Valitse sivu

Pashley Briton miesten pyörä – Oxford sininen

1 160,00 

Kaunis ja klassinen miesten 5-vaihteinen pyörä Pashley Briton on todella tyylikäs Englannissa käsin tehty miesten pyörä kaupunki- ja työmatka-ajoon.

Rahoitus  102 € kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla    61 € 24kk maksuajalla (arvio) Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  
Lue lisää rahoituksesta 

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Pashley Briton Sininen miesten teräsrunkoinen pyörä

Briton on Pashleyn uusin miesten kaupunkipyörämalli. Yksinkertaistettuna se on miesten versio huippusuositusta naisten Britannia-mallista ja salla runkogeometrialla kun Pashley Roadster Sovereign. Pysty ajoasento, klassisen ja hillityn tyylikäs ulkonäkö ja yli 90-vuoden kokemuksella käsinjuotettu ja kauniisti viimeistelty runko. Tällaiseen eleganssiin kykenee vain Englannin vanhin edelleen toiminnassa oleva pyörätehdas, Stratford-Upon-Avon:issa toimiva Pashley!

Britonin hienous piilee nimenomaan sen ajattomuudessa, se sopii yhtä mainiosti klassisten pyörien harrastajille, kuin modernille työmatkapyöräilijällekin. Kun jokin asia on kerran suunniteltu ja toteutettu kunnolla, tuotteesta voi tulla ajaton klassikko joka on vuosikymmenestä toiseen yhtä trendikäs.Pashleyn pyörät ovat nimen omaan tätä.
​Teknisesti Briton on tehty käyttöön Iso-Britannian sateisissa olosuhteissa. Niinpä se -vähemmän yllättäen – toimii mainiosti myös Suomen ilmastossa. Sturmey Archerin valmistamat rumpujarrut eivät menetä pysäytystehoaan kosteallakaan kelillä ja saman legendaarisen valmistajan 5-vaihteinen C50-vaihteisto ei juurikaan vedestä, mudasta, jäästä tai loskasta hätkähdä. Pyörä on kohtuullisen huoltovapaa ja käsn tehty teräsrunko lähes ikuinen.
​Kuten yleensä miesten pyörien runkokokoja on useita:
20.5″ runko sopii noin 168-175 cm
22.5″ runko sopiin noin 175-190 cm
24.5″ runko sopii noin 185-210 cm

Pashley Instagram

Brand

Pashley

Pashley Cycles on vanhin toimiva polkupyörävalmistaja Englannissa. Yhtiö on perustettu jo vuonna 1926 ja pieni tehdas sijaitsee Stratford-upon-Avonissa. Kaikki polkupyörät valmistetaan täällä edelleen käsin alkuperäisten mallien mukaan, kohta 100 vuoden kokemuksella. Pashley ainutlaatuista historiaa voit katsoa tästä linkistä Katso Pashley omistajien kuvia Instagramissa
Pashley

Lisätiedot

Runkokoko

20.5", 22.5", 24.5"

Ominaisuudet

Väri – Oxford Sininen
Vaihteet – Sturmey Archer 5-vaihteinen C50 napavaihteisto peukalovivulla.
Runko – Klassinen, Englannissa käsin juottamalla tehty teräsrunko.
Haarukka – Putkikruunu, käsintehty.
Satula – Brooks B67 Aged Brown, nahkainen satula jossa on kiristysnauhat ja kaksoiskierrejouset.
Ohjaustanko – Ruostumaton korkea profiilinen, ohjainkannatin alumiini ja ruostumaton teräs.
Jarrut – Rumpujarrut Sturmey Archer, huoltovapaa jarrutyyppi
Pyörät – 28″ kiillotetut kevytmetallivanteet, joissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut pinnat.
Renkaat – 40-635 Schwalbe Delta Cruiser Creme, Kevlar Guard -pistosuoja ja heijastavat sivut.
Lokasuojat – Terästä, klassinen muoto, käsin maalatut hopearaidat.
Polkimet – Alumiini, kumiset liukuesteet.
Kammet – Perinteiset kromatut teräskammet.
Muut ominaisuudet: Ketjusuoja pyörän väreissä, ding-dong-kello, sylinterin muotoinen napadynamo ajovalo, LED-takavalo, seisontajalka, ergonomiset korkkikahvat, runkoon kiinnittyvä kromin värinen pumppu.

Runkokoot
20,5″, 22,5″ ja 24,5″ (tupla-vaakaputki 24,5″ koossa)

Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tällä sivustolla oleviin tuotetietoihin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, mukaan lukien varusteet, tekniset tiedot, mallit, värit, materiaalit ja hinnat.

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi kätevästi Classic Bike Rahoituksella 1800€ – 10 000 €  kaikissa liikkeissämme  sekä verkokaupassamme ostoskori-vaiheessa.
Luoton minimi on 1800€ mutta voit käyttää myönnettyä luottosummaa aina kuten haluat, vaikka pieneenkin ostokseen. Voit myös korottaa luottoasi helposti.
Resurs Bank on yhteistyökumppanimme osamaksuissa ja rahoituksessa, heillä on valittavana jopa12 kk korotonta maksuaikaa ja kokonaiskorot tämänkin jälkeen ovat erittäin maltilliset.

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai liikkeissämme paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Ja maksueriä voit muokata tarpeen mukaan sopimuksen mukaisesti. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

HAE LUOTTOA TÄSTÄ

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana liikkeissämme näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla. Voit myös käyttää luottoa verkkokaupassamme ja tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä puhelimella tai s-postilla.

Entäpä kustannukset?

MAKSUVAIHTOEHTO VUOSIKORKO KÄSITTELYMAKSU/KK
30–60 pv 0 % 0 €
12 kk 0 % 4,90 €
24 kk 12,90 % 4,90 €
48 kk 14,90 % 4,90 €

Esimerkkiostos: 5000 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 4,90 €. Todellinen vuosikorko: 1,13 %. Luoton kustannukset: 58,80 €.
Maksettava yhteensä: 5058,80 €. Osamaksuerä/kk: 421,56 €, 12 erää.
Classic Bike Rahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 800 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Onko sinulla jo tili?
Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: (linkki korotushakemukseen)
Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä.

Jäikö jokin mietityttämään?
Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Hae luotto etukäteen puhelimellasi
Luottohakemuksen voi tehdä helposti etukäteen puhelimella ennen ostosten maksamista – paikasta ja ajasta riippumatta. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Näin mobiililuottohakemus toimii

  1. Lähetä myymäläkoodi tekstiviestinä numeroon 18311 (saat myymäläkoodin myymälästämme tai Resurs asiakaspalvelusta)
  2. Saat paluuviestinä linkin, jolla siirryt luottohakemukselle.
  3. Henkilöllisyytesi varmistetaan pankkitunnuksilla, minkä jälkeen luottotietosi tarkistetaan ja tehdään automaattinen luottoarviointi.
  4. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi.
  5. Luotto on valmis käytettäväksi.

Hae luotto etukäteen verkossa
Voit täyttää luottohakemuksen helposti sivuillamme olevan linkin kautta jo ennen ostosten tekoa (yllä, Classic bike luottohakemus). Luotto on heti käyttövalmis.  Me tarvitsemme vain henkilötunnuksesi ja saamasi luottotilin numeron.

Hae luottoa myymälässä
Voit hakea luottoa myymälässämme, me teemme luottohakemuksen kanssasi online-hakemuksella

Näin se toimii
Ota yhteyttä myymälän henkilökuntaan ja vahvista henkilöllisyytesi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.
Myymälän henkilökunta tekee hakemuksen puolestasi
Mikäli hyväksyt hakemuksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen joko perinteisesti allekirjoituksella tai sähköisesti pankkitunnuksillasi.
Hyväksytty ja allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Classic bike puhelin  +358-50-4655 989
S-posti [email protected]

Saatat myös pitää...