Pashley Delibike kuormapyörä

1 250,00 

Kuvaus

Pashley Delibike on täysin uniikki, ajaton ja aito vanha kuormapyörä täynnä eleganssia, aito tavarankuljetuspyörä vuosien takaa.
Delibike muistuttaa ajasta, jolloin autoja ei kaduilla näkynyt ja tavarankuljetus polkupyörällä oli ihan normaallia arkipäivää.
Pashley, Englannin vanhin edelleen toimiva polkupyöränvalmistaja, pitää tätä traditiota yllä rakentamalla edelleen käsin näitä mainioita alkuperäisiä pyöriä Stratford-upon-Avon:ssa.

Delibike on 3-vaihteinen, helppo-huoltonen pyörä, integroitu etujalka ja nimilaatta täydentävät näkyvyyttä ja käyttöä. Siksi Delibike on erinomainen toimitus-, myynti-, lanseeraus- ja mainoskäytössä. Huikean suureen pajukoriin voi lastata kuormaa 25 kg
Kaikkinensa hieno käsin tehty teräspyörä kovaan käyttöön.
Delibike on saatavana omalla mustana ja vihreänä.

Lisävarusteena saatava taka-tavarateline tuo lisää näkyvyyttä ja kuljetuskapasiteettia.

Toimitusaika Englannista on ylensä noin 3-4 viikkoa.

Pashley, aitoa Englantilaista käsityötä vuodesta 1926.
 

Brand

Pashley

Pashley Cycles on vanhin toimiva polkupyörävalmistaja Englannissa. Yhtiö on perustettu jo vuonna 1926 ja pieni tehdas sijaitsee Stratford-upon-Avonissa. Kaikki polkupyörät valmistetaan täällä edelleen käsin alkuperäisten mallien mukaan, kohta 100 vuoden kokemuksella. Pashley ainutlaatuista historiaa voit katsoa tästä linkistä Katso Pashley omistajien kuvia Instagramissa
Pashley

Saatat myös pitää...