Valitse sivu

Riese & Müller Roadster Mixte Vario – Salvia Matt

4 950,00 5 702,00 

Riese & Müller valikoiman nopea ja ketterä työmatkapyörä varustettuna hienoimmilla sähköpyöräteknologian ratkaisuilla, kuten Gates Carbon Drive -hihnaveto ja Enviolo portaaton vaihteisto 380% välityssuhteella!

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Riese&Muller Roadster Mixte Vario – Salvia Matt
– huippulaadukas Saksalainen sähköavusteinen työmatka- ja retkipyörä

Työmatkat, pyöräretket, viikonloput urheilulliset lenkit – Roadster on oikea valinta tähän kaikkeen. Uusi 2021- mallin Roadster on tyylikäs paketti sekä urheilullisuutta että käytännöllisyyttä. Roadsterin runko on suunniteltu nopeaksi ja dynaamiseksi joten 625w akku tarjoaa todella pitkän toimintasäteen ja huolettomia kilometrejä. Bosch Powertube akku on erittäin luotettava, tehokas ja varmatoiminen.

Roadster 
mallissa on matala painopiste ja todella hyvät ajo-ominaisuudet, nämä yhdistettynä kapeisiin ja karkeapintaisiin renkaisiin sekä runsaisiin lisävarusteisiin tekevät Roadsterista täydellisen pyörän päivittäisille työmatkoille ja kunnon pyöräretkille, soralla ja asfaltilla.
Tässä mallissa on tavarateline ja B&M integroidut ajovalot valmiina.

Sähköavustuksen perusnäyttönä on helppokäyttöinen Bosch Purion, valittavanasi on myös monipuolinen Bosch Nyon sekä Bosch Smartphonehub näyttö upeilla llisätoiminnoilla.

Roadster Vario mallissa on Enviolo TR portaaton napavaihteisto Gates Carbon Drive CDX- hihnavedolla.
Enviolo pykälätön variaattorivaihteisto on käytännössä huoltovapaa ja pykälättömyyden se on käytännössä aina säädöissä. Vaihdesuhde isoimman ja pienimmän vaihteen välillä on huikeat 380% joten jokaiselle löytyy sopiva vaihde kaikkiin tilanteisiin. Enviolo vaihteita voit vaihtaa vaikka paikoillaan ollessasi.
Gates hihnaveto on hiljainen, öljytön ja huoltovapaa, hihnaveto kestää noin 4 kertaa pidempään kuin tavallinen ketju.

Pyörän lisävarusteista löytyy mm käytännöllinen etuteline ja ylimääräinen ketjulukko säilytyslaukulla.

Tämän mallin kaikki yksityiskohdat näet valmistajan sivulta tästä

Pyörän lisävarusteista löytyy mm käytännöllinen etuteline, takateline sivulaukuille ja ylimääräinen ketjulukko säilytyslaukulla. Roadsterissa on aina vakiovarusteena tehokas etu- ja takavalo

Kaikki eri Roadster Mixte vaihtoehdot löydät valmistajan sivuilta

Valitse itsellesi sopiva malli ja ota meihin yhteyttä.
Toimitusaika Saksan tehtaalta on yleensä vain joitain viikkoja, ota meihin yhteyttä ja tilataan yhdessä sinullekin sopiva pyörä.
Pyörän paino sis. akun:  noin 24,7 kg

Brand

Riese & Müller

Riese & Müller on ollut jo vuosien ajan edelläkävijä ja uudistaja sähköpyörien valmistuksessa. Kahden insinöörin perustama yritys on voittanut lukuisia innovaatiopalkintoja- myös jo ensimmäisenä toimintavuotenaan -  ja tällä hetkellä yritys on kasvanut sähköpyörämarkkinoiden kansainvälisesti tunnetuksi johtajaksi. Riese & Müllerin pyörät suunnitellaan kuten huippuluokan moottoripyörätkin, viimeisintä tarkkuustekniikkaa käyttäen, tuloksena tehokkaat ja kestävät pyörät  jotka ovat myös erittäin tyylikkäitä ja erittäin laadukkaita. Sähköpyörien valikoima on laaja, yhtä pyörämallia saat eri varusteilla ja 25 sekä 45 km/h kulkevana. Riese & Müllerin pyörällä selätät helposti haastavammankin reitin. Pyörät suunnitellaan jo alusta alkaen toimimaan luotettavien ja tehokkaiden Bosch- moottoreiden kanssa, joissa eri akkuvaihtoehdot ovat 400Wh, 500Wh, 625Wh ja 1000Wh. Made in Germany

Lisätiedot

Malli

Riese & Müller Roadster Mixte Vario – Salvia Matt

Saatat myös pitää...