Valitse sivu

Moustache Dimanche 29.3 Gravel

4 250,00 

Leasing  36 kk n. 115€ /kk   48 kk  89€ /kk   60 kk  75€ /kk   Lue Leasing-sopimuksesta lisää tästä linkistä

Osamaksu 408€ kk 12 kk maksuajalla ja 0% korolla    236€  24kk maksuajalla (arvio)   Classic bike -asiakkaan luottohakemus   Resurs rahoitustaulukko  
Lue lisää rahoituksesta 

Moustache Dimanche 29.3 sähkö-gravel on valmis menemään kanssasi juuri sinne, minne haluatkin.
Todella hienosti suunniteltu korkeatasoinen alumiinirunko, täyshiilikuituinen etuhaarukka, kovan suoritustason kiekkosetti, Shimanon pomminvarma GRX 400 10v  -vaihteisto varmistava että kova meno ja meininki eivät jää ainakaan pyörästä kiinni! Kevyt ja tehokas Bosch moottori tuo lisää potkua mäkiin ja lisää pituutta matkalle.

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Moustache Dimanche 29.3 Gravel -sähköpyörä

Moustache Dimanche 29.3 sähkö-gravel on valmis menemään kanssasi juuri sinne, minne haluatkin.
Todella hienosti suunniteltu korkeatasoinen alumiinirunko, täyshiilikuituinen etuhaarukka, kovan suoritustason kiekkosetti, Shimanon pomminvarma GRX RX-400 10-v vaihteisto ja hissitolppa varmistavat, että kova meno ja meininki eivät jää ainakaan pyörästä kiinni! Kevyt ja tehokas Bosch moottori tuo lisää potkua mäkiin ja lisää pituutta matkalle.

Dimanche 29.3 tarjoaa nopean sekä luotettavan alustan, olipa suuntanasi soratiet, metsäpolut tai maantien laita. Moustachen oma Hidden Power -konseptin mukainen rungon geometria tuo kuskin painopisteen todella alas ja tuo näin aivan uudenlaista vakautta ajamiseen niin vauhdin kasvaessa kuin alustan muuttuessa huonommaksi.

Leppoisa sunnuntailenkki hyvässä säässä? Onnistuu. Nopea työmatka urbaanin viidakon läpi? Ei ongelmaa! Eeppinen seikkailu kaukana sivistyksestä? Dimanche 29.3 gravel ilmoittautuu mukaan! Rungossa on valmiina kiinnikkeet lokasuojille ja tavaratelineille jotta matkasi olisi täydellinen.

Moustachen oma täyshiilikuituinen etuhaarukka

Nykyisin yksi laadukkaan gravel-pyörän tunnusmerkeistä on pyörän geometriaan suunniteltu ja täydellisesti sopiva kokohiilikuituinen etuhaarukka. Moustachen haarukka on suunniteltu käyttöön nimenomaan gravel-pyörissä ja ominaisuuksiltaan se on juuri oikeassa suhteessa jäykkyyttä ja suorituskykyä sekä toisaalta mukavuutta ja pehmeää ajotuntumaa. Modernien standardien mukaiset 1″1/8-1″1/2 tapered -ruotoputki, Flatmount -jarrut huikean pysäytystehon takaavilla 180mm levyillä sekä 12x100mm ja Dimanche 29.3 runkogeometriaan täydellisesti istuva 50mm eteenvienti varmistavat omalta osaltaan, että Dimanche 29.3 kulkee tehokkaasti, mukavasti ja vakaasti juuri sinne, minne sitä komennat! Maksimirengaskoko 700×50 (tai 700×42 lokasuojilla) antaa sinulle mahdollisuudet valita todella laajasta valikoimista erilaisia renkaita eri käyttötarkoituksiin.

Bosch Performance Line -moottori
Performance Line on Boschin moottorisarjoista vääntävin ja Dimanche 29.3 Gravel -pyörän 250W teho, 600W piikkiteho sekä 65Nm vääntö takaavat miellyttävän mutta voimakkaan ajokokemuksen, joka tarjoaa avustusta jopa 300%. Paketin täydentävät Boschin jämäkkä 500Wh PowerPack -akku sekä Bosch Purion 5 avustustasollaan. Huikea pyörä ajaa ilman sähköavustustakin!

Valiotason rullaavuutta
Pyörän kevyeen ajotuntumaan vaikuttavat pyörivien massojen painot kenties enemmän kuin mikään muu. Moustachen omat alumiiniset maantiekiekot ovat laadultaan ehdottomasti muun pyörän huikealla tasolla ja ominaisuuksissa ei olla pihistelty: vanteet kevyttä 6061-alumiinia 30mm syvällä profiililla, 22mm sisäleveydellä, 24 pinnarei´ällä ja loputtomiin rullaavilla konelaakereilla ovat juuri sitä, mitä tällaisessa pyörässä odotitkin. 12×100 läpiakseli edessä ja 12×142 takana takaavat että vanteet pysyvät jämäkästi paikallaan ja jarrulevyt eivät turhaan pääse kahisemaan jarrupaloja vasten. Maxxis Rambler 700×50 -renkaat ovat juuri sitä mitä gravel-renkailta tänä päivänä odotetaan; kevyesti rullaavat, mutta leveytensä vuoksi myös miellyttävät ja vakaat ajaa ja pidoltaan omaa luokkaansa! Pyörän kokonaisopaino on noin 18,6 kg.

Shimano GRX vaihteisto 1×10
Shimano GRX -sarjan vaihteet ovat nopeasti vakiintuneet jonkinlaiseksi standardiksi gravelien maailmassa ja hyvästä syystä; 42t eturatas yhdistettynä 11-40h kasettiin antavat riittävän laajat välityssuhteet melko lailla joka tilanteeseen. RX-400 takavaihtaja sekä RX-400 kahvat ja hydrauliset jarrusatulat edustavat Shimanon terävintä kärkeä graveliin suunniteltujen komponenttien osalta.

Gravel-ohjaustanko
Leveä ja alaote levitetty ohjauskontrollin lisäämiseksi entisestään. Matala pudotus alaotteelle ja lyhyt reach takaavat mukavan ajoasennon pitkillekin päiville vaihtelevilla alustoilla. Kevyttä ja luotettavaa 6061-sarjan alumiinia.

Gravel-pyörien koko ajan liikkuessa lähemmäs maastopyörien maailmaa, on hissitolpista tullut jo jokseenkin tuttu näky tämän kategorian pyörissä. Tämä Gravel-spesifi hissitolppa on ohjattavissa vasemman käden kytkimellä. Hissitolppa on toiminnaltaa nopea ja lisää ergonomiaa tuntuvasti vaihtuvissa maastoissa ajellessa! 31.6mm halkaisija ja 80mm joustomatka.

Koronasta johtuen 2022 on saatavana kaikkia kokoja rajoitetusti, 2023 hieman runsaammin.

Moustachen historiaa

Moustachen tarina sai alkunsa Ranskassa vuonna 2002, kun perustajat Manu ja Greg miettivät kuinka saisivat ihmiset jättämään autonsa talliin ja valitsemaan auton sijaan terveellisemmän ja ekologisemman vaihtoehdon. Tarina alkoi yhteensä 7 erilaisesta pyörämallista ja nykyään Moustache valmistaa jo 65 erilaista mallia, kaikki sähköpyöriä ja kaikki hauskoja ja omaperäisiä. Moustache -sähköpyörät tarjoavat aitoja vaihtoehtoja jättää auto talliin ja valita polkupyörä!

Kaikki Moustachen pyörät ovat sähköavusteisia ja kaikki käyttävät moottorina saksalaisen Boschin tekniikkaa. Moustachen pyörissä yhdistyykin omaperäinen ja vahvan identiteetin omaava ranskalainen design luotettavan saksalaisen tekniikan kanssa. Mielestämme tämä on yhdistelmänä yhtä aikaa uniikki ja uskomattoman hyvin toimiva! Hyvänä esimerkkinä Moustachen omaperäisestä suunnittelusta on osuvasti nimetty Moustache -ohjaustanko joka on vakiovarusteena kaikissa valmistajan Urban- sarjan pyörissä. Valmistajan mukaan kyse on tälle vuosituhannelle päivitetystä versiosta klassisesta ranskalaisesta ”viiksitangosta”.

https://moustachebikes.com/en/innovations/handlebars/

Moustachen mukaan sähköpyörä on suorastaan taianomainen väline vähentää autoistumista, lisätä hyvinvointia ja tarjota ihmisille uusia elämyksiä, oli kyseessä sitten arkinen asioiden hoitaminen pyörällä, työmatkat, viikonloppuretket tai urheilullinen ajo – jopa kilpaileminen! Samalla sähköpyörät tavoittavat myös kokonaan uusia ihmisryhmiä, jotka muuten eivät välttämättä olisi koskaan ajautuneet pyöräilyn pariin.

Valmistajan ”Samedi 29 Game 10” täysjousitettu maastopyörä voitti arvostetun Design & Innovation Award- palkinnon vuonna 2021. Moustachen Trail 8 -malli taas valittiin historiallisesti jo toisen kerran parhaaksi E-MTB:ksi Vélo Vert -lehden lukijoiden toimesta.

Moustache-pyörät ovat myös saavuttaneet menestystä erityisesti sähkömaastopyöräilyn saralla. Esimerkiksi Jérôme GILLOUX voitti 2021 toisen perättäisen maailmanmestaruutensa E-MTB World Championships -kisoissa Samedi 29 Trail 10:llä.

Mitä Moustache on? Moustache on omanlaisensa näkemys ja filosofia siitä, minkälainen sähköpyörän tulisi olla. Moustache  on omaleimainen, moderni ja laadukas visio. Moustache on tavoite jatkuvasti kehittää sähköpyöriä ajaja ja ajajan tarpeet kaiken keskiössä. Moustache on palava halu suunnitella sähköpyöriä, jotka ovat sekä uniikkeja, että huikeita ajettavia niin designin, tehokkuuden, mukavuuden kuin käytön helppouden näkökulmasta!

Brand

Moustache (FR)

Moustache on Keski-Euroopassa erittäin arvostettu sähköpyörävalmistaja, tyyylikäs tehdas sijaitsee Ranskan Vosgesin alueella. Moustache valmistaa vain huippulaatuisia sähköpyöriä Bosch moottoreilla, malleja on jo 69 kpl.  Moustache on tunnettu laadustaan ja palkituista innovaatioista, pyörien ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa - Moustache on myös saavuttanut e-MBT MM-kisamenestystä. Katso valmistajan esittelyvideo tästä 

Lisätiedot

Malli

Moustache Dimanche 29.3 L, Moustache Dimanche 29.3 M, Moustache Dimanche 29.3 XL

Ominaisuudet

Runko
6061 T4-T6 hydroformattu alumiini, vaihtelevalla paksuudella, Hidden Power runkogeometria
Haarukka
Dimanche 29, täysin hiilikuitu, 1″1/8-1″1/2 tapered -ruotoputki- FlatMount 180mm direct brake mount – 12x100mm Axle – 50mm offset – 50 mm renkaat max. (max 42 lokasuojilla) -kiinnikkeet lokasuojille ja tavaratelineelle
Moottori
Bosch, Performance Line CX 250W, max 600W, 65 Nm, avustus + 300% saakka
Akku
Bosch, PowerBack 500Wh runkoon integroitu ja helposti irrotettava akku, laturi 4Ah
Näyttö
Bosch Purion (Eco, Tour, Sport, Turbo, Off) – « Walk assist », Bluetooth, lukittava (optio)
Vaihteisto
Shimano, GRX RX-400 1×10
Eturatas
Moustache,  42H Narrow-Wide, ketjusuojalla, alumiinia
Takavaihtaja
Shimano, GRX, RX-400, 10-v
Takapakka
10-v, 11-42H
Vaihteenvalitsin
Shimano, GRX, RX-400, Dual-Control levers, hydraulic disc brakes
Ketjut
Sram, 11-speed w/Powerlock

Jarrut
Shimano GRX, RX-400, hydraulijarrut, levyt Shimano 180mm edessä & 160mm takana
Kammet
Moustache, 170mm, alumiinia

Ohjaustanko
Moustache, Alumiinia, 6061DB Gravel bar, Drop 105, Reach 65, Flare 20° S= 480mm, M= 500mm, L/XL= 520mm
Stemmi
Moustache, Alloy, 7° S= 60mm, M= 70mm, L= 80mm, XL= 90mm
Ohjainlaakeri
FSA, Orbit 1.5B ZS NO.57B 1-1/8″/1.5″
Tankonauha
Geelipehmustettu

Vanteet
Moustache al:30, Aluminum 6061, welded, Tubeless compatible with flap – 30mm deep 22mm internal width, 24pinnaa
Renkaat
Maxxis, Rambler, 50-622, 120TPI
Navat
Moustache CNC Alumiinia, edessä 24H, 12x100mm,läpiakseli, Takana 24H, 12x142mm läpiakseli

Valot
AXA, Blueline, 30 lux, akkutoimiset
Satula
Selle Royal Vivo
Satulatolppa
Moustache, Alumiinia,teleskooppi jousto 320mm, 80mm of travel

Polkimet
Moustache platformPaino
18,6kg
Koot
, Medium, Large, X-Large
Takuu
5 v runko ja haarukka – 2 v moottori ja muut takuun alaiset varusteet

Akun toimintamatka : Estimate your ebike battery range

Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tällä sivustolla oleviin tuotetietoihin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, mukaan lukien varusteet, tekniset tiedot, mallit, värit, materiaalit ja hinnat.

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi kätevästi Classic Bike Rahoituksella 1800€ – 10 000 €  kaikissa liikkeissämme  sekä verkokaupassamme ostoskori-vaiheessa.
Luoton minimi on 1800€ mutta voit käyttää myönnettyä luottosummaa aina kuten haluat, vaikka pieneenkin ostokseen. Voit myös korottaa luottoasi helposti.
Resurs Bank on yhteistyökumppanimme osamaksuissa ja rahoituksessa, heillä on valittavana jopa12 kk korotonta maksuaikaa ja kokonaiskorot tämänkin jälkeen ovat erittäin maltilliset.

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai liikkeissämme paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Ja maksueriä voit muokata tarpeen mukaan sopimuksen mukaisesti. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

HAE LUOTTOA TÄSTÄ

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana liikkeissämme näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla. Voit myös käyttää luottoa verkkokaupassamme ja tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä puhelimella tai s-postilla.

Entäpä kustannukset?

MAKSUVAIHTOEHTO VUOSIKORKO KÄSITTELYMAKSU/KK
30–60 pv 0 % 0 €
12 kk 0 % 4,90 €
24 kk 12,90 % 4,90 €
48 kk 14,90 % 4,90 €

Esimerkkiostos: 5000 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 4,90 €. Todellinen vuosikorko: 1,13 %. Luoton kustannukset: 58,80 €.
Maksettava yhteensä: 5058,80 €. Osamaksuerä/kk: 421,56 €, 12 erää.
Classic Bike Rahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 800 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Onko sinulla jo tili?
Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: (linkki korotushakemukseen)
Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä.

Jäikö jokin mietityttämään?
Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Hae luotto etukäteen puhelimellasi
Luottohakemuksen voi tehdä helposti etukäteen puhelimella ennen ostosten maksamista – paikasta ja ajasta riippumatta. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Näin mobiililuottohakemus toimii

  1. Lähetä myymäläkoodi tekstiviestinä numeroon 18311 (saat myymäläkoodin myymälästämme tai Resurs asiakaspalvelusta)
  2. Saat paluuviestinä linkin, jolla siirryt luottohakemukselle.
  3. Henkilöllisyytesi varmistetaan pankkitunnuksilla, minkä jälkeen luottotietosi tarkistetaan ja tehdään automaattinen luottoarviointi.
  4. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi.
  5. Luotto on valmis käytettäväksi.

Hae luotto etukäteen verkossa
Voit täyttää luottohakemuksen helposti sivuillamme olevan linkin kautta jo ennen ostosten tekoa (yllä, Classic bike luottohakemus). Luotto on heti käyttövalmis.  Me tarvitsemme vain henkilötunnuksesi ja saamasi luottotilin numeron.

Hae luottoa myymälässä
Voit hakea luottoa myymälässämme, me teemme luottohakemuksen kanssasi online-hakemuksella

Näin se toimii
Ota yhteyttä myymälän henkilökuntaan ja vahvista henkilöllisyytesi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.
Myymälän henkilökunta tekee hakemuksen puolestasi
Mikäli hyväksyt hakemuksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen joko perinteisesti allekirjoituksella tai sähköisesti pankkitunnuksillasi.
Hyväksytty ja allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Classic bike puhelin  +358-50-4655 989
S-posti [email protected]

Työsuhdepyörä

Työsuhdepyörä ja leasing työsuhdepyörälle

Työsyhdepyörän saatte Classic biken kautta joko ostamalla pyörä suoraan yritykselle tai käyttämällä leasing-yhtiötä.

Classic bike tekee usean eri leasing-toimijan kanssa yhteistyöstä, joten kauttamme saat laadukkaat premium-pyörät helposti.
Leasing yhteistyön Classic bike on sopinut seuraavien toimijoiden kanssa: Grenke, Svea,  Vapaus,  GoByBike,  Suomen työsuhdepyörä,  Fleet Innovation , Etufillari
Nordic Bike leasing

LEASING on käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokraamista (12 kk – 60 kk), sopimuksessa voi olla esim. polkupyöriä ja siihen kuuluvia tarvikkeita (kypärä, lukko jne.) ja vaikka huoltosopimus vuokrakaudelle – kaikki on sovittavissa yhdessä vuokranottajan ja Classic bike välillä.
Lue mm. HS artikkeli 14.2.21

TYÖSUHDEPYÖRÄ on polkupyörä, jonka hankinnasta vastaa työnantaja, toki usein työntekijä on valmiiksi valinnut sopivan pyörän jonka hankinnan hyväksyttää työnantajallaan.
Työnantaja pidättää pyörän kustannukset työntekijän palkasta tai tarjoaa sen palkan päälle tulevana etuna.
Työsuhdepolkupyörä on verovapaa luontoisetu 3600€ kolmessa vuodessa, eli 1200 € saakka vuosittain ja 100€ / kk.
Esimerkiksi jos pyörän ostohinta on 3600€ on koko tämä summa mahdollista antaa verovapaana luontaisetuna työntekijälle.
Mikäli pyörän ostohinta on esim. 5000€, on 3600€ verovapaata etua ja ylimenevän osan työnantaja voi tarjota palkan lisänä luontaisetuna tai vähentää työntekijän palkasta kuten verovapaankin edun osan.
Usein myös leasing-aikaa pidennetään kalliimpien pyörien hankinnassa. Pyörän haltija voi myös maksaa itse ylimenevän osan.
Työsuhdepolkupyörä hankintaan usein leasing-sopimuksella, johon parhaimmillaan sisältyy varkausvakuutus ja usein myös varusteet ja huoltopalvelut.
Työsuhdepyörä on tarkoitettu työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön, jolla saa ajaa työmatkojen lisäksi myös vapaa-ajalla.

Mikäli yrityksellä ei ole valmiiksi sovittuna yhteistyötä leasing-yhtiön kanssa voi Classic bike auttaa valinnassa.
Käytännöt ovat lähes samat kaikilla, vuokra-aika on tärkeää esim. yli 3600€ maksavien pyörien sopimuksissa – esim. Svea leasing sopimuksen voi tehdä 500 – 30 000€ väliltä ja 12-60 kk ajalle. Näin verovapaan edun 100€ / kk voi hyödyntää myös kalliimmassa pyörässä.
Leasingsopimuksen loputtua voidaan hankkia uusi leasing-pyörä tai käytössä ollut pyörä voidaan myydä esim. pyörän käyttäjälle sovittavaan hintaan. Leasing-toimijoilla on omat hinnoittelut lunastusarvolle, yleensä 5-20% pyörän hinnasta.

Ole yhteydessä meihin, autamme mielellämme : 050-5148660 ja 050-5308964 tai [email protected]

Alla esimerkkejä Svea- leasinghinnoista. Laskemme mielellämme tarjouksen teille sopivasta pyörästä tai räätälöimme yrityksellenne sopivat vaihtoehdot huoltosopimuksineen.

Pyörä 3100 €  sis. alv 24% = 2500€ alv 0%.  24 kk leasing 109,23€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,93€ / kk

Pyörä 3100 €  sis. alv 24% = 2500€ alv 0%.  36 kk leasing 75,68€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,17€ / kk

Pyörä 3600 €  sis. alv 24% = 2903€ alv 0%.  24 kk leasing 126,84€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,84€ / kk

Pyörä 3600 €  sis. alv 36% = 2903€ alv 0%.  36 kk leasing 87,88€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,84€ / kk

Pyörä 5000€  sis. alv 24% = 4032€ alv 0%.  24 kk leasing 176,16€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,93€ / kk

Pyörä 5000€  sis. alv 24% = 4032€ alv 0%.  36 kk leasing 122,06€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,72€ / kk