Valitse sivu

Laatikkopyörä Yrityskäyttöön

0,00 

Christiania bikes kuormapyörä-valikoima on laaja, varmatoimisina ja pitkäikäisinä ne soveltuvat monenlaisiin yritystarpeisiin.
Classic bike on toimittanut jo noin 12 vuotta tavarapyöriä lukuisiin eri yrityksiin (mm. Posti, Puolustusvoimat, kaupungit, kunnat, kahvilat), jakelu-, markkinointi – ja myyntiorganisaatiot ovat suurimpia asiakkaitamme.

Saatavuus: Tilattavissa, kysy toimitusaikaa.

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Voit valita tarpeesi mukaan laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopivan pyörän, tai ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan pyöräsi yhdessä.
Näet pyöriemme eri mallit sivuiltamme classicbike.fi/tuote-osasto/laatikkopyorat/christiania-bikes-laatikkopyorat/
Valittavanasi on sähköavusteiset kuormapyörät, etukopalla tai ilman koppaa (NoBox-mallit) sekä mainio omalla akulla toimiva jääkaappi-pakastinkaappi

Christiania bikes pyöriä on käytössä ympäri maailman erilaisiin tarkoituksiin, ja ne ovat maailman myydyimmät tavarapyörät yrityskäyttöön monesta eri syystä, mm.
– ne valmistetaan käsin Tanskassa, Bornholmin saarella, pyörän ’luojat’ Annie ja Lars toimivat valmistajina edelleen yli 30 vuoden kokemuksella ja yhä jatkuvalla tuotekehityksellä
– ne ovat todella monikäyttöisiä ja helposti muokattavissa omiin tarpeisiin
– ne kestävät käyttöä ja aikaa erinomaisesti ( vuosikymmeniä käytössä olleita pyöriä on edelleen jokapäiväisessä käytössä, katso video)
– niiden huolto ja ylläpito on helppoa, samoin vara- ja lisäosien saatavuus  varmatoimista
– niihin voi lisätä erilaisia tarvikkeita käytön tarpeen mukaan (mm. varjot, teippaukset, kannet, pöytätasot, jääkaapit ja pakastimet)
– jos pyörästä vahingoittuu jokin osa se on helppo vaihtaa uuteen ( päivittäminen on edullista )
– pyörissä on aina laadukkaat materiaalit kuten levyjarrut parkkitoiminnolla, kevyt alumiinirunko, lisäksi hydrauliset jarrut ja sähköavusteinen moottori  akkuineen ovat täysin omaa luokkaansa
– Classic bike:lla on noin 10 v kokemus tavarapyöristä Suomessa, olemme auttaneet kaiken kokoisia yrityksiä erilaisten ja heille sopivien ratkaisujen löytämiseen

Varastossamme on yleensä joitain pyöriä heti saatavana, kesäsesonkiin kannattaa kuitenkin tilata pyörä ajoissa jotta sen ehtii myös muokata omia tarpeita vastaavaksi.
Kauttamme saat asiantuntija-avun lisäksi myös teippaukset Christiania bike pyöriin.

Teippaus esim. Christiania bikes Light – malliin 200€

Yrityskäyttöön soveltuvia malleja ovat oikeastaan kaikki mallimme, oma tarpeenne ratkaisee sopivan pyörän.
Ota siis yhteyttä niin autamme myös sinua.
Nettikaupassamme ilmoitettu hinta 0€ ei ole myyntihinta vaan lähtökohta pyöräsi suunnitteluun.

p. 050-514 8660
[email protected]

Christiania bikes Instagram

Annie ja Lars haastattelu video

Katso video How do they make Christiania bike

Turvallisuus, laatu ja kestävyys ovat tärkeimmät seikat Christiania bike valmistuksessa, takana on jo 30 -vuoden kehitystyö.
Laadukkaat, turvallisuutta ja käyttömukavuutta edistävät lisävarusteet yhdessä kokonaislaadun kanssa tekevät  Christiania pyöristä vankan, turvallisen liikenteessä ja luotettavan niin kuljettajalle kuin lapsille joka säällä.
Näistäkin syistä Christiania bike on maailman suosituin 3-renkainen kuljetuspyörä, tule ja kokeile oletko samaa mieltä! Yllätyt varmasti kuinka kevyt ja nopea se on ajaa.

Brand

Christiania Bikes

Christiania Bikes