Valitse sivu

HNF Nicolai XD4 Rohloff Edition – Vihreä

7 490,00 

Saksassa valmistettu HNF Nicolai XD4 All Terrain Rohloff Edition on mallistonsa lippulaiva, sähkövaihteinen pyörä huimalla 520% vaihdevälillä –  vaativalle käyttäjälle, joka arvostaa parasta laatua!

Osamaksu / rahoitus  629 € / kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla    363 € / kk 24kk maksuajalla  Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  Lue lisää rahoituksesta 

Leasing / Työsuhdepyörä   36 kk alk. 190€ / kk    48 kk  alk. 153€ / kk    60 kk  alk. 130€ / kk   Lue Leasing-sopimuksesta lisää tästä linkistä

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

HNF Nicolai XD4 Rohloff Edition Speedhub 500 E14

HNF Nicolai XD4 All Terrain Rohloff – huippuluokan sähköpyörä asiaan kuuluvilla herkuilla!
HNF Nicolai All Terrain Rohloff on XD4 -malliston kuningas – jo sen samaan aikaan hillityn tyylikäs ja suorituskykyä henkivä British Racing Green -väritys viestittää katsojalleen, että nyt on kyseessä aivan omassa sarjassaan painiva pyörä! Laajalti maailman parhaana napavaihteiden valmistajana pidetyn Rohloffin sähköinen Speedhub 500 E14 -vaihteisto ja Gates Carbon Drive CDX -hihnavetoinen voimansiirto ovat yhdistelmä, jolle on todella vaikea hakea vertaista niin luotettavuuden kuin kestävyyden osalta!

4.sukupolveen edennyt HNF Nicolai XD4 -mallisto, perustuen aiempiin huikean suosittuihin XD-malleihin, nyt päivitettynä uuteen asuun niin rungon, moottorin kuin muidenkin komponenttien osalta! XD4 All terrain on nimensä mukaisesti ylemmän premium-segmentin sähköpyörä, jolla voit ajaa lähes minkälaisissa tahansa olosuhteissa. Varustelunsa puolesta XD-mallit ovatkin olleet suosittuja niin ympärivuotisessa työmatkapyöräilyssä, kuin pidemmillä viikonloppuretkillä kaupungissa ja sen ulkopuolella.

Bosch Perfomance Line CX Gen4 moottori – ei kompromisseja vaan laatua ja ajovarmuutta markkinajohtajalta.
Boschin vahva ja kevyt Gen4 Performance Line CX keskimoottori tarjoaa parhaan ajokokemuksen. Uusi Gen4 moottori  avustaa menoa 340% ja kaikki tehot on käytössäsi heti lähdöstä alkaen. Nopeasti ja tarkasti poljintehoosi mukautuva max. 85Nm sähköavustus antaa sopivasti lisäpotkua kaikenlaisissa olosuhteissa – niin tasaisessa kuin mäkisessä maastossa, asfaltilla tai pehmeämmillä poluilla.

Bosch Powertube akku 625 Wh- tehopakkaus & pitkä käyttöikä
Akku on helppo irrottaa pyörästä ja asentaa takaisin, lataaminen onnistuu myös akun ollessa kiinni pyörässä. Akun ohjaussysteemi (BMS, Battery Management System) takaa parhaan mahdollisen suojan ylilatautumista, alilatausta, ylikuumenemista ja oikosulkuja vastaan, samalla lisäten akun käyttöikää. Bosch jos joku osaa tehdä luotettavat akut. 17,4Ah , 3,5kg, latausaika 3,5 h 100%, 1,4 h 50%.

Rohloff Speedhub – yhtäaikaa napavaihteiden työjuhta ja kuningas!
Rohloff on hyvin todennäköisesti maailman arvostetuin napavaihteiden valmistaja. Rohloff Speedhub onkin jo muodostunut käsitteeksi niin retkipyöräilijöiden kuin kovaksi keitettyjen työmatkalaisten keskuudessa. Rohloffin napojen huoltovälit ja toimintavarmuus ovat aivan omaa luokkaansa. Rohloff on valintasi, jos kelpuutat pyörääsi vain parasta laatua, hinnasta tinkimättä.

Rohloff 500 E14- Speedhub on sähkövaihteisto, joka on erittäin luotettava ja todella helppokäyttöinen. Alun perin ammattilaisille suunnitellun ja Saksassa tehdyn Rohloff välityssuhde on huikea 520%. Rohloff vaihteilla voit vaihtaa vaihteet vaikka pysähdyksissä ollessasi ja myös kovassa väännössä.

Helppohoitoinen, äänetön ja tehokas Gates Garbon drive CDX hihnaveto
Gates Carbon Drive CDX-sarjan hihnaveto kestää todella pitkään verrattuna ketjuvetoisiin pyöriin. Gates hihnaveto tuo polkemiseen yllättävää tehoa, se ei veny, vaatii verrattain vähän huoltoa (pelkkä vesipesu ja mahdollinen silikonispray riittävät, hyvin hoidettu voimansiirto voi hyvin kestää jopa yli 10 000 Suomenkin olosuhteissa – tähän ei mikään ketju pysty!) Bonuksena Gates Carbon Drive CDX on todennäköisesti äänettömin vaihtoehto polkupyörän voimansiirroksi! Hihnaveto toimii todella luotettavasti kaikissa sää-olosuhteissa ja lämpötiloissa, niin helteessä kuin kovilla pakkasilla.

Gates:in hihna on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 3 kertaa pidempään kuin laadukas teräsketju. Takarattaiden liian nopeasta kulumisesta tarvitse huolehtia kovassakaan käytössä. Tämä patentoitu, taattua Gates-laatua oleva systeemi poistaa täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät riskit ja polyuretaanipäällyste suojaa hihnaa kaikenlaiselta korroosiolta.
Classic Bike on valtuutettu Gates huoltoliike, saat meiltä tarvittaessa kaikki Gates rattaat ja hihnat sekä tarvittaessa jopa omat työkalusi, kuten hihnan kireysmittarit!

RockShox Recon Silver RL – laadukkaat MTB-joustohaarukat tuovat varmuutta ajoon
RockShox Recon Silver RL Solo Air™ -joustohaarukassa yhdistyvät Reba:n keveys ja Sectorin jäykkyys, joka saavutetaan tärinää erityisen tehokkaasti vaimentavalla teräksisellä haarukan yläosalla. Uudistettua Recon:ia voi hyvällä omallatunnolla luonnehtia jonkinlaiseksi uudeksi virstanpylvääksi mitä tulee ajomukavuuteen useanlaisissa olosuhteissa.

RockShox haarukat ovat verrattain kalliita mutta myös hintansa arvoisia – ne tarjoavat parhaimman tason suorituskyvyn. Helposti säädettävä motion control iskunvaimennus ja Dual Position kierrejousi-systeemi takaavat luotettavat ja helpot laskut sekä nousut. Iskunvaimennus on säädettävissä kuljettajan ja maaston mukaiseksi.

Nimi RockShox on jo pitkään ollut lähes synonyymi laadukkaiden polkupyörän joustolaitteiden kanssa. Olipa kyseessä maasto-, retki- tai kaupunkipyöräily, on RockShox jo pitkään asettanut riman kilpaileville tuotteille. Vuonna 1991 perustettu yritys on polkupyörien iskunvaimennuksen yksi johtavista tekijöistä millä tahansa asteikolla mitattuna. Erityisesti tämä pitää tietysti paikkansa maastopyöräpuolella.

Magura MT5. ”saksalaista insinöörityötä, maksimaalista turvallisuutta”
Maguran MT5 hydraulinen levyjarru takaa sinulle turvallisia kilometrejä. Etäisyyden säädöllä varustetut ergonomiset kahden sormen jarrukahvat mahdollistavat napakan jarruttamisen yllättävissäkin tilanteissa. Mikä tahansa tie tai polku muuttuu nautinnoksi ajaa, kun voit luottaa jarruihisi sataprosenttisesti!

Supernova Mini 2 valo
Ketterä sähköpyörä vaatii myös kaikkein kirkkaimmat etuvalot. Tässä Supernova Mini 2 -valosysteemi pääsee näyttämään kyntensä! Jopa kaikkein pimeimpinä öinä se valaisee tien laajalti ja pitkälle, näin tuoden ajamiseen turvallisuutta. Mini 2 valotehoa on nostettu 15% joka nyt on 235 Lumenia. Kun valot syttyvät ei Mini 2 heti valaise kaikella tehollansa, vaan nostaa valotehoa hitaasti, joka takaa pitkän käyttöiän ja on näin ollen paras mahdollinen valinta sähköpyörävalon vaativaan tehtävään!

Takavalona toimii Supernova M99 TL3 PRO MAX jarruvalolla ja hätäjarrusignaalilla, joka on hienosti integroitu takalokasuojaan, ja heittää erinomaisesti valoa myös sivuille.

XD4 -mallia on kevään aikana saapumassa varastoon muutamia kappaleita myös Enviolo TR CVP -vaihteistolla sekä Enviolo TR Automatiq -vaihteistolla!

Brand

HNF Nicolai

HNF Nicolai - uusi tulevaisuuden ratkaisuihin pohjautuva Saksalainen pyöränvalmistaja on vastaus vaativalle ja teknologiaan painottavalle pyöräilijälle. HNF Nicolain korkean suorituskyvyn sähköpyörät ovat täynnä innovatiivisia, uusia ratkaisuja ja alan uusinta teknologiaa, valmistaja edustaakin Saksalaista laatua parhaimmillaan. Kuuluisat sähköpyörien pioneerit Michael Hecken ja Kalle Nicolai perustivat jo vuonna 2008 Grace GmbH yhtiön ja kehittivät legendaarisen Smart e-biken Daimler-Benz AG:lle. Yhdessä Benjamin Börries  kanssa he ovat HNF HESINENBERG yhtiön perustajia, ja he kehittävät ja valmistavat todella korkealaatuisia sähköavusteisia polkupyöriä Biesenthal:ssa lähellä Berliiniä. Carl-Heinz Nicolain maastopyörät ovat maailman arvostetuimmat ja tunnettuja laadustaan, pyörät valmistetaankin rungoista alkaen käsin Nicolain omalla tehtaalla Saksassa jo vuodesta 1998. Kalle Nicolai on arvostettu todella korkeatasoisten maastopyörien valmistuksen pioneeri. 2018 HNF HEISENBERG nimi muutettiin paremmin keromaan Saksalaisesta käsityö-osaamisesta osaamista, yhtiön nimi on nyt HNF-Nicolai. Kaikki HNF Nicolai pyörät erottuvat edukseen massatuotannosta - Euroopassa käsin tehtyjen runkojen laadun lisäksi - tyylikkyytensä ja käytettävyytensä ansiosta. Runkojen suunnittelu on aivan omassa luokassaan, tässä Kalle Nicolain vuosikymmenten osaaminen on parhaimmillaan. Kaikki 25 km/h pyörien rungot on standardoitu 45 km/h nopeusluokkaan, tämä kertoo todella kovasta osaamisesta ja tinkimättömästä laadusta. HNF-Nicolai mallien huolella valikoidut komponentit kuten uusin Bosch teknologia, täysin portaaton Enviolo-vaihteisto tai uusin Shimano Alfine, Gates Carbon Drive -hihnaveto, uusimmat Bosch moottorit sekä Rock Shox -joustohaarukka tuovat pyörän ajamiseen aivan omanlaisensa mukavuuden ja helppouden tason. Kaikki edellä mainitut edustavat parasta mitä pyörääsi voit saada, tehden siitä luotettavan ja turvallisen kumppanin pitkäksi aikaa, minimaalisella huoltotarpeella. HNF-Nicolai malliston edistykselliset sähköpyörät saat 25 sekä 45 km/ h malleissa, heillä on myös maailman ensimmäinen täysjousitettu sähköavusteinen maastopyörä Gates hihnavedolla sekä täysin uniikki kolmirenkainen, 30% tilttaava kuormapyörä.  HNF-Nicolain todistetut laatustandardit ja autoteollisuudessa kehittyneet, osin aivan uniikit ja patentoidut ratkaisut tekevät heidän sähköavusteisten pyörien käsiteltävyydestä ja hallittavuudesta esimerkillisiä myös muille valmistajille.
HNF Nicolai

Lisätiedot

Malli

HNF Nicolai XD4 Rohloff Edition – Vihreä – L, HNF Nicolai XD4 Rohloff Edition – Vihreä – M, HNF Nicolai XD4 Rohloff Edition – Vihreä XL