Valitse sivu

Riese & Muller Delite 2020

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Osta verkosta

Riese & Muller Delite sähköpyörät

Delite. Joka maastoon ja tilanteeseen sopiva sähköpyörä.
Työmatkat, pitkät pyöräretket, hiekkatiet, maasto – täysjousitettu Delite on sopiva valinta tähän kaikkeen. Delite suorastaan haastaa sinut uusille reiteille ja poluille.
Runko on uskomattoman hienoa ja arvostettua käsityötä, Riese & Müller Control Technology ja uusin Bosch Gen4 2020 moottori tarjoavat todellista voimaa ja luotettavuutta kaikissa olosuhteissa.

Riese & Müller Delite on saatavana 3 eri mallia, GT Touring Shimano Deore Xt, GT Vario Enviolo sekä  GT Vario Rohloff vaihteilla, molemmissa jälkimmäisissä on Gates hihnaveto.
Ja kaikkia Delite malleja saat 25 km/h tai 45 km/h avustavina sekä 3 eri kokoa.
Perusnäyttönä on Bosch Nyon, valittavanasi on myös Bosch Kiox johon saa myös varkaussuojan.
Takatavaratelineitä on 2 erilaista ja näppärä etuteline tuo lisää kuljetuskapasiteettiä.
Varustelutaso on jo vakiona huikea, voit myös muokata pyöräsi varusteita Riese & Müller kotisivuilla – R&M Delite sivut tästä linkistä
Toimitusajat Saksan tehtaalta ovat täsmälliset ja kohtuullisen nopeat, kysy meiltä toimituksesta.
Katso erinomainen ja edullinen rahoitus / osamaksu pyörällesi tästä linkistä

Delite GT Vario, Enviolo napavaihteet

Portaaaton, tehokas, huoltovapaa
  • 380% vaihdesuhde

Huoltovapaa ja täysin portaaton vaihteisto takaa ennen näkemättömän hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen. Vaihdeväli on 380%, joten jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle kuskille löytyy aina oikea välitys. Voit vaihtaa vaihteet kun sinulle sopii, paikallaan ollessasi tai kovassa väännössä – näin lähdöt ja ylämäet sujuvat helposti ja todella kovaa vauhtia on helppo ylläpitää.
Siisti kaasukahvan tyyliin pyörivä portaaton vaihtaja tekee välityksen vaihtamisesta entistä intuitiivisempaa ja takuulla helpompaa kuin koskaan.
Gates CDX hihnaveto on todella huikea- aina siisti, tehokas ja lähes huoltovapaa. Eikä takarattaiden kulumisesta tai vaihtajan rutinoista tarvitse välittää.
Delite GT Vario 25 km/h 6350 €
Delite GT Vario HS 45 km/h 6800€

Delite GT Vario, Rohloff napavaihteet

Täydelliset ja huoltovapaat sähkövaihteet
  • 520 % vaihdesuhde

Delite GT Vario Rohloff mallissa on täydellliset 500 E14 sähkövaihteet.
Rohloff vaihdeväli on huikea 520% ja kuten Enviolo se on lähes huoltovapaa vaihteisto. Rohloff vaihteilla voit vaihtaa vaihteet vaikka pysähdyksissä ollessasi ja kovasssakin väännössä.
Gates CDX hihnaveto on todella mainio –  aina siisti, tehokas ja lähes huoltovapaa. Eikä takarattaiden kulumisesta tai vaihtaja rutinoista tarvitse välittää.
Delite GT Vario Rohloff 25 km/h 7650 €
Delite GT Vario Rohloff HS 45 km/h 8100€

 

Delite GT Touring

Kevyt, nopea ja luotettava
  • Shimano Deore XT