Moulton TSR 8

1 750,00 

Varastossa

Kuvaus

Moulton TRS8  miesten työmatkapyörä- Vihreä

Moulton TSR 8 on huikean nopea ja kevyt työmatkapyörä, jonka Englannissa käsin tehty Reynolds 525 & Columbus Spirit kromi-teräsrunko, laadukkaat komponentit sekä Moultonin oma täysjousitus tekevät matkastasi mukavan ja miellyttävän. Toki myös näyttävän.
TSR 8 – vaihteisessa mallissa on huoleton 8-vaihteinen Shimano Alfine napavaihteisto Alfinen sormivaihtajalla. Suora ohjaustanko tuo hyvän ja tarkan ohjaustuntuman kaupunkiajoon.
Pistosuojatut ja 35-levyiset Schwalbe Marathon Racer renkaat ovat mainiot työmatkoille ja kaupunkiin, myös nastarenkaat löytyvät talviajoa ajatellen.

Moultonin TSR-mallit 8-, 9- ja 22-vaihteisina ovat täydelliset päiväajeluille, pitkille matkoille ja erinomaiset nopeaan matkantekoon työmatkoille. TSR malleissa on Moultonin maailmanlaajuiset patentit, joita et löydä muista pyöristä.
TSR-mallit on saatavana lisävarusteltuna; mm. Reynolds teräksiset tavaratelineet eteen ja taakse, Touring ja Day Bag telineetn ja kassimallit, lokasuojat ja muut tarvikkeet.
TSR-malleilla ajat kevyesti päivittäisiä ajojasi missä ja milloin vain, ne ovat erinomainen valinta kaupunkiin ja matka-ajoon.

Tervetuloa koeajolle, TSR 8 ja 30 mallit ovat koeajettavana liikkeessämme.

Moulton kotisivut

Youtube video kuinka Moulton voidaan pakata hieman pidemmälle ajolle…

Tältä sivulta näet Moulton videon ja muutamia lisäkuvia fudges-moultonbike
TSR8

TSR8 Lifestyle

Wide-ratio gears and all-purpose tyres make the TSR 8 a versatile machine, at home in town or in the country. Shimano Alfine 8 gears provide easy shifting – even whilst stationary – and a wider gear range than the TSR 9.  

Click to Zoom


Separable20" WheelsDry Cone rear suspensionLeading Link front suspension

 

Brand

Moulton

Moulton

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):

Saatat myös pitää...