Valitse sivu

Riese & Müller Roadster mallisto

Riese & Müller Roadster – kevyt ja nopea Saksalainen sähköavusteinen työmatkapyörä

Roadster on Riese & Müllerin uusi kevyt ja nopea työmatka- ja retkipyörä jossa on 2021 Bosch Performance CX Gen4 moottori ja akku. Runsaasti lisävarusteita laadukkaaseen jokapäiväiseen käyttöön. Hinnat alkaen 4100€, nopea saatavuus.

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Osta verkosta

4 850,00 

Varastossa

Riese & Müller Roadster – laadukas Saksalainen sähköavusteinen työmatka- ja retkipyörä

Työmatkat, pyöräretket, viikonloput urheilulliset lenkit – Roadster on oikea valinta tähän kaikkeen. Uusi 2021- mallin Roadster on tyylikäs paketti sekä urheilullisuutta että käytännöllisyyttä. Roadsterin runko on suunniteltu nopeaksi ja dynaamiseksi joten 500Wh / 625w akku tarjoaa pitkän toimintasäteen ja huolettomia kilometrejä. Bosch Powertube akku on erittäin luotettava, tehokas ja varmatoiminen.

Roadster
mallissa on matala painopiste ja todella hyvät ajo-ominaisuudet, nämä yhdistettynä kapeisiin ja karkeapintaisiin renkaisiin sekä runsaisiin lisävarusteisiin tekevät Roadsterista täydellisen pyörän päivittäisille työmatkoille ja kunnon pyöräretkille, soralla ja asfaltilla.

Roadsterin vaihteistoksi voit valita joko perinteisen 11v ketjuvedon Shimano Deore XT vaihteilla tai huoltovapaan Enviolo Vario- portaattoman napavaihteiston Gates Carbon Drive CDX- hihnavedolla. Molemmat mallit saatavana joko 25km/h tai 45km/h avustavina.

Pyörän lisävarusteista löytyy mm käytännöllinen etuteline, takateline sivulaukuille ja ylimääräinen ketjulukko säilytyslaukulla. Roadsterissa on aina vakiovarusteena tehokas etu- ja takavalo

Värivaihtoehtoina ovat tyylikkäät harmaa tai matta musta ja koko vaihtoehtoja on kolme –  51 cm (kuljettavan pituus 160-180cm) ja 56 cm (175-185cm) cm ja 61 cm (180-200cm)

Hinnat alkaen 4100€, kaikki eri Roadster vaihtoehdot löydät valmistajan sivuilta

Alla on esitetty kaikki eri mallivaihtoehdot

Valitse itsellesi sopiva malli ja ota meihin yhteyttä.
Toimitusaika Saksan tehtaalta on yleensä joitain viikkoja, ota meihin yhteyttä ja tilataan yhdessä sinullekin sopiva pyörä.
Runkokoot: 51, 56 ja 61 cm.
Paino: 24,3 kg

Roadster Touring

Kevyt, tyylikäs ja nopea
  • Shimano Deore XT

Kevyt, tyylikäs ja nopea Roadster Touring- malli erinomaisilla varusteilla:
Moottori: Bosch Performance Line CX 4Gen
Akku: Bosch PowerPack 625wh
Vaihteisto: Shimano Deore XT, 11 Speed
Jarrut: Magura MT-4 hydraulinen levyjarru

Roadster Touring alk 4100

Roadster Touring HS alk 4850€

Roadster Vario Enviolo napavaihteet ja Gates hihnaveto

Portaaaton, tehokas, huoltovapaa
  • 380% vaihdesuhde

Roadster Vario – portaattomat Enviolo TR vaihteet ja Gates hihnaveto

Huoltovapaa ja täysin portaaton Enviolo napavaihteisto takaa ennen näkemättömän hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen. Vaihdeväli on huikeat 380%, joten jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle kuskille löytyy aina oikea välitys. Voit vaihtaa vaihteet kun sinulle sopii, myös paikallaan ollessasi tai tarvittaessa kovassa väännössä – näin lähdöt ja

Lue lisää