – Enviolo CVP TR
Todella vaivaton ja loputtoman määrän välityksiä sisältävä variaattorivaihteisto takaa ennen näkemättömän hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen. Vaihdeväli on laaja 380%, joten jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle kuskille löytyy aina oikea välitys. Voit vaihtaa vaihteita kun sinulle sopii, paikallaan ollessasi tai kovassa väännössä – näin lähdöt ja ylämäet sujuvat helposti ja vauhtia on helppo ylläpitää.

Elegantti kaasukahvan tyyliin pyörivä portaaton vaihtaja tekee välityksen vaihtamisesta entistä intuitiivisempaa ja takuulla helpompaa kuin koskaan. Takavaihtajayksikkö ei ole ainoastaan hyvännäköinen, se on myös erittäin hyvin suojattu ja huoltovapaa.

Helppohoitoinen, äänetön ja tehokas Gates Garbon drive CDX hihnaveto
Gates Carbon Drive CDX-sarjan hihnaveto kestää todella pitkään verrattuna ketjuvetoisiin pyöriin. Gates hihnaveto tuo polkemiseen yllättävää tehoa, se ei veny, vaatii verrattain vähän huoltoa (pelkkä vesipesu ja mahdollinen silikonispray riittävät, hyvin hoidettu voimansiirto voi hyvin kestää jopa yli 10 000 Suomenkin olosuhteissa – tähän ei mikään ketju pysty!) Bonuksena Gates Carbon Drive CDX on todennäköisesti äänettömin vaihtoehto polkupyörän voimansiirroksi! Hihnaveto toimii todella luotettavasti kaikissa sää-olosuhteissa ja lämpötiloissa, niin helteessä kuin kovilla pakkasilla.

Gates:in hihna on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 3 kertaa pidempään kuin laadukas teräsketju. Takarattaiden liian nopeasta kulumisesta tarvitse huolehtia kovassakaan käytössä. Tämä patentoitu, taattua Gates-laatua oleva systeemi poistaa täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät riskit ja polyuretaanipäällyste suojaa hihnaa kaikenlaiselta korroosiolta.
Classic Bike on valtuutettu Gates huoltoliike, saat meiltä tarvittaessa kaikki Gates rattaat ja hihnat sekä tarvittaessa jopa omat työkalusi, kuten hihnan kireysmittarit!

RockShox Recon Silver RL – laadukkaat MTB-joustohaarukat tuovat varmuutta ajoon
RockShox Recon Silver RL Solo Air™ -joustohaarukassa yhdistyvät Reba:n keveys ja Sectorin jäykkyys, joka saavutetaan tärinää erityisen tehokkaasti vaimentavalla teräksisellä haarukan yläosalla. Uudistettua Recon:ia voi hyvällä omallatunnolla luonnehtia jonkinlaiseksi uudeksi virstanpylvääksi mitä tulee ajomukavuuteen useanlaisissa olosuhteissa.

RockShox haarukat ovat verrattain kalliita mutta myös hintansa arvoisia – ne tarjoavat parhaimman tason suorituskyvyn. Helposti säädettävä motion control iskunvaimennus ja Dual Position kierrejousi-systeemi takaavat luotettavat ja helpot laskut sekä nousut. Iskunvaimennus on säädettävissä kuljettajan ja maaston mukaiseksi.

Nimi RockShox on jo pitkään ollut lähes synonyymi laadukkaiden polkupyörän joustolaitteiden kanssa. Olipa kyseessä maasto-, retki- tai kaupunkipyöräily, on RockShox jo pitkään asettanut riman kilpaileville tuotteille. Vuonna 1991 perustettu yritys on polkupyörien iskunvaimennuksen yksi johtavista tekijöistä millä tahansa asteikolla mitattuna. Erityisesti tämä pitää tietysti paikkansa maastopyöräpuolella.

Magura MT5. ”saksalaista insinöörityötä, maksimaalista turvallisuutta”
Maguran MT5 hydraulinen levyjarru takaa sinulle turvallisia kilometrejä. Etäisyyden säädöllä varustetut ergonomiset kahden sormen jarrukahvat mahdollistavat napakan jarruttamisen yllättävissäkin tilanteissa. Mikä tahansa tie tai polku muuttuu nautinnoksi ajaa, kun voit luottaa jarruihisi sataprosenttisesti!

Supernova huippukirkkaat ajovalot
Ketterä sähköpyörä vaatii myös kaikkein kirkkaimmat etuvalot. Tässä Supernova Mini 2 -valosysteemi pääsee näyttämään kyntensä! Jopa kaikkein pimeimpinä öinä se valaisee tien laajalti ja pitkälle, näin tuoden ajamiseen turvallisuutta. Mini 2 valotehoa on nostettu 15% joka nyt on 235 Lumenia. Kun valot syttyvät ei Mini 2 heti valaise kaikella tehollansa, vaan nostaa valotehoa hitaasti, joka takaa pitkän käyttöiän ja on näin ollen paras mahdollinen valinta sähköpyörävalon vaativaan tehtävään!

Takavalona toimii Supernova M99 TL3 PRO MAX jarruvalolla ja hätäjarrusignaalilla, joka on hienosti integroitu takalokasuojaan, ja heittää erinomaisesti valoa myös sivuille.

Brand

HNF Nicolai

HNF Nicolai - uusi tulevaisuuden ratkaisuihin pohjautuva Saksalainen pyöränvalmistaja on vastaus vaativalle ja teknologiaan painottavalle pyöräilijälle. HNF Nicolain korkean suorituskyvyn sähköpyörät ovat täynnä innovatiivisia, uusia ratkaisuja ja alan uusinta teknologiaa, valmistaja edustaakin Saksalaista laatua parhaimmillaan. Kuuluisat sähköpyörien pioneerit Michael Hecken ja Kalle Nicolai perustivat jo vuonna 2008 Grace GmbH yhtiön ja kehittivät legendaarisen Smart e-biken Daimler-Benz AG:lle. Yhdessä Benjamin Börries  kanssa he ovat HNF HESINENBERG yhtiön perustajia, ja he kehittävät ja valmistavat todella korkealaatuisia sähköavusteisia polkupyöriä Biesenthal:ssa lähellä Berliiniä. Carl-Heinz Nicolain maastopyörät ovat maailman arvostetuimmat ja tunnettuja laadustaan, pyörät valmistetaankin rungoista alkaen käsin Nicolain omalla tehtaalla Saksassa jo vuodesta 1998. Kalle Nicolai on arvostettu todella korkeatasoisten maastopyörien valmistuksen pioneeri. 2018 HNF HEISENBERG nimi muutettiin paremmin keromaan Saksalaisesta käsityö-osaamisesta osaamista, yhtiön nimi on nyt HNF-Nicolai. Kaikki HNF Nicolai pyörät erottuvat edukseen massatuotannosta - Euroopassa käsin tehtyjen runkojen laadun lisäksi - tyylikkyytensä ja käytettävyytensä ansiosta. Runkojen suunnittelu on aivan omassa luokassaan, tässä Kalle Nicolain vuosikymmenten osaaminen on parhaimmillaan. Kaikki 25 km/h pyörien rungot on standardoitu 45 km/h nopeusluokkaan, tämä kertoo todella kovasta osaamisesta ja tinkimättömästä laadusta. HNF-Nicolai mallien huolella valikoidut komponentit kuten uusin Bosch teknologia, täysin portaaton Enviolo-vaihteisto tai uusin Shimano Alfine, Gates Carbon Drive -hihnaveto, uusimmat Bosch moottorit sekä Rock Shox -joustohaarukka tuovat pyörän ajamiseen aivan omanlaisensa mukavuuden ja helppouden tason. Kaikki edellä mainitut edustavat parasta mitä pyörääsi voit saada, tehden siitä luotettavan ja turvallisen kumppanin pitkäksi aikaa, minimaalisella huoltotarpeella. HNF-Nicolai malliston edistykselliset sähköpyörät saat 25 sekä 45 km/ h malleissa, heillä on myös maailman ensimmäinen täysjousitettu sähköavusteinen maastopyörä Gates hihnavedolla sekä täysin uniikki kolmirenkainen, 30% tilttaava kuormapyörä.  HNF-Nicolain todistetut laatustandardit ja autoteollisuudessa kehittyneet, osin aivan uniikit ja patentoidut ratkaisut tekevät heidän sähköavusteisten pyörien käsiteltävyydestä ja hallittavuudesta esimerkillisiä myös muille valmistajille.
HNF Nicolai

Lisätiedot

Malli

HNF Nicolai UD4 Enviolo – Punainen – L, HNF Nicolai UD4 Enviolo – Punainen – M, HNF Nicolai UD4 Enviolo – Punainen – XL