Valitse sivu
Ale!

Moustache Samedi 26 Fat 4 – fatbike

4 895,00 5 799,00 

Osamaksu / Rahoitus 440 € kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla.   281 € kk  24 kk maksuajalla (arvio)  Classic bike -asiakkaan luottohakemus   Resurs rahoitustaulukko  
Lue lisää rahoituksesta 

Leasing / Työsuhdepyörä   36 kk alk. 129 € / kk    48 kk  alk. 100 € / kk    60 kk  alk. 84 € / kk   Lue Leasing-sopimuksesta lisää tästä linkistä

Moustache FAT 4 on laadukas Ranskalainen sähköavusteinen fatbike, Alpeilla suunniteltu pyörä haastavaankin maastoon.
Kestävä ja kevyt runko, erinomaiset komponentit, Bosch Performance Line CX moottorin 85Nm vääntö ja luotettavuus.

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Moustache Samedi 26 FAT 4 Fatbike

Samedi 26 FAT 4 on arvo-kisamenestystä saavuttaneen Ranskalaisen Moustachen eMTB-malliston leveärenkainen veli.
Erinomaisilla komponenteilla ja erittäin laadukkaan runkonsa ansiosta leveärenkainen FAT 4 on parhaimmillaan rouheassa maastossa, metsässä, tunturissa, lumella ja poluilla. Shimano Deore 1×11 vaihteisto ja sen 11-51 takarattaat ovat omiaan läskipyörälle.
RockShok Bluto joustokeula on myös standardina parhaissa fatbikeissä.
Samedi 26 FAT 4 -mallin 4.8” tuumaiset renkaat takaavat aivan uskomattoman hyvän pidon Suomen olosuhteissa, olipa kyseessä kesä, talvi, syksy tai kevät. Moustachen omat ja arvostetut vanteet lisäävät ajomukavuutta ja parantavat tuntumaa maastoon.
Voimakas ja luotettava Bosch Performance Line CX moottori puskee läpi uskomattomalla varmuudella, ajoitpa sitten lumella, metsässä tai hiekalla. Boschin 625Wh kapasiteetilla varustettu akku ei jätä pulaan hieman pidemmällekään suuntautuvilla seikkailuilla.
Moustache on tunnettu erinomaisesta runkosuunnittelusta, joten myös FAT 4 vakuuttavan jäykkä runko on helposti hallittava, kevyt pyörä on mukava ajaa ilman avustustakin.
Pyörän kantavuus on mainio 150 kg.

Kaikki Moustachen pyörät käyttävät Boschin moottoria ja rungon suunnittelussa on otettu hienosti huomioon moottorin ja akun integrointi runkoon. Moottorina Moustache Samedi 26 FAT 4 -pyörässä on Bosch 85Nm Performance Line CX moottori ja akkuna Bosch Powertube 625Wh. Performance Line CX-moottorin EMTB- ajomoodi on suunniteltu nimenomaan vaativaan maastoajoon ja siitä löytyy tarvittava lisäbuusti kun maasto tai alusta muuttuu haastavaksi.

Shimanon Deore -sarja on maastopyöräilyn klassikko jo ties kuinka monelta vuosikymmeneltä ja on yleensä se osasarja, johon muita verrataan, kun aletaan puhua hinta-laatusuhteeltaan loistavista ja kovassakin käytössä luotettavista vaihdekomponenteista. Samedi 26 FAT 4 -mallissa vaihteistona toimii uusimman sukupolven Shimano Deore 1×11 vaihteistossa erittäin laajan vaihdevälin 11-51 kasetilla. Maguran hydrauliset MT5 4-mäntäiset jarrut yhdessä 203mm jarrulevyjen kanssa pysäyttävät sinut tarvittaessa kuin seinään!

RockShox on nimi, jota ei yksinkertaisesti voi unohtaa kun on puhe pyörien jousituksesta. RockShox Bluto fatbike-spesifi 100mm joustolla varustettu etuhaarukka yhdessä 4.8” tuumaisten Maxxis Minion -renkaiden kanssa on yhdistelmä, joka perunapellonkin lähestulkoon tuntumaan kullalla päällystetyltä kävelykadulta!

Tee itse jos muut eivät osaa – kiekkoina Samedi 26 FAT 4 -mallissa toimivat Moustachen omat alumiiniset vanteet 80mm sisäleveydellä. Navat on varustettu joka säällä pomminvarmasti toimivilla konelaakereilla. Etunapa 15×150 läpiakselilla ja takanapa 12×197 läpiakselilla.

Pauline Ado:n tarina retkistä omalla Moustache Samedi 26 FAT 4 -pyörällään:
TARINA
VIDEO

Moustachen historiaa

Moustachen tarina sai alkunsa Ranskassa vuonna 2002, kun perustajat Manu ja Greg miettivät kuinka saisivat ihmiset jättämään autonsa talliin ja valitsemaan auton sijaan terveellisemmän ja ekologisemman vaihtoehdon. Tarina alkoi yhteensä 7 erilaisesta pyörämallista ja nykyään Moustache valmistaa jo 65 erilaista mallia, kaikki sähköpyöriä ja kaikki hauskoja ja omaperäisiä. Moustache -sähköpyörät tarjoavat aitoja vaihtoehtoja jättää auto talliin ja valita polkupyörä!

Kaikki Moustachen pyörät ovat sähköavusteisia ja kaikki käyttävät moottorina saksalaisen Boschin tekniikkaa. Moustachen pyörissä yhdistyykin omaperäinen ja vahvan identiteetin omaava ranskalainen design luotettavan saksalaisen tekniikan kanssa. Mielestämme tämä on yhdistelmänä yhtä aikaa uniikki ja uskomattoman hyvin toimiva! Hyvänä esimerkkinä Moustachen omaperäisestä suunnittelusta on osuvasti nimetty Moustache -ohjaustanko joka on vakiovarusteena kaikissa valmistajan Urban- sarjan pyörissä. Valmistajan mukaan kyse on tälle vuosituhannelle päivitetystä versiosta klassisesta ranskalaisesta ”viiksitangosta”.

https://moustachebikes.com/en/innovations/handlebars/

Moustachen mukaan sähköpyörä on suorastaan taianomainen väline vähentää autoistumista, lisätä hyvinvointia ja tarjota ihmisille uusia elämyksiä, oli kyseessä sitten arkinen asioiden hoitaminen pyörällä, työmatkat, viikonloppuretket tai urheilullinen ajo – jopa kilpaileminen! Samalla sähköpyörät tavoittavat myös kokonaan uusia ihmisryhmiä, jotka muuten eivät välttämättä olisi koskaan ajautuneet pyöräilyn pariin.

Valmistajan ”Samedi 29 Game 10” täysjousitettu maastopyörä voitti arvostetun Design & Innovation Award- palkinnon vuonna 2021. Moustachen Trail 8 -malli taas valittiin historiallisesti jo toisen kerran parhaaksi E-MTB:ksi Vélo Vert -lehden lukijoiden toimesta.

Moustache-pyörät ovat myös saavuttaneet menestystä erityisesti sähkömaastopyöräilyn saralla. Esimerkiksi Jérôme GILLOUX voitti 2021 toisen perättäisen maailmanmestaruutensa E-MTB World Championships -kisoissa Samedi 29 Trail 10:llä.

Mitä Moustache on? Moustache on omanlaisensa näkemys ja filosofia siitä, minkälainen sähköpyörän tulisi olla. Moustache  on omaleimainen, moderni ja laadukas visio. Moustache on tavoite jatkuvasti kehittää sähköpyöriä ajaja ja ajajan tarpeet kaiken keskiössä. Moustache on palava halu suunnitella sähköpyöriä, jotka ovat sekä uniikkeja, että huikeita ajettavia niin designin, tehokkuuden, mukavuuden kuin käytön helppouden näkökulmasta!

Brand

Moustache (FR)

Moustache on Keski-Euroopassa erittäin arvostettu sähköpyörävalmistaja, tyyylikäs tehdas sijaitsee Ranskan Vosges alueella. Moustache valmistaa vain huippulaatuisia sähköpyöriä Bosch moottoreilla, malleja on jo 69 kpl.  Moustache on tunnettu laadustaan ja palkituista innovaatioista, pyörien ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa - Moustache on myös saavuttanut e-MBT MM-kisamenestystä. Katso valmistajan esittelyvideo tästä 

Lisätiedot

Malli

Moustache Samedi 26 Fat 4-L, Moustache Samedi 26 Fat 4-M, Moustache Samedi 26 Fat 4-S

Ominaisuudet

Runko: FAT 4, 6061 T4-T6 Alumiini, vaihtelevan paksuiset hydroformatut putket, tapered emäputki 1″1/8-1″1/2, runkoon integroitu Bosch PowerTube akku (vertical), yhteensopiva 26 x 4,8 renkaiden kanssa, 12 x 197 mm takanapa

Haarukka: RockShox, Bluto – ulkoisella paluukierroksella, Motion Control alhaisen nopeuden puristussäädön lukitus – 100 mm liike, 15 x 150 mm

Moottori: Bosch Performance Line CX 250 W – 85 Nm:n vääntömomentti, optimoitu eMTB-tila, laajennettu tehostustoiminto – Kompakti, kevyt, minimaalinen poljinvastus ja äärimmäinen herkkyys. Nimellisteho 250W, max 600W. Avustus jopa 340 %

Akku: Bosch, PowerTube 625Wh. Akun kantama: Valmistajan arvio jopa 102km
Laturi: Bosch, 4Ah
Näyttö : Bosch Purion – 5 avustustasoa (Eco, Tour, eMTB, Turbo, Off) + Kävelyavustin

Takavaihtaja: Shimano Deore RD-M5100-SGS, 11sp

Eturatas: Alumiini, 34 hammasta, narrow-wide, star specific FAT, 72 mm offset

Kasetti: Shimano Deore CS-M5100-11S, 11-51T

Ketju: Sram, PC1110, 11-vaihteinen ja Powerlock

Vaihteet: Shimano Deore, SL-M5100 Rapidfire Plus

Kampisarja: Taottu alumiini, 170mm, FAT-spesifi, 30mm offset

Jarrut: Magura MT5 4-mäntäiset hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt: Shimano, 203mm edessä ja takana

Navat: Konelaakeroidut, edessä Moustache, 32 reikää, 15x150mm, läpiakseli. Takanapa Moustache, 32 reikää, 12x197mm, läpiakseli, 11S

Vanteet: Moustache, alumiini 6061E, hitsatut, 32 reikää, 80mm leveys

Renkaat: Edessä Maxxis Minion FBF 26×4,80, Tubeless-yhteensopiva. Takana Maxxis Minion FBR 26×4,80, Tubeless-yhteensopiva

Satula: Moustache ergonominen

Satulatolppa: KS-900I, kaukosäädöllä varustettu tolppa, 31,6 mm koko S= 100 mm liike Koko M= 125 mm liike Koko L= 150 mm

Satulatolpan kiristin: metalliseos 34,9 mm

Ohjaustanko: Moustache, metalliseos 760 mm, 15 mm nousu, 9° taaksepäin, 5° ylöspyyhkäisy

Ohjainkannatin: Viikset, 3D taottu alumiini, 60mm

Kammet: FSA, No 57B

Kädensijat: SB3, Race One Lock

Polkimet: Alumiininen platform-poljin heijastimilla

Takuu: 5 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden moottoritakuu akkutakuu (tai 500 lataussykliä) ja komponenttien takuu 2 vuotta

Koot: S (1,50 – 1,68) M (1,65 – 1,83) L (1,81 – 1,95)

Väri: Sähkösininen kiiltävä

Sallittu kokonaispaino: 150 kg

Paino: 25,2 kg

Työsuhdepyörä

Työsuhdepyörä ja leasing työsuhdepyörälle

Työsyhdepyörän saatte Classic biken kautta joko ostamalla pyörä suoraan yritykselle tai käyttämällä leasing-yhtiötä.

Classic bike tekee usean eri leasing-toimijan kanssa yhteistyöstä, joten kauttamme saat laadukkaat premium-pyörät helposti.
Leasing yhteistyön Classic bike on sopinut seuraavien toimijoiden kanssa: Grenke, Svea,  Vapaus,  GoByBike,  Suomen työsuhdepyörä,  Fleet Innovation , Etufillari
Nordic Bike leasing

LEASING on käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokraamista (12 kk – 60 kk), sopimuksessa voi olla esim. polkupyöriä ja siihen kuuluvia tarvikkeita (kypärä, lukko jne.) ja vaikka huoltosopimus vuokrakaudelle – kaikki on sovittavissa yhdessä vuokranottajan ja Classic bike välillä.
Lue mm. HS artikkeli 14.2.21

TYÖSUHDEPYÖRÄ on polkupyörä, jonka hankinnasta vastaa työnantaja, toki usein työntekijä on valmiiksi valinnut sopivan pyörän jonka hankinnan hyväksyttää työnantajallaan.
Työnantaja pidättää pyörän kustannukset työntekijän palkasta tai tarjoaa sen palkan päälle tulevana etuna.
Työsuhdepolkupyörä on verovapaa luontoisetu 3600€ kolmessa vuodessa, eli 1200 € saakka vuosittain ja 100€ / kk.
Esimerkiksi jos pyörän ostohinta on 3600€ on koko tämä summa mahdollista antaa verovapaana luontaisetuna työntekijälle.
Mikäli pyörän ostohinta on esim. 5000€, on 3600€ verovapaata etua ja ylimenevän osan työnantaja voi tarjota palkan lisänä luontaisetuna tai vähentää työntekijän palkasta kuten verovapaankin edun osan.
Usein myös leasing-aikaa pidennetään kalliimpien pyörien hankinnassa. Pyörän haltija voi myös maksaa itse ylimenevän osan.
Työsuhdepolkupyörä hankintaan usein leasing-sopimuksella, johon parhaimmillaan sisältyy varkausvakuutus ja usein myös varusteet ja huoltopalvelut.
Työsuhdepyörä on tarkoitettu työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön, jolla saa ajaa työmatkojen lisäksi myös vapaa-ajalla.

Mikäli yrityksellä ei ole valmiiksi sovittuna yhteistyötä leasing-yhtiön kanssa voi Classic bike auttaa valinnassa.
Käytännöt ovat lähes samat kaikilla, vuokra-aika on tärkeää esim. yli 3600€ maksavien pyörien sopimuksissa – esim. Svea leasing sopimuksen voi tehdä 500 – 30 000€ väliltä ja 12-60 kk ajalle. Näin verovapaan edun 100€ / kk voi hyödyntää myös kalliimmassa pyörässä.
Leasingsopimuksen loputtua voidaan hankkia uusi leasing-pyörä tai käytössä ollut pyörä voidaan myydä esim. pyörän käyttäjälle sovittavaan hintaan. Leasing-toimijoilla on omat hinnoittelut lunastusarvolle, yleensä 5-20% pyörän hinnasta.

Ole yhteydessä meihin, autamme mielellämme : 050-5148660 ja 050-5308964 tai [email protected]

Alla esimerkkejä Svea- leasinghinnoista. Laskemme mielellämme tarjouksen teille sopivasta pyörästä tai räätälöimme yrityksellenne sopivat vaihtoehdot huoltosopimuksineen.

Pyörä 3100 €  sis. alv 24% = 2500€ alv 0%.  24 kk leasing 109,23€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,93€ / kk

Pyörä 3100 €  sis. alv 24% = 2500€ alv 0%.  36 kk leasing 75,68€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,17€ / kk

Pyörä 3600 €  sis. alv 24% = 2903€ alv 0%.  24 kk leasing 126,84€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,84€ / kk

Pyörä 3600 €  sis. alv 36% = 2903€ alv 0%.  36 kk leasing 87,88€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,84€ / kk

Pyörä 5000€  sis. alv 24% = 4032€ alv 0%.  24 kk leasing 176,16€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,93€ / kk

Pyörä 5000€  sis. alv 24% = 4032€ alv 0%.  36 kk leasing 122,06€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,72€ / kk

Saatat myös pitää...