Valitse sivu

Reelight Nova magneettivalo – etuvalo

15,00 

Reelight Nova etuvalo toimii magneettisella dynamolla ja se on helppo ja varma valo kaikkiin pyöriin – ei latausta, ei paristoja! Erityisen hyvä valinta lasten pyöriin, jotta valot ovat aina päällä ja mukana!

Nova valoja on saatavana kahdella eri johdon pituudella, lyhyt johto = emäputkeen, pidempi johto – etukoriin, ohjaustankoon tms.

Valon lisäksi tarvitset vielä erillisen Reelight Nova – magneettidynamon

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

REELIGHT NOVA magneettivalo

Reelight Nova on täysin poikkeuksellinen polkupyörän valo. Idea on se, että se ei tarvitse toimiakseen paristoja, akkua, vain pienen staattisen dynamon, joka on saatavilla erillisenä lisävarusteena täältä.
Nova on induktion kautta suoraan pyöräsi vanteesta virtansa ottava valo ja tämän se tekee edes koskematta vanteeseen. Ei siis kitkaa eikä huolta siitä, onko lampussasi virtaa. Reelight Nova toimii aina. Miltei taianomaista!

Novan valoteho on 60 lumenia, joka tekee siitä tehokkaimman valon Reelightin mallistossa. Liikkeellä ollessasi Nova syöttää jatkuvaa valoa ja integroidun ReePower™ -ominaisuuden ansiosta se jatkaa vielä välkkyvänä kaksi minuuttia esimerkiksi liikennevaloihin pysähtyessäsi. Tämä lisää merkittävästi turvallisuutta, kun et pysähtyessäsi ole liikkeellä sammutetuin lyhdyin! Novan valokeila on sopivan leveä, joten näet kaiken tarpeellisen reitilläsi sekä myös tien pientareilla.

Nova on äärimmäisen helppo asentaa. Reelightin oma ReeMount™ kiinnitys tapahtuu nopeasti mukana tulevalla työkalulla.

Nova valoja on saatavana kahdella eri piuhojen pituuksilla, lyhyt johto = emäputkeen, pidempi johto – etukoriin, ohjaustankoon tms.

Valon lisäksi tarvitset vielä erillisen, jonka voit tilata täältä: Reelight Nova – magneettidynamon

Brand

Reelight

Reelight

Lisätiedot

Malli

Reelight Nova magnettivalo – etuvalo emäputkeen – SHO, Reelight Nova magnettivalo – etuvalo etukoriin – LON