Valitse sivu

Riese & Muller UBN Seven Touring

5 109,00 

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta ja 48kk joustavaa maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä

Kuvaus

Riese & Muller UBN Seven Touring – Rose punainen

UBN Seven Touring on Riese & Müllerin täysin uudenlainen näkemys siitä, minkälainen on paras mahdollinen sähköpyörä urbaaniin ympäristöön. UBN Seven Touring -mallissa on oikeastaan kaikki, mitä voit tarvita päivittäiseen ajoon kaupungissa – olipa kyseessä sitten työmatka tai huvin vuoksi ajelu. UBN Seven Touring vie sinut ja tärkeimmät varusteesi pisteestä A pisteeseen B vaivattomasti ja ennen kaikkea hauskasti!

Fazua Ride 60 sähkösysteemi

Dynaaminen ajotuntuma kiteytyy UBN -mallien käyttämässä huippukevyessä ja silti erittäin tehokkaassa Fazua Ride 60 sähkösysteemissä. Fazua Ride 60 edustaa uusinta uutta sähköpyörien systeemien kehityssuunnassa, jossa pyritään mahdollisimman kevyillä ja runkoon saumattomasti integroiduilla moottorilla ja akulla luomaan pyörä, joka keveytensä ja pirteän ajotuntumansa vuoksi muistuttaa hyvin paljon tavallista polkupyörää, ollen kuitenkin sähköavusteinen. Riese & Müller UBN Seven Touring -malleissa yhdistyvät toden teolla molempien maailmojen parhaat puolet! Lisäksi UBN -mallit ovat tietysti täydellisesti integroitavissa älylaitteiden maailmaan. UBN todellakin muodostaa aivan uudet standardit sille, mitä sähköavusteisella pyörällä ajaminen voi olla!

Huippuunsa pelkistetty design

Riese & Müller UBN -mallien suunnittelun kulmakivenä on minimalismi, joka huokuu pyörän jokaisesta yksityiskohdasta! Virtaviivainen runko kätkee sisäänsä niin Fazua Ride 60 moottorin ja akun, kuin tarvittavat vaijeriviennitkin näille. Nämä sulautuvat polkupyörän rungon muotokieleen niin saumattomasti, että niiden olemassaoloa ei lähestulkoon edes huomaa! Akkua on mahdollista ladata pyörästä löytyvän latausportin kautta, mutta sen saa myös todella helposti irti sisällä lataamista varten. Tämä on erityisen tarpeellinen ominaisuus Suomessa, jossa iso osa vuodesta on ilmaston puolesta kylmän viileä.

Kevyellä varustelulla jokapäiväiseen ajoon

Riese & Müller UBN Seven Touring painaa vain uskomattomat 19,5kg sisältäen pyörän, vaihteiston, lokasuojat, tavaratelineen – toisin sanoen pyörän joka on täysin valmis ja varusteltu jokapäiväiseen käyttöön! Tämän huomioon ottaen UBN Seven Touring on todellinen höyhensarjalainen. Kevyt ja ajotuntumaltaan pirteä Fazua Ride 60 moottori tarjoaa kaupunkiajoon sopivan mausteisen 60Nm väännön ja 430Wh akku takaa, ettei pyörää tarvitse esimerkiksi päivittäisessä työmatka-ajossa jatkuvasti olla lataamassa. Fazua Ride 60 sähkösysteemin ansiosta UBN antaa todella dynaamisen ajotuntuman sähköavustusta käytettäessä mutta kevyen painonsa vuoksi pyörää voi täysin ongelmitta ajaa myös luomuna ilman sähköavustusta. Lisää tietoa FAZUA Ride 60 systeemistä.

Täysi integroitavuus alylaiteeseesi

UBN Seven Touring -mallin ohjaamo on suunniteltu niin, että pienellä harjoittelulla sen käyttö muodostuu automaatioksi ja voit näin ollen keskittää kaiken huomiosi ympäristöön. Vasemmalla kädellä löytyvää kiertokytkintä voit käyttää sopivan avustustason valintaan. Pyörän yläputkeen integroitu LED-näyttö näyttää valitun avustustason sekä akun varauksen. Ohjainkannattimeen integroitu SP connect -portti mahdollistaa älypuhelimen käytön pyörän kanssa ja puhelinta on  myös mahdollista ladata USB-C kaapelilla. Älypuhelin muodostaa yhteyden pyörään Bluetoothin kautta ja voit siten käyttää puhelinta pyörän näyttönä – näytöltä näet esimerkiksi nopeuden ja  jäljellä olevan kantaman sekä tarkempia ajotietoja ja jopa GPS-dataa reiteistäsi.

Huippuluokan varustelu

Riese & Müller UBN Seven Touring -mallin harkiten valittuihin lisävarusteisiin kuuluvat muun muassa pyörän virtaviivaiseen tyyliin sopiva tavarateline, johon saat kiinni eri valmistajien sivulaukut läppärin ja muiden tarpeellisten asioiden kuljetusta varten. Integroitu Supernova Mini2 etuvalo pitää huolen että tulet nähdyksi ja näet kirkkaasti eteesi hieman pimeämmissäkin olosuhteissa. TRP levyjarrut ovat luokkansa parhaimmistoa ja pysäyttävät sinut tehokkaasti myös kaikissa Suomen olosuhteissa!

Brand

Riese & Müller

Riese & Müller – nimen varmaan tunnetkin jo - on kansainvälisesti muodostunut lähes synonyymiksi korkealaatuisille sähköpyörille, jotka on kuorrutettu laadukkailla komponenteilla ja uskomattoman toimivilla ajo- sekä ohjausominaisuuksilla. Kaikki alkoi vuosia sitten pienessä autotallissa Saksassa, Hessenin eteläosassa, Darmstadissa, ja jo alusta alkaen Riese & Müllerin sähköpyörät ovat saaneet kansainvälistä kiitosta innovatiivisesta ja käyttäjälähtöisestä suunnittelustaan. Myös tänä päivänä Riese & Mullerin toiminnan ytimessä on tulevaisuuden huipputeknologia ja samalla vertaansa vailla oleva ajoturvallisuus. Yhä edelleen Riese & Müller valmistaa sähköpyöriään samalla intohimolla - ja edelleen Weiterstadtissa Saksassa, lähellä sitä autotallia josta kaikki alkoi!

Lisätiedot

Malli

Riese & Muller UBN Seven Touring- 47, Riese & Muller UBN Seven Touring-51, Riese & Muller UBN Seven Touring-57

Saatat myös pitää...