Valitse sivu

HNF Nicolai XD4 ALL TERRAIN – Musta

5 990,00 

Saksassa valmistettu HNF Nicolai XD4 ALL TERRAIN on premium-luokan sähköpyörä vaativalle käyttäjälle, joka arvostaa suorituskykyä, laatua ja huoltovapautta.

Osamaksu / rahoitus  504 € / kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla    291 € / kk 24kk maksuajalla  Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  Lue lisää rahoituksesta 

Leasing / Työsuhdepyörä   36 kk alk. 150€ / kk    48 kk  alk. 118€ / kk    60 kk  alk. 99€ / kk   Lue Leasing-sopimuksesta lisää tästä linkistä

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

HNF Nicolai XD4 ALL TERRAIN – Musta

HNF XD4 All Terrain – todellinen moniosaaja ja klassikko jo 4.sukupolvessa
4.sukupolveen edennyt HNF Nicolai XD4 -mallisto, perustuen aiempiin huikean suosittuihin XD-malleihin, nyt päivitettynä uuteen asuun niin rungon, moottorin kuin muidenkin komponenttien osalta! XD4 All terrain on nimensä mukaisesti ylemmän premium-segmentin sähköpyörä, jolla voit ajaa lähes minkälaisissa tahansa olosuhteissa. Varustelunsa puolesta XD-mallit ovatkin olleet suosittuja niin ympärivuotisessa työmatkapyöräilyssä, kuin pidemmillä viikonloppuretkillä kaupungissa ja sen ulkopuolella.

Bosch Smart System Perfomance Line CX moottori – tinkimätöntä laatua ja ajovarmuutta markkinajohtajalta
Boschin vahva ja kevyt 4.sukupolven Performance Line CX keskimoottori ryyditettynä 2022 julkaistulla Bosch Smart Systemillä tarjoaa huikean älykkään ja saumattoman ajokokemuksen. Bosch Performance CX Gen4 moottori avustaa menoa 340% ja kaikki tehot ovat käytössäsi heti startista alkaen. Nopeasti ja tarkasti poljintehoosi mukautuva, max. 85Nm sähköavustus antaa juuri sopivasti lisäpotkua kaikenlaisissa olosuhteissa – niin tasaisessa kuin mäkisessä maastossa, asfaltilla tai pehmeämmillä poluilla. Luotettava ja loistovalinta Suomen neljän vuodenajan mukana vaihteleviin olosuhteisiin!

2022 lanseerattu uusi Bosch Smart system
Boschin uusinta uutta edustava Smart System tarjoaa sähköpyöräilijän ulottuville aimo annoksen todella herkullisia uusia ominaisuuksia: eBike Flow sovellus – jolla voit muokata pyöräsi juuri omaan käyttöösi sopivaksi. Todellista premium-laatua huokuva LED Remote ohjain, Kiox 300 näyttö.

Bosch PowerTube 750
Todellinen voimanpesä, Boschin kapasiteetiltaan suurin Powertube 750 akku ja ohjainyksikkö – todella suuri 750Wh kapasiteetti ja kokoon nähden ripeä 6h latausaika 0-100%! Tämä valmistajan järein ja kestävin akku on kuin luotu seikkailuihin, jotka ulottuvat vähän pidemmälle kuin aiemmin. Valmistajan sanoin: PowerTube 750 akun kanssa mikään mäki ei ole liian jyrkkä, eikä mikään polku liian pitkä!

Boschin akkujen turvallisuudesta vastaavat akun ohjaussysteemin tehokas suojaus ylikuumenemista, oikosulkuja ja ylilatautumista vastaan. Tämä lisää akun käyttöikää tuntuvasti ja samalla voit nukkua yösi rauhassa myös silloin, kun pyöräsi seisoo tallissa.

Huoltovapaat, portaattomat ja tehokkaat vaihteet – Enviolo CVP TR
Huoltovapaa ja loputtoman määrän välityksiä sisältävä variaattorivaihteisto takaa ennen näkemättömän hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen. Vaihdeväli on laaja 380%, joten jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle kuskille löytyy aina oikea välitys. Voit vaihtaa vaihteita kun sinulle sopii, paikallaan ollessasi tai kovassa väännössä – näin lähdöt ja ylämäet sujuvat helposti ja vauhtia on helppo ylläpitää.

Elegantti kaasukahvan tyyliin pyörivä portaaton vaihtaja tekee välityksen vaihtamisesta entistä intuitiivisempaa ja takuulla helpompaa kuin koskaan. Takavaihtajayksikkö ei ole ainoastaan hyvännäköinen, se on myös erittäin hyvin suojattu ja huoltovapaa.

Helppohoitoinen, äänetön ja tehokas Gates Garbon drive CDX hihnaveto
Gates Carbon Drive CDX-sarjan hihnaveto kestää todella pitkään verrattuna ketjuvetoisiin pyöriin. Gates hihnaveto tuo polkemiseen yllättävää tehoa, se ei veny, vaatii verrattain vähän huoltoa (pelkkä vesipesu ja mahdollinen silikonispray riittävät, hyvin hoidettu voimansiirto voi hyvin kestää jopa yli 10 000 Suomenkin olosuhteissa – tähän ei mikään ketju pysty!) Bonuksena Gates Carbon Drive CDX on todennäköisesti äänettömin vaihtoehto polkupyörän voimansiirroksi! Hihnaveto toimii todella luotettavasti kaikissa sää-olosuhteissa ja lämpötiloissa, niin helteessä kuin kovilla pakkasilla.

Gates:in hihna on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 3 kertaa pidempään kuin laadukas teräsketju. Takarattaiden liian nopeasta kulumisesta tarvitse huolehtia kovassakaan käytössä. Tämä patentoitu, taattua Gates-laatua oleva systeemi poistaa täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät riskit ja polyuretaanipäällyste suojaa hihnaa kaikenlaiselta korroosiolta.
Classic Bike on valtuutettu Gates huoltoliike, saat meiltä tarvittaessa kaikki Gates rattaat ja hihnat sekä tarvittaessa jopa omat työkalusi, kuten hihnan kireysmittarit!

RockShox Recon Silver RL – laadukkaat MTB-joustohaarukat tuovat varmuutta ajoon
RockShox Recon Silver RL Solo Air™ -joustohaarukassa yhdistyvät Reba:n keveys ja Sectorin jäykkyys, joka saavutetaan tärinää erityisen tehokkaasti vaimentavalla teräksisellä haarukan yläosalla. Uudistettua Recon:ia voi hyvällä omallatunnolla luonnehtia jonkinlaiseksi uudeksi virstanpylvääksi mitä tulee ajomukavuuteen useanlaisissa olosuhteissa.

RockShox haarukat ovat verrattain kalliita mutta myös hintansa arvoisia – ne tarjoavat parhaimman tason suorituskyvyn. Helposti säädettävä motion control iskunvaimennus ja Dual Position kierrejousi-systeemi takaavat luotettavat ja helpot laskut sekä nousut. Iskunvaimennus on säädettävissä kuljettajan ja maaston mukaiseksi.

Nimi RockShox on jo pitkään ollut lähes synonyymi laadukkaiden polkupyörän joustolaitteiden kanssa. Olipa kyseessä maasto-, retki- tai kaupunkipyöräily, on RockShox jo pitkään asettanut riman kilpaileville tuotteille. Vuonna 1991 perustettu yritys on polkupyörien iskunvaimennuksen yksi johtavista tekijöistä millä tahansa asteikolla mitattuna. Erityisesti tämä pitää tietysti paikkansa maastopyöräpuolella.

Magura MT5. ”saksalaista insinöörityötä, maksimaalista turvallisuutta”
Maguran MT5 hydraulinen levyjarru takaa sinulle turvallisia kilometrejä. Etäisyyden säädöllä varustetut ergonomiset kahden sormen jarrukahvat mahdollistavat napakan jarruttamisen yllättävissäkin tilanteissa. Mikä tahansa tie tai polku muuttuu nautinnoksi ajaa, kun voit luottaa jarruihisi sataprosenttisesti!

Supernova Mini 2 valo
Ketterä sähköpyörä vaatii myös kaikkein kirkkaimmat etuvalot. Tässä Supernova Mini 2 -valosysteemi pääsee näyttämään kyntensä! Jopa kaikkein pimeimpinä öinä se valaisee tien laajalti ja pitkälle, näin tuoden ajamiseen turvallisuutta. Mini 2 valotehoa on nostettu 15% joka nyt on 235 Lumenia. Kun valot syttyvät ei Mini 2 heti valaise kaikella tehollansa, vaan nostaa valotehoa hitaasti, joka takaa pitkän käyttöiän ja on näin ollen paras mahdollinen valinta sähköpyörävalon vaativaan tehtävään!

Takavalona toimii Supernova mini 2, joka on hienosti integroitu takalokasuojaan, ja heittää erinomaisesti valoa myös sivuille.

XD4 All Terrain on saatavilla hillityn tyylikkäissä väreissä: mattamusta, mattapunainen ja uutuutena kiiltävä harmaa

XD4 -mallia on kevään aikana saapumassa varastoon muutamia kappaleita myös Enviolo Automatiq -automaattivaihteistolla sekä Rohloff E14 -vaihteistolla!

Brand

HNF Nicolai

HNF Nicolai - uusi tulevaisuuden ratkaisuihin pohjautuva Saksalainen pyöränvalmistaja on vastaus vaativalle ja teknologiaan painottavalle pyöräilijälle. HNF Nicolain korkean suorituskyvyn sähköpyörät ovat täynnä innovatiivisia, uusia ratkaisuja ja alan uusinta teknologiaa, valmistaja edustaakin Saksalaista laatua parhaimmillaan. Kuuluisat sähköpyörien pioneerit Michael Hecken ja Kalle Nicolai perustivat jo vuonna 2008 Grace GmbH yhtiön ja kehittivät legendaarisen Smart e-biken Daimler-Benz AG:lle. Yhdessä Benjamin Börries  kanssa he ovat HNF HESINENBERG yhtiön perustajia, ja he kehittävät ja valmistavat todella korkealaatuisia sähköavusteisia polkupyöriä Biesenthal:ssa lähellä Berliiniä. Carl-Heinz Nicolain maastopyörät ovat maailman arvostetuimmat ja tunnettuja laadustaan, pyörät valmistetaankin rungoista alkaen käsin Nicolain omalla tehtaalla Saksassa jo vuodesta 1998. Kalle Nicolai on arvostettu todella korkeatasoisten maastopyörien valmistuksen pioneeri. 2018 HNF HEISENBERG nimi muutettiin paremmin keromaan Saksalaisesta käsityö-osaamisesta osaamista, yhtiön nimi on nyt HNF-Nicolai. Kaikki HNF Nicolai pyörät erottuvat edukseen massatuotannosta - Euroopassa käsin tehtyjen runkojen laadun lisäksi - tyylikkyytensä ja käytettävyytensä ansiosta. Runkojen suunnittelu on aivan omassa luokassaan, tässä Kalle Nicolain vuosikymmenten osaaminen on parhaimmillaan. Kaikki 25 km/h pyörien rungot on standardoitu 45 km/h nopeusluokkaan, tämä kertoo todella kovasta osaamisesta ja tinkimättömästä laadusta. HNF-Nicolai mallien huolella valikoidut komponentit kuten uusin Bosch teknologia, täysin portaaton Enviolo-vaihteisto tai uusin Shimano Alfine, Gates Carbon Drive -hihnaveto, uusimmat Bosch moottorit sekä Rock Shox -joustohaarukka tuovat pyörän ajamiseen aivan omanlaisensa mukavuuden ja helppouden tason. Kaikki edellä mainitut edustavat parasta mitä pyörääsi voit saada, tehden siitä luotettavan ja turvallisen kumppanin pitkäksi aikaa, minimaalisella huoltotarpeella. HNF-Nicolai malliston edistykselliset sähköpyörät saat 25 sekä 45 km/ h malleissa, heillä on myös maailman ensimmäinen täysjousitettu sähköavusteinen maastopyörä Gates hihnavedolla sekä täysin uniikki kolmirenkainen, 30% tilttaava kuormapyörä.  HNF-Nicolain todistetut laatustandardit ja autoteollisuudessa kehittyneet, osin aivan uniikit ja patentoidut ratkaisut tekevät heidän sähköavusteisten pyörien käsiteltävyydestä ja hallittavuudesta esimerkillisiä myös muille valmistajille.
HNF Nicolai

Lisätiedot

Malli

HNF Nicolai XD4 ALL TERRAIN – Musta – L-koko, HNF Nicolai XD4 ALL TERRAIN – Musta – M koko, HNF Nicolai XD4 ALL TERRAIN – Musta XL

Ominaisuudet

RUNKO: M (175 cm asti) L (175 cm – 185 cm) XL (alkaen 185 cm)
ETUHAARUKKA RockShox Recon Silver RL Solo Air™ jousitushaarukka 15 x 120 mm, tapered
MOOTTORI Bosch Smart System Performance Line CX
MAX VÄÄNTÖ 85 Nm
AKKU Bosch PowerTube 750 Wh
AJOTIETOKONE Bosch LED-kaukosäädin
NÄYTTÖ Bosch Kiox 300
VAIHTEET Enviolo CVP TR / Vaihtoehtona: Enviolo AUTOMATIQ
VAIHDEVIPU Enviolo twist shifter CT Twist Pure
KAMPOSARJA Miranda Delta 170mm
HIHNA Gates CDX 125 T
ETURATAS Gates CDX 55 T Bashguardilla
TAKARATAS Gates CDX 24T
JARRUT Magura FW MT5 203 mm, RW MT4 180 mm
OHJAINKANNATIN Ergotec Sepia XL FI 50, 90 mm, säädettävä
OHJAUSTANKO Ergotec Low Riser Bar I, 740 mm, 12°
KÄDENSIJAT Ergon GP10 L musta
POLKIMET VP Components VPE-527
LOKASUOJAT HNF alumiiniset ontelorakenteella
TAVARATELINE Racktime HNF snap-It 2.0, 25 kg
SATULATOLPPA Ergotec Atar 31,6 mm
SATULA Selle Royal ON Kohtalainen
ETUNAPA Shimano HB-MT410-B
TAKANAPA Enviolo CVP TR
VANTEET Ryde Andra Disc 27,5 tuumaa 584-29
RENKAAT WTB Groov-E FG 62-584 Reflex
AJOVALOT Supernova MINI 2
TAKAVALO Supernova M99 TL3 PRO MAX jarruvalolla ja hätäjarrusignaalilla
SEISONTAJALKA Pletscher Optima Flex
LUKKO Abus Bordo taittuva lukko 6500/120 granit Xplus
VÄRIT mattapunainen, mattamusta / erikoispainos: kiiltävä harmaa
PAINO valmistajan antama arvio ~30 kg
MAKSIMIKUORMA 150kg

Toimitusinfoa

Pääsääntöisesti kaikki nettikaupassamme olevat tuotteet ovat myös liikkeessämme Toivonkadulla Stadion liikkeessä tai Vantaan Tamiston liikkeessämme.
Pyrimme pakkaamaan tilaamasi varastossa olevat tuotteet työpäivän sisällä tilauksesi vastaanottamisesta Postin meiltä noudetttavaksi.

Jso tuote on varastostamme loppu, tuotteen kohdalla on arioi milloin tuote on oletettu saapuvan meille tai minä aikana se olisi saatavilla ostoksestasi (esim. 1-7 vrk tai 2-3 viikkoa). Voit siis ostaa tuotteita vaikkei niitä juuri sinä hetkellä varastossamme olisikaan, ja tätä myös suosittelemme saatavuuden varmistamiseksi.
Jos haluamasi tuote on loppu varastostamme voit myös lähettää meille kyselyä saatavuudesta tuotteen kohdalla olevan Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien- linkin tai s-postin kautta niin autamme tilauksessasi ([email protected])

TOIMITUS SUOMESSA

Postipaketti 7,90€ max koko 120 x 60 x 60 cm

Nouto pakettiautomaatista 7,90€ max. enimmäiskoko 59 cm x 60 cm x 36 cm huom. Jos lähetys ei mahdu pakettiautomaattiin se   käännetään lähimpään Postin toimipaikkaan

*  Postin Kotipaketti 15€

 Postin Postipaketteja suuremmat paketit toimituskulu on 20€ (Brompton pyörät saat Postipakettina 7,90€). Max. painoraja on 35 kg.

Polkupyörät 20€ toimitamme Posti Kotipakettina kotiovellesi, Posti ottaa yhteyttä toimituksesta. Max. painoraja on  35kg Tämä koskee tavallisia 2-renkaisia pyöriä, ei tavara-ja lastenkuljetuspyöriä.

Lasten- ja tavarankuljetuspyörien tilauksissa sovimme toimituskulun kanssasi paikkakuntakohtaisesti, yleensä 50-300€ koko maahan. Nämä pyörät toimitetaan halutessasi tähän hintaan kotiovellesi.

Nouto liikkeestämme
Voit noutaa tilauksesi Stadion liikkeestämme Toivonkatu 1-3 tai Tammiston liikkeestämme Harkkokuja 2 (Tammiston kauppatie 29) Saat ilmoituksen tekstiviestinä ja/tai sähköpostilla, kun tilauksesi on noudettavissa. Liikkeemme ovat avoinna arkisin 10-18 ja Lauantaisin 10-15 

MUU EUROOPPA
Osat ja tarvikkeet – 15-38€
Polkupyörät  – Otathan meihin yhteyttä ennen tilausta tarkkojen toimituskulujen selvittämiseksi.

Työsuhdepyörä

Työsuhdepyörä ja leasing työsuhdepyörälle

Työsyhdepyörän saatte Classic biken kautta joko ostamalla pyörä suoraan yritykselle tai käyttämällä leasing-yhtiötä.

Classic bike tekee usean eri leasing-toimijan kanssa yhteistyöstä, joten kauttamme saat laadukkaat premium-pyörät helposti.
Leasing yhteistyön Classic bike on sopinut seuraavien toimijoiden kanssa: Grenke, Svea,  Vapaus,  GoByBike,  Suomen työsuhdepyörä,  Fleet Innovation , Etufillari
Nordic Bike leasing

LEASING on käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokraamista (12 kk – 60 kk), sopimuksessa voi olla esim. polkupyöriä ja siihen kuuluvia tarvikkeita (kypärä, lukko jne.) ja vaikka huoltosopimus vuokrakaudelle – kaikki on sovittavissa yhdessä vuokranottajan ja Classic bike välillä.
Lue mm. HS artikkeli 14.2.21

TYÖSUHDEPYÖRÄ on polkupyörä, jonka hankinnasta vastaa työnantaja, toki usein työntekijä on valmiiksi valinnut sopivan pyörän jonka hankinnan hyväksyttää työnantajallaan.
Työnantaja pidättää pyörän kustannukset työntekijän palkasta tai tarjoaa sen palkan päälle tulevana etuna.
Työsuhdepolkupyörä on verovapaa luontoisetu 3600€ kolmessa vuodessa, eli 1200 € saakka vuosittain ja 100€ / kk.
Esimerkiksi jos pyörän ostohinta on 3600€ on koko tämä summa mahdollista antaa verovapaana luontaisetuna työntekijälle.
Mikäli pyörän ostohinta on esim. 5000€, on 3600€ verovapaata etua ja ylimenevän osan työnantaja voi tarjota palkan lisänä luontaisetuna tai vähentää työntekijän palkasta kuten verovapaankin edun osan.
Usein myös leasing-aikaa pidennetään kalliimpien pyörien hankinnassa. Pyörän haltija voi myös maksaa itse ylimenevän osan.
Työsuhdepolkupyörä hankintaan usein leasing-sopimuksella, johon parhaimmillaan sisältyy varkausvakuutus ja usein myös varusteet ja huoltopalvelut.
Työsuhdepyörä on tarkoitettu työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön, jolla saa ajaa työmatkojen lisäksi myös vapaa-ajalla.

Mikäli yrityksellä ei ole valmiiksi sovittuna yhteistyötä leasing-yhtiön kanssa voi Classic bike auttaa valinnassa.
Käytännöt ovat lähes samat kaikilla, vuokra-aika on tärkeää esim. yli 3600€ maksavien pyörien sopimuksissa – esim. Svea leasing sopimuksen voi tehdä 500 – 30 000€ väliltä ja 12-60 kk ajalle. Näin verovapaan edun 100€ / kk voi hyödyntää myös kalliimmassa pyörässä.
Leasingsopimuksen loputtua voidaan hankkia uusi leasing-pyörä tai käytössä ollut pyörä voidaan myydä esim. pyörän käyttäjälle sovittavaan hintaan. Leasing-toimijoilla on omat hinnoittelut lunastusarvolle, yleensä 5-20% pyörän hinnasta.

Ole yhteydessä meihin, autamme mielellämme : 050-5148660 ja 050-5308964 tai [email protected]

Alla esimerkkejä Svea- leasinghinnoista. Laskemme mielellämme tarjouksen teille sopivasta pyörästä tai räätälöimme yrityksellenne sopivat vaihtoehdot huoltosopimuksineen.

Pyörä 3100 €  sis. alv 24% = 2500€ alv 0%.  24 kk leasing 109,23€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,93€ / kk

Pyörä 3100 €  sis. alv 24% = 2500€ alv 0%.  36 kk leasing 75,68€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,17€ / kk

Pyörä 3600 €  sis. alv 24% = 2903€ alv 0%.  24 kk leasing 126,84€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,84€ / kk

Pyörä 3600 €  sis. alv 36% = 2903€ alv 0%.  36 kk leasing 87,88€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,84€ / kk

Pyörä 5000€  sis. alv 24% = 4032€ alv 0%.  24 kk leasing 176,16€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,93€ / kk

Pyörä 5000€  sis. alv 24% = 4032€ alv 0%.  36 kk leasing 122,06€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,72€ / kk

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi kätevästi Classic Bike Rahoituksella 1800€ – 10 000 €  kaikissa liikkeissämme  sekä verkokaupassamme ostoskori-vaiheessa.
Luoton minimi on 1800€ mutta voit käyttää myönnettyä luottosummaa aina kuten haluat, vaikka pieneenkin ostokseen. Voit myös korottaa luottoasi helposti.
Resurs Bank on yhteistyökumppanimme osamaksuissa ja rahoituksessa, heillä on valittavana jopa12 kk korotonta maksuaikaa ja kokonaiskorot tämänkin jälkeen ovat erittäin maltilliset.

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai liikkeissämme paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Ja maksueriä voit muokata tarpeen mukaan sopimuksen mukaisesti. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

HAE LUOTTOA TÄSTÄ

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana liikkeissämme näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla. Voit myös käyttää luottoa verkkokaupassamme ja tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä puhelimella tai s-postilla.

Entäpä kustannukset?

MAKSUVAIHTOEHTO VUOSIKORKO KÄSITTELYMAKSU/KK
30–60 pv 0 % 0 €
12 kk 0 % 4,90 €
24 kk 12,90 % 4,90 €
48 kk 14,90 % 4,90 €

Esimerkkiostos: 5000 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 4,90 €. Todellinen vuosikorko: 1,13 %. Luoton kustannukset: 58,80 €.
Maksettava yhteensä: 5058,80 €. Osamaksuerä/kk: 421,56 €, 12 erää.
Classic Bike Rahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 800 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Onko sinulla jo tili?
Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: (linkki korotushakemukseen)
Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä.

Jäikö jokin mietityttämään?
Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Hae luotto etukäteen puhelimellasi
Luottohakemuksen voi tehdä helposti etukäteen puhelimella ennen ostosten maksamista – paikasta ja ajasta riippumatta. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Näin mobiililuottohakemus toimii

  1. Lähetä myymäläkoodi tekstiviestinä numeroon 18311 (saat myymäläkoodin myymälästämme tai Resurs asiakaspalvelusta)
  2. Saat paluuviestinä linkin, jolla siirryt luottohakemukselle.
  3. Henkilöllisyytesi varmistetaan pankkitunnuksilla, minkä jälkeen luottotietosi tarkistetaan ja tehdään automaattinen luottoarviointi.
  4. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi.
  5. Luotto on valmis käytettäväksi.

Hae luotto etukäteen verkossa
Voit täyttää luottohakemuksen helposti sivuillamme olevan linkin kautta jo ennen ostosten tekoa (yllä, Classic bike luottohakemus). Luotto on heti käyttövalmis.  Me tarvitsemme vain henkilötunnuksesi ja saamasi luottotilin numeron.

Hae luottoa myymälässä
Voit hakea luottoa myymälässämme, me teemme luottohakemuksen kanssasi online-hakemuksella

Näin se toimii
Ota yhteyttä myymälän henkilökuntaan ja vahvista henkilöllisyytesi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.
Myymälän henkilökunta tekee hakemuksen puolestasi
Mikäli hyväksyt hakemuksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen joko perinteisesti allekirjoituksella tai sähköisesti pankkitunnuksillasi.
Hyväksytty ja allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Classic bike puhelin  +358-50-4655 989
S-posti [email protected]