Valitse sivu

microSHIFT SB-N080 Shimano Alfine 8sp yhteensopivat maantiekahvat

220,00 

Maantiekahvat Shimano Alfine 8 -vaihteistolle.

Varastossa

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

microSHIFT SB-N080 Shimano Alfine 8sp yhteensopivat maantiekahvat

Tässä on tuote, jota on odoteltu kuin kuuta nousevaa; kunnolliset ja laadukkaat jarru/vaihdekahvat Shimano Alfine 8 -vaihteistolle ja maantieohjaustangolle. Liian pitkään vaihtoehdot ovat olleet joko olemattomia, puutteellisia tai vaikeasti saatavilla olevia, mikäli olet halunnut yhdistää maantiedroppitangon lukuisat ajo-otteet napavaihteiden varmatoimisuuteen ja helppouteen. Tässä on uskoaksemme tuote, joka on tullut korjaamaan tämän tilanteen.

microSHIFT SB-N080 Alfine ja Nexus 8sp yhteensopivat kahvat ovat erityisesti hintaansa nähden todella laadukkaasti toteutetut. Vaihtamis- ja jarrutustuntuma ovat todella vakuuttavia ja ote hupuilta ajettaessa on huomattavan miellyttävä huppujen leveän profiilin vuoksi. Nappivalinta vaihde- ja jarrukahvoiksi Shimano-napavaihteellisiin sora- ja retkipyöriin, työmatkapyöriin, droppitangollisiin 29er pyöriin, miksipä ei rohkeimmille jopa cyclocrossiin?

Mallinumero: SB-N080
Vaihteet: 8 Shimano Alfine/Nexus vaihdetta
Kannattimen materiaali: Komposiitti
Jarruvivun materiaali: eloksoitu taottu alumiini
Vaihdevivun materiaali: teräs
Kiinnitys ohjaustankoon: 23,8 – 24,2 mm
Vaihdekaapeli: ruostumaton teräs
Paino: 369 g
Yhteensopivuus: Shimano Alfine / Nexus Inter 8

Valmistajan tuotesivut microSHIFT SB-N080

Katso myös muut microSHIFT -tuotteemme

Brand

microSHIFT

microSHIFT on vuonna 1999 perustettu polkupyörien laadukkaiden voimansiirto-osien valmistaja. Yhtiön perusti Taiwanissa ryhmä kokeneita pyöräteollisuuden insinöörejä. microSHIFT:in tavoitteena on alusta asti ollut tarjota vaikeasti saatavilla olevia ja usein epätavallisia ratkaisuja asiakkaiden ja loppukäyttäjien tarpeisiin. Tässä on auttanut myös se, että microSHIFT on pystynyt toimimaan usein nopeammin ja joustavammin suurempiin kilpailijoihinsa verrattuna. microSHIFT:in tehtaat Taichungissa Taiwanissa ja Huizhoussa Kiinassa toimivat uusimman huipputeknologian periaatteiden mukaisesti. Insinöörien perustamana yrityksenä microSHIFT ymmärtää polkupyörien voimansiirtoa ehkäpä syvällisemmin kuin kukaan muu. Yhteistyössä pyöräilijöiden, jälleenmyyjien, jakelijoiden ja pyörävalmistajien kanssa tavoitteena on tehdä tuotteista jatkuvasti parempia sekä helpommin saatavilla olevia.