Valitse sivu

Riese & Muller Packster 70 Vario Family

12 kk maksuajalla ja 0% korolla 662 € kk.  24 kk ajalla 383€ / kk  36 kk 248 € / kk  Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  

Leasing / Työsuhdepyörä   36 kk alk. 196 € / kk    48 kk  alk. 156 € / kk    60 kk  alk. 131 € / kk   Lue Leasing-sopimuksesta lisää tästä linkistä

Riese & Müller Packster Vario Family kaksirenkainen perhepyörä useilla herkullisilla ominaisuuksilla, kuten Boschin Cargo Line -moottorilla, Bosch 500 Wh akku, Gates Carbon Drive -hihnavedolla, Enviolo -portaattomalla vaihteistolla, kahden lapsen istuttavalla penkillä varustetulla kopalla, Tektro TRP C 2.3 erityisesti laatikkopyöriin suunnitelluilla hydraulisilla levyjarruilla, Supernova M99 Mini Pro -etuvalolla ja M99 -takavalolla sekä ajomukavuutta lisäävällä joustavalla satulatolpalla.

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Osta verkosta

7 900,00 

Tulossa

Rahoitus alkaen

770 € /kk Lisätietoja

Riese & Müller Packster 70 Vario Family + Performance Package

Packster 70 on täydellinen kuormapyörä sekä tavaroiden että lapsien kuljettamiseen. Tämä malli on kuten Riese&Muller Packster 70 Family mutta vielä paremmin varusteltuna.
Tässä Packster 70 Vario Family mallissa on erinomainen ja tehokas Gates CDX hihnaveto, Enviolo 380 lähes huoltovapaa portaaton ja todella laaja vaihteisto, Bosch 500Wh akku, mahtavan kokoinen etukoppa jossa kahden lapsen penkki ja runsaasti tilaa tavaroille, tilava ja toimiva kopan kuomu lasten suojaksi, Performance Package mukaisesti parhaat ajovalot (Supernova M99), jousitettu satulatolppa, todella tehokkaat ja kaikissa keliolosuhteissa toimivat TRP C 2.3 Cargo line jarrut sekä tavarateline.

Kaksipyöräisenä Packster mukava ja myös nopea ajettava. Pyörän akun sijoitus on laatikon alalaidassa runkoputkien sisällä ja lisäksi pyörän laatikko itsessään on hyvin matala, tämä tekee pyörän hallittavuudesta ja ajettavuudesta rauhallisen ja loogisen. Matala etulaatikko antaa myös runsaasti tilaa lapsille tai rahdille.

Packster 70 tavarankuljetuskapasiteetti on huikeat 250kg ja 60 x 40cm kuljetustila on todella muuntautumiskykyinen.
Saatavana on myös jäähdytettyjä ratkaisuja esimerkiksi elintarvikkeiden kuljettamiseen.

Riese & Müller kuormapyörät ovat aina kaksipyöräisiä jolla saavutetaan verrattomien ajo-ominaisuuksien lisäksi myös kevyt kokonaispaino. Näin saavutetaan myös kolmipyöräistä kapeampi kokonaisleveys, mikä helpottaa käsittelyä esimerkiksi ahtaissa pyörävarastoissa ja kaupunkiympäristössä liikuttaessa tai pyörää parkkeeratessa. Pyörän helppokäyttöinen ja tukeva integroitu jalkateline pitää sen pystyssä turvallisesti myös painavan kuorman kanssa. Riese & Müller Packster 70 ajomukavuutta lisäävät myös laadukas Suntour- etujousto sekä säädettävä Satori- ohjainkannatin.

Jos haluat maksimoida pyöräsi kantaman, on siihen mahdollista valita tehdastilauksena tupla-akku: 1250w akkukapasiteetti käytännössä kaksinkertaistaa pyörän toimintasäteen ja vähentää tarvittavien latauskertojen määrää päivittäisessä käytössä huomattavasti.

Packster 70 voimansiirto on toteutettavissa joko perinteisellä takavaihtajalla tai Enviolo Vario vaihteistolla ja huoltovapaalla Gates CDX- hihnavedolla. Hihnaveto on nopeasti yleistyvä ja helppohoitoinen vaihtoehto erityisesti tavarapyöriin joissa voimansiirtoon kohdistuu normaalia enemmän rasitusta.

Pyörän laajalta lisävarustelistalta voit valita omiin tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden ja oman tarpeen mukaisen pyörän voit suunnitella suoraan Riese & Muller valmistajan sivuilla  
Toimitusajat Saksan tehtaalta ovat täsmälliset ja kohtuullisen nopeat, kysy meiltä toimituksesta.

Packster 70 Vario hinnat alkaen 7300€, valmistajan sivut 
Bosch Cargo Line Cruise, 625Wh Bosch powerpack, Purion näyttö, Enviolo 380 portaaton napavaihde, Gates CDX hihnaveto, valot, runkolukko

Packster 70 Family 5999€, valmistajan sivut 
Lasten penkit, kopan kuomu, Bosch Cargo Line Cruise, 500Wh Bosch powerpack, Purion näyttö, Shimano Deore 10-S Linkglide vaihteet, valot, runkolukko

Packster 70 Touring 6700€, valmistajan sivut 
Bosch Cargo Line Cruise, 625Wh Bosch powerpack, Purion näyttö, Shimano Deore 10-S Linkglide vaihteet, valot, runkolukko

Packster 70 Automatic 7700€, valmistajan sivut 
Bosch Cargo Line Cruise, 625Wh Bosch PowerPack, Nyon näyttö, Enviolo 380 portaaton automaattinen napavaihde, valot, runkolukko

Katso erinomainen ja edullinen rahoitus / osamaksu pyörällesi tästä linkistä

Bosch Cargo Line -moottori

Voimaa jopa 250kg kuorman kuljettamiseen
  • Bosch 1250Wh tupla-akuilla voit saavuttaa jopa 136km kantaman.

Boschin uusi ja vahva Cargo line Gen4 moottori tarjoaa huikean ajokokemuksen, se avustaa menoa 340% ja kaikki tehot on käytössäsi heti lähdöstä alkaen.

Huoltovapaassa moottorissa on sähköinen yksikkö ultra-modernilla 32-bittisellä prosessorilla ja voima -, poljin- ja nopeussensoreilla. 1000 sensori-mittausta per sekunti koordinoivat ajoasi uskomattoman tarkasti – mitä enemmän avustusta sitä enemmän vääntöä.
Nopeasti ja tarkasti poljintehoosi mukautuva max. 85Nm sähköavustus antaa sopivasti lisäpotkua kaikenlaisissa olosuhteissa – niin tasaisessa kuin mäkisessä maastossa, asfaltilla tai pehmeämmillä poluilla. 4 eri avustustasoa, Eco, Tour, Sport, Turbo.

Gates Carbon Drive

Paras valinta voimansiirtoon
  • Huoleton, tehokas ja aina siisti

Gates Carbon Drive CDX-sarjan hihnaveto voimansiirto kestää todella pitkään verrattuna ketjuvetoisiin pyöriin. Gates hihnaveto tuo polkemiseen yllättävää tehoa, se ei veny, on huoltovapaa ja bonuksena se on äänetön.
Hihnaveto toimii uskomattoman luotettavasti kaikissa sää-olosuhteissa ja lämpötiloissa, kuten helteessä ja kovilla pakkasilla. Puhtaanapito on helppoa, hihnaa ei öljytä vaan kevyt puhdistus vedellä riittää.
Lisäksi Gates:in hihna on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja se

Lue lisää

Enviolo napavaihteisto

Kestävä, täysin portaaton vaihteisto
  • Huoltovapaa ja aina toimintavarma

Huoltovapaa ja helppokäyttöinen Enviolo napavaihteisto sopii täydellisesti jokapäiväisessä käytössä olevaan työmatkapyörään. Sen 380% välityssuhde riittää hyvin myös kovempiin vauhteihin. Enviolo-vaihteisto suurin käytännön etu on se että voit vaihtaa välitystä portaattomasti joko paikalla ollessa ja myös silloin kun moottorissa on veto päällä. Tämä ominaisuus on erittäin käytännöllinen esim kaupunkiolosuhteissa missä joudutaan pysähtelemään usein esim liikennevaloihin. Enviolo napavaihteisto yhdessä Bosch Cargo Line moottorin kanssa ovat erinomainen yhdistelmä, molemmissa on minimaalinen vierintävastus joten sinun on helppo pitää yllä kovaakin vauhtia. Ja poljintehosi välittyy suoraan vauhdiksi. Ja mitä paremmin pyöräsi rullaa ilman sähköavustusta sen vähemmän se myös tarvitsee sitä jolloin akkusi riittää pidemmälle ja tarvitset vähemmän latauskertoja.

Moottori: Bosch Cargo Line Cruise (Gen4)

Akku: vakiona Bosch 500 Wh / 625 Wh /1250 Wh

Näyttö:vakiona Bosch Purion, saatavilla myös Bosch Nyon tai Bosch SmartphoneHub

Vaihteet: Enviolo Vario E380 R&M Custom lähes huoltovapaa napavaihteisto

Vaihdevipu: Enviolo grip shift, portaaton

Hihna: Gates Carbon Drive CDX

Ohjaustanko: Satori Horizon, 31,8 mm, 9°, B=620 mm

Ohjainkannatin: Satori, 60 mm, +/-17°

Kädensijat: Ergon

Jarrut: Tektro Auriga E-Comp HD E-500 hydraulinen levyjarru

Etunapa: Novatec Disc 32H

Takanapa: Enviolo 380, 36H

Kammet: FSA/Riese & Müller, 170 mm

Eturatas: 55T Gates Carbon Drive CDX rattaansuojalla

Takaratas: Gates Carbon Drive CDX 24t

Renkaat: Schwalbe Big Ben Plus 55-406 Reflex; Schwalbe Super Moto-X 62-559 Reflex; Schwalbe Smart Sam Plus 57-559 Reflex*; Schwalbe Smart Sam Plus 60-406 Reflex*

Sisärenkaat: Schwalbe AV13; Schwalbe AV7

Vanteet: Alex MD30 26″; Alex MD30, 20″

Eturatas: 55T Gates Carbon Drive CDX rattaansuojalla

Takaratas: Gates Carbon Drive CDX 24t

Satula: Selle Royal New Lookin Moderate Male

Polkimet: VP-183 tai VP-538

Etuvalo: Supernova M99 Mini Pro

Takavalo: Supernova M99, integroitu jarruvalo

Lokasuojat: SKS A69R

Tavarateline: Riese & Müller, MIK-kiinnityksellä

Seisontatuki: Riese & Müller

Lukko: Runkolukko ABUS Shield