Valitse sivu

Moustache Samedi 27 X2 TRK Tandem

7 499,00 

Leasing / työsuhdepyörä  36 kk alk. 187 € / kk,  48 kk 149 € ,  60 kk 126 €   Lue Leasing-sopimuksesta  lisää tästä linkistä

Rahoitus / Osamaksu  629,90 € / kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla.  362 € 24kk.  264 €  48 kk. Classic bike -asiakkaan luottohakemus  Resurs rahoitustaulukko  Lue lisää rahoituksesta 

Ranskalainen Moustache sähköavusteinen tandempyörä – suorituskykyinen ja erittäin laadukas tandempyörä pitkille matkoille.

Saatavuus: Tilattavissa, kysy toimitusaikaa.

Kuvaus

Moustache Samedi 27 X2 TRK sähköavusteinen Tandem-pyörä

Moustache sähköavusteinen tandempyörä josta riittää iloa molemmille!

Samedi 27 X2 tandempyörän unko erittäin jäykkä tarjoten maksimaalisen tehon, tarkan ajotuntuman ja luetettavuuden pitkille matkoille.
Triplaohennettu laadukas runko on kevyt sekä riittävän pitkä ollakseen mukava sekä ajajalle että matkustajalle, mutta ei liian pitkä, jotta se pysyy mahdollisimman ketteränä tiukoissakin käännöksissä.
Moustache oma innovaatio on moottorissa oleva taka-keskiasento, joka synkronoi kammet ja tarjoaa todellisen tandem-tuntuman.
Laadukkailla komponenteilla ja täysin varustettu tandempyörä toimii erinomaisesti todella pitkille retkille, 1000Wh Bosch Dual Battery kantama on erinomainen.

Bosch moottori ja tupla-akut

Luotettava ja laadukas saksalainen Bosch PerformanceLine CX moottori 85Nm huippuväännöllä ja max. 600W maksimitehon kanssa vie teidät varmatoimisesti minne haluatte., 2 x 500 Wh PowerTube akun kantama on erinomainen. Bosch KIOX näyttö on helppo ja erittäin monipuolinen käytössä, katso video Bosch Kiox näytöstä täältä

Laadukkaat komponentit

Moustache Samedi 27 X2 TRK Tandem mallissa on Shimano Deore 11 vaihteisto 11-42 h takarattailla, jarrutustehoa tuo  saksalaisen Magura MT5 hydraulijarrut 203 jarrulevyillä.
Etujousitus on kehuttu Suntour Aion-35, 140mm joustolla, with RC-PCS low-speed Compression ja Rebound säädöllä-  jousituksen voit säätää sinulle sopivaksi ja tarpeen mukaan lukita mikäli et tarvitse.
Moustachen jo legendaarinen vanne 6061E alumiinista tuo ajoon lisää tarkkuutta ja luotettavuutta, Schwalbe Super Moto 27.5″ renkaat ovat erinomainen valinta monipuoliseen ajoon pitkille matkoille.
Mukava bonus kuoppaiselle tielle ja kaupungin mukulakiville on 40mm joustolla varustettu jousitettu satulatolppa.
Säädettävä ohjainkannatin ja ergonominen ohjaustanko tekevät ajostasi helppoa.
Laadukkaat Supernova ja Spanninga LED valot saavat virran suoraan pyörän akusta ja ohjaat niitä Bosch Kiox ohjaustangon näytöstä.
Takatavaratelineessä on QL3 valmius Ortlieb laukuille ja MIK kiinnikkeet kaikille mainioille MIK laukuille ja tarvikkeille. Meillä on myös hyvä valikoima MIK tarvikkeita.
Lokasuojat ovat myös Moustachen omaa tuotantoa, vankat ja kestävät, alumiiniset.
Moustache pyörissä on 5 vuoden runkotakuu ja 2 vuotta Bosch osille.

Moustachen historiaa

Moustachen tarina sai alkunsa Ranskassa vuonna 2002, kun perustajat Manu ja Greg miettivät kuinka saisivat ihmiset jättämään autonsa talliin ja valitsemaan auton sijaan terveellisemmän ja ekologisemman vaihtoehdon. Tarina alkoi yhteensä 7 erilaisesta pyörämallista ja nykyään Moustache valmistaa jo 65 erilaista mallia, kaikki sähköpyöriä ja kaikki hauskoja ja omaperäisiä. Moustache -sähköpyörät tarjoavat aitoja vaihtoehtoja jättää auto talliin ja valita polkupyörä!

Kaikki Moustachen pyörät ovat sähköavusteisia ja kaikki käyttävät moottorina saksalaisen Boschin tekniikkaa. Moustachen pyörissä yhdistyykin omaperäinen ja vahvan identiteetin omaava ranskalainen design luotettavan saksalaisen tekniikan kanssa. Mielestämme tämä on yhdistelmänä yhtä aikaa uniikki ja uskomattoman hyvin toimiva! Hyvänä esimerkkinä Moustachen omaperäisestä suunnittelusta on osuvasti nimetty Moustache -ohjaustanko joka on vakiovarusteena kaikissa valmistajan Urban- sarjan pyörissä. Valmistajan mukaan kyse on tälle vuosituhannelle päivitetystä versiosta klassisesta ranskalaisesta ”viiksitangosta”.

https://moustachebikes.com/en/innovations/handlebars/

Moustachen mukaan sähköpyörä on suorastaan taianomainen väline vähentää autoistumista, lisätä hyvinvointia ja tarjota ihmisille uusia elämyksiä, oli kyseessä sitten arkinen asioiden hoitaminen pyörällä, työmatkat, viikonloppuretket tai urheilullinen ajo – jopa kilpaileminen! Samalla sähköpyörät tavoittavat myös kokonaan uusia ihmisryhmiä, jotka muuten eivät välttämättä olisi koskaan ajautuneet pyöräilyn pariin.

Valmistajan ”Samedi 29 Game 10” täysjousitettu maastopyörä voitti arvostetun Design & Innovation Award- palkinnon vuonna 2021. Moustachen Trail 8 -malli taas valittiin historiallisesti jo toisen kerran parhaaksi E-MTB:ksi Vélo Vert -lehden lukijoiden toimesta.

Moustache-pyörät ovat myös saavuttaneet menestystä erityisesti sähkömaastopyöräilyn saralla. Esimerkiksi Jérôme GILLOUX voitti 2021 toisen perättäisen maailmanmestaruutensa E-MTB World Championships -kisoissa Samedi 29 Trail 10:llä.

Mitä Moustache on? Moustache on omanlaisensa näkemys ja filosofia siitä, minkälainen sähköpyörän tulisi olla. Moustache  on omaleimainen, moderni ja laadukas visio. Moustache on tavoite jatkuvasti kehittää sähköpyöriä ajaja ja ajajan tarpeet kaiken keskiössä. Moustache on palava halu suunnitella sähköpyöriä, jotka ovat sekä uniikkeja, että huikeita ajettavia niin designin, tehokkuuden, mukavuuden kuin käytön helppouden näkökulmasta!

Brand

Moustache (FR)

Moustache on Keski-Euroopassa erittäin arvostettu sähköpyörävalmistaja, tyyylikäs tehdas sijaitsee Ranskan Vosgesin alueella. Moustache valmistaa vain huippulaatuisia sähköpyöriä Bosch moottoreilla, malleja on jo 69 kpl.  Moustache on tunnettu laadustaan ja palkituista innovaatioista, pyörien ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa - Moustache on myös saavuttanut e-MBT MM-kisamenestystä. Katso valmistajan esittelyvideo tästä 

Ominaisuudet

Runko
Kevyt ja laadukas hydroformattu 6061 T4 T6, vahvistettu ja ohennettu alumini
Moottori
Bosch, Performance Line CX 250W – 85 Nm
Akku
Bosch,DualBattery, 2 x PowerPack 500Wh – 36v 13,8Ah – helposti irrotettava akku  laturi 4Ah
Näyttö
Bosch Kiox – värinäyttö Bluetooth,  navigointi, personointi, lukitusmahdollisuus, 5 avustustasoa (Eco, Tour, eMTB, Turbo, Off) – « Walk assist

Etuhaarukka
Suntour Aion-35, 140mm joustolla, with RC-PCS low-speed Compression ja Rebound säädöllä-

Vaihteet
Shimano, Deore, RD-M5100-SGS, 11-speed, Shimano, SLX, CS-M7000-11, 11-42H rataspakka, vaihteen valitsin Shimano, Deore, Rapidfire Plus
Eturatas
FSA, 34 teeth optimized Narrow Wide – direct mount, ketjusuoja
Kammet
Tandem specific Moustache, 170 mm, synkronoitu, alumiinia – Relay chainring narrow/wide 36 teeth
Jarrut
Magura, MT5  hydraulijarrut, jarrulevyt Magura, Storm HC 203mm

Ohjaustanko
edessä  Moustache, Ergonomic, Alloy, 760mm, 9° backsweep – Takana Moustache, Ergonomic, Alloy, 680mm, 9° backsweep
Ohjainkannatin / stemmi
Edessä Moustache, Alloy 3D forged, 65mm – Takana Moustache, Alloy 3D forged, säädettävä 155/200mm
Ohjainlaakeri
FSA, Orbit 1.5 ZS NO.57B
Kädensijat
SB3, Race One Lock

Vanteet
Moustache asymmetric, alumiini 6061E, hitsatut, tuplarunkoiset, 32 h, 27.5″, 35mm sisälev., Tubeless
Renkaat
Schwalbe, Super Moto-X, 27.5×2.40
Navat
edessä Moustache, 32H, 15x110mm, thru axle, takana Moustache, 32H, 12x148mm, thru axle

Satulatolppa
edessä Moustache, Alloy, 31.6mm, 350mm, takana Jousitettu Suntour NCX, 50mm jousto, Parallelogram system 350mm x 27.2mm, 31.6mm adapteri
 Moustache, Alloy, 34.9mm
Satula
Moustache, Ergonomic
Etuvalo
 Supernova, E3 V521, 235 lumen, akkutoiminen
Takavalo
Spanninga Presto2Guard, low consumption LED, akkutoiminen
Lokasuojat
Moustache, alumiinia, tuplarunkoiset

Runkokoko
1 koko
Edessä 51 (1,72 to 1,95 m) Takana 42 (1,50 to 1,85 m)
Maksimi kapasiteetti 200 kg
Paino 32,6 gk

Samedi 27 X2 on yhteensopiva Bosch Performance CX G4 -moottoreiden kanssa erityisillä Moustache-sovittimilla

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi kätevästi Classic Bike Rahoituksella 1800€ – 10 000 €  kaikissa liikkeissämme  sekä verkokaupassamme ostoskori-vaiheessa.
Luoton minimi on 1800€ mutta voit käyttää myönnettyä luottosummaa aina kuten haluat, vaikka pieneenkin ostokseen. Voit myös korottaa luottoasi helposti.
Resurs Bank on yhteistyökumppanimme osamaksuissa ja rahoituksessa, heillä on valittavana jopa12 kk korotonta maksuaikaa ja kokonaiskorot tämänkin jälkeen ovat erittäin maltilliset.

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai liikkeissämme paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Ja maksueriä voit muokata tarpeen mukaan sopimuksen mukaisesti. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

HAE LUOTTOA TÄSTÄ

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana liikkeissämme näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla. Voit myös käyttää luottoa verkkokaupassamme ja tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä puhelimella tai s-postilla.

Entäpä kustannukset?

MAKSUVAIHTOEHTO VUOSIKORKO KÄSITTELYMAKSU/KK
30–60 pv 0 % 0 €
12 kk 0 % 4,90 €
24 kk 12,90 % 4,90 €
48 kk 14,90 % 4,90 €

Esimerkkiostos: 5000 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 4,90 €. Todellinen vuosikorko: 1,13 %. Luoton kustannukset: 58,80 €.
Maksettava yhteensä: 5058,80 €. Osamaksuerä/kk: 421,56 €, 12 erää.
Classic Bike Rahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 800 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Onko sinulla jo tili?
Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: (linkki korotushakemukseen)
Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä.

Jäikö jokin mietityttämään?
Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Hae luotto etukäteen puhelimellasi
Luottohakemuksen voi tehdä helposti etukäteen puhelimella ennen ostosten maksamista – paikasta ja ajasta riippumatta. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Näin mobiililuottohakemus toimii

  1. Lähetä myymäläkoodi tekstiviestinä numeroon 18311 (saat myymäläkoodin myymälästämme tai Resurs asiakaspalvelusta)
  2. Saat paluuviestinä linkin, jolla siirryt luottohakemukselle.
  3. Henkilöllisyytesi varmistetaan pankkitunnuksilla, minkä jälkeen luottotietosi tarkistetaan ja tehdään automaattinen luottoarviointi.
  4. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi.
  5. Luotto on valmis käytettäväksi.

Hae luotto etukäteen verkossa
Voit täyttää luottohakemuksen helposti sivuillamme olevan linkin kautta jo ennen ostosten tekoa (yllä, Classic bike luottohakemus). Luotto on heti käyttövalmis.  Me tarvitsemme vain henkilötunnuksesi ja saamasi luottotilin numeron.

Hae luottoa myymälässä
Voit hakea luottoa myymälässämme, me teemme luottohakemuksen kanssasi online-hakemuksella

Näin se toimii
Ota yhteyttä myymälän henkilökuntaan ja vahvista henkilöllisyytesi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.
Myymälän henkilökunta tekee hakemuksen puolestasi
Mikäli hyväksyt hakemuksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen joko perinteisesti allekirjoituksella tai sähköisesti pankkitunnuksillasi.
Hyväksytty ja allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Classic bike puhelin  +358-50-4655 989
S-posti [email protected]

Työsuhdepyörä

Työsuhdepyörä ja leasing työsuhdepyörälle

Työsyhdepyörän saatte Classic biken kautta joko ostamalla pyörä suoraan yritykselle tai käyttämällä leasing-yhtiötä.

Classic bike tekee usean eri työsuhdepyörien leasing-toimijan kanssa yhteistyötä, joten kauttamme saat laadukkaat premium-pyörät helposti.
Leasing yhteistyön Classic bike on sopinut seuraavien toimijoiden kanssa: Vapaus,  GoByBike,  Suomen työsuhdepyörä, Oomi, E-passi, 3step-it, Fleet Innovation , Etufillari, Grenke, Svea,

LEASING on käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokraamista (12 kk – 60 kk), sopimuksessa voi olla esim. polkupyöriä ja siihen kuuluvia tarvikkeita (kypärä, lukko jne.) ja vaikka huoltosopimus vuokrakaudelle – kaikki on sovittavissa yhdessä vuokranottajan ja Classic bike välillä.
Lue mm. HS artikkeli 14.2.21

TYÖSUHDEPYÖRÄ on polkupyörä, jonka hankinnasta vastaa työnantaja, toki usein työntekijä on valmiiksi valinnut sopivan pyörän jonka hankinnan hyväksyttää työnantajallaan.
Työnantaja pidättää pyörän kustannukset työntekijän palkasta tai tarjoaa sen palkan päälle tulevana etuna.
Työsuhdepolkupyörä on verovapaa luontoisetu 3600€ kolmessa vuodessa, eli 1200 € saakka vuosittain ja 100€ / kk.
Esimerkiksi jos pyörän ostohinta on 3600€ on koko tämä summa mahdollista antaa verovapaana luontaisetuna työntekijälle.
Mikäli pyörän ostohinta on esim. 5000€, on 3600€ verovapaata etua ja ylimenevän osan työnantaja voi tarjota palkan lisänä luontaisetuna tai vähentää työntekijän palkasta kuten verovapaankin edun osan.
Usein myös leasing-aikaa pidennetään kalliimpien pyörien hankinnassa. Pyörän haltija voi myös maksaa itse ylimenevän osan.
Työsuhdepolkupyörä hankintaan usein leasing-sopimuksella, johon parhaimmillaan sisältyy varkausvakuutus ja usein myös varusteet ja huoltopalvelut.
Työsuhdepyörä on tarkoitettu työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön, jolla saa ajaa työmatkojen lisäksi myös vapaa-ajalla.

Mikäli yrityksellä ei ole valmiiksi sovittuna yhteistyötä leasing-yhtiön kanssa voi Classic bike auttaa valinnassa.
Käytännöt ovat lähes samat kaikilla, vuokra-aika on tärkeää esim. yli 3600€ maksavien pyörien sopimuksissa – esim. Svea leasing sopimuksen voi tehdä 500 – 30 000€ väliltä ja 12-60 kk ajalle. Näin verovapaan edun 100€ / kk voi hyödyntää myös kalliimmassa pyörässä.
Leasingsopimuksen loputtua voidaan hankkia uusi leasing-pyörä tai käytössä ollut pyörä voidaan myydä esim. pyörän käyttäjälle sovittavaan hintaan. Leasing-toimijoilla on omat hinnoittelut lunastusarvolle, yleensä 5-20% pyörän hinnasta.

Ole yhteydessä meihin, autamme mielellämme : 050-5148660 ja 050-5308964 tai [email protected]

Alla esimerkkejä Svea- leasinghinnoista. Laskemme mielellämme tarjouksen teille sopivasta pyörästä tai räätälöimme yrityksellenne sopivat vaihtoehdot huoltosopimuksineen.

Pyörä 3100 €  sis. alv 24% = 2500€ alv 0%.  24 kk leasing 109,23€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,93€ / kk

Pyörä 3100 €  sis. alv 24% = 2500€ alv 0%.  36 kk leasing 75,68€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,17€ / kk

Pyörä 3600 €  sis. alv 24% = 2903€ alv 0%.  24 kk leasing 126,84€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,84€ / kk

Pyörä 3600 €  sis. alv 36% = 2903€ alv 0%.  36 kk leasing 87,88€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,84€ / kk

Pyörä 5000€  sis. alv 24% = 4032€ alv 0%.  24 kk leasing 176,16€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,93€ / kk

Pyörä 5000€  sis. alv 24% = 4032€ alv 0%.  36 kk leasing 122,06€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,72€ / kk