Select Page

HNF-Nicolai XD2 Urban nopea sähköpyörä 45 km/h

4 550,00 

Käsiraha 1050€ ja  295,67€ kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla (varastomalliit) Resurs esite      Resurs rahoitustaulukko   Classic bike -asiakkaan luottohakemus 

Saksalaisvalmisteinen HNF-Nicolai XD2 on 45 km/h kulkeva nopea sähköavusteinen pyörä parhailla ja lähes huoltovapailla osasarjoilla. XD2 on erinomainen työmatkapyörä hieman leveimmillä renkailla.

Temporarily out of stock

Description

HNF-Nicolai XD2 Urban eMTB 45 km/h sähköpyörä hihnavedolla ja Bosch moottorilla

Saksalainen HNF-NICOLAI XD2 Urban on huippuvarusteltu ja täydellinen sähköpyörä kaikkiin tilanteisiin – tämä malli on 45 km/h kulkeva sähköavusteinen pyörä
Rock Shox Recon kevyt ja säädettävä joustohaarukka tarjoaa optimaalisen iskunvaimennuksen ja samalla ohjaa pyörän voiman suoraan tiehen ja vauhtiin. Tämä huippujousitus pehmittää esteet erilaisissa ja haastavissakin olosuhteissa vieden sinut kotiin tyylikkäästi ja turvallisesti, vaikka kuinka röykkyisellä metsätiellä. Boschin uusi ja tehokas Intube – akku on upotettu tämän MTB-tyylisen pyörän runkoon todella tyylillä. Helposti käsiteltävät Schwalben 27,5″ renkaat ovat erinomaisen mukavat kaupungissa ja maastossa.
Bosch Performance SPEED moottori yhdessä uuden portaattoman Enviolo N380SE- vaihteiston ja hiljaisen Gates hihnavedon kanssa tuovat XD2:een erinomaisen voimakkaat tehot kaikilla välityksillä ja mahdollistavat täyden tehon jokaiseen tilanteeseen eikä takarattaista kuulu rutinaa kovassakaan väännössä!
Huippuvahvat Wingee lokasuojat laukunpidikkeillä tekevät tästä innovatiivisesti muotoillusta pyörästä ympärivuotisen ja jokaiseen maastoon ja tarpeseen sopivan pyörän.

HNF-Nicolai pyörät saat joko 25 km/h tai 45 km/h mallina. Nämä euroopassa käsin tehdyt rungot on alun perinkin suunniteltu ja valmistettu 45 km/h ajoon, joten myös heidän 25 km/h mallit täyttävät tiukat ja vaadittavat sertifikaatit ja todistukset joita 45/km/h nopeusluokkaa vaatii. Tämä on ainutlaatuinen ja ehdoton turvallisuustekijä joka selkeimmin erottaa HNF mallit muista sähköpyöristä.

Bosch Performance SPEED keskimoottori –  luotettavaa voimaa  kaikkiin tarpeisiin

XD2 mallissa on kansainvälisen markkinajohtajan Boschin valmistama Performance SPEED-sarjan keskiasenteinen moottori, jonka teho luo ennen näkemättömän urheilullisen ja miellyttävän ajokokemuksen 45 km/h saakka. Dynaaminen sähköavustus antaa polkemiseen sopivasti lisäpotkua kaikenlaisissa olosuhteissa – niin tasaisessa kuin mäkisessä maastossa, asfaltilla tai pehmeämmillä poluilla. Käyttöyksikkö ohjaa kaikissa tehoalueissa poikkeuksetta.
Ei siis mitään kompromisseja, joka käy ilmi pyörän suunnittelussa koska jokainen komponentti edustaa tinkimätöntä suunnittelua, valmistustapaa ja valmistajan legendaarista mainetta. HNF-Nicolai:n suunnittelutyöryhmä on kerännyt kannuksensa ja kokemuksensa työskennellessään useiden sähköavustussysteemien kanssa vuosien varrella – Bosch on näistä ehdottomasti vakuuttavin.
Boschin valmistama moottori on integroitu suoraan hydrostaattisella menetelmällä taidokkaasti muotoiltuun runkoon.

Uusi Bosch Powerpac Intube akku- tyyliä ja tehoa

Bosch Powerpack-sarjan innovatiiviset tehopakkaukset – Lithium-ion -akku 500W maksimiteholla. Pyörän runkoon upotettu Intube-akku on helppo irrottaa pyörästä ja asentaa takaisin. Lataaminen onnistuu myös akun ollessa kiinni pyörässä. HNF-Nicolain käyttämät akut ovat energiamäärältään valmistajansa suurimpia. Akun ohjaussysteemi (BMS, Battery Management System) takaa parhaan mahdollisen suojan ylilatautumista, alilatausta, ylikuumenemista ja oikosulkuja vastaan samalla lisäten akun käyttöikää. BMS on myös ehdoton turvallisuustekijä pyörän omistajalle.

Uusi Bosch Purion näyttö

Uusi kompakti ja luotettava Bosch Purion näyttö on pyörän komentokeskus. Se tarjoaa helpon ja turvallisen käyttökokemuksen sähköpyöräilyyn. Näyttö ilmoittaa nykyisestä nopeudestasi, akun lataustasosta ja avustuksen tasosta.
Tärkeimmät ajo-tiedot kuten ajettu matka, jäljellä oleva ajomatka sekä ajettu kokonaismatka haetaan kahdella plus- ja miinuspainikkeella.
Näyttöä on helppo käyttää ja sijainti vasemmalla puolella mahdollistaa vaikka älypuhelimesi kiinnityksen ohjaustangon keskelle.  Lisävarusteena on saatavana Nyon 8G näyttö.

RockShox Recon Gold RL -kisatason MTB-joustohaarukat tuovat varmuutta ajoon

RockShox Recon:issa yhdistyvät Reba:n keveys ja Sectorin jäykkyys, joka saavutetaan tärinää erityisen tehokkaasti vaimentavalla teräksisellä haarukan yläosalla. Hieman tavallista pidempi 120mm joustomatka on optimaalinen valinta nimenomaan 27.5″ rengaskoolle. Uudistettua Recon:ia voi hyvällä omallatunnolla luonnehtia jonkinlaiseksi uudeksi virstanpylvääksi mitä tulee ajomukavuuteen useanlaisissa olosuhteissa. Tästä pitää osaltaan huolen nyt Recon:issa standardina oleva Motion Control ™ RL iskunvaimennus.
RockShox haarukat ovat verrattain kalliita mutta myös hintansa arvoisia – ne tarjoavat parhaimman tason suorituskyvyn. Helposti säädettävä motion control iskunvaimennus ja Dual Position kierrejousi-systeemi takaavat luotettavat ja helpot laskut sekä nousut. Iskunvaimennus on säädettävissä kuljettajan ja maaston mukaiseksi.
Nimi RockShox on jo pitkään ollut lähes synonyymi laadukkaiden polkupyörän joustolaitteiden kanssa. Olipa kyseessä maasto-, retki- tai kaupunkipyöräily, on RockShox jo pitkään asettanut riman kilpaileville tuotteille. Vuonna 1991 perustettu yritys on polkupyörien iskunvaimennuksen yksi johtavista tekijöistä millä tahansa asteikolla mitattuna. Erityisesti tämä pitää tietysti paikkansa maastopyöräpuolella.

Magura MT4 hydraulijarrut –  “saksalaista insinöörityötä, maksimaalista turvallisuutta”.​

Maguran uusi MT4 -jarru takaa sinulle turvallisia kilometrejä. Etäisyyden säädöllä varustetut ergonomiset kahden sormen jarrukahvat mahdollistavat napakan jarruttamisen kaikissa tilanteissa. Mikä tahansa tie tai polku muuttuu nautinnoksi ajaa, kun voit luottaa jarruihisi sata-prosenttisesti!

Enviolo N380SE vaihteet- luotettava, portaaton ja tehokas ​

Portaaton vaihteisto, huoltovapaa ja loputtoman määrän välityksiä sisältävä Enviolo N380SE takaa ennen näkemättömän hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen. Jopa kovaa polkiessa sinun ei tarvitse huolehtia takarattaiden rutinoista. Vaihdeväli on 380%, joten jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle kuskille löytyy takuulla oikea välitys!
Siisti kaasukahvan tyyliin pyörivä vaihtaja tekee välityksen vaihtamisesta entistä intuitiivisempaa ja takuulla helpompaa kuin koskaan. Takavaihtajayksikkö ei ole ainoastaan hyvännäköinen, se on myös erittäin hyvin suojattu.
Lisävarusteena saatavana Enviolo Harmony automaatti-vaihteisto, tehdastilauksena

Gates Carbon drive CDX hihnaveto
Tulevaisuus on ketjuton, tehokas huoltovapaa ja hiljainen

Gates Carbon Drive CDX-sarjan hihnaveto voimansiirto kestää todella pitkään verattuna ketjuvetoisiin pyöriin.
Gates hihnveto tuo polkemiseen yllättävää tehoa, se ei veny, on lähes huoltovapaa ja ennenkaikkea se on äänetön.
Hihnaveto toimii uskomattoman luotettavasti kaikissa sää-olosuhteissa ja lämpötiloissa, kuten heltesssä ja kovilla pakkasilla. Puhtaanapito on helppoa, hihnaa ei öljytä vaan kevyt puhdistus riittää.
Lisäksi Gates:in hihna on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 4 kertaa pidempään kuin hyvinkään hoidettu teräsketju, eikä takarattaiden kulumisesta tarvitse huolehtia kovassakaan käytössä. Tämä patentoitu, taattua Gates-laatua oleva CDX systeemi poistaa myös täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät riskit ja polyuretaanipäällyste takaa täydellisen ruostumattomuuden.
Classic bike on valtuutettu Gates huoltoliike, saat meiltä tarvittaessa kaikki Gates rattaat ja hihnat sekä tarvittaessa omat työkalut kuten hihnan kireysmittarit

Parasta valotehoa parhaisiin sähköpyöriin – Supernova M99 & Supernova E3 tail light

XD2 45 km/h pyörässä on vakona Supernova M99 etuvalo. M99 on maailman ensimmäinen sähköpyöriin tehty liikenteeseen hyväksytty kirkasvalo, jonka patentoitu 10 led-patteri tuottaa ns. pitkillä valoilla1150 lm ja lyhyillä 450 lm- kuten autossa. Pimeällä todella laaja-alainen ja kirkas  valo on must, katuliikenteessä nämä valot ovat parhaat.
CNC-koneistettu alumiinikuori on täysin vedenpitävä, vedenkestävästi anodisoitu, hankala varastaa ja näin ollen paras mahdollinen valinta sähköpyörävalon vaativaan tehtävään!


Ohjainkannatin on mahdollista vaihtaa säädettävään esim. Satori ohjainkannattimeen

Wingee W62 lokasuojat ja Supernova E3 Tail light​
Hieno idea upottaa todella kestävään alumiiniprofiloituun Wingee W62 lokasuojaan Supernovan tyylikäs takavalo.
Lokasuojissa on valmiina integroidut pyörän takalaukun pidikkeet, lisävarusteena on saatavana tyylikäs tavarateline

Brand

HNF Nicolai

HNF Nicolai - uusi tulevaisuuden ratkaisuihin pohjautuva Saksalainen pyöränvalmistaja on vastaus vaativalle ja teknologiaan painottavalle pyöräilijälle. HNF Nicolain korkean suorituskyvyn sähköpyörät ovat täynnä innovatiivisia, uusia ratkaisuja ja alan uusinta teknologiaa, valmistaja edustaakin Saksalaista laatua parhaimmillaan. Kuuluisat sähköpyörien pioneerit Michael Hecken ja Kalle Nicolai perustivat jo vuonna 2008 Grace GmbH yhtiön ja kehittivät legendaarisen Smart e-biken Daimler-Benz AG:lle. Yhdessä Benjamin Börries  kanssa he ovat HNF HESINENBERG yhtiön perustajia, ja he kehittävät ja valmistavat todella korkealaatuisia sähköavusteisia polkupyöriä Biesenthal:ssa lähellä Berliiniä. Carl-Heinz Nicolain maastopyörät ovat maailman arvostetuimmat ja tunnettuja laadustaan, pyörät valmistetaankin rungoista alkaen käsin Nicolain omalla tehtaalla Saksassa jo vuodesta 1998. Kalle Nicolai on arvostettu todella korkeatasoisten maastopyörien valmistuksen pioneeri. 2018 HNF HEISENBERG nimi muutettiin paremmin keromaan Saksalaisesta käsityö-osaamisesta osaamista, yhtiön nimi on nyt HNF-Nicolai. Kaikki HNF Nicolai pyörät erottuvat edukseen massatuotannosta - Euroopassa käsin tehtyjen runkojen laadun lisäksi - tyylikkyytensä ja käytettävyytensä ansiosta. Runkojen suunnittelu on aivan omassa luokassaan, tässä Kalle Nicolain vuosikymmenten osaaminen on parhaimmillaan. Kaikki 25 km/h pyörien rungot on standardoitu 45 km/h nopeusluokkaan, tämä kertoo todella kovasta osaamisesta ja tinkimättömästä laadusta. HNF-Nicolai mallien huolella valikoidut komponentit kuten uusin Bosch teknologia, täysin portaaton Enviolo-vaihteisto tai uusin Shimano Alfine, Gates Carbon Drive -hihnaveto, uusimmat Bosch moottorit sekä Rock Shox -joustohaarukka tuovat pyörän ajamiseen aivan omanlaisensa mukavuuden ja helppouden tason. Kaikki edellä mainitut edustavat parasta mitä pyörääsi voit saada, tehden siitä luotettavan ja turvallisen kumppanin pitkäksi aikaa, minimaalisella huoltotarpeella. HNF-Nicolai malliston edistykselliset sähköpyörät saat 25 sekä 45 km/ h malleissa, heillä on myös maailman ensimmäinen täysjousitettu sähköavusteinen maastopyörä Gates hihnavedolla sekä täysin uniikki kolmirenkainen, 30% tilttaava kuormapyörä.  HNF-Nicolain todistetut laatustandardit ja autoteollisuudessa kehittyneet, osin aivan uniikit ja patentoidut ratkaisut tekevät heidän sähköavusteisten pyörien käsiteltävyydestä ja hallittavuudesta esimerkillisiä myös muille valmistajille.
HNF Nicolai

Additional information

Runkokoko

L, M

Ominaisuudet

Runko: HNF-NICOLAI MTB 27,5“
2 runkokokoa, M ja L
Haarukka: RockShox Recon Gold RL, 120 mm, 15×100 mm
Moottori: Bosch SPEED Line 2019
Akku: Bosch PowerTube 500 Wh, runkoon upotettu akku
Näyttö: Bosch Purion (Vaihtoehtona Nyon)
Vaihteisto: Enviolo N380SE
Vaihtaja: Enviolo C3 (vaihtoehtona C8 automaatti)
Kammet: Miranda Delta 170 mm, ISIS, 55Q:16
Eturatas: Gates Carbon Drive CDX for Bosch, 24T
Hihna: Gates Carbon Drive Belt 108T
Takaratas: Gates CDX for NuVinci 24t
Jarrut: Magura MT4, 180mm hydrauliset jarrulevy
Vanteet: Ryde TAURUS 21 Disc, 584-21, 36H
Etunapa: KT-MF1F
Takanapa: Enviolo N380 SE
Pinnat: Nirosta tuplaohennetut, (2,34-2,0 mm), musta
Renkaat: Schwalbe Super Moto-X, 584-62
Ohjainkannatin: Satori Limes XL 31.8 x 80 mm, 7°
Satori Deviant 31.8 x 720 mm, 9° taivutus
Polkimet: VP-501
Lokasuojat: Wingee W62 mattamustatKädensijat: Herrmans DD36
Satulatolppa: Satori Trident 31.6 x 400 mm
Satula: Selle Royal Essenza Moderate Men
Ajovalo: Supernova E-Bike M99 12 V
Takavalo: Supernova E3 Tail light
Jalka: Pletscher ESGE Optima musta
Akun paino: 2,8 kg
Pyörän paino: 24 kg
Suurin sallittu paino: 125 kg (kuski+varusteet+pyörälaukut)

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi kätevästi Classic Bike -rahoituksella 10 000 € saakka, tai ostoskori-vaiheessa Collector rahoituksella
Resurs Bank on yhteistyökumppanimme osamaksuissa ja rahoituksessa, heillä on valittavana jopa12 kk korotonta maksuaikaa ja kokonaiskorot  tämänkin jälkeen ovat maltilliset.
Hakemuksen tekeminen on helppoa, alla on ohjeet.

 • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
 • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa
 • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä

Hae luotto etukäteen puhelimellasi
Luottohakemuksen voi tehdä helposti etukäteen puhelimella ennen ostosten maksamista – paikasta ja ajasta riippumatta. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Näin mobiililuottohakemus toimii

 1. Lähetä myymäläkoodi tekstiviestinä numeroon 18311 (saat myymäläkoodin myymälästämme tai Resurs asiakaspalvelusta)
 2. Saat paluuviestinä linkin, jolla siirryt luottohakemukselle.
 3. Henkilöllisyytesi varmistetaan pankkitunnuksilla, minkä jälkeen luottotietosi tarkistetaan ja tehdään automaattinen luottoarviointi.
 4. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi.
 5. Luotto on valmis käytettäväksi.

Hae luotto etukäteen verkossa
Voit täyttää luottohakemuksen helposti sivuillamme olevan linkin kautta jo ennen ostosten tekoa (yllä, Classic bike luottohakemus). Luotto on heti käyttövalmis.  Me tarvitsemme vain henkilötunnuksesi ja saamasi luottotilin numeron.

Hae luottoa myymälässä
Voit hakea luottoa myymälässämme, me teemme luottohakemuksen kanssasi online-hakemuksella

Näin se toimii

 1. Ota yhteyttä myymälän henkilökuntaan ja vahvista henkilöllisyytesi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.
 2. Myymälän henkilökunta tekee hakemuksen puolestasi.
 3. Mikäli hyväksyt hakemuksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen joko perinteisesti allekirjoituksella tai sähköisesti pankkitunnuksillasi.
 4. Hyväksytty ja allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Resurs bank palvelee klo 8.00-18.00 Puhelin 09 622 4308 Sähköposti  asiakaspalvelu@resurs.fi

Classic bike puhelin  +358-50-4655 989
S-posti myynti@classicbike.fi

Toimitusinfoa

Pääsääntöisesti kaikki nettikaupassamme olevat tuotteet ovat myös liikkeessämme Mechelininkadulla, jossa on enemmänkin valikoimaa kuin nettikaupassamme.
Pyrimme toimittamaan tilaamasi varastossa olevat tuotteet työpäivän sisällä tilauksesi vastaanottamisesta.

Jotkin tuotteet sattavat olla valmistajan varastossa, tällöin tuotteen kohdalla on ilmoitus milloin tuote on oletettu saapuvan meille tai minä aikana se olisi saatavilla ostoksestasi (esim. 1-7 vrk tai 2-3 viikkoa). Voit siis ostaa tuotteita vaikkei niitä juuri sinä hetkellä varastossamme olisikaan, ja tätä myös suosittelemme saatavuuden varmistamiseksi.
Joskus em. saapumis-ajoilla mainitut tuotteet ovat kenties jo matkalla liikkeeseemme. 
Osassa tuotteissa tuotteen ollessa loppu varastostamme voit liittää tuotteen kohdalle s-postiosoitteesi niin saat automaattisesti tiedon kun tuote on taas liikkeessäämme- voit myös lähettää meille s-postia niin autamme tilauksessasi.

Brompton pyöriä on useita eri malleja varastossa ja näitä voimme muokata jonkin verran tarpesi mukaan. Tilaustuotteet Lontoon tehtaaalta saapuvat arviolta noin 6-7 viikkoa tilauksesta. Voit siis milloin tahansa tilata/ostaa haluamasi Brompton pyörän joka ei ole varastossamme tällä toimitusajalla. 

Meillä on muutama vaihtoehto toimituksiin:

TOIMITUS SUOMESSA
* Nouto liikkeestä – 0€
* Postipaketti 7,90€ , max koko 120 x 60 x 60 cm
* Nouto pakettiautomaatista 7,90€, max. enimmäiskoko 59 cm x 60 cm x 36 cm  
   huom. Jos lähetys ei mahdu pakettiautomaattiin se käännetään lähimpään Postin toimipaikkaan
* Postin Kotipaketti 15€

Polkupyörien toimituskulut 30 € Polkupyörätilaukset toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Tämä koskee tavallisia 2-renkaisia pyöriä, ei tavara-ja lastenkuljetuspyöriä.
Lasten- ja tavarankuljetuspyörien tilauksissa sovimme toimituskulun kanssasi paikkakuntakohtaisesti, yleensä 50-240€ koko maahan. Nämä pyörät toimitetaan halutessasi tähän hintaan kotiovellesi.

MUU EUROOPPA
Osat ja tarvikkeet – 15-38€
Polkupyörät  – Otathan meihin yhteyttä ennen tilausta tarkkojen toimituskulujen selvittämiseksi.