Valitse sivu

Schindelhauer Antonia naisten sähköpyörä Pinion 9 v

4 950,00 

Leasing / työsuhdepyörä 36 kk alk. 133,40€ / kk    24 kk  alk. 186,03 € / kk    Lue Leasing-sopimuksesta  lisää tästä linkistä

Rahoitus  416,40€ kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla  Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  

Schindelhauer Antonia on kevyt ja huippunopea naisten sähköavusteinen pyörä Gates hihnavedolla, Mahle-moottorilla ja Pinion vaihteilla.  Erittäin rajattu saatavuus! Enää muutama malli saatavana 2021 aikana!

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Schindelhauer Antonia sähköpyörä Mahle -moottorilla, 9-v Pinion-vaihteistolla ja Gates hihnavedolla

Saksalainen Shindelhauer valmistaa premium-tason teknisesti edistyneitä, nopeita ja kestäviä kaupunki- ja työmatkapyöriä – myös upeita ja ajan hermolla olevia sähköavusteisia pyöriä sekä naisille että miehille.
Antonia on kuin muutkin Schindelhauerin pyörät  – ketterä, kevyt ja erittäin nopea ajaa. Pyörän paino on ainoastaan 15,9 kg ja kuten muissakin valmistajan pyörissä, ajotuntuma on tarkka ja hieno. Harva valmistaja onnistuu yhdistämään sporttisuuden kaupunkipyöräilyyn näin sulavasti! Antonia on Schindelhauerin vastaus nopeaa, pelkistettyä ja huoltovapaata kaupunkiin, työmatkoille ja pidemmille pyöräretkille suunnattua sähköpyörää etsiville.
Antoniassa kaikki on integroitua; moottori on takanavassa ja akku piilotettuna rungon viistoputkeen. Lightskin valot ovat todella sulavasti integroitu satulaputkeen ja ohjaustankoon, jolloin ne ovat myös erinomaisen hyvin turvassa varkailta. Kaikki johdot ja vaijerit on vedetty rungon sisäisesti. Itse asiassa Antoniasta et välttämättä edes huomaa, että kyse on sähköpyörästä.
Edes paino ei paljasta sitä, sillä 15,9kg alittaa useimmat markkinoilla olevat sähköpyörät useilla kiloilla. Tämän mahdollistaa erityisen kevyt, huipputehokas ja triplaohennettu runko ja se että Antoniasta on karsittu pois kaikki turha vaikka se onkin täysin varusteltu. Halutessasi voit suojata pyöräsi osat HEXLOX varkaussuojilla, nekin saat Classic biken kautta.

Pinion C1.9 vaihteisto – 568% välityssuhde!

Osana Arthurin hienosta yksityiskohdista on alunperin autoteollisuuden käyttöön suunniteltu Pinion- vaihteisto. Pinion vaihteiston idea syntyi Porschen vaihteiston kehitysosastolla( lue tästä linkistä lisää ) ja tällä hetkellä Pinion niittää mainetta maailman parhaana vaihteistona – se onkin useaan kertaan palkittu viime vuosina!
Pinion C1.9 – vaihteiston paino on vain 1,8kg ja sen 9 suoravälitettyä vaihdetta kytkeytyvät päälle vaikka pysähdyksissä. Vaihteiden vaihtoa ei myöskään tarvitse suorittaa järjestyksessä kuten perinteisessä vaihteistossa. Pinion C1.9- vaihteiston välityssuhde on mieletön 568% joka on paljon suurempi kuin 11 -v ratasvaihteella tai 9-v napavaihteella.
Kaikki Pinion – vaihteistot valmistetaan Saksassa ja niillä on valmistajan myöntämä viiden vuoden takuu. Lue tästä linkistä lisää Pinion C1.9 xr-line vaihteistosta

Gates hihnaveto – hiljainen, tehokas ja kestävä

Gates hihnaveto tuo polkemiseen yllättävää tehoa, se ei veny, on lähes huoltovapaa, ketjuun verrattuna kevyempi ja ennenkaikkea äänetön. Hihnaveto toimi uskomattoman luotettavasti kaikissa sää-olosuhteissa ja lämpötiloissa, heltesssä ja kovilla pakkasilla. Puhtaanapito on helppoa, hihnaa ei öljytä vaan kevyt puhdistus vedellä riittää pitkälle. Lisäksi Gates:in hihna on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 4 kertaa pidempään kuin hyvinkään hoidettu teräsketju. Gates Carbon Drive CDX-sarjan hihnaveto voimansiirto kestää taatusti pidemmälle kuin kuskinsa puhumattakaan ketjuvetoisista pyöristä.
Gates Carbon Drive CDX hihnavetomalli poistaa myös täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät mahdolliset riskit ja polyuretaanipäällyste takaa täydellisen ruostumattomuuden. Classic bike on valtuutettu Gates huoltoliike, saat meiltä tarvittaessa kaikki Gates rattaat ja hihnat sekä tarvittaessa omat työkalut

MAHLE – maailman huomaamattomin sähkömoottori?

Antonian 250 wattinen takanapaan integroitu Mahle-moottori pitää huolen siitä, että pyörän ulkonäkö pysyy tinkimättömän linjakkaana ja pelkistettynä.
Avustustason voit valita pyörän yläputkeen upotetusta iWoc ONE -napista ja tämän lisäksi näet myös akun varaustason värikkäiden LED:ien välityksellä. Nopeuttasi, GPS-navigointia tai vaikka säätietoja voit seurata MAHLE Ebikemotion älypuhelinsovelluksen kautta.
Antonialla pääset huippukevyesti eteenpäin niin kaupungissa kuin sen ulkopuolellakin, luomuna tai sähköavulla. Antonia on erittäin nopea ja kevyt pyörä joten akun kulutus on minimaalista mutta sähköavustus on kätevä lisä pitää vauhtia yllä pitkillä matkoilla. Mahlen akku on kevyt ja huomaamaton, sen saa tarpeen tullen myös vaihdettua uuteen.
Mahle on todella suuri autojärjestelmien valmistaja, joka toinen valmistettu auto sisältää heidän komponenttejaan. 12,6 bilj. liikevaihto, 79,000 työntekijää, 16 tutkimus- ja tuotantolaitosta. MAHLE Ebikemotion sähkösarja on siis luotettava ja varmatoiminen sähkösarja pyörääsi ja Classic bike on Mahle Suomen yhteistyökumppani joten mahdolliset huollot ja varaosat saat meiltä.

Täydellisen integroidut Lightskin -valot

Lightskin valot ovat todella upeasti pyörään upotettu valaisinjärjestelmä. Etuvalo on upotettu ohjaustankoon ja takavalo satulatolppaan. Todella kätevää että valot ovat oikeasti aina mukanasi minne ikinä menetkin. Integrointi pitää myös huolen siitä, että valot eivät lähde varkaiden matkaan. Halutessasi voit suojata pyöräsi osat HEXLOX varkaussuojilla, nekin saat Classic biken kautta. LightSkin valojen lataus on äärimmäisen helppoa Micro-USB liitännän kautta, voit käyttää lataamiseen vaikka puhelimesi laturia.

Täydelliset varusteet vaativalle pyöräilijälle

Tällaista varustelutasoa ja osien laatua harva osaa edes vaatia – integroidut ja tehokkaat Lightskin -valot, luotettavat Formula hydrauliset jarrut, kevyet Alexrims CXD26 vanteet ohennetuilla Sapim Race -pinnoilla ja Schindelhauerin yhdessä Continentalin kanssa suunnittelemilla Grand Prix Urban -renkailla – kaikki täydellisiä osavalintoja Schindelhauerin laatuun ja siistiin tyyliin.
Viimeistelyksi Schindelhauer käyttää pyörissään useita omia komponenttejaan. Huolella ja tarkkuudella työstetyt navat, ohjainkannattimet ja polkimet antavat pyörälle juuri sen loppusilauksen, jota tämän tason laitteilta voi odottaakin. Halutessasi voit suojata pyöräsi osat HEXLOX varkaussuojilla, nekin saat Classic biken kautta.

Schindelhauer-pyörien lisävarustevalikoima on laaja ja seuraa laadultaan valmistajan vaatimuksia. Laadun lisäksi eleganssi, tyylikkyys sekä hillitty funktionaalisuus ovat ominaisuuksia, jotka painottuvat Schindelhauer-lisävarusteissa

Erinomaisen suorituskykyinen runko​

Jo Schindelhauer-runkojen viimeistelyn jälki ja taso paljastavat, että kyse on äärimmäisen laadukkaista pyöristä. Aerodynaamisesti muotoillut ja jäykät rungot eivät taivu allasi kiihkeimmissäkään sprinteissä. Suorituskykyä, joka siivittää sinut uskomattoman vauhdikkaaseen ajokokemukseen olitpa sitten matkalla töihin, lenkillä tai muuten vain tutustumassa kaupunkiisi pyörän selästä. Schindelhauerin tapaan myös Antonia -mallissa on tripla-ohennettu AL6061-T6 alumiinirunko ja takahaarukanpäät hihnavedon säätimillä ja Schindelhauerin omalla hihnaportilla, integroitu satulatolpan kiinnitys, vaijerit upotettuna runkoon, sileäksi hiotut saumat ja niin edelleen.

Koko pyörän paino 15,7 kg (M-koko). 5 vuoden takuu

Runkokokoja on kaksi, 52 cm ja 56 cm.

Brand

Schindelhauer

Schindelhauer on Saksalainen yhtiö joka valmistaa todella nopeita, ajattomia, minimalistisia ja elegantteja pyöriä. Pyörämalleja on useita, alkaen puristisista ja tyylikkäistä yksivaihteisista upeisiin vaihdemaleihin joissa on mm. Rohloff, Pinion ja Shimano Alfine vaihtoehtoina, sekä korkeatasoisiin sähköpyöriin. Schindelhauer on Gates Carbon Drive hihnavedon pioneeri ja asiantuntija, Gates onkin vakiona kaikissa malleissa. Pyörissä on myös paljon muutakin Schindelhauerin omaa tuotantoa kuten navat, polkimet, ohjaustangot ja ohjainkannattimet. Lisävarustevalikoima on laaja, kaikki yhtä tyylikkäitä ja laadukkaita kuten LightSKIN valaisevat satulatolpat, Ergo nahkakädensijat, lokasuojat ja tavaratelineet. "Pyörämme tarjoavat useita erinomaisia ominaisuuksia kuten huoltovapaus, kestävyys ja luotettavuus ". Schindelhauer – laadukkaat, trendikkäät kaupunki- ja työmatkapyörät hieman vaativampaan makuun.

Lisätiedot

Runkokoko

53cm, 56cm

Ominaisuudet

Runko: Kevyt, jäykistetty ja tripla-ohennettu alumiini (AL6061-T6), pakotetut dropoutit liukuvalla hihnan kireydensäädöllä ja Schindelhauerin omalla Gates portilla, integroitu satulatolpan kiristyssäätö
Haarukka: Hydroformattu alumiinia, 15 mm läpiakseli, levyjarruille
Ohjainlaakeri: Tange Seiki integroitu 1 1/8-1,5
Mottori: Mahle-ebikemotion – Motor HUB Drive M1, 250 W, noin 40 Nm,  25 km/h
Akku: Mahle-ebikemotion, runkoon integroitu, irroitettava (huolltossa)
Näyttö: Mahle-ebikemotion – iWoc ONE
Ohjaustanko: LightSKIN – ohjaustankoon integroitu LED valo
Ohjainkannatin: Satori Stealth, alumiinia
Kädensijat: Schindelhauer ergonomiset, nahkaiset
Jarrut: Formula CURA hydrauliset levyjarrut, 160 mm
Voimansiirto: Gates Garbon drive hihnaveto CDX, edessä 60H, takana 22H, hihna 118H
Kampisetti: Shimano – Alfine Hollowtech II
Keskiö: Shimano, press-fit
Polkimet: Schindelhauer Urban Pedal, CNC-koneistettua alumiinia
Satula: Brooks Swift
Satulatolppa: LightSKIN, integroitu takavalo
Renkaat: Continental – GP Urban Classic 35-622
Vanteet: Alexrims – CXD26 rims with eyelets, Sapim – Race spokes, 3-cross and 2-cross laced
Navat Schindelhauer – high flange front hub disc, ebikemotion motor HUB Drive M1
Valot: Integroidut, LightSKIN
Muuta:
Lokasuojat saatavana
Juomapullotelineen ja runkolukon paikat valmiina, samoin mahdollisuus MAHLE Extended akun asennukseen
Paino 13,5 kg (M-koko)
Kantavuus: 130 kg

Toimitusinfoa

Pääsääntöisesti kaikki nettikaupassamme olevat tuotteet ovat myös liikkeessämme Mechelininkadulla, jossa on enemmänkin valikoimaa kuin nettikaupassamme.
Pyrimme toimittamaan tilaamasi varastossa olevat tuotteet työpäivän sisällä tilauksesi vastaanottamisesta.

Jotkin tuotteet sattavat olla valmistajan varastossa, tällöin tuotteen kohdalla on ilmoitus milloin tuote on oletettu saapuvan meille tai minä aikana se olisi saatavilla ostoksestasi (esim. 1-7 vrk tai 2-3 viikkoa). Voit siis ostaa tuotteita vaikkei niitä juuri sinä hetkellä varastossamme olisikaan, ja tätä myös suosittelemme saatavuuden varmistamiseksi.
Joskus em. saapumis-ajoilla mainitut tuotteet ovat kenties jo matkalla liikkeeseemme.
Osassa tuotteissa tuotteen ollessa loppu varastostamme voit liittää tuotteen kohdalle s-postiosoitteesi niin saat automaattisesti tiedon kun tuote on taas liikkeessäämme- voit myös lähettää meille s-postia niin autamme tilauksessasi.

Brompton pyöriä on useita eri malleja varastossa ja näitä voimme muokata jonkin verran tarpesi mukaan. Tilaustuotteet Lontoon tehtaaalta saapuvat arviolta noin 6-7 viikkoa tilauksesta. Voit siis milloin tahansa tilata/ostaa haluamasi Brompton pyörän joka ei ole varastossamme tällä toimitusajalla.

Meillä on muutama vaihtoehto toimituksiin:

TOIMITUS SUOMESSA
* Nouto liikkeestä – 0€
* Postipaketti 7,90€ , max koko 120 x 60 x 60 cm
* Nouto pakettiautomaatista 7,90€, max. enimmäiskoko 59 cm x 60 cm x 36 cm
huom. Jos lähetys ei mahdu pakettiautomaattiin se käännetään lähimpään Postin toimipaikkaan
* Postin Kotipaketti 15€

Polkupyörien toimituskulut 30 € Polkupyörätilaukset toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Tämä koskee tavallisia 2-renkaisia pyöriä, ei tavara-ja lastenkuljetuspyöriä.
Lasten- ja tavarankuljetuspyörien tilauksissa sovimme toimituskulun kanssasi paikkakuntakohtaisesti, yleensä 50-240€ koko maahan. Nämä pyörät toimitetaan halutessasi tähän hintaan kotiovellesi.

MUU EUROOPPA
Osat ja tarvikkeet – 15-38€
Polkupyörät  – Otathan meihin yhteyttä ennen tilausta tarkkojen toimituskulujen selvittämiseksi.

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi kätevästi Classic Bike -rahoituksella 10 000 € saakka, tai ostoskori-vaiheessa Collector rahoituksella
Resurs Bank on yhteistyökumppanimme osamaksuissa ja rahoituksessa, heillä on valittavana jopa12 kk korotonta maksuaikaa ja kokonaiskorot  tämänkin jälkeen ovat maltilliset.
Hakemuksen tekeminen on helppoa, alla on ohjeet.

 • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
 • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa
 • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä

Hae luotto etukäteen puhelimellasi
Luottohakemuksen voi tehdä helposti etukäteen puhelimella ennen ostosten maksamista – paikasta ja ajasta riippumatta. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Näin mobiililuottohakemus toimii

 1. Lähetä myymäläkoodi tekstiviestinä numeroon 18311 (saat myymäläkoodin myymälästämme tai Resurs asiakaspalvelusta)
 2. Saat paluuviestinä linkin, jolla siirryt luottohakemukselle.
 3. Henkilöllisyytesi varmistetaan pankkitunnuksilla, minkä jälkeen luottotietosi tarkistetaan ja tehdään automaattinen luottoarviointi.
 4. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi.
 5. Luotto on valmis käytettäväksi.

Hae luotto etukäteen verkossa
Voit täyttää luottohakemuksen helposti sivuillamme olevan linkin kautta jo ennen ostosten tekoa (yllä, Classic bike luottohakemus). Luotto on heti käyttövalmis.  Me tarvitsemme vain henkilötunnuksesi ja saamasi luottotilin numeron.

Hae luottoa myymälässä
Voit hakea luottoa myymälässämme, me teemme luottohakemuksen kanssasi online-hakemuksella

Näin se toimii

 1. Ota yhteyttä myymälän henkilökuntaan ja vahvista henkilöllisyytesi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.
 2. Myymälän henkilökunta tekee hakemuksen puolestasi.
 3. Mikäli hyväksyt hakemuksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen joko perinteisesti allekirjoituksella tai sähköisesti pankkitunnuksillasi.
 4. Hyväksytty ja allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Resurs bank palvelee klo 8.00-18.00 Puhelin 09 622 4308 Sähköposti  [email protected]

Classic bike puhelin  +358-50-4655 989
S-posti [email protected]