Valitse sivu

Riese & Muller UBN Five Silent

5 470,00 

UBN on Riese & Müllerin kattavan sähköpyöräperheen kevyin ja virtaviivaisin vaihtoehto saksalaisella Fazua moottorilla. Nyt koe-ajettavana liikkeissämme, tilauksista kohtuullisen nopea toimitus Saksan tehtaalta

Osamaksu / rahoitus 434 € kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla.  251 € / kk 24 kk  maksuajalla (arvio)   Classic bike -asiakkaan luottohakemusResurs rahoitustaulukko  

Leasing / Työsuhdepyörä   36 kk alk. 130 € / kk  48 kk  alk. 100 € / kk    60 kk  alk. 84 € / kk   Lue Leasing-sopimuksesta lisää tästä linkistä

 

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Riese & Müller UBN Five Silent – Tumma Vihreä

UBN Five Silent on Riese & Müllerin täysin uudenlainen näkemys siitä, minkälainen on paras mahdollinen sähköpyörä urbaaniin ympäristöön. Kevyt, nopea, dynaaminen, varmatoiminen, huoleton ja bonuksena minimaalinen huoltotarve.
UBN Five Silent -mallissa on oikeastaan kaikki, mitä voit tarvita päivittäiseen ajoon kaupungissa – olipa kyseessä sitten työmatka tai huvin vuoksi ajelu. UBN Five Silent vie sinut ja tärkeimmät varusteesi pisteestä A pisteeseen B vaivattomasti ja ennen kaikkea hauskasti!

Fazua Ride 60 sähkösarja – Saksasta

Dynaaminen ajotuntuma kiteytyy UBN -mallien käyttämässä huippukevyessä ja silti erittäin tehokkaassa Fazua Ride 60 sähkösysteemissä. Fazua Ride 60 edustaa uusinta uutta sähköpyörien systeemien kehityssuunnassa, jossa pyritään mahdollisimman kevyillä ja runkoon saumattomasti integroiduilla moottorilla ja akulla luomaan pyörä, joka keveytensä ja pirteän ajotuntumansa vuoksi muistuttaa hyvin paljon tavallista polkupyörää, ollen kuitenkin sähköavusteinen. Riese & Müller UBN Five Silent -malleissa yhdistyvät toden teolla molempien maailmojen parhaat puolet! Lisäksi UBN -mallit ovat tietysti täydellisesti integroitavissa älylaitteiden maailmaan. UBN todellakin muodostaa aivan uudet standardit sille, mitä sähköavusteisella pyörällä ajaminen voi olla!

Huippuunsa pelkistetty design

Yhtenä Riese & Müller UBN -mallien suunnittelun kulmakivenä on minimalismi, joka huokuu pyörän jokaisesta yksityiskohdasta! Virtaviivainen runko kätkee sisäänsä niin Fazua Ride 60 moottorin ja akun, kuin tarvittavat vaijeriviennitkin näille. Nämä sulautuvat polkupyörän rungon muotokieleen niin saumattomasti, että niiden olemassaoloa ei lähestulkoon edes huomaa! Akkua on mahdollista ladata pyörästä löytyvän latausportin kautta, mutta sen saa myös todella helposti irti sisällä lataamista varten. Tämä on erityisen tarpeellinen ominaisuus Suomessa, jossa iso osa vuodesta on ilmaston puolesta kylmän viileä.

Kevyellä varustelulla jokapäiväiseen ajoon

Riese & Müller UBN Five Silent painaa vain uskomattomat 21kg sisältäen pyörän, vaihteiston, lokasuojat, tavaratelineen – toisin sanoen pyörän joka on täysin valmis ja varusteltu jokapäiväiseen käyttöön! Tämän huomioon ottaen UBN Five Silent on todellinen höyhensarjalainen. Kevyt ja ajotuntumaltaan pirteä Fazua Ride 60 moottori tarjoaa kaupunkiajoon sopivan mausteisen 60Nm väännön ja 430Wh akku takaa, ettei pyörää tarvitse esimerkiksi päivittäisessä työmatka-ajossa jatkuvasti olla lataamassa. Fazua Ride 60 sähkösysteemin ansiosta UBN antaa todella dynaamisen ajotuntuman sähköavustusta käytettäessä mutta kevyen painonsa vuoksi pyörää voi täysin ongelmitta ajaa myös luomuna ilman sähköavustusta. Lisää tietoa FAZUA Ride 60 systeemistä.

Täysi integroitavuus älylaiteeseesi

UBN Five Silent -mallin ohjaamo on suunniteltu niin, että pienellä harjoittelulla sen käyttö muodostuu automaatioksi ja voit näin ollen keskittää kaiken huomiosi ympäristöön. Vasemmalla kädellä löytyvää kiertokytkintä voit käyttää sopivan avustustason valintaan. Pyörän yläputkeen integroitu LED-näyttö näyttää valitun avustustason sekä akun varauksen. Ohjainkannattimeen integroitu SP connect -portti mahdollistaa älypuhelimen käytön pyörän kanssa ja puhelinta on  myös mahdollista ladata USB-C kaapelilla. Älypuhelin muodostaa yhteyden pyörään Bluetoothin kautta ja voit siten käyttää puhelinta pyörän näyttönä – näytöltä näet esimerkiksi nopeuden ja  jäljellä olevan kantaman sekä tarkempia ajotietoja ja jopa GPS-dataa reiteistäsi.


Riese & Müller UBN Five -mallin harkiten valittuihin lisävarusteisiin kuuluu muun muassa pyörän virtaviivaiseen tyyliin sopiva tavarateline, johon saat kiinni eri valmistajien sivulaukut läppärin ja muiden tarpeellisten asioiden kuljetusta varten. Integroitu Supernova Mini2 etuvalo pitää huolen että tulet nähdyksi ja näet kirkkaasti eteesi hieman pimeämmissäkin olosuhteissa. TRP levyjarrut ovat luokkansa parhaimmistoa ja pysäyttävät sinut tehokkaasti myös kaikissa Suomen olosuhteissa!

Brand

Gates Carbon drive hihnaveto

Gates Carbon drive hihnaveto

Riese & Müller

Riese & Müller on ollut jo vuosien ajan edelläkävijä ja uudistaja sähköpyörien valmistuksessa. Kahden insinöörin perustama yritys on voittanut lukuisia innovaatiopalkintoja- myös jo ensimmäisenä toimintavuotenaan -  ja tällä hetkellä yritys on kasvanut sähköpyörämarkkinoiden kansainvälisesti tunnetuksi johtajaksi. Riese & Müllerin pyörät suunnitellaan kuten huippuluokan moottoripyörätkin, viimeisintä tarkkuustekniikkaa käyttäen, tuloksena tehokkaat ja kestävät pyörät  jotka ovat myös erittäin tyylikkäitä ja erittäin laadukkaita. Sähköpyörien valikoima on laaja, yhtä pyörämallia saat eri varusteilla ja 25 sekä 45 km/h kulkevana. Riese & Müllerin pyörällä selätät helposti haastavammankin reitin. Pyörät suunnitellaan jo alusta alkaen toimimaan luotettavien ja tehokkaiden Bosch- moottoreiden kanssa, joissa eri akkuvaihtoehdot ovat 400Wh, 500Wh, 625Wh ja 1000Wh. Made in Germany

Riese & Müller

Riese & Müller – nimen varmaan tunnetkin jo - on kansainvälisesti muodostunut lähes synonyymiksi korkealaatuisille sähköpyörille, jotka on kuorrutettu laadukkailla komponenteilla ja uskomattoman toimivilla ajo- sekä ohjausominaisuuksilla. Kaikki alkoi vuosia sitten pienessä autotallissa Saksassa, Hessenin eteläosassa, Darmstadissa, ja jo alusta alkaen Riese & Müllerin sähköpyörät ovat saaneet kansainvälistä kiitosta innovatiivisesta ja käyttäjälähtöisestä suunnittelustaan. Myös tänä päivänä Riese & Mullerin toiminnan ytimessä on tulevaisuuden huipputeknologia ja samalla vertaansa vailla oleva ajoturvallisuus. Yhä edelleen Riese & Müller valmistaa sähköpyöriään samalla intohimolla - ja edelleen Weiterstadtissa Saksassa, lähellä sitä autotallia josta kaikki alkoi!

Lisätiedot

Malli

Riese & Muller UBN Five Silent 45, Riese & Muller UBN Five Silent 51, Riese & Muller UBN Five Silent 57

Ominaisuudet

Rungon väri: musta matta*; selva*

Joustohaarukka: Suntour GVX32, 28″, ilmajouset, tapered, 60mm

Jäykkä haarukka: Kinesis VL56A*

Ohjainlaakeri: Acros IntegrationX

Satulatolppa: JD-SP66, Alu, 34,9 x 300 mm*; JD-SP66, Alu, 34,9 x 400mm*; Satori Elegance-LT OV 34,9 x 355mm*; Satori Elegance-LT OV 34,9 x 405mm*

Renkaat: Schwalbe Marathon Supreme 42-622

Sisäkumit: Schwalbe AV17

Vanteet: BlackJack Ready 25 28″

Etunapa: Novatec Disc 32H

Takanapa: Shimano Alfine 8-vaihteinen, vapaapyörä, 36H vaihdetunnistimella

Akku: Fazua Energy 430

Eturatas: 55T, Gates-hihnalle

Hihna: Gates CDX

Takaratas: 24T, Gates CDX

Satula: Fizik Terra Aidon 145; Fizik Terra Aidon 160*

Polkimet: VP R&M Custom

Vaihteisto: Shimano Alfine 8-vaihteinen

Ohjaustanko: Satori Horizon, 31,8 mm, 9°, B=620 mm; Satori Noirette Plus, 31,8 mm, Alu*

Ohjainkannatin: Satori Sidewinder, 90mm, 7°

Kädensijat: Herrmans Grips Rib; Herrmans Grips Line*

Jarrut: Tektro TRP levyjarru

Etuvalo: Supernova mini 2

Takavalo: Busch & Müller XelTec LED

Lokasuojat: Curana CLite 50

Tavarateline: Riese & Müller

Soittokello: Billy

Seisontatuki: Ursus R78 King 2

Lukko: ABUS Shield X+*

Rungon koko [cm]

45 cm*; 51 cm*; 57 cm*

Työsuhdepyörä

Työsuhdepyörä ja leasing työsuhdepyörälle

Työsyhdepyörän saatte Classic biken kautta joko ostamalla pyörä suoraan yritykselle tai käyttämällä leasing-yhtiötä.

Classic bike tekee usean eri leasing-toimijan kanssa yhteistyöstä, joten kauttamme saat laadukkaat premium-pyörät helposti.
Leasing yhteistyön Classic bike on sopinut seuraavien toimijoiden kanssa: Grenke, Svea,  Vapaus,  GoByBike,  Suomen työsuhdepyörä,  Fleet Innovation , Etufillari
Nordic Bike leasing

LEASING on käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokraamista (12 kk – 60 kk), sopimuksessa voi olla esim. polkupyöriä ja siihen kuuluvia tarvikkeita (kypärä, lukko jne.) ja vaikka huoltosopimus vuokrakaudelle – kaikki on sovittavissa yhdessä vuokranottajan ja Classic bike välillä.
Lue mm. HS artikkeli 14.2.21

TYÖSUHDEPYÖRÄ on polkupyörä, jonka hankinnasta vastaa työnantaja, toki usein työntekijä on valmiiksi valinnut sopivan pyörän jonka hankinnan hyväksyttää työnantajallaan.
Työnantaja pidättää pyörän kustannukset työntekijän palkasta tai tarjoaa sen palkan päälle tulevana etuna.
Työsuhdepolkupyörä on verovapaa luontoisetu 3600€ kolmessa vuodessa, eli 1200 € saakka vuosittain ja 100€ / kk.
Esimerkiksi jos pyörän ostohinta on 3600€ on koko tämä summa mahdollista antaa verovapaana luontaisetuna työntekijälle.
Mikäli pyörän ostohinta on esim. 5000€, on 3600€ verovapaata etua ja ylimenevän osan työnantaja voi tarjota palkan lisänä luontaisetuna tai vähentää työntekijän palkasta kuten verovapaankin edun osan.
Usein myös leasing-aikaa pidennetään kalliimpien pyörien hankinnassa. Pyörän haltija voi myös maksaa itse ylimenevän osan.
Työsuhdepolkupyörä hankintaan usein leasing-sopimuksella, johon parhaimmillaan sisältyy varkausvakuutus ja usein myös varusteet ja huoltopalvelut.
Työsuhdepyörä on tarkoitettu työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön, jolla saa ajaa työmatkojen lisäksi myös vapaa-ajalla.

Mikäli yrityksellä ei ole valmiiksi sovittuna yhteistyötä leasing-yhtiön kanssa voi Classic bike auttaa valinnassa.
Käytännöt ovat lähes samat kaikilla, vuokra-aika on tärkeää esim. yli 3600€ maksavien pyörien sopimuksissa – esim. Svea leasing sopimuksen voi tehdä 500 – 30 000€ väliltä ja 12-60 kk ajalle. Näin verovapaan edun 100€ / kk voi hyödyntää myös kalliimmassa pyörässä.
Leasingsopimuksen loputtua voidaan hankkia uusi leasing-pyörä tai käytössä ollut pyörä voidaan myydä esim. pyörän käyttäjälle sovittavaan hintaan. Leasing-toimijoilla on omat hinnoittelut lunastusarvolle, yleensä 5-20% pyörän hinnasta.

Ole yhteydessä meihin, autamme mielellämme : 050-5148660 ja 050-5308964 tai [email protected]

Alla esimerkkejä Svea- leasinghinnoista. Laskemme mielellämme tarjouksen teille sopivasta pyörästä tai räätälöimme yrityksellenne sopivat vaihtoehdot huoltosopimuksineen.

Pyörä 3100 €  sis. alv 24% = 2500€ alv 0%.  24 kk leasing 109,23€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,93€ / kk

Pyörä 3100 €  sis. alv 24% = 2500€ alv 0%.  36 kk leasing 75,68€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,17€ / kk

Pyörä 3600 €  sis. alv 24% = 2903€ alv 0%.  24 kk leasing 126,84€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,84€ / kk

Pyörä 3600 €  sis. alv 36% = 2903€ alv 0%.  36 kk leasing 87,88€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,84€ / kk

Pyörä 5000€  sis. alv 24% = 4032€ alv 0%.  24 kk leasing 176,16€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,93€ / kk

Pyörä 5000€  sis. alv 24% = 4032€ alv 0%.  36 kk leasing 122,06€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,72€ / kk

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi kätevästi Classic Bike Rahoituksella 1800€ – 10 000 €  kaikissa liikkeissämme  sekä verkokaupassamme ostoskori-vaiheessa.
Luoton minimi on 1800€ mutta voit käyttää myönnettyä luottosummaa aina kuten haluat, vaikka pieneenkin ostokseen. Voit myös korottaa luottoasi helposti.
Resurs Bank on yhteistyökumppanimme osamaksuissa ja rahoituksessa, heillä on valittavana jopa12 kk korotonta maksuaikaa ja kokonaiskorot tämänkin jälkeen ovat erittäin maltilliset.

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai liikkeissämme paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Ja maksueriä voit muokata tarpeen mukaan sopimuksen mukaisesti. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

HAE LUOTTOA TÄSTÄ

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana liikkeissämme näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla. Voit myös käyttää luottoa verkkokaupassamme ja tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä puhelimella tai s-postilla.

Entäpä kustannukset?

MAKSUVAIHTOEHTO VUOSIKORKO KÄSITTELYMAKSU/KK
30–60 pv 0 % 0 €
12 kk 0 % 4,90 €
24 kk 12,90 % 4,90 €
48 kk 14,90 % 4,90 €

Esimerkkiostos: 5000 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 4,90 €. Todellinen vuosikorko: 1,13 %. Luoton kustannukset: 58,80 €.
Maksettava yhteensä: 5058,80 €. Osamaksuerä/kk: 421,56 €, 12 erää.
Classic Bike Rahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 800 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Onko sinulla jo tili?
Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: (linkki korotushakemukseen)
Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä.

Jäikö jokin mietityttämään?
Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Hae luotto etukäteen puhelimellasi
Luottohakemuksen voi tehdä helposti etukäteen puhelimella ennen ostosten maksamista – paikasta ja ajasta riippumatta. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Näin mobiililuottohakemus toimii

  1. Lähetä myymäläkoodi tekstiviestinä numeroon 18311 (saat myymäläkoodin myymälästämme tai Resurs asiakaspalvelusta)
  2. Saat paluuviestinä linkin, jolla siirryt luottohakemukselle.
  3. Henkilöllisyytesi varmistetaan pankkitunnuksilla, minkä jälkeen luottotietosi tarkistetaan ja tehdään automaattinen luottoarviointi.
  4. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi.
  5. Luotto on valmis käytettäväksi.

Hae luotto etukäteen verkossa
Voit täyttää luottohakemuksen helposti sivuillamme olevan linkin kautta jo ennen ostosten tekoa (yllä, Classic bike luottohakemus). Luotto on heti käyttövalmis.  Me tarvitsemme vain henkilötunnuksesi ja saamasi luottotilin numeron.

Hae luottoa myymälässä
Voit hakea luottoa myymälässämme, me teemme luottohakemuksen kanssasi online-hakemuksella

Näin se toimii
Ota yhteyttä myymälän henkilökuntaan ja vahvista henkilöllisyytesi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.
Myymälän henkilökunta tekee hakemuksen puolestasi
Mikäli hyväksyt hakemuksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen joko perinteisesti allekirjoituksella tai sähköisesti pankkitunnuksillasi.
Hyväksytty ja allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Classic bike puhelin  +358-50-4655 989
S-posti [email protected]

Gates hihnaveto

Gates hihnaveto tuo polkemiseen yllättävää tehoa, se ei veny, on lähes huoltovapaa, ketjuun verrattuna kevyempi ja ennenkaikkea äänetön. Hihnaveto toimi uskomattoman luotettavasti kaikissa sää-olosuhteissa ja lämpötiloissa, heltesssä ja kovilla pakkasilla.
Puhtaanapito on helppoa, hihnaa ei öljytä vaan kevyt puhdistus vedellä riittää pitkälle. Lisäksi Gates:in hihna on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 4 kertaa pidempään kuin hyvinkään hoidettu teräsketju.
Gates Carbon Drive CDX-sarjan hihnaveto voimansiirto kestää taatusti pidemmälle kuin kuskinsa puhumattakaan ketjuvetoisista pyöristä.
Gates Carbon Drive CDX hihnavetomalli poistaa myös täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät mahdolliset riskit ja polyuretaanipäällyste takaa täydellisen ruostumattomuuden.
Classic bike on valtuutettu Gates huoltoliike, saat meiltä tarvittaessa kaikki Gates rattaat ja hihnat sekä tarvittaessa omat työkalut.

 

Saatat myös pitää...