Valitse sivu

Reelight Nova magnettivalo – etuvalo

15,00 

Reelight Nova etuvalo toimii magneettisella dynamolla ja se on helppo ja varma valo kaikkiin pyöriin – ei latausta, ei paristoja! Erityisen hyvä valinta lasten pyöriin jotta valot ovat aina päällä ja mukana!


Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

REELIGHT NOVA magnettivalo – kiinnitys emäputkeen

Reelight Nova on täysin poikkeuksellinen polkupyörän valo. Idea on se, että se ei tarvitse toimiakseen paristoja, akkua, vain pienen staattisen dynamon (lisävaruste)
Nova on induktion kautta suoraan pyöräsi vanteesta virtansa ottava valo ja tämän se tekee edes koskematta vanteeseen. Ei siis kitkaa eikä huolta siitä, onko lampussasi virtaa. Reelight Nova toimii aina. Miltei taianomaista!

Novan valoteho on 60 lumenia, joka tekee siitä tehokkaimman valon Reelightin mallistossa. Liikkeellä ollessasi Nova syöttää jatkuvaa valoa ja integroidun ReePower™ -ominaisuuden ansiosta se jatkaa vielä välkkyvänä kaksi minuuttia esimerkiksi liikennevaloihin pysähtyessäsi. Tämä lisää merkittävästi turvallisuutta, kun et pysähtyessäsi ole liikkeellä ”sammutetuin lyhdyin! Novan valokeila on sopivan leveä joten näet kaiken tarpeellisen reitilläsi sekä myös tien pientareilla.

Nova on äärimmäisen helppo asentaa. Reelightin oma ReeMount™ kiinnitys tapahtuu nopeasti mukana tulevalla työkalulla.

Nova valoja on saatavana kahdella eri piuhojen pituuksilla, lyhyt johto = emäputkeen, pidempi johto – etukoriin, ohjaustankoon tms.

LIsätiedot ja asennusohjeet tästä linkistä

Reelight

Reelight on Aarhusissa Tanskassa vuonna 2003 perustettu polkupyörän valojen valmistaja, jonka ydinosaamista ovat ilman paristoja toimivat polkupyörän valot. Tavoitteena on alusta asti ollut kehittää valoratkaisuja, joita on helppo käyttää, jotka kulkevat aina mukana ja jotka tätä kautta tuntuvasti lisäävät turvallisuutta liikenteessä. Koko mallistosta huokuu Pohjoismaisen designin ajaton minimalismi ja tyylikkyys, laatu, turvallisuus sekä tiedostavuus ympäristöasioiden suhteen. Reelight -tuotteita on myös palkittu useampaan otteeseen, esimerkiksi reddot awards kahdesti vuosina 2013 ja 2018. Olemme myyneet Reelight- valoja jo pidemmän aikaa ja käyttäjämäärä on lisääntynyt koko ajan tasaisesti. Reelight on mielestämme loistoratkaisu turvalliseen ja näkyvään pyöräilyyn kaupungissa!

 

Brand

Reelight

Reelight

Lisätiedot

Pituus

Lyhyt virtajohto, Pitkä virtajohto

Saatat myös pitää...