Valitse sivu

Riese & Muller Multicharger

5 419,00 

Riese&Muller Multicharger- monipuolinen kuormapyörä kaikkiin tarpeisiin

Tulossa

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta ja 48kk joustavaa maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Saatavuus

Verkkokauppa: Ei varastossa


Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä

Kuvaus

Riese & Muller Multicharger mallit

Sähköpyörä jokapäiväisen ajoon, pyörä joka muuttuu tarpeittesi mukaan vuodesta toiseen.
Riese&Muller Multicharger on kuormapyörä, lastenkuljetuspyörä, työmatkapyörä, retkipyörä, pitkäperäpyörä – ihan mitä vaan haluat.
Erittäin kestävä ja kantokykyinen sähköpyörä sopii moneen käyttöön, pitkän peräosan ansiosta saat tarvittaessa kaiken tarvitsemasi mukaan – takaosan kantokyky on mainiot 65kg.
Runko on uskomattoman hienoa ja arvostettua käsityötä, Riese & Müller Control Technology ja uusin Bosch Gen4 Performance Line CX- moottori tarjoavat todellista voimaa ja luotettavuutta kaikissa olosuhteissa.
Perusnäyttönä on helppokäyttöinen Bosch Purion, valittavanasi on myös monipuolinen Bosch Nyon sekä Bosch Smartphonehub näyttö upeilla llisätoiminnoilla.
Multichargeriin on saatavana erinomaisen paljon lisävarusteita tarpeittesi mukaan, mm. isompi 625 Wh akku, tupla-akut, laukut ja telineet –  varustelutasoa voit muokata ja laajentaa Riese & Müller kotisivuilla – Multicharger sivut tästä linkistä

Riese & Müller Multicharger on saatavana 4 eri mallia, Multicharger  GT Light, Multicharger GT Touring Shimano Deore XT, Multicharger GT Vario Enviolo sekä Multicharger GT Vario Rohloff vaihteilla, molemmissa jälkimmäisissä on Gates hihnaveto.
Lisäksi kaikkia em. malleja saat 25 km/h tai 45 km/h avustavina (paitsi GT Light)

Saatavana kahta eri runkoväriä, black matt ja curry matt.
Saatavana kaksi runkokokoa, 47 cm (160-180 cm) ja 51 cm (175-200 cm kuljettajille)

Multichargerista on saatavana myös matalarunkoinen Mixte-malli

Toimitusajat Saksan tehtaalta ovat täsmälliset ja kohtuullisen nopeat, kysy meiltä toimitusajoista. Multicharger hinnat alkaen 5419€
Katso erinomainen ja edullinen rahoitus / osamaksu pyörällesi tästä linkistä

Brand

Riese & Müller

Riese & Müller – nimen varmaan tunnetkin jo - on kansainvälisesti muodostunut lähes synonyymiksi korkealaatuisille sähköpyörille, jotka on kuorrutettu laadukkailla komponenteilla ja uskomattoman toimivilla ajo- sekä ohjausominaisuuksilla. Kaikki alkoi vuosia sitten pienessä autotallissa Saksassa, Hessenin eteläosassa, Darmstadissa, ja jo alusta alkaen Riese & Müllerin sähköpyörät ovat saaneet kansainvälistä kiitosta innovatiivisesta ja käyttäjälähtöisestä suunnittelustaan. Myös tänä päivänä Riese & Mullerin toiminnan ytimessä on tulevaisuuden huipputeknologia ja samalla vertaansa vailla oleva ajoturvallisuus. Yhä edelleen Riese & Müller valmistaa sähköpyöriään samalla intohimolla - ja edelleen Weiterstadtissa Saksassa, lähellä sitä autotallia josta kaikki alkoi!