Valitse sivu

Riese&Muller Packster 70 mallisto

Muuntautumiskykyinen kaksipyöräinen tavarapyörä huippuluokan ajo-ominaisuuksilla, laatikkopyörien kuningas -tule kokeilemaan!
Riese & Müllerillä on pitkät perinteet tavarapyörien suunnittelussa. Lähtökohta Packsterin suunnittelussa on tarjota monikäyttöinen ja helposti eri kuljettajille (150- 195cm) säädettävä pyörä huippuluokan ajo-ominaisuuksilla.

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Osta verkosta

Rahoitus alkaen

546 € /kk Lisätietoja

Riese & Müller Packster 70 sähköavusteinen kuormapyörä Bosch-moottorilla

Packster 70, kuten kaikki Riese & Müllerin pyörät on varustettu laadukkaalla ja vahvalla Bosch keskiömoottorilla joka mahdollistaa maksimaalisen väännön heti liikkeelle lähdettäessä ja jyrkissäkin mäissä.
Packster 70 voimansiirto on toteutettavissa joko perinteisellä takavaihtajalla tai Enviolo Vario vaihteistolla ja huoltovapaalla Gates CDX- hihnavedolla. Hihnaveto on nopeasti yleistyvä ja helppohoitoinen vaihtoehto erityisesti tavarapyöriin joissa voimansiirtoon kohdistuu normaalia enemmän rasitusta.
Riese & Müller Packster 70 ajomukavuutta lisäävät myös laadukas etujousitus sekä säädettävä Satori- ohjainkannatin.

Kaikissa Packster- malleissa vakiovarusteena huippulaadukkaat Busch-Müller- etuvalot, integroitu takavalo, sekä tukeva Abus Shield runkolukko, johon on halutessasi saatavana lisävarusteena tolppalukituksen mahdollistava ketju. Lisävarusteina pyörään saa vieläkin tehokkaammat Supernova- valot, isommat jarrut tai karkeampikuvioiset renkaat hiekkateitä varten

Packster mallin helppokäyttöinen ja tukeva integroitu jalkateline pitää sen pystyssä turvallisesti myös painavan kuorman kanssa.

Packster 70 on täydellinen pyörä sekä tavaroiden- että esim kahden lapsen kuljettamiseen. Pyörän laajalta lisävarustelistalta voit valita omiin tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden ja oman pyöräsi voit suunnitella suoraan valmistajan sivuilla.

Packster 70 tavarankuljetuskapasiteetti on huikeat 250kg ja 60 x 40cm kuljetustila on varustettavissa laatikolla jossa on irroitettavat laidat, mikä mahdollistaa myös leveiden tavaroiden kuljettamisen. Saatavana on myös jäähdytettyjä ratkaisuja esimerkiksi elintarvikkeiden kuljettamiseen.

Jos haluat maksimoida pyöräsi kantaman, on siihen mahdollista valita tupla-akku: 1250w akkukapasiteetti käytännössä kaksinkertaistaa pyörän toimintasäteen ja vähentää tarvittavien latauskertojen määrää päivittäisessä käytössä huomattavasti.

Riese & Müller kuormapyörät ovat aina kaksipyöräisiä jolla saavutetaan verrattomien ajo-ominaisuuksien lisäksi myös kevyt kokonaispaino. Näin saavutetaan myös kolmipyöräistä kapeampi kokonaisleveys, mikä helpottaa käsittelyä esimerkiksi ahtaissa pyörävarastoissa ja kaupunkiympäristössä liikuttaessa tai pyörää parkkeeratessa.
Packster 70 on pyörän kokoon nähden kevyt käsitellä, akkujen sijoittelun sekä superkevyen kopan ansiosta pyörän painopiste on alhaalla – tämä parantaa käsiteltävyyttä huomattavasti.

Toimitusajat Saksan tehtaalta ovat täsmälliset ja kohtuullisen nopeat, kysy meiltä toimituksesta.

Katso erinomainen ja edullinen rahoitus / osamaksu pyörällesi tästä linkistä

Alla vielä esiteltynä eri Packster 70 -mallit.

Packster 70 Family

Täysin varusteltu perhepyörä
  • Edullinen valmis paketti perheelle

Family-malli on muutoin kuin Packster 70 mutta jo valmiiksi perhepyöräksi varusteltuna.
Packster 70 Family on varustettu laadukkaalla ja vahvalla Bosch Cargo Line Cruise- keskiömoottorilla joka mahdollistaa suuren väännön jakamisen liikkeelle lähdettäessä ja jyrkissäkin mäissä.
Lisäksi Family mallissa on valmiina Bosch 500Wh akku, mahtavan kokoinen etukoppa jossa kahden lapsen penkki ja runsaasti tilaa tavaroille, kopan kuomu, laadukkaat ajovalot ja tavarateline. Packster 70 mallilla on huikea 250 kg kuorma-kapasiteetti. Saatavana runkoväreissä musta, punainen ja valkoinen.
5999€ Lue lisää tästä linkistä

Packster 70 Vario

Hihnavedon ja Enviolo-napavaihteen luotettavuutta
  • Portaaton Enviolo napavaihde 380% vaihdevälillä

Huoltovapaa ja täysin portaaton vaihteisto takaa ennen näkemättömän hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen. Vaihdeväli on 380%, joten jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle kuskille löytyy aina oikea välitys. Voit vaihtaa vaihteita kun sinulle sopii, paikallaan ollessasi tai kovassa väännössä – näin lähdöt ja ylämäet sujuvat helposti ja todella kovaa vauhtia on helppo ylläpitää.

Lue lisää

Packster 70 Vario Automatic

Enviolo Automatiq- vaihteet
  • Täysin integroitu automaattisesti säätyvä Enviolo Automatiq -napavaihde

Huoltovapaa ja täysin portaaton vaihteisto takaa ennen näkemättömän hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen. Vaihdeväli on 380%, joten jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle kuskille löytyy aina oikea välitys. Enviolon hieno automaattivaihteisto hoitaa vaihtamisen puolestasi ja voit keskittyä liikenteeseen ja kyytiläisten huomiointiin vailla vaihtamisen huolia.

Lue lisää

Packster 70 Touring

Perinteinen, tuttu ja luotettava Shimano Deore 10sp vaihteisto

Shimano Deore 10-vaihteinen voimansiirto. Deore on jo vuosikymmeniä ollut Shimanon malliston työhevonen. Se on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä ja toimimaan luotettavasti kaikissa olosuhteissa, kilometri kilometrin jälkeen! Ketjuvaihteiden tuttuus yhdistettynä Shimanon tinkimättömään laatuun takaa sen, että voit keskittyä ajamiseen ja maisemista nauttimiseen vaikkapa kyytiläisten kanssa!

Lue lisää