Valitse sivu

Italjet Ascot Sport sähköavusteinen pyörä

4 490,00 

374,17 € kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla   Resurs esite    Resurs rahoitustaulukko   Classic bike luottohakemus 

Italjet Ascot Sport on tyylikäs Italialainen sähköavusteinen pyörä miehille – made in  Bologna Italy

Väliaikaisesti loppu

Kuvaus

Italjet Ascot Sport sähköpyörä – punainen

Siinä on klassinen 50-luvun Board Track Racer -ratamoottoripyörän tai Cafe Racerin tyyli nyt tuotuna sähköavustettujen polkupyörien maailmaan.
Pyörä on erinomaisessa tasapainossa, ajotuntuma on todella miellyttävä ja pyörää on helppo hallita.
Ascot Sport on tyylikkäästi viimeistelty, käsin maalatut yksityiskohdat ja Springer-tyylinen kaksoisjousitettu etuhaarukka ovat yksinkertaisesti henkeäsalpaavan kauniit, kuten muutkin pyörän osat. Helppokäyttöinen ja luotettava portaaton NuVinci vaihteisto, teräsosat ja uusi etunapa-moottori täydentävät kokonaisuutta.

Italjetin perheen historia ja kokemus moottoripyörien parissa takaavat ainutlaatuisen ja ennen näkemättömän osaamisen, jota he ovat käyttäneet luodakseen todella ainutlaatuisia ja erikoisia sähköpyöriä, joille on vaikea löytää vertaa.
Italjet est. 1959, Italiassa valmistettu, ylpeydellä. Katso video täältä

Osaaminen tuo luotettavaa matkantekoa 

Pitkän moottoripyörien runkojen valmistuksen kokemuksella Italjet on valinnut tämän pyörämallin tasapainon ja hallinnan kannalta sähköavusteisuuden lähteeksi luotettavan ja tehokkaan 250w harjattoman eturenkaan moottorin joka antaa jatkuvan ja tehokkaan avustuksen polkiessasi, mutta ei kuitenkaan aiheuta kitkaa poljettaessa ilman moottorin avustusta.
Akkuna toimii 36V – 13,2Ah Lithium-Ion fosfaattiakku, joka on omassa, irrotettavassa metallikotelossaan joka suojaa akkua ulkopuolisilta iskuilta, naarmuilta ja pidentää akun käyttöikää pitämällä sen lämpimänä.

Hieman erilainen ohjaamo..

Juuri kaupunkiajeluihin sopivan levyisestä ja ergonomisesti taivutetusta ohjaustangosta löydät mm. sähköavustuksen näytön. Näytöstä näet valitun avustustason, akun varaustilanteen, käytössä olevan tehon, hetkellisen sähkönkulutuksen, kantaman, ajetun matkan sekä tietysti nopeuden. Käsin tikatut nahkaiset kädensijat istuvat kokonaisuuteen saumattomasti. NuVinci portaaton vaihdekahva on idealtaan yksinkertainen, mutta äärimmäisen hieno ”graafisine näyttöineen”. Loppusilauksena on ohjainkannattimen päältä löytyvä kvartsikello ajan seuraamista varten. Käsittämättömän tyylikästä, vai mitä?

Portaaton vaihteisto

Aivan huikea uusi Enviolo380 vaihteisto -polkupyörän vaihteiden uusi sukupolvi. Enviolo-vaihteista löydät useita tulevaisuuden vaihteiden ominaisuuksia. Portaattoman vaihteenvaihdon ansiosta oikean välityksen löytyminen ei enää koskaan aiheuta ylimääräistä päänvaivaa. Portaattomuuden johdosta vaihteisto vaatii myös huomattavasti vähemmän säätöä perinteisiin ja edullisiin systeemeihin verrattuna. Voit vaihtaa vaihteita myös pyörän ollessa paikallaan – ominaisuus, jota osaat varmasti arvostaa kaupunkiajossa, jossa pysähtely ja nopeuden vaihtelu ovat jatkuvaa.

Käytännöllisyys kohtaa estetiikan

Pyörän varusteita on monenlaisia, mutta että olisiko jossain myös näin tyylikkäitä?
Sähköavusteisen pyörän turvallisen ja tehokkaan pysähtymisen takaavat vain luotettavat levyjarrut, säässä kuin säässä. Klassisen kaunis etuvalo on samalla myös suorituskykyinen, taaten laajan kirkkaan valosäteen. Pyörän ominaisuuksista löytyvät myös takavalo, kaupunkiajossa erityisesti laadukas jousitettu satulatolppa, Brooks-satula sekä teräksiset ketju- ja lokasuojat ja seisontatuki. Lisävarusteiden valikoima on laaja, kaikki samalla käsityön osaamisella ja tyylillä tehty.

Ominaisuudet

Ominaisuudet

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi kätevästi Classic Bike -rahoituksella 10 000 € saakka, tai ostoskori-vaiheessa Collector rahoituksella
Resurs Bank on yhteistyökumppanimme osamaksuissa ja rahoituksessa, heillä on valittavana jopa12 kk korotonta maksuaikaa ja kokonaiskorot  tämänkin jälkeen ovat maltilliset.
Hakemuksen tekeminen on helppoa, alla on ohjeet.

 • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
 • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa
 • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä

Hae luotto etukäteen puhelimellasi
Luottohakemuksen voi tehdä helposti etukäteen puhelimella ennen ostosten maksamista – paikasta ja ajasta riippumatta. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Näin mobiililuottohakemus toimii

 1. Lähetä myymäläkoodi tekstiviestinä numeroon 18311 (saat myymäläkoodin myymälästämme tai Resurs asiakaspalvelusta)
 2. Saat paluuviestinä linkin, jolla siirryt luottohakemukselle.
 3. Henkilöllisyytesi varmistetaan pankkitunnuksilla, minkä jälkeen luottotietosi tarkistetaan ja tehdään automaattinen luottoarviointi.
 4. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi.
 5. Luotto on valmis käytettäväksi.

Hae luotto etukäteen verkossa
Voit täyttää luottohakemuksen helposti sivuillamme olevan linkin kautta jo ennen ostosten tekoa (yllä, Classic bike luottohakemus). Luotto on heti käyttövalmis.  Me tarvitsemme vain henkilötunnuksesi ja saamasi luottotilin numeron.

Hae luottoa myymälässä
Voit hakea luottoa myymälässämme, me teemme luottohakemuksen kanssasi online-hakemuksella

Näin se toimii

 1. Ota yhteyttä myymälän henkilökuntaan ja vahvista henkilöllisyytesi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.
 2. Myymälän henkilökunta tekee hakemuksen puolestasi.
 3. Mikäli hyväksyt hakemuksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen joko perinteisesti allekirjoituksella tai sähköisesti pankkitunnuksillasi.
 4. Hyväksytty ja allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Resurs bank palvelee klo 8.00-18.00 Puhelin 09 622 4308 Sähköposti  [email protected]

Classic bike puhelin  +358-50-4655 989
S-posti [email protected]