Valitse sivu

HNF Nicolai XD3 sähköpyörä Bosch Gen4 moottorilla -MUSTA

4 850,00 

404,17 € kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla  Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  

Leasing  24 kk  alk. 185,95€ / kk       Leasing  36 kk alk. 133,40€ / kk     Lue Leasing-sopimuksesta lisää tästä linkistä

Saksassa valmistettu HNF-Nicolai XD3 All Terrain on premium-luokan sähköpyörä vaativalle käyttäjälle joka arvostaa laatua ja huoltovapautta.

Kuvaus

HNF-Nicolai XD3- jäykkäperäinen sähköpyörä hihnavedolla

HNF-NICOLAI XD3 Urban on huippuvarusteltu ja tehokas premium-luokan sähköpyörä työmatkoille, kaupunkiin ja mastoon, arvostettua saksalaista käsityötä.
Uusin ja tehokkain Bosch Performance CX Gen4 moottori uusimman Bosch 625 Wh akun kanssa tuovat matkaasi pituutta ja helppoutta (laajennettavissa Dual Battery 500 Wh akun kanssa = 1125 Wh! )
Bosch yhdessä uuden portaattoman ja huoltovapaan Enviolo TR- vaihteiston ja huoltovapaan Gates hihnavedon kanssa tuovat XD3:een erinomaisen voimakkaat tehot kaikilla välityksillä ja mahdollistavat täyden tehon jokaiseen tilanteeseen ilman takarattaista kuuluvaa rutinaa… tämän huoltovapaampaa sähköpyörää ei olekaan.
Lisäksi XD3 on täydellisesti varusteltu, pyörässä on mm. tehokkaat Supernova ajovalot edessä ja takana, tavarateline, Rock Shox Recon joustohaarukka sekä helposti käsiteltävät Schwalben 27,5″ renkaat. Näet muut huippuvarusteet kohdassa “Ominaisuudet”.
HNF-Nicolai XD3 mallin saat joko 25 km/h tai 45 km/h mallina. Nämä Euroopassa käsin tehdyt rungot on alun perinkin suunniteltu ja valmistettu 45 km/h ajoon, joten myös heidän 25 km/h mallit täyttävät tiukat ja vaadittavat sertifikaatit ja todistukset joita 45/km/h nopeusluokkaa vaatii. Tämä on ainutlaatuinen ja ehdoton turvallisuustekijä joka selkeimmin erottaa HNF -mallit muista sähköpyöristä.

Bosch 2020 Perfomance CX Gen4 moottori – ei kompromisseja vaan laatua ja ajovarmuutta markkinajohtajalta.

Boschin vahva ja kevyt 2020 Gen4 Performance CX keskiasenteinen moottori tarjoaa parhaan ajokokemuksen. Uusi Gen4 moottori  avustaa menoa 340% ja kaikki tehot on käytössäsi heti lähdöstä alkaen. Nopeasti ja tarkasti poljintehoosi mukautuva max. 75Nm sähköavustus antaa sopivasti lisäpotkua kaikenlaisissa olosuhteissa – niin tasaisessa kuin mäkisessä maastossa, asfaltilla tai pehmeämmillä poluilla.

Bosch Powertube akku 625 Wh- tehopakkaus & pitkä käyttöikä

Akku on helppo irrottaa pyörästä ja asentaa takaisin, lataaminen onnistuu myös akun ollessa kiinni pyörässä. Akun ohjaussysteemi (BMS, Battery Management System) takaa parhaan mahdollisen suojan ylilatautumista, alilatausta, ylikuumenemista ja oikosulkuja vastaan, samalla lisäten akun käyttöikää. Bosch jos joku osaa tehdä luotettavat akut. 17,4Ah , 3,5kg, latausaika 3,5 h 100%, 1,4 h 50%.
Saatavana lisävarusteena Bosch 500Wh lisäakku (kuvassa alla) jolloin akustosi kapasiteetti on todella mainiot 1125Wh !

Huoltovapaat, portaattomat ja tehokkaat vaihteet – Enviolo TR

Huoltovapaa ja loputtoman määrän välityksiä sisältävä vaihteisto takaa ennen näkemättömän hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen. Vaihdeväli on 380%, joten jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle kuskille löytyy aina oikea välitys. Voit vaihtaa vaihteet kun sinulle sopii, paikallaan ollessasi tai kovassa väännössä – näin lähdöt ja ylämäet sujuvat helposti ja todella kovaa vauhtia on helppo ylläpitää.
Elegantti kaasukahvan tyyliin pyörivä portaaton vaihtaja tekee välityksen vaihtamisesta entistä intuitiivisempaa ja takuulla helpompaa kuin koskaan. Takavaihtajayksikkö ei ole ainoastaan hyvännäköinen, se on myös erittäin hyvin suojattu ja huoltovapaa. XD3 malliin on saatavana vaihtoehtoisesti Enviolo automaattivaihteet sekä Rohloff 500 E14 vaihteet.

Huoltovapaa, äänetön ja tehokas Gates Garbon drive CDX hihnaveto

Gates Carbon Drive CDX-sarjan hihnaveto voimansiirto kestää todella pitkään verrattuna ketjuvetoisiin pyöriin. Gates hihnaveto tuo polkemiseen yllättävää tehoa, se ei veny, on huoltovapaa ja bonuksena se on äänetön.
Hihnaveto toimii uskomattoman luotettavasti kaikissa sää-olosuhteissa ja lämpötiloissa, kuten helteessä ja kovilla pakkasilla. Puhtaanapito on helppoa, hihnaa ei öljytä vaan kevyt puhdistus vedellä riittää.
Lisäksi Gates:in hihna on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 4 kertaa pidempään kuin hyvinkään hoidettu teräsketju, eikä takarattaiden kulumisesta tarvitse huolehtia kovassakaan käytössä. Tämä patentoitu, taattua Gates-laatua oleva systeemi poistaa myös täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät riskit ja polyuretaanipäällyste takaa täydellisen ruostumattomuuden.
Classic bike on valtuutettu Gates huoltoliike, saat meiltä tarvittaessa kaikki Gates rattaat ja hihnat sekä tarvittaessa omat työkalut kuten hihnan kireysmittarit

RockShox Recon Gold RL – laadukkaat MTB-joustohaarukat tuovat varmuutta ajoon

RockShox Recon:issa yhdistyvät Reba:n keveys ja Sectorin jäykkyys, joka saavutetaan tärinää erityisen tehokkaasti vaimentavalla teräksisellä haarukan yläosalla. Hieman tavallista pidempi 120mm joustomatka on optimaalinen valinta nimenomaan 27.5″ rengaskoolle. Uudistettua Recon:ia voi hyvällä omallatunnolla luonnehtia jonkinlaiseksi uudeksi virstanpylvääksi mitä tulee ajomukavuuteen useanlaisissa olosuhteissa. Tästä pitää osaltaan huolen nyt Recon:issa standardina oleva Motion Control ™ RL iskunvaimennus.
RockShox haarukat ovat verrattain kalliita mutta myös hintansa arvoisia – ne tarjoavat parhaimman tason suorituskyvyn. Helposti säädettävä motion control iskunvaimennus ja Dual Position kierrejousi-systeemi takaavat luotettavat ja helpot laskut sekä nousut. Iskunvaimennus on säädettävissä kuljettajan ja maaston mukaiseksi.
Nimi RockShox on jo pitkään ollut lähes synonyymi laadukkaiden polkupyörän joustolaitteiden kanssa. Olipa kyseessä maasto-, retki- tai kaupunkipyöräily, on RockShox jo pitkään asettanut riman kilpaileville tuotteille. Vuonna 1991 perustettu yritys on polkupyörien iskunvaimennuksen yksi johtavista tekijöistä millä tahansa asteikolla mitattuna. Erityisesti tämä pitää tietysti paikkansa maastopyöräpuolella.

Magura MT4. “saksalaista insinöörityötä, maksimaalista turvallisuutta”.

Maguran uusi MT4 hydraulinen levyjarru takaa sinulle turvallisia kilometrejä. Etäisyyden säädöllä varustetut ergonomiset kahden sormen jarrukahvat mahdollistavat napakan jarruttamisen kaikissa tilanteissa. Mikä tahansa tie tai polku muuttuu nautinnoksi ajaa, kun voit luottaa jarruihisi sataprosenttisesti!.

Supernova Mini 2 valo

Nopea sähköpyörä vaatii myös kaikkein kirkkaimmat etuvalot. Tässä Supernova-valosysteemi pääsee näyttämään kaikki vahvuutensa. Jopa kaikkein pimeimpinä öinä se valaisee tien laajalti ja pitkälle, näin tuoden ajamiseen turvallisuutta. Mini 2 valotehoa on nostettu 15% joka nyt on 235 Lumensia. Kun valot syttyvät ei mini 2 heti vaaise kaikella tehollansa, vaan nostaa valotehoa hitaasti, joka takaa pitkän käyttöiän ja näin ollen paras mahdollinen valinta sähköpyörävalon vaativaan tehtävään!

Takavalona on Supernova mini 2 valot, joka on hienosti integroitu takalokasuojaan, ja tuo erinomaisesti valoa myös sivuille.

Bosch Intuvia näyttö

Intuvia näyttö on pyörän komentokeskus. Se tarjoaa helpon, intuitiivisen ja turvallisen käyttökokemuksen. Viiden eri avustustason välillä vaihtaminen ja vaihteiden käytön avustus sekä näiden lisäksi lataustaso, kantama ja monta muuta toimintoa ovat helposti nähtävillä näytöllä. Tehdastilauksissa valittavanasi on myös Bosch Kiox, Nyon sekä Bosch SmartphoneHub.

Wingee lokasuojat. Aivan uudenlainen lähestymistapa lokasuojiin.

Huippuvahvat Wingee lokasuojat laukunpidikkeillä tekevät tästä innovatiivisesti muotoillusta sähköpyörästä ympärivuotisen ja jokaiseen maastoon ja tarpeeseen sopivan pyörän.
Äärimmäisen luja alumiiniprofiili tekee Wingee:stä erityisen kestävän sekä funktionaalisen lokasuojan. Minimalistiseen designiin on myös upotettu takalaukkujen kiinnitysmahdollisuus. Tämä poistaa perinteisen tavaratelineen tarpeen pyörästäsi kokonaan. Lokasuojan sivuilta löytyvät laukunkiinnitysaisat toimivat laukkujen kantamisen osalta aivan kuten normaali tavarateline. Niiden matala painopiste verrattuna useimpiin tavaratelineisiin lisää ajamisen turvallisuutta entisestään. Kun taas et tarvitse pyörälaukkujasi, pyöräsi voi säilyttää elegantin ja minimalistisen ulkonäkönsä.

Kuvahaun tulos haulle wingee mudguard

Brand

HNF Nicolai

HNF Nicolai - uusi tulevaisuuden ratkaisuihin pohjautuva Saksalainen pyöränvalmistaja on vastaus vaativalle ja teknologiaan painottavalle pyöräilijälle. HNF Nicolain korkean suorituskyvyn sähköpyörät ovat täynnä innovatiivisia, uusia ratkaisuja ja alan uusinta teknologiaa, valmistaja edustaakin Saksalaista laatua parhaimmillaan. Kuuluisat sähköpyörien pioneerit Michael Hecken ja Kalle Nicolai perustivat jo vuonna 2008 Grace GmbH yhtiön ja kehittivät legendaarisen Smart e-biken Daimler-Benz AG:lle. Yhdessä Benjamin Börries  kanssa he ovat HNF HESINENBERG yhtiön perustajia, ja he kehittävät ja valmistavat todella korkealaatuisia sähköavusteisia polkupyöriä Biesenthal:ssa lähellä Berliiniä. Carl-Heinz Nicolain maastopyörät ovat maailman arvostetuimmat ja tunnettuja laadustaan, pyörät valmistetaankin rungoista alkaen käsin Nicolain omalla tehtaalla Saksassa jo vuodesta 1998. Kalle Nicolai on arvostettu todella korkeatasoisten maastopyörien valmistuksen pioneeri. 2018 HNF HEISENBERG nimi muutettiin paremmin keromaan Saksalaisesta käsityö-osaamisesta osaamista, yhtiön nimi on nyt HNF-Nicolai. Kaikki HNF Nicolai pyörät erottuvat edukseen massatuotannosta - Euroopassa käsin tehtyjen runkojen laadun lisäksi - tyylikkyytensä ja käytettävyytensä ansiosta. Runkojen suunnittelu on aivan omassa luokassaan, tässä Kalle Nicolain vuosikymmenten osaaminen on parhaimmillaan. Kaikki 25 km/h pyörien rungot on standardoitu 45 km/h nopeusluokkaan, tämä kertoo todella kovasta osaamisesta ja tinkimättömästä laadusta. HNF-Nicolai mallien huolella valikoidut komponentit kuten uusin Bosch teknologia, täysin portaaton Enviolo-vaihteisto tai uusin Shimano Alfine, Gates Carbon Drive -hihnaveto, uusimmat Bosch moottorit sekä Rock Shox -joustohaarukka tuovat pyörän ajamiseen aivan omanlaisensa mukavuuden ja helppouden tason. Kaikki edellä mainitut edustavat parasta mitä pyörääsi voit saada, tehden siitä luotettavan ja turvallisen kumppanin pitkäksi aikaa, minimaalisella huoltotarpeella. HNF-Nicolai malliston edistykselliset sähköpyörät saat 25 sekä 45 km/ h malleissa, heillä on myös maailman ensimmäinen täysjousitettu sähköavusteinen maastopyörä Gates hihnavedolla sekä täysin uniikki kolmirenkainen, 30% tilttaava kuormapyörä.  HNF-Nicolain todistetut laatustandardit ja autoteollisuudessa kehittyneet, osin aivan uniikit ja patentoidut ratkaisut tekevät heidän sähköavusteisten pyörien käsiteltävyydestä ja hallittavuudesta esimerkillisiä myös muille valmistajille.
HNF Nicolai

Lisätiedot

Runkokoko

L, M

Ominaisuudet

Runko: HNF-NICOLAI eMTB 27,5“ Euroopassa valmistettu
2 runkokokoa, M ja L
Haarukka: RockShox Recon Gold RL, 120 mm, 15×100 mm
Moottori: Bosch Performance CX Gen4
Akku: Bosch PowerTube 625 Wh, runkoon upotettu akku. Mahdollisuus lisätä ylimääräinen 500Wh akku
Näyttö: Bosch Purion. Vaihtoehtona Bosch Kiox, COBI SmartphoneHub
Vaihteisto: Enviolo TR, vaihtoehtona  Enviolo Automatic, Rohloff Speedhub 500 E14
Vaihtaja: Enviolo (vaihtoehtona automaati)
Kammet: Miranda Delta 170 mm, ISIS, 55Q:16
Eturatas: Gates CDX for Bosch, 55 h
Hihna: Gates Carbon Drive CDX 125 h
Takaratas: Gates CDX 28 h
Jarrut: Magura MT4, 180mm hydrauliset jarrut
Vanteet: Schürmann YAK 25 TAURUS 21 Disc, 584-25, 32H
Etunapa: Shimano FH-M6010
Pinnat: Nirosta tuplaohennetut, (2,34-2,0 mm), musta
Renkaat: Schwalbe Super Moto-X, 584-62
Ohjainkannatin: Satori Compact 2, 31,8*100 mm
Ohjaustanko: Humpert Low Riser Bar 31,8 mm, 740 mm
Polkimet: Marwi SP-823
Lokasuojat: Wingee W62 mattamustat
Satulatolppa: Humpert Atar 31,6×400 mm
Satula:  Selle Royal Essenza Athletic
Ajovalo: Supernova Mini 2 (optio M99 Mini Pro-25)
Takavalo: Supernova E3 Tail light
Jalka: Pletscher ESGE Optima musta
Pyörän paino sis. akun:  noin 28 kg
Suurin sallittu kuorma: 150 kg

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi kätevästi Classic Bike -rahoituksella 10 000 € saakka, tai ostoskori-vaiheessa Collector rahoituksella
Resurs Bank on yhteistyökumppanimme osamaksuissa ja rahoituksessa, heillä on valittavana jopa12 kk korotonta maksuaikaa ja kokonaiskorot  tämänkin jälkeen ovat maltilliset.
Hakemuksen tekeminen on helppoa, alla on ohjeet.

 • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
 • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa
 • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä

Hae luotto etukäteen puhelimellasi
Luottohakemuksen voi tehdä helposti etukäteen puhelimella ennen ostosten maksamista – paikasta ja ajasta riippumatta. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Näin mobiililuottohakemus toimii

 1. Lähetä myymäläkoodi tekstiviestinä numeroon 18311 (saat myymäläkoodin myymälästämme tai Resurs asiakaspalvelusta)
 2. Saat paluuviestinä linkin, jolla siirryt luottohakemukselle.
 3. Henkilöllisyytesi varmistetaan pankkitunnuksilla, minkä jälkeen luottotietosi tarkistetaan ja tehdään automaattinen luottoarviointi.
 4. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi.
 5. Luotto on valmis käytettäväksi.

Hae luotto etukäteen verkossa
Voit täyttää luottohakemuksen helposti sivuillamme olevan linkin kautta jo ennen ostosten tekoa (yllä, Classic bike luottohakemus). Luotto on heti käyttövalmis.  Me tarvitsemme vain henkilötunnuksesi ja saamasi luottotilin numeron.

Hae luottoa myymälässä
Voit hakea luottoa myymälässämme, me teemme luottohakemuksen kanssasi online-hakemuksella

Näin se toimii

 1. Ota yhteyttä myymälän henkilökuntaan ja vahvista henkilöllisyytesi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.
 2. Myymälän henkilökunta tekee hakemuksen puolestasi.
 3. Mikäli hyväksyt hakemuksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen joko perinteisesti allekirjoituksella tai sähköisesti pankkitunnuksillasi.
 4. Hyväksytty ja allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Resurs bank palvelee klo 8.00-18.00 Puhelin 09 622 4308 Sähköposti  [email protected]

Classic bike puhelin  +358-50-4655 989
S-posti [email protected]

Toimitusinfoa

Pääsääntöisesti kaikki nettikaupassamme olevat tuotteet ovat myös liikkeessämme Mechelininkadulla, jossa on enemmänkin valikoimaa kuin nettikaupassamme.
Pyrimme toimittamaan tilaamasi varastossa olevat tuotteet työpäivän sisällä tilauksesi vastaanottamisesta.

Jotkin tuotteet sattavat olla valmistajan varastossa, tällöin tuotteen kohdalla on ilmoitus milloin tuote on oletettu saapuvan meille tai minä aikana se olisi saatavilla ostoksestasi (esim. 1-7 vrk tai 2-3 viikkoa). Voit siis ostaa tuotteita vaikkei niitä juuri sinä hetkellä varastossamme olisikaan, ja tätä myös suosittelemme saatavuuden varmistamiseksi.
Joskus em. saapumis-ajoilla mainitut tuotteet ovat kenties jo matkalla liikkeeseemme.
Osassa tuotteissa tuotteen ollessa loppu varastostamme voit liittää tuotteen kohdalle s-postiosoitteesi niin saat automaattisesti tiedon kun tuote on taas liikkeessäämme- voit myös lähettää meille s-postia niin autamme tilauksessasi.

Brompton pyöriä on useita eri malleja varastossa ja näitä voimme muokata jonkin verran tarpesi mukaan. Tilaustuotteet Lontoon tehtaaalta saapuvat arviolta noin 6-7 viikkoa tilauksesta. Voit siis milloin tahansa tilata/ostaa haluamasi Brompton pyörän joka ei ole varastossamme tällä toimitusajalla.

Meillä on muutama vaihtoehto toimituksiin:

TOIMITUS SUOMESSA
* Nouto liikkeestä – 0€
* Postipaketti 7,90€ , max koko 120 x 60 x 60 cm
* Nouto pakettiautomaatista 7,90€, max. enimmäiskoko 59 cm x 60 cm x 36 cm
huom. Jos lähetys ei mahdu pakettiautomaattiin se käännetään lähimpään Postin toimipaikkaan
* Postin Kotipaketti 15€

Polkupyörien toimituskulut 30 € Polkupyörätilaukset toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Tämä koskee tavallisia 2-renkaisia pyöriä, ei tavara-ja lastenkuljetuspyöriä.
Lasten- ja tavarankuljetuspyörien tilauksissa sovimme toimituskulun kanssasi paikkakuntakohtaisesti, yleensä 50-240€ koko maahan. Nämä pyörät toimitetaan halutessasi tähän hintaan kotiovellesi.

MUU EUROOPPA
Osat ja tarvikkeet – 15-38€
Polkupyörät  – Otathan meihin yhteyttä ennen tilausta tarkkojen toimituskulujen selvittämiseksi.

Saatat myös pitää...