Italjet Ascot Sport sähköavusteinen pyörä

4 490,00 

Italjet Ascot Sport on tyylikäs Italialainen sähköavusteinen pyörä miehille

Väliaikaisesti loppu

Kuvaus

Italjet Ascot sähköpyörä on aitoa italialaista perinteistä metalli-käsityötä kauneimmillaan.

Siinä on klassinen 50-luvun Board Track Racer -ratamoottoripyörän tai Cafe Racerin tyyli nyt tuotuna sähköavustettujen polkupyörien maailmaan.
Pyörä on erinomaisessa tasapainossa, ajotuntuma on todella miellyttävä ja pyörää on helppo hallita.
Ascot Sport on tyylikkäästi viimeistelty, käsin maalatut yksityiskohdat ja Springer-tyylinen kaksoisjousitettu etuhaarukka ovat yksinkertaisesti henkeäsalpaavan kauniit, kuten muutkin pyörän osat. Helppokäyttöinen ja luotettava portaaton NuVinci vaihteisto, teräsosat ja uusi etunapa-moottori täydentävät kokonaisuutta.

Italjetin perheen historia ja kokemus moottoripyörien parissa takaavat ainutlaatuisen ja ennen näkemättömän osaamisen, jota he ovat käyttäneet luodakseen todella ainutlaatuisia ja erikoisia sähköpyöriä, joille on vaikea löytää vertaa.
Italjet est. 1959, Italiassa valmistettu, ylpeydellä. Katso video täältä

Osaaminen tuo luotettavaa matkantekoa 

Pitkän moottoripyörien runkojen valmistuksen kokemuksella Italjet on valinnut tämän pyörämallin tasapainon ja hallinnan kannalta sähköavusteisuuden lähteeksi luotettavan ja tehokkaan 250w harjattoman eturenkaan moottorin joka antaa jatkuvan ja tehokkaan avustuksen polkiessasi, mutta ei kuitenkaan aiheuta kitkaa poljettaessa ilman moottorin avustusta.
Akkuna toimii 36V – 13,2Ah Lithium-Ion fosfaattiakku, joka on omassa, irrotettavassa metallikotelossaan joka suojaa akkua ulkopuolisilta iskuilta, naarmuilta ja pidentää akun käyttöikää pitämällä sen lämpimänä.

Hieman erilainen ohjaamo..

Juuri kaupunkiajeluihin sopivan levyisestä ja ergonomisesti taivutetusta ohjaustangosta löydät mm. sähköavustuksen näytön. Näytöstä näet valitun avustustason, akun varaustilanteen, käytössä olevan tehon, hetkellisen sähkönkulutuksen, kantaman, ajetun matkan sekä tietysti nopeuden. Käsin tikatut nahkaiset kädensijat istuvat kokonaisuuteen saumattomasti. NuVinci portaaton vaihdekahva on idealtaan yksinkertainen, mutta äärimmäisen hieno ”graafisine näyttöineen”. Loppusilauksena on ohjainkannattimen päältä löytyvä kvartsikello ajan seuraamista varten. Käsittämättömän tyylikästä, vai mitä?

Portaaton vaihteisto

Aivan huikea uusi Enviolo380 vaihteisto -polkupyörän vaihteiden uusi sukupolvi. Enviolo-vaihteista löydät useita tulevaisuuden vaihteiden ominaisuuksia. Portaattoman vaihteenvaihdon ansiosta oikean välityksen löytyminen ei enää koskaan aiheuta ylimääräistä päänvaivaa. Portaattomuuden johdosta vaihteisto vaatii myös huomattavasti vähemmän säätöä perinteisiin ja edullisiin systeemeihin verrattuna. Voit vaihtaa vaihteita myös pyörän ollessa paikallaan – ominaisuus, jota osaat varmasti arvostaa kaupunkiajossa, jossa pysähtely ja nopeuden vaihtelu ovat jatkuvaa.

Käytännöllisyys kohtaa estetiikan

Pyörän varusteita on monenlaisia, mutta että olisiko jossain myös näin tyylikkäitä?
Sähköavusteisen pyörän turvallisen ja tehokkaan pysähtymisen takaavat vain luotettavat levyjarrut, säässä kuin säässä. Klassisen kaunis etuvalo on samalla myös suorituskykyinen, taaten laajan kirkkaan valosäteen. Pyörän ominaisuuksista löytyvät myös takavalo, kaupunkiajossa erityisesti laadukas jousitettu satulatolppa, Brooks-satula sekä teräksiset ketju- ja lokasuojat ja seisontatuki. Lisävarusteiden valikoima on laaja, kaikki samalla käsityön osaamisella ja tyylillä tehty.

Brand

Italjet

Ominaisuudet

Ominaisuudet

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):

Saatat myös pitää...