Valitse sivu

Pashley Loadstar kuormapyörä

1 550,00 

Väliaikaisesti loppu

Kuvaus

Pashley Loadstar – todellinen kuormapyörä ammattikäyttöön

Loadstar on suunniteltu kovaan teollisen käyttöön, sen kuljetuskapasiteetti takana olevalle teräskehikolla varustetulle kuormalevylle on 200 kg. 
Luotettavana, vakaana ja helposti ajettavana tavarapyöränä se onkin mainio valinta vahvaksi kuljetuspyöräksi.

Loadstar mallia on valmistettu jo yli 30 vuotta, ja niitä tapaakin Intian ruuhkaista kaduilta Pohjanmeren öljynporauslautoille – siis siellä missä todellisella ja vakaalla tavarafillarilla on kuljetuksessa tärkeä rooli.

Mainospyöränä tyylikäs Loadstar toimii myös hyvin, samon jakelupyöränä sen painoa kestävän kapasiteetin ansiosta – voit suunnitella ja rakentaa oman tarpeesi mukaan takana olevalle kehikolle

Jarrut ovat kolminkertaiset, edessä yksi ja takana tuplat napajarrut takaavat hyvän jarrutustehon sää-olosuhteista riippumatta.

Loadstar on kolme- tai yksivaihteinen kuten haluat, värit voi myös päättää itse.
Vakiovärit ovat musta, vihreä, kerma (Ivory) ja burgundin punainen.

Lisävarusteena saatavana teräksinen tavarakori (kuten kuvassa, kori ei ole vakiovaruste)

Toimitusaika Englannista on ylensä noin 4-6 viikkoa.

Pashley, aitoa Englantilaista käsityötä vuodesta 1926.
 

Brand

Pashley

Pashley Cycles on vanhin toimiva polkupyörävalmistaja Englannissa. Yhtiö on perustettu jo vuonna 1926 ja pieni tehdas sijaitsee Stratford-upon-Avonissa. Kaikki polkupyörät valmistetaan täällä edelleen käsin alkuperäisten mallien mukaan, kohta 100 vuoden kokemuksella. Pashley ainutlaatuista historiaa voit katsoa tästä linkistä Katso Pashley omistajien kuvia Instagramissa
Pashley

Saatat myös pitää...